2017 Şubat Anneleri

KV hakkında yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırıyorum. Benim eşimin işi şuanda uzakta olduğu için eylülden beri KV ve onun kvsi ile beraberim. Daha hiç tartışmadik. Yemeğini yapar yeri elit çamaşır yıkar ev temizler. Bana daha şunu yap demedi. 11 gibi kalkarım kahvaltiya beni bekler erken uyansa da. 12 gibi evden çıkarım okula giderim 7 de eve gelirim akşam yemeği hazır olur. Yemek sonrası dinlenirim bi çay meyve getiririm götürürüm akşamları. Bi ütü işini yaparım. Ufak tefek işler yaparım haftasonu yavaş yavaş ben süpürürsem o siler o süpürürse ben silerim. Çok şükür çok rahatım dinlenme fırsatım oluyor. Allah razı olsun. Benim kp yok görümce uzakta eşim tek erkek o yüzden birbirimize mecburuz.

Canım şekerin kaç çıkıyor ya bende de çıktı seker nasıl besleniyor sun dikkat edebiliyor musun
CAnım ben insilün kullanıyorum. Şeker yüzünden 12 gün hastanede yattım. Beslenmeye gelince resmen aç geziyorum. Yediğim şeyler kuş kadar karbonitrat ve şeker içermeyen şeyler. Neyseki az kaldı. Sağlıkla atlatacağız inşallah.

volkicansu aman canim ya üzülme bak .otur karşısına konuş bakayım. Daha bizim evimiz yok de.benim eşimde tek erkek 2 gorumcem var ama kv böyle iste.kizini tutuyo.kizinin çocuklarına herşey alır param varmı yokmu demez.kv iste ne yapacan. Kocan cok yüz veriyo.baktin olmuyo benim çalıştıklarımdan verme benim çalıştığım cocugumn sen ailene bakıyorsun ben cocugumla kendime bakarım dersin baktın yine düzelme yok .bende aileme veren paraya sıkışmışlar de .yine olmuyo baktın. Sen yoluna o yoluna bunu da ona soyle seninle evli olmamin bir anlamı yok diye

Cnm
masallah size cnm ama sanirim senin kv cooook iyiymis oglumun evi tabi bana bakack diyenlerden degl de sizde kalirken az cok kendini mahcup hissedenlerden ki is guc epeyce sahiplenms nadir bulunur boylesi kv baska sehirde yasio ve 50yasinda gayet saglikli 1 2 haftaligina bize gelir ben sabah ise giderim aksam geldgmde ne bi temizlk ne de ymk yapms olur tum gun dizi izler ymk ne yapsam diye dusundm ama seni bekledm beraber yapariz diye soyle bi laf atar ben o yorgunlkla isten gelir ymk temizlk yaparm o da az ucundan tutar guya dusun... sahiplenmeye gelince evde benden daha rahattir ama ise gelince umrunda dgl dunya

Sende dışarda ye eve öyle gel bi akşam bakam o zmn ne yapcak. Yorgunum yemek filan sen yap de yat yerine

Hastane odasi icin hazirlik yapan var mi arkadaslar?ben cok abartmak istemiyorum ama az da olsa hazirlik olsa iyi olur gelen arkadaslar icin.bebek cikolatasiyla kapi susu yeterli mi acaba,bir de serbet veriliyor sanirim
Bende kapi susu gelenlere vermek icin lavantali magnet cikolata aldim birde hastane lohusa serbeti veriyor. Yeterli olur sanirim demi.

dediğini daha once yaptım benim kart bende dursun çocuğum için birikim yapicam ona harciycam dedim kac kaç kez tartıştık onun icin snn benim ayrımı yapıyorsun diyor al hepsi sende dursun diyor sonra bana su kadar versene diyor niye diyorum bunun için diyor sonra ay içinde sen sıkışıyorsun diyorum işime karışma maddiyati bu kadar önemseme diyor brn onları beslemek için mi çalıştım dedim kaç kez hamileliğin sırasında bunun konusunu açtım yok canım olmuyor tekrar isteyince onlar veriyor zorda kalmasınlar diyo bu yüzden atamayı bekliyorum sonra gidince tabiki hesabımdan kuruş verdirtmem çocuğuma birşey alırken kaç kez hesap yaptım kv yiyici evde bekar kaynım var 2 tane 1 tane okuyan kaynım var ona da ara ara yolluyor para görünce hemşire çalışıyor evde bide kp var olmaz olasıca herşeye karışır bir halta yaramaz laf der durur bide utanmadan ben okuttum bakacaksınız bana çalışmam der halbuki kendi emeği ile okumuş eşim burslarla ve okurken calisarak daha antebe her geldikçe inşaata gitmiş param çıksın diye üstüne bide çocuk o elindekini vermiş o dönemden beri gözleri doymuyor inan çok zor eşimi çok seviyorum onlar dışında hicbir sorunumuz olmuyor ama kabul edemem ben daha fazla işede hemen baslamiycam doğum sonrası kredi cektiricem ona araba için çekmezse çalışmam birikmiş hesaptaki 20bin yeter bana derim

