Aynen canım. Benim de öyle zorlanmaya başladım buna şükür ne diyelim perşembe kontrol bakalım nasiliz sen ne zaman gitceksin günün iyice azaldıCnm belli olmaz yalancı sancıda olabilir ama gitgide daha çok ağırlaşcaksın ben bugün kahvaltı hazırlamak dışında kalkmadm belden alt tarafım okdr ağırki artık dönerken çok zorlanıyorum iyice yaslandı sanırım kendimi yorgun hissediyorum seninde kontrolünde bakalım ne diycek
Hoşgeldin, özlemiştik35+0 dan herkese günaydın
8,4 kilo ile yola devam. Planlı tarihe göre 28 gün kaldı ama kızıma hiç belli olmaz :)
17 aralıktan bu güne 3 kilo almışım. 10 kilo ile Doğuma gitmek belli ki hayal oldu
Bebeğimin bu hafta baş aşağı dönüşüyle birlikte karnım da oldukça aşağı indi. Mide yanması derdim bitti
Artık elimde gaviskon şurup ile dolaşmıyorum. Nefes darlığım da bitti
Yeni sorunum burun tıkanıklığı ve sık idrara çıkma.
Masal hala çok hareketli ve işe gitmek hala çok sıkıcı. Çalışmak mesele değil de, giyinmek mesele. Neyse ki cuma karne verilince uzuuuuun bi tatil süreci başlıyor :)
Bi de boynundaki kordon beni çok korkutuyor. Pazartesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek
Çokta kendini odaklayip iyice stres olma zaten stresli donemdeyiz dua edelim hakkımızda hayırlısı sağlıklisi nasıl olacaksa dogumumuz da öyle olsun inş nereye gittin Dr aKızlar dün hastane randevumuz vardı.. bebeğim 48 cm 2700 gr olmuş.. doktor iyi dedi.. hala ters duruyor ama inşallah döner.. doktor yerleşmemiş aşağı ve hafif açılı duruyor ayaklarını altına katlamış dönecek gibi duruyor dedi.. dua edin dönsün hayırlısıyla inşallah kızlar ya.. normal doğum çok istiyorum sezaryenden çok korkuyorum ben.. gece gündüz canım sıkılıyor bu işe..
En az 2 hafta daha kalsın tabii, 2 magnezyumda bende içiyorum, erken doğumu büyük oranda durduruyor. Hayırlısı olsunGünaydın kızlar
Sabah hastaneye geldik nts ye bakıldı kasılmalar var altta yumuşama var serum yedim sabah akşam magnezyum wc dışında kalkma dedi dr asla şuan gelmesini istemem ne kadar kalırsa içeride bizim için iyi dedi dr da gelen şeyi gördü yine gelmişti... O sümüksü şey parça parça gelebiliyormuş regl in ilk günündeki gibi gelene kadar korkma dedi iğne yaptırcam progeston... Bize de kızdı direk doğum havasına girip gelmişsiniz tutun içeride diye...
Benim 35 ti geçen hafta nst ye girdim ilk perşembe yine kontrol var ve nst ye girceksin yine dedi bu saydiklarin içinde bi kalkan olayını görmedim hiç çevremde ama krem belki işte yara ya iyi gelir umuduyla aldım hoş ise de yaramayabiliyo bazen naparsan yap çekiyorsun onu göğüs pedi de iyi oluyo kıyafet e süt geçmesini engelliyor yanı alırsan göğüs pedi ve krem alabilirsinhaaa birde siz nst çektirmeye kaçıncı haftada başladınız.. ne zaman başlanıyor?
bir de bilgisi tecrübesi olanlara soruyorum.. bu gögüs ucu merhemi ve gögüs pedi gögüs kalkanı ne kadar gereklidir.. işe yarar lazım bişeymidir?
annem benim hiç ihtiyacım olmadı öyle şeylere dedi aklım karıştı
Çok tatlı olmuş Prensesin odası, sağlıkla mutlulukla kullansınBu arada minik kızımın halısı da geldi teyzeler:) şimdi odamız boş olduğu için küçük görünüyor ama bilerek küçük aldım , zamanla oyun halısıydı, minik boyama masasıydı oyuncaklarıydı derken zaten dolacak Allah nasip ederse.. teyzeler beğendi mi diye soruyor kendisi
Haftaya pazartesi veya salı bidaha gidicem canmAynen canım. Benim de öyle zorlanmaya başladım buna şükür ne diyelim perşembe kontrol bakalım nasiliz sen ne zaman gitceksin günün iyice azaldı
Cocuklarla daha yorucu oluyordur Allah kolaylık versin gercekten bi biteydi bu gunler ömür boyu hamile kalcakmism gbi gelio bana daBen de iyiyim sagol. Valla artık gerçektende yuvarlanip gidiyorum. Hayırlısıyla biteydi bu günler. Yorgunluk heyecan bir arada. Allah kolaylik versin cumlemize
Eveettttt son kontrol un olabilirHaftaya pazartesi veya salı bidaha gidicem canmson kontrolüm olur die tahmin ediyorum zaten
Güle güle kullanin cnm guzel vakitler gecirsin kuzun odasında halisi da odasi da cok guzel olmus..Bu arada minik kızımın halısı da geldi teyzeler:) şimdi odamız boş olduğu için küçük görünüyor ama bilerek küçük aldım , zamanla oyun halısıydı, minik boyama masasıydı oyuncaklarıydı derken zaten dolacak Allah nasip ederse.. teyzeler beğendi mi diye soruyor kendisi
Beni tarif etmissn cnm kilosu dusuk olmasa sadece meyve yicem ama zorluom sut muz yogurt sebze yemeklerine.. Yemek yemekten sogudum resmn..@ivo ,hoşgeldin canım.
