2017 Şubat Anneleri

Nasılsınız kızlar. Nasıl gidiyo bakım.dun doktora gittim nstye girdim çatı kemiği icin parol verdi ağrıyınca yutcam.magnezyum yazdı.valizler hazır aklıma eksik geldikçe eklicem.bakalim başımıza neler gelicek ilerleyen haftalar da.2 hafta sonra tekrar gel dedi .yine nst ye giricem birde ultrason a sokacak. Kaç kg oldu dün söylemedi ultrason a sokmadı.en az 38 haftayı buluruz inşallah. Erken gelmez

bende bugün aynen öyleyim ya. gözlerimi açamıyorum. üstelik işteyişm ve bizim minik kıpır kıpır. aksam pazar var ama ona bile gidemeyecem galiba hemen eve gidip uyuyasım var.

bende bugün aynen öyleyim ya. gözlerimi açamıyorum. üstelik işteyişm ve bizim minik kıpır kıpır. aksam pazar var ama ona bile gidemeyecem galiba hemen eve gidip uyuyasım var.
Diyorum ya uyku gibi de değil yarı baygınlık resmen kafayı tutamıyorum daha mutfakta kahvaltı masası duruyo gidiyorum ama yine içeri gelip kafayı koyuyorum

Loveali bebeğin çok mu hareket ediyo bnm genelde bebek çok hareketliyse terlemem çok oluyo bugünde hiç durmadı çok huzursuz neden anlamdm sürekli bi ayak bacak kol durmuyo sığmaya mı çalışıyo yer kalmadığı için mi bu kdr harketli anlamdm

Acaba nezle falan mi olacaksin ondan oncede halsizlik olur ya canim

Hareketli canım evet delici darbeleri var baya ama ben iki gündür boyleyim nedenini hiç anlamadım doğum mu yaklaşıyor da boyleyim diye de düşünüyorum ama olur mu bilmiyorum

Diyorum ya uyku gibi de değil yarı baygınlık resmen kafayı tutamıyorum daha mutfakta kahvaltı masası duruyo gidiyorum ama yine içeri gelip kafayı koyuyorum
Bende senin gibiyim Can'ım ya hiç halim YÖK kafamı kaldıramıyorum evi sildim süpürdüm hışım çıktı bide yemek yaptım ama her dk yatağa gidio uzanıyorum .,, oğlum sürekli yanıma geliyor anne benim yanıma gel diyor ben yatak odasından çıkmak istemiyorum başka her yerde belim aprıuor vicdan azabı duyuyorum ya artık eskisi gibi ilgilenemiyorum öpüyorum kokluyorum biraz boşuyoruz ama etkinlik filan oyun oymayamıyorum umarım bu süreçte psikolojisi bozulmaz aramız açılmaz ...ne zor ya son zamanlar unutmuşum oğlumda yaşadıklarımı çatım çok agrıyor ys

Merhaba kizlar, bugun doktor kontrolumuz vardi oglusum iyi cok sukur 37 haftadayiz tam ama 2900 kilosu biraz az geldi sizce nasil ?bir de bu magmetlerden dusunuyorum hastane cikisina hediyelik icin nasil olur fikrinizi alabilir miyim

Se
Sen ayıya mı bakmistin ben senin oğluna baktım diyeydin ayy cidden anlaşılmaz onla..

Oyyy kuzum ya oda ilgi istiyo tabi kocalar bile anlamazken bazen küçücük çocuklar nasıl anlasın az kaldı Allah in izniyle etkilenmez inş valla kahvaltı masami daha yeni topladım dünden beri böyle oldum yine çok bişey yapamiyodum ama dünden beri hiç kalkmiyo kafam hayirlisiyla zamanımız gelseydi bi

Amin Can'ım amin bende artık doğsun zaman geçsin istiyorum yorgunluk syrı ama Can'ım da can yok resmen bu daha kötü bence doğunca en azından inş halim okur

Bende öyle ayrı ayrı alcaktim eşim in gazıyla bunu almış bulundum bakalım iyi gelmezse öyle ayri alırım artık napim :)
Zarari olmaz onların..ama dediğim gibi içlerinde paraben ve sls var mi ona bak ..yeni doğan bebek.için uygun degil cunku

Aynen eşim dalga geçiyor alt tarafı 2 gun tatile gitmiyoz diye...ama ne bilim herşey yedekli olsun o telaseden alinamaz diye..mama bile koydum hastanede eğer sut gelmezse mama veriyolarmis o da aptamil mis ben aptamil kullanmak istemiyorumçok ayrinti düşünmustum valizimi hazırlarken onu fark yaptim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…