2017 Şubat Anneleri

Bende çok çekiyorum da yine şurup fln anlık fayda ediyodu dün hiç bişey fayda etmedi

Ben aylik seyahete cikio gibiyim valla 2 valiz var küçük bide bebek puseti ama için de hastane süsleri dagitilacaklar var ben kettle bile koydum küçük emzirme cayindan hemen içmek için :)
İyiymis :)

Bende öyle ayrı ayrı alcaktim eşim in gazıyla bunu almış bulundum bakalım iyi gelmezse öyle ayri alırım artık napim :)

Sende bir aydan düşmüşsün hadi iyice yaklaşdın
Aynen canım düştüm ama sanki su 2-3 hafta geçmek bilmedi gibi agirlastim iyice şuan acayip bi bel agrim var kasiklara bacaklara vuruyo ter attiriyo resmen yalancı sancılar mı acaba

Fullialein @Saskinanne2013 Loveali K Kanatlarimruhumda teşekkür ederim kızlar ALlah hepinizden razı olsun. Babamın üzüntüden şekeri çıkmıştı ve bu şekilde tedaviye devam edemeyeceği için tam düşürdük derken bu haberi hemen söylemeyeceğiz . Ama akrabalar çok memleketten cenaze için bir sürü insan geldi . Haliyle babamızda görmek istedikleri için çok saklayamayacağız . İnş çok etkilenmez...

Yanı bide o kısmı var tabi dimi duyacak bi şekilde inş canım dediğin gibi bu haber karşısında güçlü olur ve inş çok etkilenmez

seydask okuldan dolayı aşırı bi yoğunluğum vardı.şükür bitti canım..

Günaydın..bi uykulu bi uykusuz bi acayip hallerdeyim her biseyimizi hazırladım çok şükür bi işim kalmadı....Artık yürüyüşlere başlamak istiyorum evin içinde istediğim kadar hareket edemiyorum ama dışarısı da çok soğuk ne yapsam bilemedim ..akşamdan akşama avm gezeceğim mecbur...bebek aşağı indiği için artık nefes alabiliyorum ama bacak ağrılarım arttı. .e olacak o kadar da

Aynen canım düştüm ama sanki su 2-3 hafta geçmek bilmedi gibi agirlastim iyice şuan acayip bi bel agrim var kasiklara bacaklara vuruyo ter attiriyo resmen yalancı sancılar mı acaba
Cnm belli olmaz yalancı sancıda olabilir ama gitgide daha çok ağırlaşcaksın ben bugün kahvaltı hazırlamak dışında kalkmadm belden alt tarafım okdr ağırki artık dönerken çok zorlanıyorum iyice yaslandı sanırım kendimi yorgun hissediyorum seninde kontrolünde bakalım ne diycek

Beşiğimizin yatağı henüz gelmedi ama olsun koynumda da yatırrım o gelene kadar :))
Esas önemli şeyler hazır çok şükür...

Kızlar dün hastane randevumuz vardı.. bebeğim 48 cm 2700 gr olmuş.. doktor iyi dedi.. hala ters duruyor ama inşallah döner.. doktor yerleşmemiş aşağı ve hafif açılı duruyor ayaklarını altına katlamış dönecek gibi duruyor dedi.. dua edin dönsün hayırlısıyla inşallah kızlar ya.. normal doğum çok istiyorum sezaryenden çok korkuyorum ben.. gece gündüz canım sıkılıyor bu işe..

haaa birde siz nst çektirmeye kaçıncı haftada başladınız.. ne zaman başlanıyor?

bir de bilgisi tecrübesi olanlara soruyorum.. bu gögüs ucu merhemi ve gögüs pedi gögüs kalkanı ne kadar gereklidir.. işe yarar lazım bişeymidir?

annem benim hiç ihtiyacım olmadı öyle şeylere dedi aklım karıştı

Ahh şu iştahsızlık....
Hala kahvaltı yapmadım
Sonra da bebeğim zayıf diye üzülüyom.
Ama nağğpıyım bişey istemiyo canımm
Meyve ceviz süt bunları ye, Bebişe faydalı olur. Bende var iştahsızlık zorla 1 dilim ekmek yedim. Bu aralar portakal, muz, fındık be ceviz favorim

Hayırlısı neyse o olsun. İlkinde Bebek normal doğum pozisyonundaydı, çatımda genişti fakat açılma sancı vs hiç bişey olmadığı için sezeryan oldum. Bebeğin sadece doğum pozisyonunda olması tek başına bişey ifade etmiyor. Sıkma canını zaten yaşıyacaksın bırak o Zaman düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…