2017 Şubat Anneleri

volkicansu seni çok iyi anlıyorum canım bizim başımızda da vardı cok kavgalar ettim şimdi pek para isteyen yok.. Benim bebegim de sanırım cok stres yaşadı dilerim doğunca akıllı uslu olur hayırlısı ile ama bu stres ten sonra olur mu bilmiyorum.. Ama mülakat i senin bari sansın varmış benim oda yok

sabır falan koymadılar bende kızlar evden çıkarken eşim ortalığı topladı birden biri geliyor rahatsız olurum böyle dağınık çıkamam dedi hızlıca etrafa göz atıyordu kv utanmadan onu sen değil karın düşünmeli oğlum deyip gülüp laf sokuyor aklınca sonrada eşim niye eline mi yapışır kızın zaten rahati yok kasilmalari oluyor egilmesin dedi diye şaka yaptim oğlum yap ne diym diyor bunca zaman eşim için sabrettim ama yok sinirden odama geçtim konuşmuyorum esimle de vazgeçememe sebep oldular ondan artık gözden çıkardım çocuğum olucak bu stresli ortamda geremem onu daha fazla

Esin in suçu yok gibi ama

Esin in suçu yok gibi ama
canim yok biliyorum ama bunları hergun sırtımda taşımak zorunda oluyorum düzelmez eşim de asla laf dedirtmez hatalarını kabullenmez bile sorsan iyi niyetlerinden yapmışlardır ona göre ve farzet ki ben atandım 6000tl maaşım olucak şimdi aldığım 2000 ken bu kadar harcamalarını karşıladık o zaman da ortak hesaptan bunlara akış emin ol artıyor daha geçen gün kv yılan gibi resmen esime kızımın bizde emegi var cocuk calisti 4 sene kiz kardeşin ev alsın siz kirasında oturun ödemesinin yarısını karşılayın atanırsanız da ödersiniz kız ev sahibi olsun dedi eşim de sıcak baktı ciddi ciddi kredileri arastirdi bn ev alsam kendime çocuğuma alırım niye başkasını ev sahibi yapiym benim evim arabam yok daha bu gidişle olmaz da yani anlıyacağın sucu sırtımıza onları yüklemek

Valla ne diyim Allah kolaylık versin

canım çalışmıyor musun çok zor ya inan kendim icin değilsede çocuk icin sabit bir işin olucak ayaklarin üstünde durucaksin katlanmak zorunda olmayacaksin hicbirseye karnımızdakini düşünen yok sinirden kac oldu kasılıp kalıyorum yerimde

Öğretmenim canımı atanamadm ve atanması cok bir bölüm yani imkansız benim benim için.. Bizimde maddi sıkıntılarımız var henüz beşik bile almadık ne yapacağız bilmiyorum herkesin derdi farklı

Hepsi olur tatlım merak etme bende almadım daha beşik gerçi annemler alacak diye de almadım ama evet herkesin var sıkıntısı imtihan dünyası işte

Allah yardım eder kısmeti ile gelir bebek canım hem 80-120 arası değişen fiyatlara küçük beşikler var en olmadi onu düşünürsün yada el yapımı baby nest yaparsın inan huzurum olsun bi çöpü olmasın bebeğimin de benim de raziydık kızımla

Allah sabir ve güç versin canim, ne vicdansiz ve utanmaz insanlarmis...Esine gercek yuzlerini göstermeye calis bir an önce..İnsallah atanirsin da belki uzak bi sehirde olmak iyi gelir ,.

Günaydın kızlar..
38 +0 olduk.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür.
Rabbim hepimize de hayırlı doğumlar nasip eylesin.
Kalça kemiklerimin ağrısından hiç uyuyamadım bu gece. Bir sağ'a dönüp masaj yapıyorum bir sol'a.
Koca göbekle dönmekte cabası tabi.
Rüyam da "artık ağrılara dayanamıyorum ,doğsun istiyorum" diye birileri ile dertleştiğimi hatırlıyorum :))
Bu hafta ciddi manada fazlasıyla ağırlaştım ve bebek artık iyice aşağılarda.
Koltukta veya sandalyede otururken bacaklarım kapanmıyor artık.
Yarım metre ayırıp oturuyorum resmen :)))
Neyse son 1 haftamız kaldı bakalım...

Bugün annem ve temizlikçi gelecek. İkisi bir olup güzel bir dip köşe temizliği yapılacak.
Ben de yemeklerini ayarlayıp oğlumla ilgilenirim.
Dün ufak tefek dolap içlerini yapayım dedim ama ağrıdan duramadım.
Bu haftalarda olup hala kendi işini yapabilenleri tebrik ediyorum valla.
Neyse herkes için hayırlı ve güzel bir gün diliyorum...

Aynı sorunlar bende de var çok zorlanıyorum çok defa uyanıyorum geceleri ağrım rahatça donememek Hee defasında korkuyla dönme çabası içinde olmak çok zor Rabbim beterinden saklasın inşallah gozunaydin İnşallah hepimiz için kolay bir doğum olur cnm bu arada herkese günaydın yaklaşan şubatın güZel anneleri :)

Aynen anlattığın şekilde kullanılıyor arkadaşım.
Ben den uyarması..
Göğüsler hava alacak ki yara oluşumu engellenecek.
Krem sürüp üzerine ped kapatıldığında hiç faydası olmuyor maalesef...

TuRuNCu benimde bazen hareketleri cok az oluyor ama genelde hareketli diyebilirim. Onceye kiyasla evet azalma var ama artik daha sert tekmeler yiyorum yada ittiriyor daha belirgin bir sekilde

Canım benimki de öyleydi. Hareketleri az ama çok sertti.
Bahsettiğim gibi son 2 gündür hiç sert hareket yok. Cılız cılız ,ufak tefek tepkiler veriyor.
Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama takipteyim.
İşkillenirsem giderim kontrole ,yoksa da yarın ki randevumu beklerim.

