Kızlar doğum yaklaştıkça korkular artıyor.. Sancılar gelince beş dakika bir dk olunca gitmek lazım mş
Kizlar kaynanaydi misafirdi derken niye simdiden kendinizi uzuyorsunuz? Her sey guzel olur insallah ama son gunlerinizin tadini cikarin derim ben. Misafirler 1 saat oturur gider kaynananiza da tamam anne deyip gecin benim gibiama yapmayin ben kaynanamla yasiyorum cunku. Bu yontem cok ise yariyor :) benim kv herseye karismaz ben sorarim canim isterse onu da aklima yatarsa yaparim. Bebek doguncada aynisi olacak. Mesela gecen sey dedi anne yani besigi kurarken gece annelik_heyecani yorulurda bebek uyumazsa o uyusun diye ben yanima alirim bebegi dedi gulerek ama iyi niyetli olarak mesela. Aman anne uyuturum ben sen rahatsiz olma dedim. Ama baktim uyumuyor 1 2 saat veririr sallasin bebegi ben uyuyup dinleneyim de sutum gelsin :)
Ama cidden sığmıyor
Daha peluş battaniye de koymadım onu da pusetin üstünde götürücem :)
Bakınca da gereksiz hiçbir şey almadım
Ki daha makyaj malzemesi diş fırçası da Yok omları da kapıdan çıkarken alırım :))
Canm bizim de odamız geldi ama sadece güneşlik var perde olarak. Tek duvarı boyadık ona göre sticker sipariş ettik
Yavaş yavaş içime sinen perde, halı, dekor ve uyku seti alacağız acelemiz Yok
Nasılsa şuan kullanılmayacak
Dediğin gibi bi park yatak alıp yazı çıkarırız biz de
Ben panikledim sön döndü diye hemen doğuverecek gibi hissettim
Sen böyle deyince rahatlıyorum
Seni de 39+0da alacak değil mi?
Onu da yaptım ama bütün gece yine fayda etmedio zman tansiyon problemin yoksa bir limon az su ic canım gazını çıkartmaya yardım edecektir
İlk kez dün o kadar uzun sürdü bende rahatlayamadimBenmde gece olunca 2 katına çıkıyo düz yatamıyorum arkama çift kırlent alıp hafif oturur pozisyonda deniyorum az da olsa hafifliyo şuanda da var ne yapsm rahatlayamıyrm
En küçük boy dediğin le millet haftalık seyahate cikiyoEn kucuk boy valiz indan sanirim benimki :)
Merhaba=) bu grubu yeni gördüm ilk defa yazıyorum. Doktorum plasenta yaşlanmaya başlamış 6 gün sonra tekrar gidicez kısmet olursa nst de bişi çıkmadı bebeğe bi zararı olur mu benim.gibi olan var mı acaba ?
:) Yanı sen baya baya doğuma gider gibi gittin :) bence de tut içerde :) hadi hayırlısı bakalım inş zamanında gelir canım bi aksilik olmadığına sevindimGünaydın kızlar
Sabah hastaneye geldik nts ye bakıldı kasılmalar var altta yumuşama var serum yedim sabah akşam magnezyum wc dışında kalkma dedi dr asla şuan gelmesini istemem ne kadar kalırsa içeride bizim için iyi dedi dr da gelen şeyi gördü yine gelmişti... O sümüksü şey parça parça gelebiliyormuş regl in ilk günündeki gibi gelene kadar korkma dedi iğne yaptırcam progeston... Bize de kızdı direk doğum havasına girip gelmişsiniz tutun içeride diye...
Ürünlerin içinde sls yoksa sıkıntı olmaz cnm..ben ayri ayri aldim herseyini.psik kremi sudocream..şampuan üni baby yeni doğan..vücut losyonu da sebamed..niveanin o setleri güzel oluyor ama ben markette calistigim için çoğu kişi tavsiye etmedi..ama bebekten bebeğe de degisir sanirim..iyi günlerde kullansinDünden beri bi sen cvp verdin :) öyle mı sevindim bak buna eşim cantasiyla birlikte çok beğendi onu sırt çantası aldım ama küçük buda işe yarar deyip duruyodu unibaby alcaktim takımı pahalıya geldi tek tek te daha pahalıya geliyodu bende onu aldım ama civil de pahalıydı tam eşim kasadayken gitti gidiyor a bi bakiyim dedim daha uygundu ordan sipariş verdim bende :)
Sağol cnm ne kadar yatışabilirse evde çocuk varken yatıcam hayırlısı...:) Yanı sen baya baya doğuma gider gibi gittin :) bence de tut içerde :) hadi hayırlısı bakalım inş zamanında gelir canım bi aksilik olmadığına sevindim
Diğer adi baby nest bebek yatagiKuş gözü ne demek :)
Geceleri artik bi çoğumuz uyumuyor bebisler alistirma yapio uykusuzluğa..gündüz uyuyanlardanim bndeyine biz üçümüz kalmışız :)
Ben aylik seyahete cikio gibiyim valla 2 valiz var küçük bide bebek pusetiEn küçük boy dediğin le millet haftalık seyahate cikiyo
Ay ben çok çekiyorum ya yediğime dikkat etmeye çalışıyorum çok salça koymuyrm yemeklere tuzda zaten normal seviyede kullanıyrm belki geç saatte bişey yemem etkiliyo diye düşünyrm yemek yemiyrm tamam ama bişeyler atışdırıyrm hurma bile yiyemiyrm doğru düzgün o şerbetli yapısı yakıyo boğazımıİlk kez dün o kadar uzun sürdü bende rahatlayamadim
Hoşgeldinnn nerelere kayboldun öyleVeee hayalet ivo gün yüzüne çıkarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?