2017 Şubat Anneleri

I

İyice gaza geluo yarın ufaktan baslamam lazım benimde. Allahım sagsalım kavustursun melegıne . Ayy gozume bır büyük görünüyor kı ev uff

Güle güle saglikla kullansin inş..kendin için mi bebek için mi kadife istiyorsun...hastane fln sicak oluyo evde öyle yeni bebek olunca diye ben almadim kalin penye aldim
kendime canım yürüyüşe başlıycam bide annem diyor doğum sonrası cok üşürsün geceliklerin ince çocuk hastalanır diye

Kızlar herkese merhaba uzun zamandır evdeyim ben izne erken ayrıldım o yüzden cok yazamadım ama telefondan hep okudum bende hemen hemen hazırlıklarımı tamamladım sayılır canta mi hazırladım kapı süsü de hazır kendim yaptm hastaneye gelenler için biberon aldım içine şeker koyacam buzdolabına yapıştırmak için De silikonla mıknatıs yapıştırıcam dün doktordaydım bebeğim 34+2 de 2250 gr 46 cm boyu nst için bidaki haftaya salı başlıck toplam 14 kilo aldım ama başından beri hep yedim miğde bulantım hiç olmadı aklıma gelenler bunlar benım havadis bu kadar ha bide göğüs ucu kremını her gün sürüyorum üstüne de göğüs pedi ile kapatıyorum bulaşmasın diye baya yumuşadı göğüs uçlarım inş yara olmaz resimleri de yüklüyorum kızlar

Benim 107 ydi 112 oldu canım muayene doğum da 2000 diyolar

İyimis güle güle kullan cantanin zarari olmaz arabasini kullandiginda normal kanguru felan kullandiginda sirt cantasini kullanirsin...nasilsa cantayi 3-4 yasina gelene kdr çocuklar kullaniosun:)
Yine sırt çantası almıştım zaten ama bı tane de küçük içine hemen bi bez bi kıyafet atmak için istiyodum iyi oldu buda :)

Evt carsambadan çarşambaya bizim doktor erken başlamış nst ye sanirim tansiyondan dolayı..
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inş tansiyon mu vardı sende olabilir belki ondan erken almıştır nst ye

Benimle günleri yakın olanlar ,bebek hareketlerinde bi azalma var mı ?
Ben dünden beri bariz azalma hissediyorum.
Normalde akşamları karnım bir sağ'a bir sol'a yamulurdu hareketlerden ama 2 akşamdır çok hafif oynamalar var sadece...

karnımda kımıl kımıl olması yetmiyor gibi birde sağ kasığıma bıçak girer gibi oluyor çok fena ağrıtıyor artık

Ben de hissediyorum azaldığını... eskiye göre çok değişti. .az hareket ediyor ama hareketleri çok sert oluyor artık ayağını fln direyince dışarıdan barız görebiliyoruz...hatta bu sabah eşime karnimda yokmuş gibi dedim yemek yenince kımıldadı rahatladim

Arkadaşlar zar zor kalkıp tatlı yaptım, tarçını fazla kaçırmışım. Yersem zararı olur mu bu dönemde? Yeme derseniz de, ne kadar tutabilirim kendimi bilmiyorum ya Düşük tehlikesini atlattık çok şükür ama erken Doğum tetikler mi acaba?

Tecrübeli anneler 12 haftaligiz yorum yapabilecek varmi nub teorisine göre cinsiyeti ne acaba

Eklentiler

• 20170113_222041.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 60

Canım benim de öyle ayağını dirediğinde çok net görülürdü ama 2 gündür çok cılız.
Ayak diremeleri bile ufak ufak. Yemekten sonra bu saatlerde içimden çıkacak gibi olurdu ama şimdi çok mini mini hareketleri var.
Perş.kontrolüm var ama tedirgin olmalımıyım bilemedim...

Bişi olacağını sanmıyorum.
Doğumun tetiklenmesi için abartılı miktarlarda günlerce yenmesi gerekir herhalde.
Yani ben olsam yerdim :)

arada bi ses versinler iyi olduklarini anlayalim da uyusunlar.. meraklanior insan ister istemez

Bişi olacağını sanmıyorum.
Doğumun tetiklenmesi için abartılı miktarlarda günlerce yenmesi gerekir herhalde.
Yani ben olsam yerdim :)
Ben de öyle yapacağım sanırım, normalde tatlıya hayır diyemeyen ben, bu halde hiç diyemem gibi geliyor. Çok sağol arkadaşım.

ayni ben bugun is yerinde mesaiyi zor bitirdim biraz uyukladm hatta gerci napim kafami tutamiodum..eve gelince de yemegi biraz fazla kacirmisim biraz sindireym hemmen uyucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…