Kegel ve plates topunu doktorun mu önerdi canım? Kegeli kaç defa yapıyorsun? Topla hangi hareketleri?Bana da 35te perine masajına başla dedi.Doğrudur doğru@yummyysweets perine kaşlarını yani alt bölge kaslarini esnetip güçlendirmek için yapılan bir masaj parmak ve yağ ile. Bende daha hiç yapmadım ama kesiksiz normal doğuma çok faydalı olduğunu okudum onun için doktora danışttim. Şimdilik kegel egzersizine ve haftada bir kaç gun büyük pilates topu ile hafif egzersizler yapmaya devam ediyorum. Umarım faydası olur.
Kegeli günde 3 defa yapıyorum 10 lu 3 set halinde. Pilates topu ile olan hareketleri de YouTube dan video ile yapıyorum şimdi tam hatırlamıyorum kadının adını Mary olabilir 30 dklik basit hareketler var. Doktora yaptığımı söyledim yapabilirsin tabii dedi. Perine için hafta söylemedi bir sonraki kontrolde tekrar konuşalım onu şimdilik erken dedi. Bi de benim enfeksiyon ve rahim ağzı yarası var o yüzden de perine için ilaç bitimini ve smear almayı beklemiş olabilir diye düşündüm sonrasında...Kegel ve plates topunu doktorun mu önerdi canım? Kegeli kaç defa yapıyorsun? Topla hangi hareketleri?Bana da 35te perine masajına başla dedi.
Son zamanlar oluyo demekki bende şuan yine kafayı koyasim varayni ben bugun is yerinde mesaiyi zor bitirdim biraz uyukladm hattagerci napim kafami tutamiodum..eve gelince de yemegi biraz fazla kacirmisim biraz sindireym hemmen uyucamm
canım bebeğin bu hafta mı döndü döndüğünü hissettin mi benim hala dönmedi de stres oluyorum off35+0 dan herkese günaydın
8,4 kilo ile yola devam. Planlı tarihe göre 28 gün kaldı ama kızıma hiç belli olmaz :)
17 aralıktan bu güne 3 kilo almışım. 10 kilo ile Doğuma gitmek belli ki hayal oldu
Bebeğimin bu hafta baş aşağı dönüşüyle birlikte karnım da oldukça aşağı indi. Mide yanması derdim bitti
Artık elimde gaviskon şurup ile dolaşmıyorum. Nefes darlığım da bitti
Yeni sorunum burun tıkanıklığı ve sık idrara çıkma.
Masal hala çok hareketli ve işe gitmek hala çok sıkıcı. Çalışmak mesele değil de, giyinmek mesele. Neyse ki cuma karne verilince uzuuuuun bi tatil süreci başlıyor :)
Bi de boynundaki kordon beni çok korkutuyor. Pazartesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek
Bizimkinin aynısı :)) Ben kırmızısını beğenmiştim ve aldımTiny Love ana kucağının bu modelini hiçbir yerde bulamadım...
Eki Görüntüle 1940846
artık bu model alındı halası tarafından hediyemiz...
Eki Görüntüle 1940847
Yedim gitti arkadaşım, bebişlerimize kan, can olsun inşallah.Bi-tanem ben olsam bende yerdim bişeycik olmaz inş abartmadan canım ne istiyorsa herşeyi yedim valla
Göğüs kalkanı göğüs ucu yaralarında çok kullanılıyor. Arkadaşlarımdan biliyorum veanladım sağolasın.. alayım ben gögüs pediyle küçük bi krem o zaman dursun kenarda napim.. ben daha hiç girmedim nst ye..
Aynen afiyet olsun canım :)Yedim gitti arkadaşım, bebişlerimize kan, can olsun inşallah.
Bir 35+0 arkadaşımız daha :))) 6-7kişiyiz aynı tarihli ama bazılarımızın sezaryen tarihi belli. Bizlerin nasıl olacak bakalım :)Hahahahaolabilir :)
Canim Cemil Hoca artik Tobb hastanesinde değil ,su an tam gün kendi muayenehanesinde , anlaşmalı olduğu hastaneler var , doğumlari orada yapiyor, fotoğrafini paylasacağim, hepsinin fiyatlarini ögren tatlim, Tobb'un normal dogumu 2 bin kusurdu en son, diger hastaneler daha uygun olabilir, bayindir hast falan. Cemil Hoca'nin muayene ücreti 250 TL ama öyle paragöz biri değil bazen ücret de almıyor, bi git görüş istersen . ( Cemil Hoca'nin kendi ücreti doğum başına 3,500 TL olmasi lazim)canım benim yaa çok teşekkür ederim baktım cemil hocaya sen tavsiye edince.. sahiden de çok iyi yorumlar hakkında.. sen de memnunsun zaten.. erkek diye değil.. aslında eşimi bekliyorum bu hafta sonu gelecek ankaraya inşallah.. hala da karar vermiş değiliz kimseye.. cemil hoca tobb hastanesinde di mi.. çok pahalıymış orası.. ben en fazla 3 bin tl civarına bu işi halletmek istiyorum.. birde muayenesi ne kadar demiştin..
Günkurusu olan kayısı var ya ondan bır de bol su Iyı gelır cnmKızlar felaket kabızım ve çok afedersiniz ama zorlamayada korkuyorum. Bana acil çözüm sunacak varmı.
Bende de başladı bu ara her gün çıkıyorum ama zorlanarak oluyor. Bende aç karnına gün kurusü yemeye çalışıyorum 4 5 tane bol su devam. Hiç çıkamamaktan iyidir diyorum bu halime şükürKızlar felaket kabızım ve çok afedersiniz ama zorlamayada korkuyorum. Bana acil çözüm sunacak varmı.
Ben pekmez içtiğim an çalışıyor bağırsaklarım,birde bir kaşık zeytinyağı yiyip üzerine su içersen iyi gelir belkiKızlar felaket kabızım ve çok afedersiniz ama zorlamayada korkuyorum. Bana acil çözüm sunacak varmı.
Canım fitil vajinal kremler kullandığım dönem benim de geliyodu öyle fitil artığı fln da olabiliyomus galiba o öyle demişlerdiBu ara enfeksiyon için fitil kullandığım için sanırım az önce wc de en az bir avuç içi kadar beyaz akıntı geldi losyon kıvamında yuh dedim resmen şaştım kaldımagri yok sızı yok nerden geliyor bu kadar enfeksiyon anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?