- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Canım Çok sağol. Kefirde deniyeyim. İnşallah rahatlatır.Kefir size çok iyi gelecektir. Sabah kalkınca bir su bardağı su bir çay bardağı kefir. Bir de yatmadan bir çay bardağı kefir sizi rahatlatır
Esin in suçu yok gibi amasabır falan koymadılar bende kızlar evden çıkarken eşim ortalığı topladı birden biri geliyor rahatsız olurum böyle dağınık çıkamam dedi hızlıca etrafa göz atıyordu kv utanmadan onu sen değil karın düşünmeli oğlum deyip gülüp laf sokuyor aklınca sonrada eşim niye eline mi yapışır kızın zaten rahati yok kasilmalari oluyor egilmesin dedi diye şaka yaptim oğlum yap ne diym diyor bunca zaman eşim için sabrettim ama yok sinirden odama geçtim konuşmuyorum esimle de vazgeçememe sebep oldular ondan artık gözden çıkardım çocuğum olucak bu stresli ortamda geremem onu daha fazla
canim yok biliyorum ama bunları hergun sırtımda taşımak zorunda oluyorum düzelmez eşim de asla laf dedirtmez hatalarını kabullenmez bile sorsan iyi niyetlerinden yapmışlardır ona göre ve farzet ki ben atandım 6000tl maaşım olucak şimdi aldığım 2000 ken bu kadar harcamalarını karşıladık o zaman da ortak hesaptan bunlara akış emin ol artıyor daha geçen gün kv yılan gibi resmen esime kızımın bizde emegi var cocuk calisti 4 sene kiz kardeşin ev alsın siz kirasında oturun ödemesinin yarısını karşılayın atanırsanız da ödersiniz kız ev sahibi olsun dedi eşim de sıcak baktı ciddi ciddi kredileri arastirdi bn ev alsam kendime çocuğuma alırım niye başkasını ev sahibi yapiym benim evim arabam yok daha bu gidişle olmaz da yani anlıyacağın sucu sırtımıza onları yüklemekEsin in suçu yok gibi ama
Valla ne diyim Allah kolaylık versincanim yok biliyorum ama bunları hergun sırtımda taşımak zorunda oluyorum düzelmez eşim de asla laf dedirtmez hatalarını kabullenmez bile sorsan iyi niyetlerinden yapmışlardır ona göre ve farzet ki ben atandım 6000tl maaşım olucak şimdi aldığım 2000 ken bu kadar harcamalarını karşıladık o zaman da ortak hesaptan bunlara akış emin ol artıyor daha geçen gün kv yılan gibi resmen esime kızımın bizde emegi var cocuk calisti 4 sene kiz kardeşin ev alsın siz kirasında oturun ödemesinin yarısını karşılayın atanırsanız da ödersiniz kız ev sahibi olsun dedi eşim de sıcak baktı ciddi ciddi kredileri arastirdi bn ev alsam kendime çocuğuma alırım niye başkasını ev sahibi yapiym benim evim arabam yok daha bu gidişle olmaz da yani anlıyacağın sucu sırtımıza onları yüklemek
canım çalışmıyor musun çok zor ya inan kendim icin değilsede çocuk icin sabit bir işin olucak ayaklarin üstünde durucaksin katlanmak zorunda olmayacaksin hicbirseye karnımızdakini düşünen yok sinirden kac oldu kasılıp kalıyorum yerimdevolkicansu seni çok iyi anlıyorum canım bizim başımızda da vardı cok kavgalar ettim şimdi pek para isteyen yok.. Benim bebegim de sanırım cok stres yaşadı dilerim doğunca akıllı uslu olur hayırlısı ile ama bu stres ten sonra olur mu bilmiyorum.. Ama mülakat i senin bari sansın varmış benim oda yok
canım çalışmıyor musun çok zor ya inan kendim icin değilsede çocuk icin sabit bir işin olucak ayaklarin üstünde durucaksin katlanmak zorunda olmayacaksin hicbirseye karnımızdakini düşünen yok sinirden kac oldu kasılıp kalıyorum yerimde
Hepsi olur tatlım merak etme bende almadım daha beşik gerçi annemler alacak diye de almadım ama evet herkesin var sıkıntısı imtihan dünyası işteÖğretmenim canımı atanamadm ve atanması cok bir bölüm yani imkansız benim benim için.. Bizimde maddi sıkıntılarımız var henüz beşik bile almadık ne yapacağız bilmiyorum herkesin derdi farklı
Allah yardım eder kısmeti ile gelir bebek canım hem 80-120 arası değişen fiyatlara küçük beşikler var en olmadi onu düşünürsün yada el yapımı baby nest yaparsın inan huzurum olsun bi çöpü olmasın bebeğimin de benim de raziydık kızımlaÖğretmenim canımı atanamadm ve atanması cok bir bölüm yani imkansız benim benim için.. Bizimde maddi sıkıntılarımız var henüz beşik bile almadık ne yapacağız bilmiyorum herkesin derdi farklı
Merhaba bebeginizin bobreyi nasil simdi? Ben de ayni sorun cikti. Cok korktumAynen canim ben de arastirdim biraz. Benim kız bebisim ama bizde de goruldu. 6 mm diye olctu umarim duser bizimki de.
