16 da benden gelsin. oğlumda aldığım hepsini geri verdim emzirmenin de çok faydasını gördüm bu konuda. bunda da veririm diye düşünüyorum. bizler bebişler sağlıklı olsun da çok önemli değil kilolar..13 kilo alan arkadaşlar 18 kilo aldım beeeennnnnn
Veririz veririz merak etme .Bol su içme lafını ben de çok duydum, o eskidenmiş şerbetli tatlı şeyler yemek yanlış bence de.. Göbek içeri çekilip kendini topluyorsa çok iyi, sevindim o zaman, sarkmasından korkuyorum..hamile olmadan önce hiç göbeğim yoktu çünkü..
bn de 18 aldimm13 kilo alan arkadaşlar 18 kilo aldım beeeennnnnn
Bekler zaten benimki sorun değil ona ben beni istemiyor diye üzülüyorumHahahahaha ben diyom diyim hadi diye olmaz diyo bazen o diyo ben olmaz diyom.dogumdan sonra iki ay da lahusa zamanı yine yok.beklesinler ya .
Yarım dünya nedir ya.sen de ona bir isim bul
Korkar belki bisey olur diye.dogumdan sonra zayıflayınca halen istemiyon mu beni dersinBekler zaten benimki sorun değil ona ben beni istemiyor diye üzülüyorumben ona çok isim bulduğum için
Hanımlar hanımlar bir sorum var..malum artık çoğumuzun son haftaları , eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz ?? cinsellik konusunda istekliyim hala ama bebeğime bir zararı olur belki diye kendimi geri çekiyorum hep ,son 2 aydır 2 ya da 3 kez birşeyler olmuştur, doğuma da şu an 1 ay kaldı riske atmak istemiyorum, erken doğumu tetikler diye.. zaten karnım da büyüdüğü için kendimi seksi falan da bulmuyorum, utanıyorum da .. biz daha yeni evliyiz 15 aylık..eşim çok anlayışlı bu konularda, hiç ısrarcı değildir ama ben kendimi kötü hissediyorum..sezaryandan sonra göbek sarkıyor mu nasıl oluyor bileniniz var mı ?? Doğumdan sonra da kendimi beğenmiycem kesin kilolar falan..eşim bu halimi de çok beğeniyor gerçi hamilelik sana çok yakıştı diyor..doğumdan sonra squat yapmayı düşünüyorum hani popo dikleştirme hareketi var ya.. karnımızı da sıkılaştırmalıyız..korselerin bir işe yaramadığını duydum karın kaslarını tembelleştiriyormuş..kendimizi salmayalım bence...
Aynen hep bi korku var onda. Şimdi zaten rahim ağzı yarası muhabbeti çıktı ondan da korkuyor sanırım.Korkar belki bisey olur diye.dogumdan sonra zayıflayınca halen istemiyon mu beni dersin
Hey millet bende 14 kilo aldım. Çok tatlı görünüyomuşumgören öyle söylüyo birde karnım çok büyük değil gören bebeğin küçük olduğunu söylüyor. Ama doktor şu an 3 kilo 50 gr dedi
Benim de zayıf görüyor herkes bebeği soruyor biz kaç kilo diye. Geçen hafta 2400 E yakındı yeter çok şükür 3 ü bulacak gibi doğuma kadar. Sağlıklı olsunlar da amanHey millet bende 14 kilo aldım. Çok tatlı görünüyomuşumgören öyle söylüyo birde karnım çok büyük değil gören bebeğin küçük olduğunu söylüyor. Ama doktor şu an 3 kilo 50 gr dedi
Yanii .adam seninde isteğini söndürmek için takmıştır o ismi sanaAynen hep bi korku var onda. Şimdi zaten rahim ağzı yarası muhabbeti çıktı ondan da korkuyor sanırım.Kaçışı yok valla kusura bakmasın
Ay ne güzel eşin olumlu en azından benim eşim uyuz yarım dünya oldun diyor banailişkiye de yanaşmıyor zaten karnım kocaman olmuş aklım hala oynasta imiş herhalde martta kedilerle açılış yapacağız biz bu gidişle kilo vermezsem benimki başımın etini yer inan ki hamileyken kiloma laf atıyor adam
Aynen cnm ya allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Benim de zayıf görüyor herkes bebeği soruyor biz kaç kilo diye. Geçen hafta 2400 E yakındı yeter çok şükür 3 ü bulacak gibi doğuma kadar. Sağlıklı olsunlar da aman
bizde 7 mayısta evlendik onceleri oluyordu son bi aydır korkuyor eşim birşey olur diye zaman geçmiyor kızım bi doğsaydı diyoPinkMermaid sende bendensin ben daha Nisa'n ayında evlendim bir yıl olmadan bebişimiz geliyor. Bu sebeple sanırım bizde faaliyet aynen devam ediyor, doktora sorduğumda bir sorun olmayacağını söyledi
Benimde açlık 150 üstü tokluk 300 leri buluyordu. Ama şimdi insilün kullanıyurum açlık 80-120 arası çıkıyor. Tokluk pek ölçmüyorum. Heryerim iğne deliği.Canım çok geçmiş olsun şekerin nasıl çıkıyordu çok mu yüksekti benim açlık genel de 90 110 arası çıkıyor tokluk en düşük 106 en fazla 150 civarı çıkıyor insülin verdiler 2 dozz sadece ben kullanmadım dikkat etmeye calisiyorum ama bu gunlerde uyamiyorum diyet e
kasılmalar ve bebek çok sert hareket ediyor ya 2 kez oldu bi ayda oda korkarakvolkicansu korkuyorsa durum farklı o zaman saygı duyuyorum ben. Ama zararı olmadığını anlat bence eşine.
Benim se eşim korkuyor...kızıma haksızlık ediyor muşum gibi hissediyorum diyor...bizde 7 mayısta evlendik onceleri oluyordu son bi aydır korkuyor eşim birşey olur diye zaman geçmiyor kızım bi doğsaydı diyo
PinkMermaid sende bendensin ben daha Nisa'n ayında evlendim bir yıl olmadan bebişimiz geliyor. Bu sebeple sanırım bizde faaliyet aynen devam ediyor, doktora sorduğumda bir sorun olmayacağını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?