Bilirim canım çok kötü bir şey. ilk bebeğimden hemoroit kaldı hatıra olarak. Bu yüzden çaresini öğrendim. Sabah aç karnına Su iç mutlaka. Bir de doktorum magnesie calsine saba adında bir toz verdi. suya karıştırılıp içiliyor. Tatsız bir şey. Tadını sevmediğim için bir kase müsli hazırlayıp içine karıştırıyorum. Kabızlığa birebir.Kızlar önerileriniz için teşekkür ederim ama benim şekerim çok yüksek. Şeker konum çok ciddi. Kayısı pekmez tüketemem ama zeytin yağını deneyeceğim. Zaten çok şeyi yiyemediğim için kabız oldum.
Benimde açlık 150 üstü tokluk 300 leri buluyordu. Ama şimdi insilün kullanıyurum açlık 80-120 arası çıkıyor. Tokluk pek ölçmüyorum. Heryerim iğne deliği.[/QU OTE]
Çok yüksekmis canim allah yardimcimiz yardimcimiz olsun çok zor bir şey
Bende takilmiyom hatta zayifken çok cirkinmisim diyorum şuan16 da benden gelsin. oğlumda aldığım hepsini geri verdim emzirmenin de çok faydasını gördüm bu konuda. bunda da veririm diye düşünüyorum. bizler bebişler sağlıklı olsun da çok önemli değil kilolar..
Bilirim canım çok kötü bir şey. ilk bebeğimden hemoroit kaldı hatıra olarak. Bu yüzden çaresini öğrendim. Sabah aç karnına Su iç mutlaka. Bir de doktorum magnesie calsine saba adında bir toz verdi. suya karıştırılıp içiliyor. Tatsız bir şey. Tadını sevmediğim için bir kase müsli hazırlayıp içine karıştırıyorum. Kabızlığa birebir.
Bence devam et hatta son zamanların bebek doğdukdan sonra zaten lohusalık 40 gün hiç olmıycak haftada bir yapmaya çalış ben daha 34 haftalıkken sordum bi sorun var mı diye yok dediHanımlar hanımlar bir sorum var..malum artık çoğumuzun son haftaları , eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz ?? cinsellik konusunda istekliyim hala ama bebeğime bir zararı olur belki diye kendimi geri çekiyorum hep ,son 2 aydır 2 ya da 3 kez birşeyler olmuştur, doğuma da şu an 1 ay kaldı riske atmak istemiyorum, erken doğumu tetikler diye.. zaten karnım da büyüdüğü için kendimi seksi falan da bulmuyorum, utanıyorum da .. biz daha yeni evliyiz 15 aylık..eşim çok anlayışlı bu konularda, hiç ısrarcı değildir ama ben kendimi kötü hissediyorum..sezaryandan sonra göbek sarkıyor mu nasıl oluyor bileniniz var mı ?? Doğumdan sonra da kendimi beğenmiycem kesin kilolar falan..eşim bu halimi de çok beğeniyor gerçi hamilelik sana çok yakıştı diyor..doğumdan sonra squat yapmayı düşünüyorum hani popo dikleştirme hareketi var ya.. karnımızı da sıkılaştırmalıyız..korselerin bir işe yaramadığını duydum karın kaslarını tembelleştiriyormuş..kendimizi salmayalım bence...
Hanımlar hanımlar bir sorum var..malum artık çoğumuzun son haftaları , eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz ?? cinsellik konusunda istekliyim hala ama bebeğime bir zararı olur belki diye kendimi geri çekiyorum hep ,son 2 aydır 2 ya da 3 kez birşeyler olmuştur, doğuma da şu an 1 ay kaldı riske atmak istemiyorum, erken doğumu tetikler diye.. zaten karnım da büyüdüğü için kendimi seksi falan da bulmuyorum, utanıyorum da .. biz daha yeni evliyiz 15 aylık..eşim çok anlayışlı bu konularda, hiç ısrarcı değildir ama ben kendimi kötü hissediyorum..sezaryandan sonra göbek sarkıyor mu nasıl oluyor bileniniz var mı ?? Doğumdan sonra da kendimi beğenmiycem kesin kilolar falan..eşim bu halimi de çok beğeniyor gerçi hamilelik sana çok yakıştı diyor..doğumdan sonra squat yapmayı düşünüyorum hani popo dikleştirme hareketi var ya.. karnımızı da sıkılaştırmalıyız..korselerin bir işe yaramadığını duydum karın kaslarını tembelleştiriyormuş..kendimizi salmayalım bence...
