- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
seni anlıyorum ama inan ki erkekler asla kadınlar gibi duygularını belli edemez seni düşünür muhakkak odaya gelmesi bile bunu gösterir biz olsak gideriz sarılır ne bilim cilve yaparız doğamiz bu. Ama erkekler gerçekten öyle değil. Sen bun lar için üzme kendini lütfen . Daha farklı göster tepkilerini gerekirse ağlamak istiyorsan gitte sarıl ağla kendine yapma yani.erkeklere anlamsız geliyor çünküBurda bunu neden anlatıyorum bilmiyorum ama biriyle paylaşmazsam catlayacagım dün çok kötü şeyler oldu bana hamilelik hiç yaramıyor ys psikolojim berabt halde dün Can'ım çok agrıyırdu hep yatakta geçti günüm çok gergindim ve bir türlü hiç seçmedi eşim geldi çok sinirliydim ve ona bağırdım oda oğlumla ilgilendi bide üstüne kayınbabam geldi yemeğe o birşey değil de afiyet olsun . Dün kv aradı biz bir yere gidiyoruz sen gelecek misin Dedi benim hiç halim YÖK hep yatıyorum dedim gitmedim kendi eltim gittiler aksam da eve gelmemişler kayınbabam bana geldi 1 yanak yemek den ne olacak ama ben hasta olduğumu söylüyorum bu ne düsüncesizlik. Neyse eşi oğlumla ilgilendi macı varmış onu izledi hep ağladım odada arada yanına gittim ağladığımı anladı me oldu diyor sonra susuyor konuşmuyor ben daha sinir oldum bir kaç cümleye ihtiyacım var güce ihtiyacım vardı gece geldi konuşmuyor sadece yanımda duruyor bende sinir oldum git git dedim gitti sonra uyudu kendisi ben sinir krizi geçirdim müziği son ses açtım duysun gelsin diye saat gece 12 daha uyuyor sonra gittim üstüne vurdum ona kendime sonra kapıya vurdum cam kırıldı ellrrim hep kesildi kanadı böyle anlatmak çok zor yasamak görmek gerek ama kafamda Deli deli düşünceler .. ilk oğlumda da son ay böyle olmustum evi terk etmiştim ..,ben eşimi çok deli seviyorum seni boşayacağım diyorum ama onsuz yarım saat yasayamam ki sırf beni daha çok sevsin ilgi göstersin kızlar ne yazdığımı ne anlattığını bilmiyorum su an ama duygularım karma karışık
maşallah kuzuna da sana da canım evdesiniz bi sorun yoktur inşallah sütun geldi miGünaydın kızlar bugün bebeğim tam 1 haftalik oldu.
Sizlerde son durum nedir varmı doğum yapan annelerimiz
Seçme şansımız pek olmuyor galiba doğumun seyrine göre artık şansımıza ne düşerseBen epidural normal diyordum ama epiduralinde zararı şöyle böyle denince kafam karıştı offf şimdi kendimi sadece normal doğuma hazırlıyorum psikolojik olarak tabi farklı durum gelisirse o ayrı
Ben de senin gibi bebeğim doğunca mülakatlara giricem canım bir de mülakat çıkardılar başımıza inşallah atanırızsinirlerim her gün bozuluyor bu bebek çok stresli mutsuz olucak anne karnında yaşadıklarından sonra ben sanırım kizim doğunca mülakatlarıma girip göreve başlar başlamaz kesin ayrılacam eşim asla akillanmiycak bu ailesinin gözü de asla doymayacakkaldıramıyorum
cnm inşallah mukakatin olumlu geçer zaten o zaman il degistrmek zorunda kalacaksınız bu kadar icli disli olmazsiniz esinle birbirinizi seviyorsunuz anladigim kadariyla ama sen nasilsa bir sekilde idare etttigin için henüz durumun ciddiyetine varamamis eşin sen gidince seninle gelirse oturur konusursunuz ciddi ciddi hesaplariniz da ayri olur kendi maasindan para artttirip ailesine yardim edebilirse eder edemezse de yine sıkıntısını kendi ceksin. ailesine allah akil fikir versin diyorum bazi insanlar hakkaten kötülük yapmak huzur bozmak için gelmis dünyaya huysuz insanlar demek ki...canim yok biliyorum ama bunları hergun sırtımda taşımak zorunda oluyorum düzelmez eşim de asla laf dedirtmez