2017 Şubat Anneleri

kendini enerjik hisseden arkadaşlar ben de sizin gibiyim. bugün 30dk pilates yaptım geçen gün bazaları falan temizledim. bir de ben squata başladım kızlar doğuma da çok faydası varmış ayrıca özgüven yükseltiyor. 30la başladım şimdilik iyi gidiyor
bana dediler ki hareketli ol sakın hantallaşma yoksa sancın gelmiyor, suni sancı almak zorunda kalırsın. bu ne kadar doğru bilmiyorum ama 1 haftadır hiç boş durmuyorum her gün spor yapmaya çalışıyorum. bir de sürekli tetikteyiz çantalarımız arabaya indi. yarın sabah ta kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek.

Kızlar sık ilişki doğumu kolaylaştırırmış ya hani. Hangi haftada ne kadar sıklıkla yapmak lazım. Devlet hastanesine gittiğim için odada iki kişi muane oluyor soramıyorum. Keske özel e gitme sansım olsaydı.. Malesef bi çok soruyu unutuyorum herşey apar topar oluyor

Merhaba,
Bugün bebeğimizi görmeye gittik. 35+1 de 2800 gr 47 cm.
Sezeryan olursa 12-13 Şubat gibi olacak.
37 de yapılan çatı muayenesinden sonra belli olacak. Sanıyorum ki sezeryan isteyeceğim.

Linkini paylaşırmsnz squatın

Kızlar sık ilişki doğumu kolaylaştırırmış ya hani. Hangi haftada ne kadar sıklıkla yapmak lazım. Devlet hastanesine gittiğim için odada iki kişi muane oluyor soramıyorum. Keske özel e gitme sansım olsaydı.. Malesef bi çok soruyu unutuyorum herşey apar topar oluyo

Kızlar sık ilişki doğumu kolaylaştırırmış ya hani. Hangi haftada ne kadar sıklıkla yapmak lazım. Devlet hastanesine gittiğim için odada iki kişi muane oluyor soramıyorum. Keske özel e gitme sansım olsaydı.. Malesef bi çok soruyu unutuyorum herşey apar topar oluyo

Benimde öyle ya. Tam soracağım birşeyler unutuyorum. Not edicem bu kez

3 kez kaza atlattık ramak kaldı çok kastım korktum aşağıya baskı hissediyorum

Benim bildigim ve doktorlardan duyduğum son iki ay yasak bebeğe zarar verebiliyormus....ztn ilk 3 ay yasak son 2 ay yasak diye diye hamilelik bitti.. Şahsen korkumdan hic cesarette edemedim..

Aynen benimde bugün iki kez biraz fazla akintim geldi AVM de gezerken bende anlayamadım neyin nesi ve nasıl anlarım ki öyle olsa diye düşündüm

Canım bugün sağlık ocağına gittim ebeye sordum su akıntıdan biraz daha fazla gelir idrar gibi tutamadan gider ve renksiz olur dedi. Hareketlerine bak takip et azalırsa ya da bir farklılık hissedersen, akıntının rengi değişirse sancı baskı falan hissedersen direk hastaneye git hiç bekleme dedi

Ayy nasıl sinir oldum ya tam dayaklık hepsi
Sanki siz onlar için çalışıyorsunuz. Yazık değil mi sana çocuğuna ailene.... ama bunu çözmesi gereken kişi eşin yani. Başta o işine karıştırtmayacak maddi meseleleri ayıracak. Siz artık onlardan ayrı bir ailesiniz. Benim kv falan da durumları iyi değil sıkışıklar ve borçları var ama ben yardım teklifi etmiyorum aksine kocamı borca sokuyorum ki bizde de yok desin diye. Ailedeki diğer erkeklerden biliyorum eşleri vicdanlı davrandıkça adamlar aile olma bilincine varamıyor sen kendini üzdüğünle kalıyorsun. Zor ama boşver canım ve eşinle bunun çaresine bakmaya çalış. Allah sabırlar ve kolaylık versin

Benimde akıntım bır anda gelıyor ne oluyor boyle dıyorum heyecan basıyor acaba suyum mu gelıyor dıye

Ben de iki gündür öyleyim yaaa özellikle yataktan kalkınca birden kaçıyor yarın doktor randevum var ayrıntılı sorcam bu meseleyi

Canım ne desen haklısın durumunu tahmin edebiliyorum peki maaşını falan saklasan eşinden olmuyor mu?

Bence yaptir ne olur ne olmaz ben 36 da yaptirdim..ağda yapan kişide sonlara birakma kasilmalarin olur o.haftalarda demisti
Mantıklı aslında şimdiye kadar ayda bir yapjyodum da. Kararsız kalıyorum yapsam mi diye

Görümcen oluyor herhalde bahsettiğin o ne iş yapıyor peki yan gelsin yatsın da siz mi bakacaksınız ona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…