2017 Şubat Anneleri

13 kilo alan arkadaşlar 18 kilo aldım beeeennnnnn
16 da benden gelsin. oğlumda aldığım hepsini geri verdim emzirmenin de çok faydasını gördüm bu konuda. bunda da veririm diye düşünüyorum. bizler bebişler sağlıklı olsun da çok önemli değil kilolar..

Hahahahaha ben diyom diyim hadi diye olmaz diyo bazen o diyo ben olmaz diyom.dogumdan sonra iki ay da lahusa zamanı yine yok.beklesinler ya .
Yarım dünya nedir ya.sen de ona bir isim bul
Bekler zaten benimki sorun değil ona ben beni istemiyor diye üzülüyorum ben ona çok isim bulduğum için

PinkMermaid sende bendensin ben daha Nisa'n ayında evlendim bir yıl olmadan bebişimiz geliyor. Bu sebeple sanırım bizde faaliyet aynen devam ediyor, doktora sorduğumda bir sorun olmayacağını söyledi

Hey millet bende 14 kilo aldım. Çok tatlı görünüyomuşumgören öyle söylüyo birde karnım çok büyük değil gören bebeğin küçük olduğunu söylüyor. Ama doktor şu an 3 kilo 50 gr dedi

Benim de zayıf görüyor herkes bebeği soruyor biz kaç kilo diye. Geçen hafta 2400 E yakındı yeter çok şükür 3 ü bulacak gibi doğuma kadar. Sağlıklı olsunlar da aman

Salliala eşinin karnın kocaman olmuş diye söylemini sevmedim. Ben aksine karnımı görsün ki, doğum sonrası bi anda vücut toparlayana kadar şok olmasın diye de devam ediyorum. Ki hala makyaj çamaşır hazırlandığımda oluyor. Tamam eskisi gibi durmuyor ama kendini bırakmakta kötü

kızlar aklıma gelmişken ben emzirme döneminde saraçoğlunun havuç incir kürünü uygulamıştım. Hiç gelmeyen sütüm Allahın izniyle çok arttı. birde sık sık emzirmeye çalıştım.memenin uyarılması da artırıyor sütü. bir de çok su.kansızlık olduğundan her kahvaltıda tahin pekmez de yedim abartmadan bu da etkili oldu mu bilmem.ama ağır tatlılara hiç gerek yokmuş onu anladım. naçizane paylaşayım dedim.

Benim de zayıf görüyor herkes bebeği soruyor biz kaç kilo diye. Geçen hafta 2400 E yakındı yeter çok şükür 3 ü bulacak gibi doğuma kadar. Sağlıklı olsunlar da aman
Aynen cnm ya allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

PinkMermaid sende bendensin ben daha Nisa'n ayında evlendim bir yıl olmadan bebişimiz geliyor. Bu sebeple sanırım bizde faaliyet aynen devam ediyor, doktora sorduğumda bir sorun olmayacağını söyledi
bizde 7 mayısta evlendik onceleri oluyordu son bi aydır korkuyor eşim birşey olur diye zaman geçmiyor kızım bi doğsaydı diyo

Benimde açlık 150 üstü tokluk 300 leri buluyordu. Ama şimdi insilün kullanıyurum açlık 80-120 arası çıkıyor. Tokluk pek ölçmüyorum. Heryerim iğne deliği.

ben ekimde evlendim geçen sene, 6 ay korunduk 7.ay bebek düşünmeye karar verdik ve o ay hamile kaldım , herşey çok hızlı gelişti..şaşkınlık ve mutluluk bir arada oldu.. hemen hamile kalacağımı düşünmemiştim,öyle denk geldi işte,Allah nasip etti... bi ara acele mi ettik 2 sene sonra falan mı düşünseydik diyordum ama o zaman da ya olmazsa , hayatta hiçbir şey planlandığı gibi olmuyor..ve her anne olan arkadaşım da mükemmel bir duygu keşke hemen yapsaymışız diyorlar..bakalım göreceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…