Fitili gece yatarken koyuyorum sabaha kadar geliyor onun artigi genelde diğer geceye kalmıyor. inşaallah bitsin gitsin artık bir şekilde de bebisimin yolu temiz olsunCanım fitil vajinal kremler kullandığım dönem benim de geliyodu öyle fitil artığı fln da olabiliyomus galiba o öyle demişlerdi
Aslına bakarsan aksine gül kolonyası daha ucuz. Bende yengemlerin gaZına gelip sşpariş ettim ıspartadan geldi. Eet kokusu gül suyundan daha güzel. Ben mevlüttede dalıtacağım içşin 5 lt lik aldım 70 tl tuttu. Bide şişeleri internetten sipariş verdim onda da şişeler 50 cc lik geldi 100 tane anca doldururm heralde
Uzun sure kullandım ben bi süre gelmişti hep inş canım doğuma kadar atlatirsinFitili gece yatarken koyuyorum sabaha kadar geliyor onun artigi genelde diğer geceye kalmıyor. inşaallah bitsin gitsin artık bir şekilde de bebisimin yolu temiz olsun
Yine noldu sanasinirlerim her gün bozuluyor bu bebek çok stresli mutsuz olucak anne karnında yaşadıklarından sonra ben sanırım kizim doğunca mülakatlarıma girip göreve başlar başlamaz kesin ayrılacam eşim asla akillanmiycak bu ailesinin gözü de asla doymayacakkaldıramıyorum
Atta cantam geldi içime sindi bayaBen bir litrelik aldım denedim bugün 52 tane şişe doldurdu ama benim şişeler 30 cc mi 50 cc mi bilmiyorum. Dediğin gibi daha ucuza geldi ve güzel de kokuyor :)
Günkurusu olan kayısı var ya ondan bır de bol su Iyı gelır cnm
Bende de başladı bu ara her gün çıkıyorum ama zorlanarak oluyor. Bende aç karnına gün kurusü yemeye çalışıyorum 4 5 tane bol su devam. Hiç çıkamamaktan iyidir diyorum bu halime şükürama zeytinyağ içebiliyorsan bi dene istersen bir kaşık filan o da yumuşatıyor derler ben bı kere denedim boğazımdan acısı geçmek bilmedi bi daha denemem
Ben pekmez içtiğim an çalışıyor bağırsaklarım,birde bir kaşık zeytinyağı yiyip üzerine su içersen iyi gelir belki
Ayyy kabızlık çok kötü bişey yaKızlar önerileriniz için teşekkür ederim ama benim şekerim çok yüksek. Şeker konum çok ciddi. Kayısı pekmez tüketemem ama zeytin yağını deneyeceğim. Zaten çok şeyi yiyemediğim için kabız oldum.
Kizlar gunaydin. Iki sabahtir bebegimin hareketleri cok uzun araliklarla oluyor ustelik cok az hareket ediyor. Ama aksamlari hareketli kafama takildi. Siz de de oluyor mu sanki hareketleri azaldi. Geceleri falan uykum kaciyir hareketini hissetmeyince
Benim çevremde aşırı hassas davrananlarda hep sorun çıktı bence kendini yormadan son ana kadar kişi yaşantısına devam etmeli ne kadar çok pimpirikli olunursa o kadar sorun çıkıyor :)
Kızlar önerileriniz için teşekkür ederim ama benim şekerim çok yüksek. Şeker konum çok ciddi. Kayısı pekmez tüketemem ama zeytin yağını deneyeceğim. Zaten çok şeyi yiyemediğim için kabız oldum.
Atta cantam geldi içime sindi baya
Aynen benimde bugün iki kez biraz fazla akintim geldi AVM de gezerken bende anlayamadım neyin nesi ve nasıl anlarım ki öyle olsa diye düşündümKızlar bugün 36+0 olduk. Sona yaklaştıkça saçma sapan rüyalarım da artıyor. Dün gece başımda birsürü ebe bu çocuk yarın doğacak diyordu.Nasıl korktum anlatamam. Gün boyu etkisindeydim. Bi de akıntı biraz fazla gelse suyum mu acaba diye endişe ediyorum. Nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum
eşimin ailesiyle gorusmedigim gün huzurum çok ama onlarla görüşünce geriliyorum eşim vicdanlı kullanıyorlar her durumda çocuğuma bana bir çöp almadılar daha annemin aldığına laf ettiler üstüne evde ufo niye duruyor dediler banyom çok soğuk oluyor orda bebek için banyo öncesi ısıtmaya kullanırım dedim yok kullanma onu biz alıp kardeşinin odasında koycaz onun odası güzel ısınmıyor peteği kapatır kullanırız dediler yok dememe ragmen odadan aldi cikardilar odanın şekline karıştılar bu burda kalsın dedim yok olmaz öyle dedi onu da çıkardılar yahu şifonyer yemek odasında olur mu gitti oraya sonra babası sigorta yaptır arabama dedi geçen sene de 2 milyara yaptırdım dedi kaynanam üst eve geçicem doğalgaz çektiremem nerdeee ben soğuk yerde dururum kaderim kötü dedi eşim taksitle yaptırırım isim yoluna girsin dedi bu defa hanım akıllı tlf istedi bu kadar da olmaz dedim odadan çıktım ütüm vardı dedim ciktim odadan dün görmedim çok rahattık amasinirlerim her gün bozuluyor bu bebek çok stresli mutsuz olucak anne karnında yaşadıklarından sonra ben sanırım kizim doğunca mülakatlarıma girip göreve başlar başlamaz kesin ayrılacam eşim asla akillanmiycak bu ailesinin gözü de asla doymayacakkaldıramıyorum
Kendim yaptim canim aynisindan 12 tlye geldi 30 tsnesiCok tatlinerde yaptirdin canim
Benimde akıntım bır anda gelıyor ne oluyor boyle dıyorum heyecan basıyor acaba suyum mu gelıyor dıyeKızlar bugün 36+0 olduk. Sona yaklaştıkça saçma sapan rüyalarım da artıyor. Dün gece başımda birsürü ebe bu çocuk yarın doğacak diyordu.Nasıl korktum anlatamam. Gün boyu etkisindeydim. Bi de akıntı biraz fazla gelse suyum mu acaba diye endişe ediyorum. Nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum
ilknurcum artık doldum taştım olmuyor benim bebeğimin suçu ne kasım bitene kadar çalıştım çocuğum gece gündüz yoruldu sırf biraz rahat ederiz diye ortak birikim bunların isteklerine gidiyor bide bitmiyor bu istekler her geçen gün artıyor bide benim evimle ilgili karar almaya kalkmaları cildirtiyor beniGüle güle kullanın annesi
volkicansu canım üzülme sen lütfen. Ben de canım sıkılınca vah yavrumu üzdüm diye daha da çok üzülüyorum. Kendine konsantre olacak bir uğraş bul iyi gelir belki. Sağlıcakla doğsun ve büyüsün kuzularımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?