Maaşallah her şeyin hazır. Rabbim hayırlı ,sağlıklı doğumlar nasip eylesin inşallah...
Bizim bu iştahsızlığımız nolacak böyle yaa?
5-6 saat aç kalıyorum ,sonra elim ayağım boşalıyor ve acele bir şeyler yemeye çalışıyorum.
Yemekler hala tiksindiriyor,mutfağa girnek işkence..
En sevdiğim şey meyve :)
olculeri nedir peki canm?
Çok tatlı olmuş Prensesin odası, sağlıkla mutlulukla kullansın
Güle güle kullanin cnm guzel vakitler gecirsin kuzun odasında halisi da odasi da cok guzel olmus..
Çokta kendini odaklayip iyice stres olma zaten stresli donemdeyiz dua edelim hakkımızda hayırlısı sağlıklisi nasıl olacaksa dogumumuz da öyle olsun inş nereye gittin Dr a
Benim 35 ti geçen hafta nst ye girdim ilk perşembe yine kontrol var ve nst ye girceksin yine dedi bu saydiklarin içinde bi kalkan olayını görmedim hiç çevremde ama krem belki işte yara ya iyi gelir umuduyla aldım hoş ise de yaramayabiliyo bazen naparsan yap çekiyorsun onu göğüs pedi de iyi oluyo kıyafet e süt geçmesini engelliyor yanı alırsan göğüs pedi ve krem alabilirsin
aramizda 1 gun var. bu ara cok hareketli benm oğlan ama bgn azaldi hareketleri. arada hissediorum ama oynatmio oyle karnimi sadece kasiklarimda kafasini oynatio galiba bi de gerinio kaburhalarima kadar onu hissediorum. isteym smdi bn de aksam eve gidince nasil olcak bakalim.Simdi bsyler yedim yan tarafima yattim hareketlendi 5 dk kadar sinra tekrar hareketleri azaldi canim. Aksamlari cok sert tekmeliyor sabahlari cok sakin 2 gundur. Biraz internete goz gezdirdim az once 12 saat araliginda 10 tekmeden az ise hareketi o zaman endise etmek gerekiyormus yaziyordu. Baska bir yerde de bebekler bu haftalarinda derin uykuya dalabiliyormus diye okumustum ne kadar dogru bilemiyorum
Allah'ın izniyle inşallah baban sağlığına kavuşur inşallah. Moralini yüksek tutmak lazım.İyi geceler kızlar... annemin dayısı vefat etti bugün . Akciğer kanseri idi ve son evredeydi ... daha 2 ay olmuştu hastanlığını öğreneli . Babamda aynı rahatsızlıktan dolayı tedavi görüyor ve kendisine bu haberi vermedik henüz. Bugün kemoterapiden çıkıp bana geldiler . Çok halsiz ve yüzü gözü sararmıştı. Babama baktıkça içim şişiyor resmen . Bunu neden yaZdım size bilmiyorum ama benim hamilelik son aylarda hep böyleydi . Rabbim onu başımızdan eksik etmesin . İyi geceler
Galiba o şanslılardan biri de benim. yaklaşık 1 haftadır hem gece daha az lavaboya çıkıyorum hem de uykumu alarak uyanıyorum. İnşallah böyle devam eder.Uyuyabileler coooook şanslı annelersiniz bn yine uykusuz göz altı torbalı devam ediyorum
Okuyorum canm son 4 gün haricinde ama pek yazmıyordumHoşgeldin, özlemiştik
Aynen cnm
Dusunuyorm gereksiz diyecgm sey yok bebege 3 4 takim battaniyesi bezi bakim urunu bana gecelik ped tac terlik vs. Sabahlik hirka corap derken doldu bile
Ama cidden sığmıyor
Daha peluş battaniye de koymadım onu da pusetin üstünde götürücem :)
Bakınca da gereksiz hiçbir şey almadım
Ki daha makyaj malzemesi diş fırçası da Yok omları da kapıdan çıkarken alırım :))
Canm bizim de odamız geldi ama sadece güneşlik var perde olarak. Tek duvarı boyadık ona göre sticker sipariş ettik
Yavaş yavaş içime sinen perde, halı, dekor ve uyku seti alacağız acelemiz Yok
Nasılsa şuan kullanılmayacak
Dediğin gibi bi park yatak alıp yazı çıkarırız biz de
Ben panikledim sön döndü diye hemen doğuverecek gibi hissettim
Sen böyle deyince rahatlıyorum
Seni de 39+0da alacak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?