Kalça ağrısını sonuna kadar yaşayanlar dan biride benimhatta sabah kalcama giren krampla ciglikla uyandım özellikle sol kalcam daha bi fena
Çok şükür herşey yolunda nst iki defa yapildi bgn..ben erken basladim diye düşünürken başka.bi gebe 32 haftada baslamis..sinirim.doktorlardan kaynaklı olabilir..gebelik tansiyonu var maalesef o yüzden her an herşey olabilir..doğum.içinde bi sikinti olmazsa 07.02.17 dediHadi bakalım güzel haberlerle gel inş tansiyon mu vardı sende olabilir belki ondan erken almıştır nst ye
Burda bunu neden anlatıyorum bilmiyorum ama biriyle paylaşmazsam catlayacagım dün çok kötü şeyler oldu bana hamilelik hiç yaramıyor ys psikolojim berabt halde dün Can'ım çok agrıyırdu hep yatakta geçti günüm çok gergindim ve bir türlü hiç seçmedi eşim geldi çok sinirliydim ve ona bağırdım oda oğlumla ilgilendi bide üstüne kayınbabam geldi yemeğe o birşey değil de afiyet olsun . Dün kv aradı biz bir yere gidiyoruz sen gelecek misin Dedi benim hiç halim YÖK hep yatıyorum dedim gitmedim kendi eltim gittiler aksam da eve gelmemişler kayınbabam bana geldi 1 yanak yemek den ne olacak ama ben hasta olduğumu söylüyorum bu ne düsüncesizlik. Neyse eşi oğlumla ilgilendi macı varmış onu izledi hep ağladım odada arada yanına gittim ağladığımı anladı me oldu diyor sonra susuyor konuşmuyor ben daha sinir oldum bir kaç cümleye ihtiyacım var güce ihtiyacım vardı gece geldi konuşmuyor sadece yanımda duruyor bende sinir oldum git git dedim gitti sonra uyudu kendisi ben sinir krizi geçirdim müziği son ses açtım duysun gelsin diye saat gece 12 daha uyuyor sonra gittim üstüne vurdum ona kendime sonra kapıya vurdum cam kırıldı ellrrim hep kesildi kanadı böyle anlatmak çok zor yasamak görmek gerek ama kafamda Deli deli düşünceler .. ilk oğlumda da son ay böyle olmustum evi terk etmiştim ..,ben eşimi çok deli seviyorum seni boşayacağım diyorum ama onsuz yarım saat yasayamam ki sırf beni daha çok sevsin ilgi göstersin kızlar ne yazdığımı ne anlattığını bilmiyorum su an ama duygularım karma karışık
Benim de öyleydi bugün doktora sordum bu bebegin iyi beslendiği ne ve kuvvetli olduğu anlamına gelirmişkarnımda kımıl kımıl olması yetmiyor gibi birde sağ kasığıma bıçak girer gibi oluyor çok fena ağrıtıyor artık
Aynen çok fena agriyo geceleri özellikle az kaldı inş ne diyelim çok şükür buna daBende de var canım hatta topallayarak yürümeye başlattı benı . Kırecleme olmus gıbı cıt cıt edıyor yururken
Hadi hayırlısı bakalım sevindim canım bi sıkıntı olmadığınaÇok şükür herşey yolunda nst iki defa yapildi bgn..ben erken basladim diye düşünürken başka.bi gebe 32 haftada baslamis..sinirim.doktorlardan kaynaklı olabilir..gebelik tansiyonu var maalesef o yüzden her an herşey olabilir..doğum.içinde bi sikinti olmazsa 07.02.17 dedi
Nerden aldin arastiriyorum da bircok cesit var karar veremedimEvettt ben aldm bile annemin dedigine gore korse kullanirsam fit olurmusum hem de kan bosalmasi karnin inmesi kolaylasrmis
Benimki de öyle canım eskiden sanki içerde halay çekiyordu. Artık sadece oynadığını hissediyorum o da az az. Dr çok hareketli değil demişti o yüzden ben çok takmıyorum. Uzun süre hareket etmezse de kuru üzüm yiyorum bol bol başlıyor halaya
Aynen katılıyorum tatlım :)
Kendim yaptim canim aynisindan 12 tlye geldi 30 tsnesi
Kapi susu fiyonk balon filan hazirladim lokum alinacak bizde eve gelince kaynar yapiklir icecek olarak eve gelenlere zaten normal dogumda 1 gece bile yatilmiyormus genelde cikiyormussun 6-7 saat sonraHastane odasi icin hazirlik yapan var mi arkadaslar?ben cok abartmak istemiyorum ama az da olsa hazirlik olsa iyi olur gelen arkadaslar icin.bebek cikolatasiyla kapi susu yeterli mi acaba,bir de serbet veriliyor sanirim
Enfeksıyon degıl o ben sordum dr a son aylardaakıntı gelır kokusuz ve sarı degılse sıkıntı yok demıstı bendede oluyorBu ara enfeksiyon için fitil kullandığım için sanırım az önce wc de en az bir avuç içi kadar beyaz akıntı geldi losyon kıvamında yuh dedim resmen şaştım kaldımagri yok sızı yok nerden geliyor bu kadar enfeksiyon anlamadım gitti
Canım şekerin kaç çıkıyor ya bende de çıktı seker nasıl besleniyor sun dikkat edebiliyor musunKızlar önerileriniz için teşekkür ederim ama benim şekerim çok yüksek. Şeker konum çok ciddi. Kayısı pekmez tüketemem ama zeytin yağını deneyeceğim. Zaten çok şeyi yiyemediğim için kabız oldum.