Sende dışarda ye eve öyle gel bi akşam bakam o zmn ne yapcak. Yorgunum yemek filan sen yap de yat yerine
Super fikir cnm o zaman cok sinirlenmstim kucuk bi ilcedeydik firsat olmamsti ama mantigi yapmamak dgl zaten mantigi ne de olsa gelir ve mecbur yapar beni agirlamak zorunda. Keske azcik dusunceli olabilse gorsen agzindan bal damlar ama ardindan sinsi sinsi isini goturur duygu somurusu ile

Kızlar selam ... üç dört gündür başım tuhaf dönüyor gibi böyle sersem gibiyim tansiyon düşük bir basınç hissediyorum göğsümde geçen hafta deli gibi hareketliydim bu hafta kafam kalkmıyor halsizim resmen...benim gibi olan varmı hiç ?

Hanımlar hanımlar bir sorum var.. malum artık çoğumuzun son haftaları , eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz ?? cinsellik konusunda istekliyim hala ama bebeğime bir zararı olur belki diye kendimi geri çekiyorum hep ,son 2 aydır 2 ya da 3 kez birşeyler olmuştur, doğuma da şu an 1 ay kaldı riske atmak istemiyorum, erken doğumu tetikler diye.. zaten karnım da büyüdüğü için kendimi seksi falan da bulmuyorum, utanıyorum da .. biz daha yeni evliyiz 15 aylık..eşim çok anlayışlı bu konularda, hiç ısrarcı değildir ama ben kendimi kötü hissediyorum..sezaryandan sonra göbek sarkıyor mu nasıl oluyor bileniniz var mı ?? Doğumdan sonra da kendimi beğenmiycem kesin kilolar falan..eşim bu halimi de çok beğeniyor gerçi hamilelik sana çok yakıştı diyor..doğumdan sonra squat yapmayı düşünüyorum hani popo dikleştirme hareketi var ya.. karnımızı da sıkılaştırmalıyız..korselerin bir işe yaramadığını duydum karın kaslarını tembelleştiriyormuş..kendimizi salmayalım bence...

Canım çok geçmiş olsun şekerin nasıl çıkıyordu çok mu yüksekti benim açlık genel de 90 110 arası çıkıyor tokluk en düşük 106 en fazla 150 civarı çıkıyor insülin verdiler 2 dozz sadece ben kullanmadım dikkat etmeye calisiyorum ama bu gunlerde uyamiyorum diyet e

Iyice etkisi altina almışlar kocanı. O parayı da onlara verir o .ayri mi yasiyosunz .atama dediginizr gore öğretmenlik galiba. Sonuçta kamuya gireceksiniz sanırım.baska şehire çıkarsa atamanız sürekli onları gormek gibi bisey olamaz uzaklasmaya bak ailesinden.is dolasiyle

Allah seni ne yapmasın kiz okurken güldüm heee.doktor yasaklamadysa devam et.
Tabi yavaş yavaş
Popo diklestirme
Hele bir doğurda zaten gider o kilolar emzirmeydi çocuğum bir dur derken bakmışsın tığ gibi kalmissin

Eli öpülesi kadınmış. Helal olsun valla. Aman nazar değmesin böylesi cok zor bu devirde. Melek olan kadınlar bıle oğlu evlenınce cadılasıyor . Cook şanslısın :)

hahahaha Doktor herhangi bir yasak koymadı ama ben kendimi çok rahat hissetmiyorum sanırım..bir de karnım burnumda ,şurda ne kalmış diyorum.. ayy inşallah kilolar çabuk gider yaa , 13 kg aldım...moralim bozuluyor.. şöyle olsak fena mı olur kız

hahahaha Doktor herhangi bir yasak koymadı ama ben kendimi çok rahat hissetmiyorum sanırım..bir de karnım burnumda ,şurda ne kalmış diyorum.. ayy inşallah kilolar çabuk gider yaa , 13 kg aldım...moralim bozuluyor.. şöyle olsak fena mı olur kız Eki Görüntüle 1941415

Hahahahaha allah iyiliğini versin.resimdeki kızla senin arandaki 2 fark ne ?sen evlisin o bekar belli yani. Sen hamilesin o bekar olduğu için zaten hamile olamz.o pozisyonu ben yapsam nereye yapıyorum yere yapışırım.ben de 13 kilo aldimbisey değil ya 1 ayda gider onlar bilemedin 2 ay dabir bakmissin tığ gibisin

avukatiz ikimiz de şuan serbest çalışıyoruz hakimlik sınavına girdik yazılı çok iyi geçti mülakat var tabi onu geçebilirsem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…