hatalarını kabullenmez bile sorsan iyi niyetlerinden yapmışlardır ona göre ve farzet ki ben atandım 6000tl maaşım olucak şimdi aldığım 2000 ken bu kadar harcamalarını karşıladık o zaman da ortak hesaptan bunlara akış emin ol artıyor daha geçen gün kv yılan gibi resmen esime kızımın bizde emegi var cocuk calisti 4 sene kiz kardeşin ev alsın siz kirasında oturun ödemesinin yarısını karşılayın atanırsanız da ödersiniz kız ev sahibi olsun dedi eşim de sıcak baktı ciddi ciddi kredileri arastirdi bn ev alsam kendime çocuğuma alırım niye başkasını ev sahibi yapiym benim evim arabam yok daha bu gidişle olmaz da yani anlıyacağın sucu sırtımıza onları yüklemek
Ay okuyunca sinir basıyor beni bu ne nasıl bir aile. ...Senin eşine bir ders vermen lazımdayanamıyorum ya bu kadar aç gözlü insanlardan bu kadar iyi bi insan nasil olmuş anlamıyorum gorumcem 600 lira ihtiyacım var diye aradı geçen hafta halbuki 400 tl keratin sac bakımı 200 tl boyaya verdi sırf hatayda otele gitti bi hafta kaldı gezdi alışveriş valizlerini kaldıramadık gururla 650 tl harcadım kıyafete dedi açığı olmaz mi böyle olur bu daha bildiğimiz kısmı çocuğuma annemler aldı herşeyi çöp almadilar paraları yok yazık dedi eşim deyince de açıldı ya sac keratin boya annesinin perde yenilemesi koltuk tv yenilemesi battaniye nevresim yenilemesi eşime nsptipar bana kızıma üstüne verdiğin hariç yani dedim ayıp ediyon onlar çok heyecanlı sevinçli dedi heyecanMIŞ benim babam ödemelerini erteledi sırf bebek doğar diye üç aydır ayliktan kalanı kızıma harcıyor annem mutfaktan arttırıp harcıyor içim açıyor onlara haksizlik ettiğim için daha bugün aldıklarına bunu niye böyle almış diye laf ettiler ben birsey alırken hesap yapan kocam onlar duygu sömürüsü ile isteyince hemen veriyor benim için bu mülakat hayat meselesi haline geldi mutlaka kazanmalıyım eşimi sevsem de vazgeçtim ondan
Geceleri banada uyku haram agrilarim çok artıyor gün içinde bişey yok ama kafamı o yastığa koyduktan 2-3 saat sonra başlıyor ağrı o tarafa dön bu tarafa dön nafile kendim masaj yapıyorum durmuyor eşim yapınca geçiyor :)) anlaşılan oğlum babayı istiyor :)Günaydın kızlar..
38 +0 olduk.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür.
Rabbim hepimize de hayırlı doğumlar nasip eylesin.
Kalça kemiklerimin ağrısından hiç uyuyamadım bu gece. Bir sağ'a dönüp masaj yapıyorum bir sol'a.
Koca göbekle dönmekte cabası tabi.
Rüyam da "artık ağrılara dayanamıyorum ,doğsun istiyorum" diye birileri ile dertleştiğimi hatırlıyorum :))
Bu hafta ciddi manada fazlasıyla ağırlaştım ve bebek artık iyice aşağılarda.
Koltukta veya sandalyede otururken bacaklarım kapanmıyor artık.
Yarım metre ayırıp oturuyorum resmen :)))
Neyse son 1 haftamız kaldı bakalım...
Bugün annem ve temizlikçi gelecek. İkisi bir olup güzel bir dip köşe temizliği yapılacak.
Ben de yemeklerini ayarlayıp oğlumla ilgilenirim.
Dün ufak tefek dolap içlerini yapayım dedim ama ağrıdan duramadım.
Bu haftalarda olup hala kendi işini yapabilenleri tebrik ediyorum valla.
Neyse herkes için hayırlı ve güzel bir gün diliyorum...
canım döner inşallah. Hastane işini hallettin sanırım bulamadım diyordunKızlar dün hastane randevumuz vardı.. bebeğim 48 cm 2700 gr olmuş.. doktor iyi dedi.. hala ters duruyor ama inşallah döner.. doktor yerleşmemiş aşağı ve hafif açılı duruyor ayaklarını altına katlamış dönecek gibi duruyor dedi.. dua edin dönsün hayırlısıyla inşallah kızlar ya.. normal doğum çok istiyorum sezaryenden çok korkuyorum ben.. gece gündüz canım sıkılıyor bu işe..
