2017 Şubat Anneleri

Bilirim canım çok kötü bir şey. ilk bebeğimden hemoroit kaldı hatıra olarak. Bu yüzden çaresini öğrendim. Sabah aç karnına Su iç mutlaka. Bir de doktorum magnesie calsine saba adında bir toz verdi. suya karıştırılıp içiliyor. Tatsız bir şey. Tadını sevmediğim için bir kase müsli hazırlayıp içine karıştırıyorum. Kabızlığa birebir.

Bende takilmiyom hatta zayifken çok cirkinmisim diyorum şuan

Bu ilk hamileliğim ve çoğunluğun aksine hiç kabızlık yaşamadım, günde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum ve hemoroid oldum iyi mi acaba tuvalete çok çıkmak da hemoroid yapar mı, acı ya da kanama yok çok şükür ama keşke olmasaydım diyorum.. doktorun 4-5 ay önce verdiği magnezyum tozun da tuvalete sık çıkmamda etkisi var sanırım..ama onu içmezsem de bacaklarıma kramp giriyor..

Bence devam et hatta son zamanların bebek doğdukdan sonra zaten lohusalık 40 gün hiç olmıycak haftada bir yapmaya çalış ben daha 34 haftalıkken sordum bi sorun var mı diye yok dedi htta son haftalarda daha çok önem ver kolay doğum için

Canım doktor yasaklamadıysa devam et korkacak ya da utanacak bişey yok çocuk havadan gelmedi ya oraya bizde hiç ara vermedik en uzun belki 10 gündür o da sayılı yani. bizde 19 aylık evliyiz dert etmee

Canım doktor yasaklamadıysa devam et korkacak ya da utanacak bişey yok çocuk havadan gelmedi ya oraya bizde hiç ara vermedik en uzun belki 10 gündür o da sayılı yani. bizde 19 aylık evliyiz dert etmee

Utandığım şey göbeğim bu şekilde büyümüşken aklım faşna fişnede gibi algılanmak istemiyorum.. 10 dakikalık zevk için ya bebeğe birşey olursa bu sefer vicdan azabından ölürüm.. valla sizinki de iyiymiş.. belki bu akşam birşeyler düşünebilirim ,bilemedim

Bende tam 10 kilo almışım iki haftada 2-3 kilo daha alırım die tahmin ediyorum

Doğum çok yaklaşınca anneye güç gelirmiş. Bu gücü doğum için kullansın diye. Bence çok harcama enerjini. Bebeğine de ayır azıcık

Valla öyle düşünme ihtimali olan tek kişi kocam sonuçta. isterse reddetsin. bi çok insan bu süreçte hiç berasber olamıor yada isteksiz oluyor bulup da bulandırmasınlar. Bebek konusunda da Allah korusun aksi bi durum olacak olsaydı doktor muhakkak uyarırdı bence

@denizkestanesi ben evliliğimin 3 haftasında Doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım. Ki o ay için kontrole gittiğimde adet olmadım diye adetinin ilk günü bugün dedi doktor henüz kanama başlamamış dedi. Doğum kontrol hapı düzensizlik yapmıştı bende önemsemedim. Sonra ben bi sinir krizi geçirdim, bana sakinleştirici verdiler 1
60larda atıyordu kalbim. O an ya hamileysem korkusu düştü içime, gizlice hamilelik testi aldım o gece yaptım gece 3 de, çok zor bi dönem geçiriyordum, çift çizgi gördüm, eşimde Allah ondan gani gani razı olsun uyuyordu. Uyandırdım oradaki 2.çizgiyi Şen'de görüyor musun diye bi bağırdım. O da yavrum bilmiyor ne olduğunu öyle öğrendik minikimi bizde. Ama minikim ve eşim benim şükür sebebim. İnanın o olmasa ben toparlayamazdım

Masalah Can'ım ne mutlu sana ben bunlsrı sırayla anca yapıyorum

Aynen fazla tuvalet de hemoroit yapabilir. Ben ilk bebekte suda eriyen magnezyum içiyordum. O bir etki yapmamıştı. Toz olanı tuvalete çıkarıyor beni. Her gün içiyorum.

Biz baya ara verdik hiç canım istemiyor. Eşim sağolsun hiç zorlamıyor. Zaten kendisi de tedirgin oluyor. Ben çok afedersiniz k.çımı zor kaldırıyorum bi de ilişki hiç bana göre değil.
@Mutsuzperi27 yazdıklarınınn hepsini okudum valla bana afakanlar bastı. Çok sabırlıymışsın ben şimdiye kadar ya eşimle bağları koparmıştım ya da ailesiyle. Seni tebrik ediyorum bu sabrından dolayı. Sonuçta ikiniz de eve para getiriyorsunuz onların keyfi harcamalarını karşılamak zorunda değilsiniz. Siz ayrı bir ailesiniz. Bizi de okuttular ama bizim ailelerimiz bize bakmak zorundasınız demedi hiç. İhtiyaç halince tabi ki yardımcı olunur ama onlar resmen sizi kullanıyor kendi zevkleri için. Biz hep deriz ya Allah herkese hayırlı evlat versin diye bi de Allah herkese hayırlı anne baba kardeş vs. nasip etsin demek de lazım. Neyse ben seni çok gaza getirmek istemiyorum ama evdeki huzursuzluk ilerde çocuğuna da sirayet edecek o yüzden al eşini karşına konuş. Dinlemiyorsa biraz acitasyonlu bi mektup yaz. Belki bi ihtimal acaba der. Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlısı olur senin için.

ben de 2 gün sonra 39. haftama giriyorum doktor bana 36. haftadan sonra önermiyoruz dedi ama ikimizde zor durumdayız yani bende de istek gitmedi neyse boş durmuyoruz yine ama bunu bir de sonrası var ne olacak bilmiyorum özellikle karın büyüdükçe özgüven düşmesi olayı çok kötüymüş ya dediğiniz gibi lohusalıkta nasıl olacak bilmiyorum şiş ve kilolarla baş başa kalınca

Kızlar bakın bu benim doktorum Cemil Kaya'nın doğum anından , poz mükemmel olmuş ama di mi ? Siz doğum fotoğrafcısı düşünüyor musunuz ?
Eki Görüntüle 1941430
ben ayarladım canım benim çok istediğim bir şeydi sağolsun eşim beni kırmadı. 3 şekilde oluyormuş, doğum anı, doğumun ertesi günü çekim ve bebiş doğduktan 10 gün sonra konseptli çekim

kızlar 17 de ben aldım. doktor bana sürekli hadi yine iyisin boydan kurtarıyorsun yoksa çok aldın diyip duruyor. aldım ama bi sorun niye aldım hep hurmalar cevizler. hani en azından hamur işinden boş kalori almadım içim ondan rahat.

maşallah nazar değmesin neden sinir kriizi geçirdiniz, ciddi birşey mi oldu.. hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamıyormuş zaten, hastayken gittiğim bir hastanenin doktoruyla muhabbet ederken bana spiral kullanırken ikizlerine hamile kaldığını söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…