2017 Şubat Anneleri

Aynen canım. Benim de öyle zorlanmaya başladım buna şükür ne diyelim perşembe kontrol bakalım nasiliz sen ne zaman gitceksin günün iyice azaldı
Eveettttt son kontrol un olabilir
Senin kontrol persembe benim çarşamba az kaldı bize de..artik haftalik gidiyorsun dimi ben 34 den beri naftalin ve nst te giriyom

Bizim nst 34 ncu haftada basladi Yrn kontrol var 3 cü kez nst girmiş olacam..göğüs ucu kreminide 33 haftada basladim kullanmaya sen basladinmi ??

Gerçekten o nasıl bi laftır benzetmedir ya
Zaten bebekler kıllı doğabiliyo..ki oğlumun kulları döküldü..o kapkara saçlar..sarı sarı çıktı..ama çok kızmış üzülmüştüm o zmn
Gerçekten o nasıl bi laftır benzetmedir ya
Se

Sen ayıya mı bakmistin ben senin oğluna baktım diyeydin ayy cidden anlaşılmaz onla..
o zmn şok olmuştum..zaten oğlumun o kapkara saçları döküldü sarı çıktılar..Allah kötüyle karşılaştırmasın..çok zor

anladım sağolasın.. alayım ben gögüs pediyle küçük bi krem o zaman dursun kenarda napim.. ben daha hiç girmedim nst ye..
Göğüs pedi.illaki lazim oluyor kremde göğsü catlamayan anne yoktur herhalde..lansinoh en iyisi bence yinede sen bilirsin... E bebegin kendi markasinin göğüs pedinden çok.memnunlar kullananlar hem.fiyat da uygun ben ikisinidee lansinoh aldim ama e bebegin ürününe denicem

Acayip bi insan..o yüzden çok gerginim..kim bilir neler dicek..ztn ikinciyi yaptım diye kızdı..kendi bi tane doğurmuş..ona bile pişman
Yuh yani gerçekten afedersin de öyle laf edilir mi sanki kendileri bakacak aslında oğluna çok baktiydim ondan olmuştur diyeceksin tövbe yarabbjm

Merhaba kizlar, bugun doktor kontrolumuz vardi oglusum iyi cok sukur 37 haftadayiz tam ama 2900 kilosu biraz az geldi sizce nasil ?bir de bu magmetlerden dusunuyorum hastane cikisina hediyelik icin nasil olur fikrinizi alabilir miyim
canım magnet çok hoş düşün derim ama kilo işini kafana boş yere takıyorsun takvimdeki haftandan önde kilosu

selin hanım 'ın beşiği geldi kuruldu nevresim takımı herşeyi ayarlandı dolaplarına eşyayı babası dizecek akşama kaldı oda bn kadife eşofman takımı arıyorum bulamıyorum hicbir yerde siz bulabildiniz mi kızlar

Aynen canım Yenidoğanlar kıllı olabiliyo ve 40 ina kadar da dökülüyor herşeyi biliyoda onu bilmiyo demekki

Bizim nst 34 ncu haftada basladi Yrn kontrol var 3 cü kez nst girmiş olacam..göğüs ucu kreminide 33 haftada basladim kullanmaya sen basladinmi ??
Yok canım ya baslicam sözde her akşam unutuyom hep aslinda göğüs çevresi kaşınma ya başladı baslamam lazım sanırım

Senin kontrol persembe benim çarşamba az kaldı bize de..artik haftalik gidiyorsun dimi ben 34 den beri naftalin ve nst te giriyom
Yarın mı senin :) evet canım. Haftalık geçen çarşamba gitmiştim işte perşembe gitcem nst ye girceksin dedi geçen hafta bana da

Aslında benim de 2 çanta olmuş oldu bide puset var :)

Zarari olmaz onların..ama dediğim gibi içlerinde paraben ve sls var mi ona bak ..yeni doğan bebek.için uygun degil cunku
Şimdi geldi canım cantam paraben alkol vs içermez yaziyo bakalım çantası fln içime sindi baya hatta keşke sırt çantası almasamiydim dedim bi an

Loveali doğum yaklaşdığı içinde oluyo günden güne yaklaşıyosun kızdı seninde dimi
Galiba son dönemlerde uyku hali olur derler ya ondan galiba yoksa öyle aşırı bi ağrı sızı biseyim de yok sadece kafa sersemligi var erkek tatlım benim :)

Amin Can'ım amin bende artık doğsun zaman geçsin istiyorum yorgunluk syrı ama Can'ım da can yok resmen bu daha kötü bence doğunca en azından inş halim okur
Karnı burnunda zıp zıp gezenlere ve grubumuzda da olan calisan hamislerimize hayranım :)

Az aciliyim diye dışarı çıktık ama belim ve kasigim ağrıdı hemen tabi bide tuvalet derdi

Çok şükür geride değil şimdilik 6 gün sonra bi daha gidicez kısmet olursa doktor bi sorun olmadığını bu haftalarda olabileceğini söyledi ben tereddüt ettim bakalım inşallah kilosu azalmaz 36. Haftadayim ne diyecek merak ediyorum inşallah bi sorunda çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…