2017 Şubat Anneleri

Herkese merhaba. Bu zamana kadar hiç ödemim olmadı ne güzel ayaklarım ilk gebeliğindeydi gibi şişmedi diyordum kiiii az önce şok geçirdim. Ütü yapıyordum. Dazla mı sarkıttım bilmiyorum. Neden ayaklarım acıyor ki diye bakınca fark ettim. Şimdi uzattım ayaklarımı dinleniyorum. Ödemler için me yapıyorsunuz?

Kızlar erkek çocukları çok fena yaaa.
Babasının benimle konuşmasını engellemek için ne erkeklikler yapıyo sıpa oğlum.
Akşama kadar dört gözle bekliyorum eşimi ama iki çift laf edemiyoruz adamla. Hemen giriyor araya
Hele bi dokunup sarılmak istese daha da geriliyor oğlan. Babayla resmen güç gösterisine giriyor.
İlerde 2 erkek evlat bi olup babayı sürgün ederlerse hiç şaşmam

Tabi kızlar içinde tam tersi geçerlidir eminim

tmm teşekkürler

Sen gel koru ya ben bebisimi her defasında renkli görüyorum :) ve Hüseyin Hoca benden daha çok meraklı adam sanki her defasında ilk kez ekranda bebek görür gibi yaklaşımı fln :) orda ne kadardi muayene ücreti

230 tl muayene canım.. hoca için gitmiştin normal doğum taraftarı diye ama internette yazana pek güven yok.. çoğu kendi reklamını yapıyor artık.. işi ticarete dökmüşler..

Koru sincan bize çok uzak.. çukurambarı arayıp sordu eşim bugün 5000 tl bundan sonra kalan tüm muayeneler nstler bebeğin kontrolleri kapı süsü şerbeti doğum falan demişler.. sen ne kadar ödiyordun sincanda..

Şimdi geldi canım cantam paraben alkol vs içermez yaziyo bakalım çantası fln içime sindi baya hatta keşke sırt çantası almasamiydim dedim bi an
İyimis güle güle kullan cantanin zarari olmaz arabasini kullandiginda normal kanguru felan kullandiginda sirt cantasini kullanirsin...nasilsa cantayi 3-4 yasina gelene kdr çocuklar kullaniosun:)

Güle güle saglikla kullansin inş..kendin için mi bebek için mi kadife istiyorsun...hastane fln sicak oluyo evde öyle yeni bebek olunca diye ben almadim kalin penye aldim

kizlar 2017 mart annelerinden dogum yapan bibarkadas oldu... 33 haftalik 1900 kisur dogum yapti... bebegi yogun bakimda erken geldigi icin... martta dogum yaptiysa bizimki iyice eli kulaginda demekki... bu arada rabbim saglik versin mart bebisine... okuyunca kalkip kapi pencere silesim geldi valla

sen hala beni dinleme Doç Dr Cemil Kaya'ya gitme canım sanırım erkek diye gitmek istemiyorsun artık o kanıya vardım,sen bilirsin

canım benim yaa çok teşekkür ederim baktım cemil hocaya sen tavsiye edince.. sahiden de çok iyi yorumlar hakkında.. sen de memnunsun zaten.. erkek diye değil.. aslında eşimi bekliyorum bu hafta sonu gelecek ankaraya inşallah.. hala da karar vermiş değiliz kimseye.. cemil hoca tobb hastanesinde di mi.. çok pahalıymış orası.. ben en fazla 3 bin tl civarına bu işi halletmek istiyorum.. birde muayenesi ne kadar demiştin..

Arkadaşlar bebek gezme çantası için tavsiye edeceğiniz bi model var mı alan arkadaşlar bilgi verebilir mi sırt çantası mı yoksa omuz çantası mı alayım sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…