Kızlar felaket kabızım ve çok afedersiniz ama zorlamayada korkuyorum. Bana acil çözüm sunacak varmı.

Ben de ilaçtan dolayı her gün ishalim ve çae bulamıyorum yaa.

Canım anlattıklarını tek tek okudum.
Kesinlikle sonuna kadar haklısın.
Yani para mevzusu bi ayrı ,evin içine karışmaları bi ayrı.
Keşke tepkini koyup hiç karışmalarına müsade etmesen..
Anladığım kadarı ile eş desteğin olmayınca sen de bırakmışsın iyice ,ya da yapı olarak biraz sessizsin ?
Yani banyomdaki ufoyu veya odamdaki şifonyeri benim müsadem olmadan kimse bir yere taşıyamaz. Buna eşim de dahildir.
Para meselesinde ise ,çalışmıyorum ama eğer eşim benden habersiz annesigile verirse (vermez )ona hakkımı helal etmeyeceğimi söylerim hep.
Çok şükür eşim tam dengeyi sağlıyor,o yüzden şanslıyım belkide.
Dilerim senin eşin de kızı doğduktan sonra bir an önce toparlanır.

M
Merhaba bebeginizin bobreyi nasil simdi? Ben de ayni sorun cikti. Cok korktum

Merhaba. Konu ne bilmiyorum ama böbrek genişliğinden bahsediyorsanız benim oğlumda da var. 6 mm ile başladı ve şuan 14mme ulaştı.
Doğum sonrası takibe alınacak ama endişelenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki...

Aynen benimde bugün iki kez biraz fazla akintim geldi AVM de gezerken bende anlayamadım neyin nesi ve nasıl anlarım ki öyle olsa diye düşündüm
Cnm yürüdükçe o akıntı artıyo bende dışarı çıkdığımda çok tedirgin oluyorum ıslaklık bariz hissediliyo ama evdeyken iş yaomadığım zaman okdr olmuyo
Çok zor zaman geçiriyosun yinede sabrından dolayı tebrik ederim seni insan eşine güvenmek istiyo onun desteğine koruyup kollamasına ihtiyaç duyuyo sen bişey desen kötü sen olursun eşin demesi lazım yani senle kötü olacağına ailesiyle kötü olsun ki sen ona maddi anlamda destekde veriyosun neyden korkuyosa niye sesini çıkartmıyo kafana takma diycem ama çok zor farkındayım mantıklı düşün belkide bi sınavdasındır rabbim güç versin sana
Ah o dönmeler resmen bi ağırlık kaldırıp dönüyorum okdr zorki artık hele aşağıya bşey düşmesin o eğilmek nasıl eziyet oh ne güzel temizlikde ardan çıkıyo bende hafaya pazar için anneme gelip kalmasını söyledim elim sürekli işde ama yinede çabuk dağılıyo pisleniyo etraf

Gunaydın kızlar :) son 4 aydır ılk defa bu saatte ayaktayım. Ne oldu anlamadım. Dünden beri esım be zaman doguracaksın dıye basımdan ayrılmıyor . Inanılmaz heyecanlanlı . Basımdan gıtmıyor bır turlu . Bır ah desem ne oldu sancın mı var dıye basıma geliyor hemen . :) benimde psikolojimı o yönde ılerletıyor adam . Durduk yere doguracak gıbı hissediyorum. . :)

Günaydın..benim gibi karnının üstü ağrıyan var mı? Aşağı indi ama hala yukari dogru baçak diriyor sanırım. .

Burda bunu neden anlatıyorum bilmiyorum ama biriyle paylaşmazsam catlayacagım dün çok kötü şeyler oldu bana hamilelik hiç yaramıyor ys psikolojim berabt halde dün Can'ım çok agrıyırdu hep yatakta geçti günüm çok gergindim ve bir türlü hiç seçmedi eşim geldi çok sinirliydim ve ona bağırdım oda oğlumla ilgilendi bide üstüne kayınbabam geldi yemeğe o birşey değil de afiyet olsun . Dün kv aradı biz bir yere gidiyoruz sen gelecek misin Dedi benim hiç halim YÖK hep yatıyorum dedim gitmedim kendi eltim gittiler aksam da eve gelmemişler kayınbabam bana geldi 1 yanak yemek den ne olacak ama ben hasta olduğumu söylüyorum bu ne düsüncesizlik. Neyse eşi oğlumla ilgilendi macı varmış onu izledi hep ağladım odada arada yanına gittim ağladığımı anladı me oldu diyor sonra susuyor konuşmuyor ben daha sinir oldum bir kaç cümleye ihtiyacım var güce ihtiyacım vardı gece geldi konuşmuyor sadece yanımda duruyor bende sinir oldum git git dedim gitti sonra uyudu kendisi ben sinir krizi geçirdim müziği son ses açtım duysun gelsin diye saat gece 12 daha uyuyor sonra gittim üstüne vurdum ona kendime sonra kapıya vurdum cam kırıldı ellrrim hep kesildi kanadı böyle anlatmak çok zor yasamak görmek gerek ama kafamda Deli deli düşünceler .. ilk oğlumda da son ay böyle olmustum evi terk etmiştim ..,ben eşimi çok deli seviyorum seni boşayacağım diyorum ama onsuz yarım saat yasayamam ki sırf beni daha çok sevsin ilgi göstersin kızlar ne yazdığımı ne anlattığını bilmiyorum su an ama duygularım karma karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…