Aynen canım. Benim de öyle zorlanmaya başladım buna şükür ne diyelim perşembe kontrol bakalım nasiliz sen ne zaman gitceksin günün iyice azaldı
Senin kontrol persembe benim çarşamba az kaldı bize de..artik haftalik gidiyorsun dimi ben 34 den beri naftalin ve nst te giriyomEveettttt son kontrol un olabilir
Bizim nst 34 ncu haftada basladi Yrn kontrol var 3 cü kez nst girmiş olacam..göğüs ucu kreminide 33 haftada basladim kullanmaya sen basladinmi ??Benim 35 ti geçen hafta nst ye girdim ilk perşembe yine kontrol var ve nst ye girceksin yine dedi bu saydiklarin içinde bi kalkan olayını görmedim hiç çevremde ama krem belki işte yara ya iyi gelir umuduyla aldım hoş ise de yaramayabiliyo bazen naparsan yap çekiyorsun onu göğüs pedi de iyi oluyo kıyafet e süt geçmesini engelliyor yanı alırsan göğüs pedi ve krem alabilirsin
Haftalık yazacagima naftalin de nerden cikmis:)Senin kontrol persembe benim çarşamba az kaldı bize de..artik haftalik gidiyorsun dimi ben 34 den beri naftalin ve nst te giriyom
Zaten bebekler kıllı doğabiliyo..ki oğlumun kulları döküldü..o kapkara saçlar..sarı sarı çıktı..ama çok kızmış üzülmüştüm o zmnGerçekteno nasıl bi laftır benzetmedir ya
Gerçekteno nasıl bi laftır benzetmedir ya
o zmn şok olmuştum..zaten oğlumun o kapkara saçları döküldü sarı çıktılar..Allah kötüyle karşılaştırmasın..çok zorSe
Sen ayıya mı bakmistin ben senin oğluna baktım diyeydinayy cidden anlaşılmaz onla..
Göğüs pedi.illaki lazim oluyor kremde göğsü catlamayan anne yoktur herhalde..lansinoh en iyisi bence yinede sen bilirsin... E bebegin kendi markasinin göğüs pedinden çok.memnunlar kullananlar hem.fiyat da uygun ben ikisinidee lansinoh aldim ama e bebegin ürününe denicemanladım sağolasın.. alayım ben gögüs pediyle küçük bi krem o zaman dursun kenarda napim.. ben daha hiç girmedim nst ye..
Yuh yani gerçekten afedersin de öyle laf edilir mi sanki kendileri bakacak aslında oğluna çok baktiydim ondan olmuştur diyeceksin tövbe yarabbjmAcayip bi insan..o yüzden çok gerginim..kim bilir neler dicek..ztn ikinciyi yaptım diye kızdı..kendi bi tane doğurmuş..ona bile pişman
canım magnet çok hoş düşün derim ama kilo işini kafana boş yere takıyorsun takvimdeki haftandan önde kilosuMerhaba kizlar, bugun doktor kontrolumuz vardi oglusum iyi cok sukur 37 haftadayiz tam ama 2900 kilosu biraz az geldi sizce nasil ?bir de bu magmetlerden dusunuyorum hastane cikisina hediyelik icin nasil olur fikrinizi alabilir miyim
Aynen canım Yenidoğanlar kıllı olabiliyo ve 40 ina kadar da dökülüyor herşeyi biliyoda onu bilmiyo demekkiZaten bebekler kıllı doğabiliyo..ki oğlumun kulları döküldü..o kapkara saçlar..sarı sarı çıktı..ama çok kızmış üzülmüştüm o zmn
o zmn şok olmuştum..zaten oğlumun o kapkara saçları döküldü sarı çıktılar..Allah kötüyle karşılaştırmasın..çok zor
Yok canım ya baslicam sözde her akşam unutuyom hepBizim nst 34 ncu haftada basladi Yrn kontrol var 3 cü kez nst girmiş olacam..göğüs ucu kreminide 33 haftada basladim kullanmaya sen basladinmi ??
Yarın mı senin :) evet canım. Haftalık geçen çarşamba gitmiştim işte perşembe gitcem nst ye girceksin dedi geçen hafta bana daSenin kontrol persembe benim çarşamba az kaldı bize de..artik haftalik gidiyorsun dimi ben 34 den beri naftalin ve nst te giriyom
Aslında benim de 2 çanta olmuş oldu bide puset var :)Aynen eşim dalga geçiyor alt tarafı 2 gun tatile gitmiyoz diye...ama ne bilim herşey yedekli olsun o telaseden alinamaz diye..mama bile koydum hastanede eğer sut gelmezse mama veriyolarmis o da aptamil mis ben aptamil kullanmak istemiyorumçok ayrinti düşünmustum valizimi hazırlarken onu fark yaptim :)
Şimdi geldi canım cantam paraben alkol vs içermez yaziyo bakalım çantası fln içime sindi baya hatta keşke sırt çantası almasamiydim dedim bi anZarari olmaz onların..ama dediğim gibi içlerinde paraben ve sls var mi ona bak ..yeni doğan bebek.için uygun degil cunku
Galiba son dönemlerde uyku hali olur derler ya ondan galiba yoksa öyle aşırı bi ağrı sızı biseyim de yok sadece kafa sersemligi var erkek tatlım benim :)Loveali doğum yaklaşdığı içinde oluyo günden güne yaklaşıyosun kızdı seninde dimi
Karnı burnunda zıp zıp gezenlere ve grubumuzda da olan calisan hamislerimize hayranım :)Amin Can'ım amin bende artık doğsun zaman geçsin istiyorum yorgunluk syrı ama Can'ım da can yok resmen bu daha kötü bence doğunca en azından inş halim okur
Çok fenasin :)Kocamı harcamazdım direk derdim "anne bende farkettim keşke senle daha az görüşseydik" :))) ay Allah insanlara akıl fikir versin gerçekten..
Az aciliyim diye dışarı çıktık ama belim ve kasigim ağrıdı hemen tabi bide tuvalet derdi
canım plesenta yaşlanınca bebek beslenemiyor eğer haftan yeterli ise çok bekletmeden alıyorlar değilse serum istirahat haftanın gelmesini bekliyorlar ama kesin var mı ayrıntıli da baktırdın mi ayrıca böyle bi durumda bebek kilo yani AC karın bölgesi ölçümü haftasına göre geride kalıyor
Evet ya çok fena adım attikca da baskı yapiyo çıktığından da bişey anlamıyo insanO tuvalet derdi yüzünden bazen şeytan diyo giy depend i öyle çık dışarı oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?