Bende çok çekiyorum da yine şurup fln anlık fayda ediyodu dün hiç bişey fayda etmediAy ben çok çekiyorum ya yediğime dikkat etmeye çalışıyorum çok salça koymuyrm yemeklere tuzda zaten normal seviyede kullanıyrm belki geç saatte bişey yemem etkiliyo diye düşünyrm yemek yemiyrm tamam ama bişeyler atışdırıyrm hurma bile yiyemiyrm doğru düzgün o şerbetli yapısı yakıyo boğazımı
İyiymis :)Ben aylik seyahete cikio gibiyim valla 2 valiz var küçük bide bebek pusetiama için de hastane süsleri dagitilacaklar var ben kettle bile koydum küçük emzirme cayindan hemen içmek için :)
Aynen çocuk varken zor Allah kolaylık versinSağol cnm ne kadar yatışabilirse evde çocuk varken yatıcam hayırlısı...
Bende öyle ayrı ayrı alcaktim eşim in gazıyla bunu almış bulundum bakalım iyi gelmezse öyle ayri alırım artık napim :)Ürünlerin içinde sls yoksa sıkıntı olmaz cnm..ben ayri ayri aldim herseyini.psik kremi sudocream..şampuan üni baby yeni doğan..vücut losyonu da sebamed..niveanin o setleri güzel oluyor ama ben markette calistigim için çoğu kişi tavsiye etmedi..ama bebekten bebeğe de degisir sanirim..iyi günlerde kullansin
Sende bir aydan düşmüşsün hadi iyice yaklaşdınBende öyle ayrı ayrı alcaktim eşim in gazıyla bunu almış bulundum bakalım iyi gelmezse öyle ayri alırım artık napim :)
Aynen canım düştüm ama sanki su 2-3 hafta geçmek bilmedi gibi agirlastim iyice şuan acayip bi bel agrim var kasiklara bacaklara vuruyo ter attiriyo resmen yalancı sancılar mı acabaSende bir aydan düşmüşsün hadi iyice yaklaşdın
canım keşke gündüz dursa oda yok kemikleri karnımda yanlarımda batıyor kımıl kımılGeceleri artik bi çoğumuz uyumuyor bebisler alistirma yapio uykusuzluğa..gündüz uyuyanlardanim bnde
Yanı bide o kısmı var tabi dimi duyacak bi şekilde inş canım dediğin gibi bu haber karşısında güçlü olur ve inş çok etkilenmezFullialein @Saskinanne2013 Loveali K Kanatlarimruhumda teşekkür ederim kızlar ALlah hepinizden razı olsun. Babamın üzüntüden şekeri çıkmıştı ve bu şekilde tedaviye devam edemeyeceği için tam düşürdük derken bu haberi hemen söylemeyeceğiz . Ama akrabalar çok memleketten cenaze için bir sürü insan geldi . Haliyle babamızda görmek istedikleri için çok saklayamayacağız . İnş çok etkilenmez...
Cnm belli olmaz yalancı sancıda olabilir ama gitgide daha çok ağırlaşcaksın ben bugün kahvaltı hazırlamak dışında kalkmadm belden alt tarafım okdr ağırki artık dönerken çok zorlanıyorum iyice yaslandı sanırım kendimi yorgun hissediyorum seninde kontrolünde bakalım ne diycekAynen canım düştüm ama sanki su 2-3 hafta geçmek bilmedi gibi agirlastim iyice şuan acayip bi bel agrim var kasiklara bacaklara vuruyo ter attiriyo resmen yalancı sancılar mı acaba
Meyve ceviz süt bunları ye, Bebişe faydalı olur. Bende var iştahsızlık zorla 1 dilim ekmek yedim. Bu aralar portakal, muz, fındık be ceviz favorimAhh şu iştahsızlık....
Hala kahvaltı yapmadım
Sonra da bebeğim zayıf diye üzülüyom.
Ama nağğpıyım bişey istemiyo canımm
Hayırlısı neyse o olsun. İlkinde Bebek normal doğum pozisyonundaydı, çatımda genişti fakat açılma sancı vs hiç bişey olmadığı için sezeryan oldum. Bebeğin sadece doğum pozisyonunda olması tek başına bişey ifade etmiyor. Sıkma canını zaten yaşıyacaksın bırak o Zaman düşünürsünKızlar dün hastane randevumuz vardı.. bebeğim 48 cm 2700 gr olmuş.. doktor iyi dedi.. hala ters duruyor ama inşallah döner.. doktor yerleşmemiş aşağı ve hafif açılı duruyor ayaklarını altına katlamış dönecek gibi duruyor dedi.. dua edin dönsün hayırlısıyla inşallah kızlar ya.. normal doğum çok istiyorum sezaryenden çok korkuyorum ben.. gece gündüz canım sıkılıyor bu işe..
olculeri nedir peki canm?Teşekkür ederiz teyzeler:) daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.. @endeleslove canım internetten aldım confetti halı markası , 117 tl ydi ücretsiz kargo, 10 tl de indirim kuponu verdi 107 tl ye gelmiş oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?