bende bugün aynen öyleyim ya. gözlerimi açamıyorum. üstelik işteyişm ve bizim minik kıpır kıpır. aksam pazar var ama ona bile gidemeyecem galiba hemen eve gidip uyuyasım var.Kizlar ya ben dunden beri cok tuhafim kafam yastiktan kalkmiyo uyku da degil sanki boyle yari baygin gibiyim enerji sifir kafam hep yastik istiyo hic bisey yapamiyorum dunden beri sadece yatmak istiyorum istahim guzeldi o da yok ve anlik ter atiyorum ustumu degisecek boyutta ter icinde kaliyorum kendimden hic memnun degilim dunden beri niye boyleyim ben
Diyorum ya uyku gibi de değil yarı baygınlık resmen kafayı tutamıyorum daha mutfakta kahvaltı masası duruyo gidiyorum ama yine içeri gelip kafayı koyuyorumbende bugün aynen öyleyim ya. gözlerimi açamıyorum. üstelik işteyişm ve bizim minik kıpır kıpır. aksam pazar var ama ona bile gidemeyecem galiba hemen eve gidip uyuyasım var.
Acayip bi insan..o yüzden çok gerginim..kim bilir neler dicek..ztn ikinciyi yaptım diye kızdı..kendi bi tane doğurmuş..ona bile pişman
Kizlar ya ben dunden beri cok tuhafim kafam yastiktan kalkmiyo uyku da degil sanki boyle yari baygin gibiyim enerji sifir kafam hep yastik istiyo hic bisey yapamiyorum dunden beri sadece yatmak istiyorum istahim guzeldi o da yok ve anlik ter atiyorum ustumu degisecek boyutta ter icinde kaliyorum kendimden hic memnun degilim dunden beri niye boyleyim ben
Hareketli canım evet delici darbeleri var baya ama ben iki gündür boyleyim nedenini hiç anlamadım doğum mu yaklaşıyor da boyleyim diye de düşünüyorum ama olur mu bilmiyorumLoveali bebeğin çok mu hareket ediyo bnm genelde bebek çok hareketliyse terlemem çok oluyo bugünde hiç durmadı çok huzursuz neden anlamdm sürekli bi ayak bacak kol durmuyo sığmaya mı çalışıyo yer kalmadığı için mi bu kdr harketli anlamdm
Bilmiyom ki inş olmam ama vücut kırgınlığı yok öyle nezle grip olacakken ki gibi sadece kafayı kaldiramiyorum yatasim var tansiyon fln midir acaba onu da bilemedimAcaba nezle falan mi olacaksin ondan oncede halsizlik olur ya canim
Bende senin gibiyim Can'ım ya hiç halim YÖK kafamı kaldıramıyorum evi sildim süpürdüm hışım çıktı bide yemek yaptım ama her dk yatağa gidio uzanıyorum .,, oğlum sürekli yanıma geliyor anne benim yanıma gel diyor ben yatak odasından çıkmak istemiyorum başka her yerde belim aprıuor vicdan azabı duyuyorum ya artık eskisi gibi ilgilenemiyorum öpüyorum kokluyorum biraz boşuyoruz ama etkinlik filan oyun oymayamıyorum umarım bu süreçte psikolojisi bozulmaz aramız açılmaz ...ne zor ya son zamanlar unutmuşum oğlumda yaşadıklarımı çatım çok agrıyor ysDiyorum ya uyku gibi de değil yarı baygınlık resmen kafayı tutamıyorum daha mutfakta kahvaltı masası duruyo gidiyorum ama yine içeri gelip kafayı koyuyorum
Sen ayıya mı bakmistin ben senin oğluna baktım diyeydinBen kv yakınım ama anlaşamıyoruz..şimdiden doğumda bende kalacak diye geriliyorum..çok özeniyorum iyi anlaşanlara..ilk doğumumda oğluma bakıp ayıya mı baktın bu çocuk çok kıllı dedi..şimdi neler dicek kim bilir
Oyyy kuzum ya oda ilgi istiyo tabi kocalar bile anlamazken bazen küçücük çocuklar nasıl anlasın az kaldı Allah in izniyle etkilenmez inş valla kahvaltı masami daha yeni topladımBende senin gibiyim Can'ım ya hiç halim YÖK kafamı kaldıramıyorum evi sildim süpürdüm hışım çıktı bide yemek yaptım ama her dk yatağa gidio uzanıyorum .,, oğlum sürekli yanıma geliyor anne benim yanıma gel diyor ben yatak odasından çıkmak istemiyorum başka her yerde belim aprıuor vicdan azabı duyuyorum ya artık eskisi gibi ilgilenemiyorum öpüyorum kokluyorum biraz boşuyoruz ama etkinlik filan oyun oymayamıyorum umarım bu süreçte psikolojisi bozulmaz aramız açılmaz ...ne zor ya son zamanlar unutmuşum oğlumda yaşadıklarımı çatım çok agrıyor ys
Se
Sen ayıya mı bakmistin ben senin oğluna baktım diyeydinayy cidden anlaşılmaz onla..
Amin Can'ım amin bende artık doğsun zaman geçsin istiyorum yorgunluk syrı ama Can'ım da can yok resmen bu daha kötü bence doğunca en azından inş halim okurOyyy kuzum ya oda ilgi istiyo tabi kocalar bile anlamazken bazen küçücük çocuklar nasıl anlasın az kaldı Allah in izniyle etkilenmez inş valla kahvaltı masami daha yeni topladımdünden beri böyle oldum yine çok bişey yapamiyodum ama dünden beri hiç kalkmiyo kafam hayirlisiyla zamanımız gelseydi bi
Se
Sen ayıya mı bakmistin ben senin oğluna baktım diyeydinayy cidden anlaşılmaz onla..
Zarari olmaz onların..ama dediğim gibi içlerinde paraben ve sls var mi ona bak ..yeni doğan bebek.için uygun degil cunkuBende öyle ayrı ayrı alcaktim eşim in gazıyla bunu almış bulundum bakalım iyi gelmezse öyle ayri alırım artık napim :)
Aynen eşim dalga geçiyor alt tarafı 2 gun tatile gitmiyoz diye...ama ne bilim herşey yedekli olsun o telaseden alinamaz diye..mama bile koydum hastanede eğer sut gelmezse mama veriyolarmis o da aptamil mis ben aptamil kullanmak istemiyorumİyiymis :)
:)benimde öyle agirlastik iyice ayakta çok duramiyorum bile..gündüz de uyudugum 2 saat toplasan günlük 5 saat uyku hic yetmiyocanım keşke gündüz dursa oda yok kemikleri karnımda yanlarımda batıyor kımıl kımıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?