Kızlar felaket kabızım ve çok afedersiniz ama zorlamayada korkuyorum. Bana acil çözüm sunacak varmı.
Allah yardımcın olsun inşallah canım inşallah düzelircanim yok biliyorum ama bunları hergun sırtımda taşımak zorunda oluyorum düzelmez eşim de asla laf dedirtmez hatalarını kabullenmez bile sorsan iyi niyetlerinden yapmışlardır ona göre ve farzet ki ben atandım 6000tl maaşım olucak şimdi aldığım 2000 ken bu kadar harcamalarını karşıladık o zaman da ortak hesaptan bunlara akış emin ol artıyor daha geçen gün kv yılan gibi resmen esime kızımın bizde emegi var cocuk calisti 4 sene kiz kardeşin ev alsın siz kirasında oturun ödemesinin yarısını karşılayın atanırsanız da ödersiniz kız ev sahibi olsun dedi eşim de sıcak baktı ciddi ciddi kredileri arastirdi bn ev alsam kendime çocuğuma alırım niye başkasını ev sahibi yapiym benim evim arabam yok daha bu gidişle olmaz da yani anlıyacağın sucu sırtımıza onları yüklemek
Bir 35+0 arkadaşımız daha :))) 6-7kişiyiz aynı tarihli ama bazılarımızın sezaryen tarihi belli. Bizlerin nasıl olacak bakalım :)
Hayırlısıyla sağlıkla olsun
Cnm gunlerimiz ayni oldgu icin merak ettim sezeryan icin gun aldn mi bana henuz bir tarih demedi dr um daGünaydın, babana bu haberi hiçbir şekilde duyurmayın
Sen de annenin dayısının cenaze evinde falan bulunma ikinize de moral lazım. Başın sağolsun
Bu hastalığı olumsuz tamamlayanlar olduğu gibi atlatanlar da bar moralini yüksek tut. Allah babana acı çektirmesin
Eline sağlık İlknur çok güzel
Ben de 1 küçük valiz 1 sırt çantası yaptım
Daha taçlar, çikolata, yastık vs ayrı gidecek
Geri sayım çok heyecanlı:)
Canm bebeğin döndü mü senin? Bir de baskı sancı vs sıkıntın var mı?
Ben de sezeryan için 39. Haftanın dolmasını bekliyorum ya, o kadar bekleyebilecek mi endişeliyim
Evettt ben aldm bile annemin dedigine gore korse kullanirsam fit olurmusum hem de kan bosalmasi karnin inmesi kolaylasrmisGunaydin kizlar dogum sonrasi korse kullanmayi dusunuyor musunuz korse arastirmasi yapiyorumda
Saol canim evet evdeyiz:) 2 gün sonra geldi sutum zorla . Iste yoğurt çorbası dut armut hurma bunları tükettim sürekli . Bugün test yaptıraca sarilik ta düşerse keyfimz tam yerinde olcakmaşallah kuzuna da sana da canım evdesiniz bi sorun yoktur inşallah sütun geldi mi
Normal demekki :)Cnm yürüdükçe o akıntı artıyo bende dışarı çıkdığımda çok tedirgin oluyorum ıslaklık bariz hissediliyo ama evdeyken iş yaomadığım zaman okdr olmuyo
Çok zor zaman geçiriyosun yinede sabrından dolayı tebrik ederim seni insan eşine güvenmek istiyo onun desteğine koruyup kollamasına ihtiyaç duyuyo sen bişey desen kötü sen olursun eşin demesi lazım yani senle kötü olacağına ailesiyle kötü olsun ki sen ona maddi anlamda destekde veriyosun neyden korkuyosa niye sesini çıkartmıyo kafana takma diycem ama çok zor farkındayım mantıklı düşün belkide bi sınavdasındır rabbim güç versin sana
Ah o dönmeler resmen bi ağırlık kaldırıp dönüyorum okdr zorki artık hele aşağıya bşey düşmesin o eğilmek nasıl eziyet oh ne güzel temizlikde ardan çıkıyo bende hafaya pazar için anneme gelip kalmasını söyledim elim sürekli işde ama yinede çabuk dağılıyo pisleniyo etraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?