Kız sandım hayırlısı cnm bi günü bi günğbe tutmuyo insanınGaliba son dönemlerde uyku hali olur derler ya ondan galiba yoksa öyle aşırı bi ağrı sızı biseyim de yok sadece kafa sersemligi var erkek tatlım benim :)
O tuvalet derdi yüzünden bazen şeytan diyo giy depend i öyle çık dışarı oh mis
tmm teşekkürlerGöğüs pedi.illaki lazim oluyor kremde göğsü catlamayan anne yoktur herhalde..lansinoh en iyisi bence yinede sen bilirsin... E bebegin kendi markasinin göğüs pedinden çok.memnunlar kullananlar hem.fiyat da uygun ben ikisinidee lansinoh aldim ama e bebegin ürününe denicem
Insallah hemencecik gecer canimBilmiyom ki inş olmam ama vücut kırgınlığı yok öyle nezle grip olacakken ki gibi sadece kafayı kaldiramiyorum yatasim var tansiyon fln midir acaba onu da bilemedim
Aynen göğüs pedi iyi olur krem de aslında doğum sonrası Dr fln da oneriyo ama bende lansinoh aldım bakalım. Nst ye aslında aliyolar galiba bu haftalarda
Cok tatliMagmetimiz bu kizlar
Sen gel koru ya ben bebisimi her defasında renkli görüyorum :) ve Hüseyin Hoca benden daha çok meraklı adam sanki her defasında ilk kez ekranda bebek görür gibi yaklaşımı fln :) orda ne kadardi muayene ücreti
Aslında benim de 2 çanta olmuş oldu bide puset var :)
İyimis güle güle kullan cantanin zarari olmaz arabasini kullandiginda normal kanguru felan kullandiginda sirt cantasini kullanirsin...nasilsa cantayi 3-4 yasina gelene kdr çocuklar kullaniosun:)Şimdi geldi canım cantam paraben alkol vs içermez yaziyo bakalım çantası fln içime sindi baya hatta keşke sırt çantası almasamiydim dedim bi an
Evt carsambadan çarşambaya bizim doktor erken başlamış nst ye sanirim tansiyondan dolayı..Yarın mı senin :) evet canım. Haftalık geçen çarşamba gitmiştim işte perşembe gitcem nst ye girceksin dedi geçen hafta bana da
Güle güle saglikla kullansin inş..kendin için mi bebek için mi kadife istiyorsun...hastane fln sicak oluyo evde öyle yeni bebek olunca diye ben almadim kalin penye aldimselin hanım 'ın beşiği geldi kuruldu nevresim takımı herşeyi ayarlandı dolaplarına eşyayı babası dizecek akşama kaldı oda bn kadife eşofman takımı arıyorum bulamıyorum hicbir yerde siz bulabildiniz mi kızlar
Her gün olmasa bile dus aldikca sur faydasi olur zarari olmaz.unutma koy gözünün önüne :)Yok canım ya baslicam sözde her akşam unutuyom hepaslinda göğüs çevresi kaşınma ya başladı baslamam lazım sanırım
Bende kocaman Masallah onlara :)Karnı burnunda zıp zıp gezenlere ve grubumuzda da olan calisan hamislerimize hayranım :)
Aynen öyle artık iyice değişken oldu vücut hayırlısı buna da şükür :)Kız sandım hayırlısı cnm bi günü bi günğbe tutmuyo insanın
sen hala beni dinleme Doç Dr Cemil Kaya'ya gitmecanım sanırım erkek diye gitmek istemiyorsun artık o kanıya vardım,sen bilirsin
İnan ki sürünerek gidiyorum okula..hemde hastayımKarnı burnunda zıp zıp gezenlere ve grubumuzda da olan calisan hamislerimize hayranım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?