Allah sabir ve güç versin canim, ne vicdansiz ve utanmaz insanlarmis...Esine gercek yuzlerini göstermeye calis bir an önce..İnsallah atanirsin da belki uzak bi sehirde olmak iyi gelir ,.dayanamıyorum ya bu kadar aç gözlü insanlardan bu kadar iyi bi insan nasil olmuş anlamıyorum gorumcem 600 lira ihtiyacım var diye aradı geçen hafta halbuki 400 tl keratin sac bakımı 200 tl boyaya verdi sırf hatayda otele gitti bi hafta kaldı gezdi alışveriş valizlerini kaldıramadık gururla 650 tl harcadım kıyafete dedi açığı olmaz mi böyle olur bu daha bildiğimiz kısmı çocuğuma annemler aldı herşeyi çöp almadilar paraları yok yazık dedi eşim deyince de açıldı ya sac keratin boya annesinin perde yenilemesi koltuk tv yenilemesi battaniye nevresim yenilemesi eşime nsptipar bana kızıma üstüne verdiğin hariç yani dedim ayıp ediyon onlar çok heyecanlı sevinçli dedi heyecanMIŞ benim babam ödemelerini erteledi sırf bebek doğar diye üç aydır ayliktan kalanı kızıma harcıyor annem mutfaktan arttırıp harcıyor içim açıyor onlara haksizlik ettiğim için daha bugün aldıklarına bunu niye böyle almış diye laf ettiler ben birsey alırken hesap yapan kocam onlar duygu sömürüsü ile isteyince hemen veriyor benim için bu mülakat hayat meselesi haline geldi mutlaka kazanmalıyım eşimi sevsem de vazgeçtim ondan
Aynı sorunlar bende de var çok zorlanıyorum çok defa uyanıyorum geceleri ağrım rahatça donememek Hee defasında korkuyla dönme çabası içinde olmak çok zor Rabbim beterinden saklasın inşallah gozunaydin İnşallah hepimiz için kolay bir doğum olur cnm bu arada herkese günaydın yaklaşan şubatın güZel anneleri :)Günaydın kızlar..
38 +0 olduk.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür.
Rabbim hepimize de hayırlı doğumlar nasip eylesin.
Kalça kemiklerimin ağrısından hiç uyuyamadım bu gece. Bir sağ'a dönüp masaj yapıyorum bir sol'a.
Koca göbekle dönmekte cabası tabi.
Rüyam da "artık ağrılara dayanamıyorum ,doğsun istiyorum" diye birileri ile dertleştiğimi hatırlıyorum :))
Bu hafta ciddi manada fazlasıyla ağırlaştım ve bebek artık iyice aşağılarda.
Koltukta veya sandalyede otururken bacaklarım kapanmıyor artık.
Yarım metre ayırıp oturuyorum resmen :)))
Neyse son 1 haftamız kaldı bakalım...
Bugün annem ve temizlikçi gelecek. İkisi bir olup güzel bir dip köşe temizliği yapılacak.
Ben de yemeklerini ayarlayıp oğlumla ilgilenirim.
Dün ufak tefek dolap içlerini yapayım dedim ama ağrıdan duramadım.
Bu haftalarda olup hala kendi işini yapabilenleri tebrik ediyorum valla.
Neyse herkes için hayırlı ve güzel bir gün diliyorum...
Göğüs kalkanı göğüs ucu yaralarında çok kullanılıyor. Arkadaşlarımdan biliyorum veTuRuNCu da söylemişti zaten. Emzirdikten hemen sonra krem sürüp kalkanı takıp çamaşırın içinde delikli başlığıyla hava alması sağlanıyor. Yaralar daha çabuk iyileşiyor. Birde kapalı olan başlığı var o da taşan süt ziyan olmasın orda biriksin diye kullanılıyor.