bu kadar ne curretle ısteyebılıyor rahatsız bunlar.acaba sızın kazançta paylarımı var da alabılecıgını zannedıyor tavrını oy bence başa cıkamazsın sonra canımeşimin ailesiyle gorusmedigim gün huzurum çok ama onlarla görüşünce geriliyorum eşim vicdanlı kullanıyorlar her durumda çocuğuma bana bir çöp almadılar daha annemin aldığına laf ettiler üstüne evde ufo niye duruyor dediler banyom çok soğuk oluyor orda bebek için banyo öncesi ısıtmaya kullanırım dedim yok kullanma onu biz alıp kardeşinin odasında koycaz onun odası güzel ısınmıyor peteği kapatır kullanırız dediler yok dememe ragmen odadan aldi cikardilar odanın şekline karıştılar bu burda kalsın dedim yok olmaz öyle dedi onu da çıkardılar yahu şifonyer yemek odasında olur mu gitti oraya sonra babası sigorta yaptır arabama dedi geçen sene de 2 milyara yaptırdım dedi kaynanam üst eve geçicem doğalgaz çektiremem nerdeee ben soğuk yerde dururum kaderim kötü dedi eşim taksitle yaptırırım isim yoluna girsin dedi bu defa hanım akıllı tlf istedi bu kadar da olmaz dedim odadan çıktım ütüm vardı dedim ciktim odadan dün görmedim çok rahattık ama
Benimde sınırda çıktı. Troid de var .gecen cuma günü endokline doktoruna gittim troid için.sekeri mi de sordum bu yüklemeye göre bu rakam iyi çıkmış dedi.ben yine de şekerli şeyler pilav makarna hamur isi yemiyorum. Ekmeyi de az yiyorum doğmuyorum yoksaCanım şekerin kaç çıkıyor ya bende de çıktı seker nasıl besleniyor sun dikkat edebiliyor musun
esşinde şoyle suc var bu kadın nasıl benım karımı bana sıkayet edebılır acarım agzımı anne derım edebınle oturuyosan otur laf goturup huzurumuzu bozacaksanız kapı orda kımseyle ugrasamam cocugum olucak ıkı laf yuzunden hamıle bır ınsanın psıkolojısını bozamam demelıdır.meydanı boş bulmuslar ben cok rahatsız oluorum senın yerıne kendımı koyup uzuluyorum cnku bnm ıkıncı evlılıgım bırıncı sıkıntılıydı senı anlıyabılıorum.senın yapman gereken kocanla oturup guzelce meseleyı anlatman huzursuz oldgunu anlatman canım ıns duzelır uzaklasırlar yanınızdan.canim yok biliyorum ama bunları hergun sırtımda taşımak zorunda oluyorum düzelmez eşim de asla laf dedirtmez hatalarını kabullenmez bile sorsan iyi niyetlerinden yapmışlardır ona göre ve farzet ki ben atandım 6000tl maaşım olucak şimdi aldığım 2000 ken bu kadar harcamalarını karşıladık o zaman da ortak hesaptan bunlara akış emin ol artıyor daha geçen gün kv yılan gibi resmen esime kızımın bizde emegi var cocuk calisti 4 sene kiz kardeşin ev alsın siz kirasında oturun ödemesinin yarısını karşılayın atanırsanız da ödersiniz kız ev sahibi olsun dedi eşim de sıcak baktı ciddi ciddi kredileri arastirdi bn ev alsam kendime çocuğuma alırım niye başkasını ev sahibi yapiym benim evim arabam yok daha bu gidişle olmaz da yani anlıyacağın sucu sırtımıza onları yüklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?