2017 Şubat Anneleri

Aynen canım. Benim de öyle zorlanmaya başladım buna şükür ne diyelim perşembe kontrol bakalım nasiliz sen ne zaman gitceksin günün iyice azaldı

Hoşgeldin, özlemiştik

Çokta kendini odaklayip iyice stres olma zaten stresli donemdeyiz dua edelim hakkımızda hayırlısı sağlıklisi nasıl olacaksa dogumumuz da öyle olsun inş nereye gittin Dr a

En az 2 hafta daha kalsın tabii, 2 magnezyumda bende içiyorum, erken doğumu büyük oranda durduruyor. Hayırlısı olsun

Benim 35 ti geçen hafta nst ye girdim ilk perşembe yine kontrol var ve nst ye girceksin yine dedi bu saydiklarin içinde bi kalkan olayını görmedim hiç çevremde ama krem belki işte yara ya iyi gelir umuduyla aldım hoş ise de yaramayabiliyo bazen naparsan yap çekiyorsun onu göğüs pedi de iyi oluyo kıyafet e süt geçmesini engelliyor yanı alırsan göğüs pedi ve krem alabilirsin

Çok tatlı olmuş Prensesin odası, sağlıkla mutlulukla kullansın

Aynen canım. Benim de öyle zorlanmaya başladım buna şükür ne diyelim perşembe kontrol bakalım nasiliz sen ne zaman gitceksin günün iyice azaldı
Haftaya pazartesi veya salı bidaha gidicem canm son kontrolüm olur die tahmin ediyorum zaten

Ben de iyiyim sagol. Valla artık gerçektende yuvarlanip gidiyorum. Hayırlısıyla biteydi bu günler. Yorgunluk heyecan bir arada. Allah kolaylik versin cumlemize
Cocuklarla daha yorucu oluyordur Allah kolaylık versin gercekten bi biteydi bu gunler ömür boyu hamile kalcakmism gbi gelio bana da hayirlisiyla bi kucağımıza alsaydik yavrularimizi..

@ivo ,hoşgeldin canım.
Maaşallah her şeyin hazır. Rabbim hayırlı ,sağlıklı doğumlar nasip eylesin inşallah...

Bizim bu iştahsızlığımız nolacak böyle yaa?
5-6 saat aç kalıyorum ,sonra elim ayağım boşalıyor ve acele bir şeyler yemeye çalışıyorum.
Yemekler hala tiksindiriyor,mutfağa girnek işkence..
En sevdiğim şey meyve :)

Güle güle kullanin cnm guzel vakitler gecirsin kuzun odasında halisi da odasi da cok guzel olmus..

Beni tarif etmissn cnm kilosu dusuk olmasa sadece meyve yicem ama zorluom sut muz yogurt sebze yemeklerine.. Yemek yemekten sogudum resmn..

Çokta kendini odaklayip iyice stres olma zaten stresli donemdeyiz dua edelim hakkımızda hayırlısı sağlıklisi nasıl olacaksa dogumumuz da öyle olsun inş nereye gittin Dr a

memorial hastanesine gittim nesrin diye birine ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum.. hem çok pahalı hem de doktor samimiyetsiz ve normal doğum olsa da sunni sancı vs ile süreci hızlandırmaya çok taraftar... onca para verdim bebeğin yüzünü bile göstermedi.. iki boyutlu siyah beyaz baktı geçti.. ona da zorla.. diyoki al bu da karın çevresi işte ne varsa sanki bakıyoruz falan diyo.. çok değişik halleri var.. randevu saatimde orda olmama rağmen tlf da konuşa konuşa koridorda gezindi.. yarım saat bekletti beni.. çok disiplinsiz..

anladım sağolasın.. alayım ben gögüs pediyle küçük bi krem o zaman dursun kenarda napim.. ben daha hiç girmedim nst ye..

cnm ar
aramizda 1 gun var. bu ara cok hareketli benm oğlan ama bgn azaldi hareketleri. arada hissediorum ama oynatmio oyle karnimi sadece kasiklarimda kafasini oynatio galiba bi de gerinio kaburhalarima kadar onu hissediorum. isteym smdi bn de aksam eve gidince nasil olcak bakalim.

Kızlar günaydın;
Bugün acaip uyumuşum valla ben de anlamadım niye o kadar uyuduğumu. Eşim de nasıl izin verdi bebek o kadar uyumana hayret dedi. Bugun sanki hareketleri biraz az ondan mı acaba bilemedim. Hava da çok güzel dışarı çıkasım var ama yalnız da çıkmak istemiyor canım. Arkadaşlarımın hepsi çalışıyor.
@ivo valla tebrik ederim bütün işlerini halletmişssin o kadar yoğunluğun içinde. Ben tembellikten bitiremedim bir türlü. Neyse artık olduğu kadar diyorum.

Allah'ın izniyle inşallah baban sağlığına kavuşur inşallah. Moralini yüksek tutmak lazım.

Uyuyabileler coooook şanslı annelersiniz bn yine uykusuz göz altı torbalı devam ediyorum
Galiba o şanslılardan biri de benim. yaklaşık 1 haftadır hem gece daha az lavaboya çıkıyorum hem de uykumu alarak uyanıyorum. İnşallah böyle devam eder.

Insallah doguma giderken o telasla valizlerden birini unutmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…