- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Bende annemle konuşurken öyle dedim ama annem o kadar sıklaşmasını bekleme hastanye gitmek için dedi. Boludayım ben kar kış blli olmaz yolda kaza olur yol kapanır vakitlice gidip sancını hastanede çek dediAnnemle farklı şehirlerde oldğumuzdan gelememe ihtimaline karşı uyarıyor beni..
Bende senin gibi düşünüyorum. Altlı üstlü müstakilde oturuyoruz çalıştığım için akşam yemeklerini falan birlikte yiyoruz bazen. bi arada yaşıyor gibiyiz. Sağolsunlar her biri ayrı ayrı iyi niyetli 2 sene olacak nerdeyse evleneli, sorunumuz olmadı. Ama dediğin gibi ben kesiyorum bazen önünü tatlı şekilde. Allah razı olsun eşiminde payı büyük hiç anneci davranmadı, evimiz ayrı bizim kurallarımız ayrı diyo bişey olunca. Babaanne olarak üstüne düşeni yapacaksın tabiki diyogece baktık uyutmuyor bizi atarım başına bakarsın diyo birde kaynım var benim 6 yaşında anasıyla hayal kurup uyuyorlarmış, gece biz uyuyunca bebeğimizi alıp kaçıracaklarmış, yanlarında yatıracaklarmış Ay dedim sizin olsun götürün bende biraz dinlenir kocama zaman ayırırım he dicen geçcen ya. Onlar mutlu sen mutlu. Takmamak lazım fazla.
Aramizda kalsin ben kocamla gecen bahar tatile ciktim 3 gunluk.En küçük boy dediğin le millet haftalık seyahate cikiyo
35+0 olduk bugünzaman ne çabuk geçiyor.. son 31 gün...
cnm ar
aramizda 1 gun var. bu ara cok hareketli benm oğlan ama bgn azaldi hareketleri. arada hissediorum ama oynatmio oyle karnimi sadece kasiklarimda kafasini oynatio galiba bi de gerinio kaburhalarima kadar onu hissediorum. isteym smdi bn de aksam eve gidince nasil olcak bakalim.
canım plesenta yaşlanınca bebek beslenemiyor eğer haftan yeterli ise çok bekletmeden alıyorlar değilse serum istirahat haftanın gelmesini bekliyorlar ama kesin var mı ayrıntıli da baktırdın mi ayrıca böyle bi durumda bebek kilo yani AC karın bölgesi ölçümü haftasına göre geride kalıyorMerhaba=) bu grubu yeni gördüm ilk defa yazıyorum. Doktorum plasenta yaşlanmaya başlamış 6 gün sonra tekrar gidicez kısmet olursa nst de bişi çıkmadı bebeğe bi zararı olur mu benim.gibi olan var mı acaba ?
Gorunurde dogum tariglerimiz ayni
memorial hastanesine gittim nesrin diye birine ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum.. hem çok pahalı hem de doktor samimiyetsiz ve normal doğum olsa da sunni sancı vs ile süreci hızlandırmaya çok taraftar... onca para verdim bebeğin yüzünü bile göstermedi.. iki boyutlu siyah beyaz baktı geçti.. ona da zorla.. diyoki al bu da karın çevresi işte ne varsa sanki bakıyoruz falan diyo.. çok değişik halleri var.. randevu saatimde orda olmama rağmen tlf da konuşa konuşa koridorda gezindi.. yarım saat bekletti beni.. çok disiplinsiz..
Ben kv yakınım ama anlaşamıyoruz..şimdiden doğumda bende kalacak diye geriliyorum..çok özeniyorum iyi anlaşanlara..ilk doğumumda oğluma bakıp ayıya mı baktın bu çocuk çok kıllı dedi..şimdi neler dicek kim bilirBiz sanirim kv , kp ile yasamaya alistik. Burdaki arkadaslarimizin cogu uzaktalar ki uzakta olunca tahammul etmesi daha zor herkes icin. Onlarida anliyorum. Ama insan iliskileri hep boyle he de gec yani
Sen bi aylık fln bi yere gitme nakliye ile gider gelirsinAramizda kalsin ben kocamla gecen bahar tatile ciktim 3 gunluk.veee orta boy valiz goturdum
Aynen göğüs pedi iyi olur krem de aslında doğum sonrası Dr fln da oneriyo ama bende lansinoh aldım bakalım. Nst ye aslında aliyolar galiba bu haftalardaanladım sağolasın.. alayım ben gögüs pediyle küçük bi krem o zaman dursun kenarda napim.. ben daha hiç girmedim nst ye..
Sen gel koru ya ben bebisimi her defasında renkli görüyorum :) ve Hüseyin Hoca benden daha çok meraklı adam sanki her defasında ilk kez ekranda bebek görür gibi yaklaşımı fln :) orda ne kadardi muayene ücretimemorial hastanesine gittim nesrin diye birine ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum.. hem çok pahalı hem de doktor samimiyetsiz ve normal doğum olsa da sunni sancı vs ile süreci hızlandırmaya çok taraftar... onca para verdim bebeğin yüzünü bile göstermedi.. iki boyutlu siyah beyaz baktı geçti.. ona da zorla.. diyoki al bu da karın çevresi işte ne varsa sanki bakıyoruz falan diyo.. çok değişik halleri var.. randevu saatimde orda olmama rağmen tlf da konuşa konuşa koridorda gezindi.. yarım saat bekletti beni.. çok disiplinsiz..
evet canım ama benimki sezaryan olacak eğer hanımefendi erken doğmaya kalkmazsa doğum tarihimiz 17 . 02 . 2017
Ben kv yakınım ama anlaşamıyoruz..şimdiden doğumda bende kalacak diye geriliyorum..çok özeniyorum iyi anlaşanlara..ilk doğumumda oğluma bakıp ayıya mı baktın bu çocuk çok kıllı dedi..şimdi neler dicek kim bilir
HahahahaSen bi aylık fln bi yere gitme nakliye ile gider gelirsin
Acayip bi insan..o yüzden çok gerginim..kim bilir neler dicek..ztn ikinciyi yaptım diye kızdı..kendi bi tane doğurmuş..ona bile pişmanOzur dileyerek soyluyirumo nasil insanmis oyle. Benim kv sagolsun oyle herseye laf etmez ben inatlasmayim diye :)
GerçektenAcayip bi insan..o yüzden çok gerginim..kim bilir neler dicek..ztn ikinciyi yaptım diye kızdı..kendi bi tane doğurmuş..ona bile pişman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?