TuRuNCu benimde bazen hareketleri cok az oluyor ama genelde hareketli diyebilirim. Onceye kiyasla evet azalma var ama artik daha sert tekmeler yiyorum yada ittiriyor daha belirgin bir sekilde
Kızlar felaket kabızım ve çok afedersiniz ama zorlamayada korkuyorum. Bana acil çözüm sunacak varmı.
sinirlerim her gün bozuluyor bu bebek çok stresli mutsuz olucak anne karnında yaşadıklarından sonra ben sanırım kizim doğunca mülakatlarıma girip göreve başlar başlamaz kesin ayrılacam eşim asla akillanmiycak bu ailesinin gözü de asla doymayacakkaldıramıyorum
M
Merhaba bebeginizin bobreyi nasil simdi? Ben de ayni sorun cikti. Cok korktum
Cnm yürüdükçe o akıntı artıyo bende dışarı çıkdığımda çok tedirgin oluyorum ıslaklık bariz hissediliyo ama evdeyken iş yaomadığım zaman okdr olmuyoAynen benimde bugün iki kez biraz fazla akintim geldi AVM de gezerken bende anlayamadım neyin nesi ve nasıl anlarım ki öyle olsa diye düşündüm
Çok zor zaman geçiriyosun yinede sabrından dolayı tebrik ederim seni insan eşine güvenmek istiyo onun desteğine koruyup kollamasına ihtiyaç duyuyo sen bişey desen kötü sen olursun eşin demesi lazım yani senle kötü olacağına ailesiyle kötü olsun ki sen ona maddi anlamda destekde veriyosun neyden korkuyosa niye sesini çıkartmıyo kafana takma diycem ama çok zor farkındayım mantıklı düşün belkide bi sınavdasındır rabbim güç versin sanadayanamıyorum ya bu kadar aç gözlü insanlardan bu kadar iyi bi insan nasil olmuş anlamıyorum gorumcem 600 lira ihtiyacım var diye aradı geçen hafta halbuki 400 tl keratin sac bakımı 200 tl boyaya verdi sırf hatayda otele gitti bi hafta kaldı gezdi alışveriş valizlerini kaldıramadık gururla 650 tl harcadım kıyafete dedi açığı olmaz mi böyle olur bu daha bildiğimiz kısmı çocuğuma annemler aldı herşeyi çöp almadilar paraları yok yazık dedi eşim deyince de açıldı ya sac keratin boya annesinin perde yenilemesi koltuk tv yenilemesi battaniye nevresim yenilemesi eşime nsptipar bana kızıma üstüne verdiğin hariç yani dedim ayıp ediyon onlar çok heyecanlı sevinçli dedi heyecanMIŞ benim babam ödemelerini erteledi sırf bebek doğar diye üç aydır ayliktan kalanı kızıma harcıyor annem mutfaktan arttırıp harcıyor içim açıyor onlara haksizlik ettiğim için daha bugün aldıklarına bunu niye böyle almış diye laf ettiler ben birsey alırken hesap yapan kocam onlar duygu sömürüsü ile isteyince hemen veriyor benim için bu mülakat hayat meselesi haline geldi mutlaka kazanmalıyım eşimi sevsem de vazgeçtim ondan
Ah o dönmeler resmen bi ağırlık kaldırıp dönüyorum okdr zorki artık hele aşağıya bşey düşmesin o eğilmek nasıl eziyet oh ne güzel temizlikde ardan çıkıyo bende hafaya pazar için anneme gelip kalmasını söyledim elim sürekli işde ama yinede çabuk dağılıyo pisleniyo etrafGünaydın kızlar..
38 +0 olduk.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür.
Rabbim hepimize de hayırlı doğumlar nasip eylesin.
Kalça kemiklerimin ağrısından hiç uyuyamadım bu gece. Bir sağ'a dönüp masaj yapıyorum bir sol'a.
Koca göbekle dönmekte cabası tabi.
Rüyam da "artık ağrılara dayanamıyorum ,doğsun istiyorum" diye birileri ile dertleştiğimi hatırlıyorum :))
Bu hafta ciddi manada fazlasıyla ağırlaştım ve bebek artık iyice aşağılarda.
Koltukta veya sandalyede otururken bacaklarım kapanmıyor artık.
Yarım metre ayırıp oturuyorum resmen :)))
Neyse son 1 haftamız kaldı bakalım...
Bugün annem ve temizlikçi gelecek. İkisi bir olup güzel bir dip köşe temizliği yapılacak.
Ben de yemeklerini ayarlayıp oğlumla ilgilenirim.
Dün ufak tefek dolap içlerini yapayım dedim ama ağrıdan duramadım.
Bu haftalarda olup hala kendi işini yapabilenleri tebrik ediyorum valla.
Neyse herkes için hayırlı ve güzel bir gün diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?