- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
kizlar 2017 mart annelerinden dogum yapan bibarkadas oldu... 33 haftalik 1900 kisur dogum yapti... bebegi yogun bakimda erken geldigi icin... martta dogum yaptiysa bizimki iyice eli kulaginda demekki... bu arada rabbim saglik versin mart bebisine... okuyunca kalkip kapi pencere silesim geldi valla
kendime canım yürüyüşe başlıycam bide annem diyor doğum sonrası cok üşürsün geceliklerin ince çocuk hastalanır diyeGüle güle saglikla kullansin inş..kendin için mi bebek için mi kadife istiyorsun...hastane fln sicak oluyo evde öyle yeni bebek olunca diye ben almadim kalin penye aldim
Benim 107 ydi 112 oldu canım muayene doğum da 2000 diyolar230 tl muayene canım.. hoca için gitmiştin normal doğum taraftarı diye ama internette yazana pek güven yok.. çoğu kendi reklamını yapıyor artık.. işi ticarete dökmüşler..
Koru sincan bize çok uzak.. çukurambarı arayıp sordu eşim bugün 5000 tl bundan sonra kalan tüm muayeneler nstler bebeğin kontrolleri kapı süsü şerbeti doğum falan demişler.. sen ne kadar ödiyordun sincanda..
Yine sırt çantası almıştım zaten ama bı tane de küçük içine hemen bi bez bi kıyafet atmak için istiyodum iyi oldu buda :)İyimis güle güle kullan cantanin zarari olmaz arabasini kullandiginda normal kanguru felan kullandiginda sirt cantasini kullanirsin...nasilsa cantayi 3-4 yasina gelene kdr çocuklar kullaniosun:)
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inş tansiyon mu vardı sende olabilir belki ondan erken almıştır nst yeEvt carsambadan çarşambaya bizim doktor erken başlamış nst ye sanirim tansiyondan dolayı..
Aynen öyle yapiyim barı gözümün önünde dursun :)Her gün olmasa bile dus aldikca sur faydasi olur zarari olmaz.unutma koy gözünün önüne :)
Yine de masAllah canım bak biz şahsen ben yanı evde bile ne haldeyimİnan ki sürünerek gidiyorum okula..hemde hastayımbenden bahsetmişin gibi geldi cevap yazayım dedim
Ben de hissediyorum azaldığını... eskiye göre çok değişti. .az hareket ediyor ama hareketleri çok sert oluyor artık ayağını fln direyince dışarıdan barız görebiliyoruz...hatta bu sabah eşime karnimda yokmuş gibi dedim yemek yenince kımıldadı rahatladimBenimle günleri yakın olanlar ,bebek hareketlerinde bi azalma var mı ?
Ben dünden beri bariz azalma hissediyorum.
Normalde akşamları karnım bir sağ'a bir sol'a yamulurdu hareketlerden ama 2 akşamdır çok hafif oynamalar var sadece...
Ben de hissediyorum azaldığını... eskiye göre çok değişti. .az hareket ediyor ama hareketleri çok sert oluyor artık ayağını fln direyince dışarıdan barız görebiliyoruz...hatta bu sabah eşime karnimda yokmuş gibi dedim yemek yenince kımıldadı rahatladim
Arkadaşlar zar zor kalkıp tatlı yaptım, tarçını fazla kaçırmışım. Yersem zararı olur mu bu dönemde? Yeme derseniz de, ne kadar tutabilirim kendimi bilmiyorum ya Düşük tehlikesini atlattık çok şükür ama erken Doğum tetikler mi acaba?
arada bi ses versinler iyi olduklarini anlayalim da uyusunlar.. meraklanior insan ister istemezAynen benimde oyle canim. Arada bi geriniyor 2 gun onceki gibi degil hareletleri. Bende uzulerek elimle biraz karnima bastirinca tepki veriyor amainternette 8. Aydan itibaren bebekler vaktinin %90 ini uyuyarak hatta ruya gorerek gecirirler diyordu insallah oyledir
Ben de öyle yapacağım sanırım, normalde tatlıya hayır diyemeyen ben, bu halde hiç diyemem gibi geliyor. Çok sağol arkadaşım.Bişi olacağını sanmıyorum.
Doğumun tetiklenmesi için abartılı miktarlarda günlerce yenmesi gerekir herhalde.
Yani ben olsam yerdim :)
ayni ben bugun is yerinde mesaiyi zor bitirdim biraz uyukladm hattaKizlar ya ben dunden beri cok tuhafim kafam yastiktan kalkmiyo uyku da degil sanki boyle yari baygin gibiyim enerji sifir kafam hep yastik istiyo hic bisey yapamiyorum dunden beri sadece yatmak istiyorum istahim guzeldi o da yok ve anlik ter atiyorum ustumu degisecek boyutta ter icinde kaliyorum kendimden hic memnun degilim dunden beri niye boyleyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?