2017 Şubat Anneleri

Kalça ağrısını sonuna kadar yaşayanlar dan biride benim hatta sabah kalcama giren krampla ciglikla uyandım özellikle sol kalcam daha bi fena

Hadi bakalım güzel haberlerle gel inş tansiyon mu vardı sende olabilir belki ondan erken almıştır nst ye
Çok şükür herşey yolunda nst iki defa yapildi bgn..ben erken basladim diye düşünürken başka.bi gebe 32 haftada baslamis..sinirim.doktorlardan kaynaklı olabilir..gebelik tansiyonu var maalesef o yüzden her an herşey olabilir..doğum.içinde bi sikinti olmazsa 07.02.17 dedi

Aynısı bende devar canım . O bır anda geluyor benimle ılgılensın yanımdan ayrılmasın istiyorum ve cok alıngan oluyorum yabıı cogu zaman ters tepiyor ve ısler karışıyor .

Hadi hayırlısı bakalım sevindim canım bi sıkıntı olmadığına

Kahvaltımı yaptım ..evimi süpürdü ,sildim ,toz aldım bıkac parca ütü var onları da birazdan halledeceğim inşallah... kendimi çok enerjik hissediyorum hareket ettikçe daha iyi geliyor sanki ben böyle doğuma girsem ne güzel olur sonra da çıkıp azıcık yürümek istiyorum hava çok güzel bunlar tek başıma son keyifler tadını çıkarmak lazim

Ben uzum bagini da yesem 2 gundur hareket etmiyordu ama bugun hareketli cok sukur :)

Hastane odasi icin hazirlik yapan var mi arkadaslar?ben cok abartmak istemiyorum ama az da olsa hazirlik olsa iyi olur gelen arkadaslar icin.bebek cikolatasiyla kapi susu yeterli mi acaba,bir de serbet veriliyor sanirim

Hastane odasi icin hazirlik yapan var mi arkadaslar?ben cok abartmak istemiyorum ama az da olsa hazirlik olsa iyi olur gelen arkadaslar icin.bebek cikolatasiyla kapi susu yeterli mi acaba,bir de serbet veriliyor sanirim
Kapi susu fiyonk balon filan hazirladim lokum alinacak bizde eve gelince kaynar yapiklir icecek olarak eve gelenlere zaten normal dogumda 1 gece bile yatilmiyormus genelde cikiyormussun 6-7 saat sonra

Enfeksıyon degıl o ben sordum dr a son aylardaakıntı gelır kokusuz ve sarı degılse sıkıntı yok demıstı bendede oluyor

Yanıyorum içim çok fena boğazlarıma kadar çıkıyo oturamıyorum geziniyrm

Canım şekerin kaç çıkıyor ya bende de çıktı seker nasıl besleniyor sun dikkat edebiliyor musun

@Mutsuzperi27 üzülme canim diycem ama bunları alıp bir güzel .nasil insan bunlar ya.annen baban bisey aldırma. Kocana de su lazım bu lazım diye.bu kadar yüklenilmez ki ya karısı hamile ve işi bırakmışsın hamile halinle sonuna kadar çalışmışsın.senin ihtiyaçlarını ailen aliyo bebegininkileri de .o zmn sen boşanıp ailenin yanında kal o da gitsin ailesi için çalışsın kardeşinin boyası anasının koltuğu babasının arabası. Paralari yok ve bitmek bilmeyen istekleri var .soyle kocana valla Her gun üzülmektense bir akşam bir kavga et bunları soyle. Evli olmanin ne anlamı kaldı ki.
Benim kaynanam da bir iğne almadı bebeğe canim eve taşındık bisey almadı.suc tutuyo şimdi de bebeğe eşya alıyoruz bakayim diyemiyo onun alması lazım oğul balı ayrı diyodu oğul balı geliyo tık yok kadi n da .sadecr etrafa torunum olcak diye hava atmasını bilir.
Benim kızacağımi biliyo esim önceden para verirdi ama borç olarak veriyorum derdi
Kaynam da geri getirirdi sonradan.arada geliyo buraya da igneliyorm sürekli kv .ne aldın toruna oğul balı derdin torun isterdin al sana torun ne aldın bisey almadınsa para veren al dedimde versene dedi.sen ne alacagini soyle been alan dedim bende .her fırsatta igneliyorm. O zmn durmuyo burda kalkiyo gidiyo

bu kadar ne curretle ısteyebılıyor rahatsız bunlar.acaba sızın kazançta paylarımı var da alabılecıgını zannedıyor tavrını oy bence başa cıkamazsın sonra canım

Canım şekerin kaç çıkıyor ya bende de çıktı seker nasıl besleniyor sun dikkat edebiliyor musun
Benimde sınırda çıktı. Troid de var .gecen cuma günü endokline doktoruna gittim troid için.sekeri mi de sordum bu yüklemeye göre bu rakam iyi çıkmış dedi.ben yine de şekerli şeyler pilav makarna hamur isi yemiyorum. Ekmeyi de az yiyorum doğmuyorum yoksa

esşinde şoyle suc var bu kadın nasıl benım karımı bana sıkayet edebılır acarım agzımı anne derım edebınle oturuyosan otur laf goturup huzurumuzu bozacaksanız kapı orda kımseyle ugrasamam cocugum olucak ıkı laf yuzunden hamıle bır ınsanın psıkolojısını bozamam demelıdır.meydanı boş bulmuslar ben cok rahatsız oluorum senın yerıne kendımı koyup uzuluyorum cnku bnm ıkıncı evlılıgım bırıncı sıkıntılıydı senı anlıyabılıorum.senın yapman gereken kocanla oturup guzelce meseleyı anlatman huzursuz oldgunu anlatman canım ıns duzelır uzaklasırlar yanınızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…