2017 Şubat Anneleri

Biz sanirim kv , kp ile yasamaya alistik. Burdaki arkadaslarimizin cogu uzaktalar ki uzakta olunca tahammul etmesi daha zor herkes icin. Onlarida anliyorum. Ama insan iliskileri hep boyle he de gec yani

Aynen benimde oyle canim. Arada bi geriniyor 2 gun onceki gibi degil hareletleri. Bende uzulerek elimle biraz karnima bastirinca tepki veriyor ama internette 8. Aydan itibaren bebekler vaktinin %90 ini uyuyarak hatta ruya gorerek gecirirler diyordu insallah oyledir

canım plesenta yaşlanınca bebek beslenemiyor eğer haftan yeterli ise çok bekletmeden alıyorlar değilse serum istirahat haftanın gelmesini bekliyorlar ama kesin var mı ayrıntıli da baktırdın mi ayrıca böyle bi durumda bebek kilo yani AC karın bölgesi ölçümü haftasına göre geride kalıyor

sen hala beni dinleme Doç Dr Cemil Kaya'ya gitme canım sanırım erkek diye gitmek istemiyorsun artık o kanıya vardım,sen bilirsin

Biz sanirim kv , kp ile yasamaya alistik. Burdaki arkadaslarimizin cogu uzaktalar ki uzakta olunca tahammul etmesi daha zor herkes icin. Onlarida anliyorum. Ama insan iliskileri hep boyle he de gec yani
Ben kv yakınım ama anlaşamıyoruz..şimdiden doğumda bende kalacak diye geriliyorum..çok özeniyorum iyi anlaşanlara..ilk doğumumda oğluma bakıp ayıya mı baktın bu çocuk çok kıllı dedi..şimdi neler dicek kim bilir

anladım sağolasın.. alayım ben gögüs pediyle küçük bi krem o zaman dursun kenarda napim.. ben daha hiç girmedim nst ye..
Aynen göğüs pedi iyi olur krem de aslında doğum sonrası Dr fln da oneriyo ama bende lansinoh aldım bakalım. Nst ye aslında aliyolar galiba bu haftalarda

Sen gel koru ya ben bebisimi her defasında renkli görüyorum :) ve Hüseyin Hoca benden daha çok meraklı adam sanki her defasında ilk kez ekranda bebek görür gibi yaklaşımı fln :) orda ne kadardi muayene ücreti

Ozur dileyerek soyluyirum o nasil insanmis oyle. Benim kv sagolsun oyle herseye laf etmez ben inatlasmayim diye :)

Kizlar ya ben dunden beri cok tuhafim kafam yastiktan kalkmiyo uyku da degil sanki boyle yari baygin gibiyim enerji sifir kafam hep yastik istiyo hic bisey yapamiyorum dunden beri sadece yatmak istiyorum istahim guzeldi o da yok ve anlik ter atiyorum ustumu degisecek boyutta ter icinde kaliyorum kendimden hic memnun degilim dunden beri niye boyleyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…