2017 Şubat Anneleri

Kızlar doğum yaklaştıkça korkular artıyor.. Sancılar gelince beş dakika bir dk olunca gitmek lazım mş

Bende annemle konuşurken öyle dedim ama annem o kadar sıklaşmasını bekleme hastanye gitmek için dedi. Boludayım ben kar kış blli olmaz yolda kaza olur yol kapanır vakitlice gidip sancını hastanede çek dedi Annemle farklı şehirlerde oldğumuzdan gelememe ihtimaline karşı uyarıyor beni..

Bende senin gibi düşünüyorum. Altlı üstlü müstakilde oturuyoruz çalıştığım için akşam yemeklerini falan birlikte yiyoruz bazen. bi arada yaşıyor gibiyiz. Sağolsunlar her biri ayrı ayrı iyi niyetli 2 sene olacak nerdeyse evleneli, sorunumuz olmadı. Ama dediğin gibi ben kesiyorum bazen önünü tatlı şekilde. Allah razı olsun eşiminde payı büyük hiç anneci davranmadı, evimiz ayrı bizim kurallarımız ayrı diyo bişey olunca. Babaanne olarak üstüne düşeni yapacaksın tabiki diyo gece baktık uyutmuyor bizi atarım başına bakarsın diyo birde kaynım var benim 6 yaşında anasıyla hayal kurup uyuyorlarmış, gece biz uyuyunca bebeğimizi alıp kaçıracaklarmış, yanlarında yatıracaklarmış Ay dedim sizin olsun götürün bende biraz dinlenir kocama zaman ayırırım he dicen geçcen ya. Onlar mutlu sen mutlu. Takmamak lazım fazla.

kizlar yardim edin bekleyemiyorum kan sonucunu gebelik suphesiyle geldim karnimdan ultrasona soktu bisey demedi beta hcg ne bakalim dedi kagida da 6+6 hf ? yazmis bu ne demek soru isareti olayini anlamadim kese gormesr boyle bisey yazar miydi nolur bisey yazin sabahtan beri agliyorum millet bile garip garip bakiyo

Yok canım sakin ol
Evet benimkide 39 +0 da alınacak..

Benmde gece olunca 2 katına çıkıyo düz yatamıyorum arkama çift kırlent alıp hafif oturur pozisyonda deniyorum az da olsa hafifliyo şuanda da var ne yapsm rahatlayamıyrm
İlk kez dün o kadar uzun sürdü bende rahatlayamadim

Gunaydin guzel anneler.dun kontrolum vardi.asagi dogru basinc hissini ve sık tuvalete gidip cok az tuvalet yaptigimi sordum.alttan muayene etti ve kan idrar tahlili yaptirdi.sukur bisey cikmadi ama bu basinc hissi beni korkutuyor .dinlenmelisin dedi sanirim yorgunluk etki ediyor.

Günaydın kızlar
Sabah hastaneye geldik nts ye bakıldı kasılmalar var altta yumuşama var serum yedim sabah akşam magnezyum wc dışında kalkma dedi dr asla şuan gelmesini istemem ne kadar kalırsa içeride bizim için iyi dedi dr da gelen şeyi gördü yine gelmişti... O sümüksü şey parça parça gelebiliyormuş regl in ilk günündeki gibi gelene kadar korkma dedi iğne yaptırcam progeston... Bize de kızdı direk doğum havasına girip gelmişsiniz tutun içeride diye...

plasenta yaşlanmaya başlamışsa genelde çok bekletmeden bebeği alıyorlar diye biliyorum..

:) Yanı sen baya baya doğuma gider gibi gittin :) bence de tut içerde :) hadi hayırlısı bakalım inş zamanında gelir canım bi aksilik olmadığına sevindim

Ahh şu iştahsızlık....
Hala kahvaltı yapmadım
Sonra da bebeğim zayıf diye üzülüyom.
Ama nağğpıyım bişey istemiyo canımm

Ürünlerin içinde sls yoksa sıkıntı olmaz cnm..ben ayri ayri aldim herseyini.psik kremi sudocream..şampuan üni baby yeni doğan..vücut losyonu da sebamed..niveanin o setleri güzel oluyor ama ben markette calistigim için çoğu kişi tavsiye etmedi..ama bebekten bebeğe de degisir sanirim..iyi günlerde kullansin

:) Yanı sen baya baya doğuma gider gibi gittin :) bence de tut içerde :) hadi hayırlısı bakalım inş zamanında gelir canım bi aksilik olmadığına sevindim
Sağol cnm ne kadar yatışabilirse evde çocuk varken yatıcam hayırlısı...

İlk kez dün o kadar uzun sürdü bende rahatlayamadim
Ay ben çok çekiyorum ya yediğime dikkat etmeye çalışıyorum çok salça koymuyrm yemeklere tuzda zaten normal seviyede kullanıyrm belki geç saatte bişey yemem etkiliyo diye düşünyrm yemek yemiyrm tamam ama bişeyler atışdırıyrm hurma bile yiyemiyrm doğru düzgün o şerbetli yapısı yakıyo boğazımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…