2017 Şubat Anneleri

O kadın Doris Hofer adında İrlandalı bir kadın, kocası Türk ve İstanbul'da yaşıyorlar, 2 tane de çocuğu var inşallah kiloları çabuk veririz...

avukatiz ikimiz de şuan serbest çalışıyoruz hakimlik sınavına girdik yazılı çok iyi geçti mülakat var tabi onu geçebilirsem insallah
Insallah geçersin canim ya.sirtiniza bu yüzden yapışıyorlar demek asalak gibi.durumlari iyi diye.elinden geleni yapmışsin gibi duruyo.tek geriye kalan boşanicam diye konuşmak. Esin anas i babası için kendi kurduğu ailesinden vazgecmez herhalde ama seviyorum da diyosun . Huyunu da beğenmiyorsun.zor durum canim ya. Eviniz uzak olsa bile telefon diye bisey var her türlü ulaşırlar size.
Bilemedim valla ben .sevmeseyfin bos a gitsin derdim ama seviyorum diyorsun.bosanmak kolay avukatsınız zaten kendiside öyle.sevenler ayrılmasın
Güzel güzel konuşun canim anlat böyle böyle diye .rahatsiz oluyorum bebeğimiz olcak masraf var filan diye .ailenden bisey istemiyorm bize engel olmasınlar yeter bende de yok demesini iste .biraz da kendimizi bebeğimizi düşünelim canim de.ben çalışmıyorum bir süre çalışamam bu para yetmesi lazım bize sen ailene verirsen nasıl yetirecez senin ailende yok benim ailemde yok ne yapcaz çocuğumuzun bezi mamasi bir sürü masraf .diue konus

O kadın Doris Hofer adında İrlandalı bir kadın, kocası Türk ve İstanbul'da yaşıyorlar, 2 tane de çocuğu var inşallah kiloları çabuk veririz...
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
Maşallah taş gibi tasssss
Bu kadi n bana umut oldu o zmn gitsin kilolar .bizde veririz ne varki. Koca bir yaz bizi bekliyo .cocuklat biraz büyük olcak yaz da cok gezeriz yürüyüş yaparız. Yapamadığımız temizlikleri yaparız. Temizlik yapmayi özledim ya kiz
Gider gider merak etme .simdi biz böyle sismiş kilo almış eli aşağı uzanmayan kadınlar olabiliriz ama geçici bu durum birde korse taktik mi ohhh misssss

benim annemlere almayın diyorum heran birşey alıyorlar bebeğin tüm ihtiyaçlarını aldılar kac kez yeter alma dedim anneme babam çay şeker yağ olsun ne gerekse bitmeden getirir soylemeden onlara diyorum eliniz üstümüzde hissi rahatlatıyor eşimi yapmayın diye hali paramızı kp yedi düğünde babam gitti evin bütün halılarını aldı beyaz esyada sorun çıkardı babam elektronik ve ankastre hepsini en iyisinden aldı yani onlarda da var annem babam kıyamıyor bunun ana babası sömürüyor buda iyice zoruma gidiyor

Katiliyorum arkadasa esine devamli suna ihtiyacimiz var bunu zlmamiz lazim de sen borca sok esini ki para verecek durumu olmasin bebegin sunu eksik bunu eksik bana sunu al bunu aal ihtiyaclarimi karsila de ailenden birsey kabul etme herseyi esin almak zoorunda onlara parayi buluyorda ihtiyaclara mi bulamiyor alismis ailesi hazir paraya artik bebegin olacak yuvani yikmayi dusunme degmez insanlar icin yavrun babasiz mi kalacak ikili oyna esine de ayrilmak son caren olsun

kuzenim hamilelikte 10 kilo almis dogumda sadece 2 kg kalmis ama emzirme dönemi 25 kilo aldım dedi sakın süt olsun diye o şekerli hamurlu bulgurlu şeyleri yeme ben çok pişmanım veremiyorum ben yandım sen yanma diyor iyice gözüm korktkorktu kızlar kilo bende 13 aldim

Kızlar bakın bu benim doktorum Cemil Kaya'nın doğum anından , poz mükemmel olmuş ama di mi ? Siz doğum fotoğrafcısı düşünüyor musunuz ?

13 kilo alan arkadaşlar 18 kilo aldım beeeennnnnn
Hamilelik uygulamasında kilo hesaplayıcı var boyunu ve önceki kilonu giriyosun alman gerekn en az ve en fazla kiloyu gösteriyo.ben 160 boyum 57 kilom vardı almam gerekn kiloyu 11.3 ile 16 arası gösteriyo.13 kilo almışım 3 kilo daha hakkım var. Bunu aşmamak gerek kilolar kalıcı olur mazallha

Kızlar bakın bu benim doktorum Cemil Kaya'nın doğum anından , poz mükemmel olmuş ama di mi ? Siz doğum fotoğrafcısı düşünüyor musunuz ?

Kiloyu hiç dert etme..emzirirken çok kilo kaybediyor insan..ben o kdr zayıflamıştım ki geceleri kalkıp yemek yemem gerekti..ama şekerli sular,kompostolar süt yapmıyo..çok su içmek lazım..göbekte inanılmaz bir şekilde içeri çekiliyo..insan anatomisi çok garip gerçektende..ama tabiyki kendimizi salmamalıyız

Kızlar bakın bu benim doktorum Cemil Kaya'nın doğum anından , poz mükemmel olmuş ama di mi ? Siz doğum fotoğrafcısı düşünüyor musunuz ?Eki Görüntüle 1941429
Adam nasıl bakmış bebeğe yakendide şaşkın gibi büyük yerde yaşasam istey cem de küçük yerde yasiyom fotoğrafçı bulamam kadın olani.o yüzden yok

Bol su icecen ya ben onu bilirim. Süt olsun diye herşey yemek de olmaz .sana yarayan bana yaramaz .su icecen bol bol.normal yemekyicen bub
yani

Ay ne güzel eşin olumlu en azından benim eşim uyuz yarım dünya oldun diyor bana ilişkiye de yanaşmıyor zaten karnım kocaman olmuş aklım hala oynasta imiş herhalde martta kedilerle açılış yapacağız biz bu gidişle kilo vermezsem benimki başımın etini yer inan ki hamileyken kiloma laf atıyor adam

Benimde 13 ü bulmustur herhalde en son 63 ü gördüm 11 kilo almıştım yargıya çıkmayı bıraktım aynen ya verilir 3 kilo bebek çıksa suyu eşi kanı filan derken 10u bulur gidenler kalanı da veririz.

Ben 165+66 boy 50-51 le kaldım ondan öncesi 50 kiloyu doğru dürüst görmeyen biriydim şuan herkes hiç kilo almamissin diyo hatta doğumdan sonra hepsini verme diyolar

Hahahahaha ben diyom diyim hadi diye olmaz diyo bazen o diyo ben olmaz diyom.dogumdan sonra iki ay da lahusa zamanı yine yok.beklesinler ya .
Yarım dünya nedir ya.sen de ona bir isim bul

Bol su icecen ya ben onu bilirim. Süt olsun diye herşey yemek de olmaz .sana yarayan bana yaramaz .su icecen bol bol.normal yemekyicen bub
yani

Bol su içme lafını ben de çok duydum, o eskidenmiş şerbetli tatlı şeyler yemek yanlış bence de.. Göbek içeri çekilip kendini topluyorsa çok iyi, sevindim o zaman, sarkmasından korkuyorum..hamile olmadan önce hiç göbeğim yoktu çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…