Canım doktor yasaklamadıysa devam et korkacak ya da utanacak bişey yok çocuk havadan gelmedi ya orayabizde hiç ara vermedik en uzun belki 10 gündür o da sayılı yani. bizde 19 aylık evliyiz dert etmee
Aynen ben de bakıyorum korseyeGunaydin kizlar dogum sonrasi korse kullanmayi dusunuyor musunuz korse arastirmasi yapiyorumda
Doğum çok yaklaşınca anneye güç gelirmiş. Bu gücü doğum için kullansın diye. Bence çok harcama enerjini. Bebeğine de ayır azıcıkKahvaltımı yaptım ..evimi süpürdü ,sildim ,toz aldım bıkac parca ütü var onları da birazdan halledeceğim inşallah... kendimi çok enerjik hissediyorum hareket ettikçe daha iyi geliyor sankiben böyle doğuma girsem ne güzel olur sonra da çıkıp azıcık yürümek istiyorum hava çok güzel bunlar tek başıma son keyifler tadını çıkarmak lazim
Utandığım şey göbeğim bu şekilde büyümüşken aklım faşna fişnede gibi algılanmak istemiyorum..10 dakikalık zevk için ya bebeğe birşey olursa bu sefer vicdan azabından ölürüm.. valla sizinki de iyiymiş.. belki bu akşam birşeyler düşünebilirim ,bilemedim
Masalah Can'ım ne mutlu sana ben bunlsrı sırayla anca yapıyorumKahvaltımı yaptım ..evimi süpürdü ,sildim ,toz aldım bıkac parca ütü var onları da birazdan halledeceğim inşallah... kendimi çok enerjik hissediyorum hareket ettikçe daha iyi geliyor sankiben böyle doğuma girsem ne güzel olur sonra da çıkıp azıcık yürümek istiyorum hava çok güzel bunlar tek başıma son keyifler tadını çıkarmak lazim
Aynen fazla tuvalet de hemoroit yapabilir. Ben ilk bebekte suda eriyen magnezyum içiyordum. O bir etki yapmamıştı. Toz olanı tuvalete çıkarıyor beni. Her gün içiyorum.Bu ilk hamileliğim ve çoğunluğun aksine hiç kabızlık yaşamadım, günde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum ve hemoroid oldum iyi miacaba tuvalete çok çıkmak da hemoroid yapar mı, acı ya da kanama yok çok şükür ama keşke olmasaydım diyorum.. doktorun 4-5 ay önce verdiği magnezyum tozun da tuvalete sık çıkmamda etkisi var sanırım..ama onu içmezsem de bacaklarıma kramp giriyor..
ben de 2 gün sonra 39. haftama giriyorum doktor bana 36. haftadan sonra önermiyoruz dedi ama ikimizde zor durumdayız yani bende de istek gitmediUtandığım şey göbeğim bu şekilde büyümüşken aklım faşna fişnede gibi algılanmak istemiyorum..10 dakikalık zevk için ya bebeğe birşey olursa bu sefer vicdan azabından ölürüm.. valla sizinki de iyiymiş.. belki bu akşam birşeyler düşünebilirim ,bilemedim
ben ayarladım canım benim çok istediğim bir şeydi sağolsun eşim beni kırmadı. 3 şekilde oluyormuş, doğum anı, doğumun ertesi günü çekim ve bebiş doğduktan 10 gün sonra konseptli çekimKızlar bakın bu benim doktorum Cemil Kaya'nın doğum anından , poz mükemmel olmuş ama di mi ? Siz doğum fotoğrafcısı düşünüyor musunuz ?
Eki Görüntüle 1941430
16 da benden gelsin. oğlumda aldığım hepsini geri verdim emzirmenin de çok faydasını gördüm bu konuda. bunda da veririm diye düşünüyorum. bizler bebişler sağlıklı olsun da çok önemli değil kilolar..
kızlar 17 de ben aldım. doktor bana sürekli hadi yine iyisin boydan kurtarıyorsun yoksa çok aldın diyip duruyor. aldım ama bi sorun niye aldımbn de 18 aldimm
@denizkestanesi ben evliliğimin 3 haftasında Doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım. Ki o ay için kontrole gittiğimde adet olmadım diye adetinin ilk günü bugün dedi doktor henüz kanama başlamamış dedi. Doğum kontrol hapı düzensizlik yapmıştı bende önemsemedim. Sonra ben bi sinir krizi geçirdim, bana sakinleştirici verdiler 1
60larda atıyordu kalbim. O an ya hamileysem korkusu düştü içime, gizlice hamilelik testi aldım o gece yaptım gece 3 de, çok zor bi dönem geçiriyordum, çift çizgi gördüm, eşimde Allah ondan gani gani razı olsun uyuyordu. Uyandırdım oradaki 2.çizgiyi Şen'de görüyor musun diye bi bağırdım. O da yavrum bilmiyor ne olduğunu öyle öğrendik minikimi bizde. Ama minikim ve eşim benim şükür sebebim. İnanın o olmasa ben toparlayamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?