2017 Şubat Anneleri

seni anlıyorum ama inan ki erkekler asla kadınlar gibi duygularını belli edemez seni düşünür muhakkak odaya gelmesi bile bunu gösterir biz olsak gideriz sarılır ne bilim cilve yaparız doğamiz bu. Ama erkekler gerçekten öyle değil. Sen bun lar için üzme kendini lütfen . Daha farklı göster tepkilerini gerekirse ağlamak istiyorsan gitte sarıl ağla kendine yapma yani.erkeklere anlamsız geliyor çünkü

Ben epidural normal diyordum ama epiduralinde zararı şöyle böyle denince kafam karıştı offf şimdi kendimi sadece normal doğuma hazırlıyorum psikolojik olarak tabi farklı durum gelisirse o ayrı
Seçme şansımız pek olmuyor galiba doğumun seyrine göre artık şansımıza ne düşerse

Ben de senin gibi bebeğim doğunca mülakatlara giricem canım bir de mülakat çıkardılar başımıza inşallah atanırız

cnm inşallah mukakatin olumlu geçer zaten o zaman il degistrmek zorunda kalacaksınız bu kadar icli disli olmazsiniz esinle birbirinizi seviyorsunuz anladigim kadariyla ama sen nasilsa bir sekilde idare etttigin için henüz durumun ciddiyetine varamamis eşin sen gidince seninle gelirse oturur konusursunuz ciddi ciddi hesaplariniz da ayri olur kendi maasindan para artttirip ailesine yardim edebilirse eder edemezse de yine sıkıntısını kendi ceksin. ailesine allah akil fikir versin diyorum bazi insanlar hakkaten kötülük yapmak huzur bozmak için gelmis dünyaya huysuz insanlar demek ki...

Ay okuyunca sinir basıyor beni bu ne nasıl bir aile. ...Senin eşine bir ders vermen lazım

Geceleri banada uyku haram agrilarim çok artıyor gün içinde bişey yok ama kafamı o yastığa koyduktan 2-3 saat sonra başlıyor ağrı o tarafa dön bu tarafa dön nafile kendim masaj yapıyorum durmuyor eşim yapınca geçiyor :)) anlaşılan oğlum babayı istiyor :)

canım döner inşallah. Hastane işini hallettin sanırım bulamadım diyordun

Kızlar felaket kabızım ve çok afedersiniz ama zorlamayada korkuyorum. Bana acil çözüm sunacak varmı.

bende de aynı sorun vardı probiyotik yoğurt iyi gelmeye başladı gibi hissediyorum .. evde yoğurdu kendin yapıyorsan mayalarken hazır probiyotik yoğurtlarla mayalayabilirsin eğer yapamıyorsan da direk onlardan tüket bence hem faydalı hemde bağırsaklara iyi geliyor

Allah yardımcın olsun inşallah canım inşallah düzelir

Cnm gunlerimiz ayni oldgu icin merak ettim sezeryan icin gun aldn mi bana henuz bir tarih demedi dr um da

Normal demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…