2017 Şubat Anneleri

Kegel ve plates topunu doktorun mu önerdi canım? Kegeli kaç defa yapıyorsun? Topla hangi hareketleri?Bana da 35te perine masajına başla dedi.

Kegel ve plates topunu doktorun mu önerdi canım? Kegeli kaç defa yapıyorsun? Topla hangi hareketleri?Bana da 35te perine masajına başla dedi.
Kegeli günde 3 defa yapıyorum 10 lu 3 set halinde. Pilates topu ile olan hareketleri de YouTube dan video ile yapıyorum şimdi tam hatırlamıyorum kadının adını Mary olabilir 30 dklik basit hareketler var. Doktora yaptığımı söyledim yapabilirsin tabii dedi. Perine için hafta söylemedi bir sonraki kontrolde tekrar konuşalım onu şimdilik erken dedi. Bi de benim enfeksiyon ve rahim ağzı yarası var o yüzden de perine için ilaç bitimini ve smear almayı beklemiş olabilir diye düşündüm sonrasında...

ayni ben bugun is yerinde mesaiyi zor bitirdim biraz uyukladm hatta gerci napim kafami tutamiodum..eve gelince de yemegi biraz fazla kacirmisim biraz sindireym hemmen uyucamm
Son zamanlar oluyo demekki bende şuan yine kafayı koyasim var

Bi-tanem ben olsam bende yerdim bişeycik olmaz inş abartmadan canım ne istiyorsa herşeyi yedim valla

selam kızlar. bu grupta acıbadem kadıköy ya da ataşehir memoriale giden var mı

canım bebeğin bu hafta mı döndü döndüğünü hissettin mi benim hala dönmedi de stres oluyorum off

anladım sağolasın.. alayım ben gögüs pediyle küçük bi krem o zaman dursun kenarda napim.. ben daha hiç girmedim nst ye..
Göğüs kalkanı göğüs ucu yaralarında çok kullanılıyor. Arkadaşlarımdan biliyorum ve TuRuNCu da söylemişti zaten. Emzirdikten hemen sonra krem sürüp kalkanı takıp çamaşırın içinde delikli başlığıyla hava alması sağlanıyor. Yaralar daha çabuk iyileşiyor. Birde kapalı olan başlığı var o da taşan süt ziyan olmasın orda biriksin diye kullanılıyor.

TuRuNCu benimde bazen hareketleri cok az oluyor ama genelde hareketli diyebilirim. Onceye kiyasla evet azalma var ama artik daha sert tekmeler yiyorum yada ittiriyor daha belirgin bir sekilde

Canim Cemil Hoca artik Tobb hastanesinde değil ,su an tam gün kendi muayenehanesinde , anlaşmalı olduğu hastaneler var , doğumlari orada yapiyor, fotoğrafini paylasacağim, hepsinin fiyatlarini ögren tatlim, Tobb'un normal dogumu 2 bin kusurdu en son, diger hastaneler daha uygun olabilir, bayindir hast falan. Cemil Hoca'nin muayene ücreti 250 TL ama öyle paragöz biri değil bazen ücret de almıyor, bi git görüş istersen . ( Cemil Hoca'nin kendi ücreti doğum başına 3,500 TL olmasi lazim)

Kızlar felaket kabızım ve çok afedersiniz ama zorlamayada korkuyorum. Bana acil çözüm sunacak varmı.

Kızlar felaket kabızım ve çok afedersiniz ama zorlamayada korkuyorum. Bana acil çözüm sunacak varmı.
Bende de başladı bu ara her gün çıkıyorum ama zorlanarak oluyor. Bende aç karnına gün kurusü yemeye çalışıyorum 4 5 tane bol su devam. Hiç çıkamamaktan iyidir diyorum bu halime şükür ama zeytinyağ içebiliyorsan bi dene istersen bir kaşık filan o da yumuşatıyor derler ben bı kere denedim boğazımdan acısı geçmek bilmedi bi daha denemem

Bu ara enfeksiyon için fitil kullandığım için sanırım az önce wc de en az bir avuç içi kadar beyaz akıntı geldi losyon kıvamında yuh dedim resmen şaştım kaldımagri yok sızı yok nerden geliyor bu kadar enfeksiyon anlamadım gitti

Canım fitil vajinal kremler kullandığım dönem benim de geliyodu öyle fitil artığı fln da olabiliyomus galiba o öyle demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…