Benim haftAda bir e düştü canım geçen hafta gitmiştim yarın yine gitcem nasipseKızlar hafta da bir mi gidiyorsnz doktora artık..
kendini enerjik hisseden arkadaşlar ben de sizin gibiyim. bugün 30dk pilates yaptımgeçen gün bazaları falan temizledim. bir de ben squata başladım kızlar doğuma da çok faydası varmış ayrıca özgüven yükseltiyor. 30la başladım şimdilik iyi gidiyor
bana dediler ki hareketli ol sakın hantallaşma yoksa sancın gelmiyor, suni sancı almak zorunda kalırsın. bu ne kadar doğru bilmiyorum ama 1 haftadır hiç boş durmuyorum her gün spor yapmaya çalışıyorum. bir de sürekli tetikteyiz çantalarımız arabaya indi.yarın sabah ta kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek.
Benimde öyle ya. Tam soracağım birşeyler unutuyorum. Not edicem bu kezKızlar sık ilişki doğumu kolaylaştırırmış ya hani. Hangi haftada ne kadar sıklıkla yapmak lazım. Devlet hastanesine gittiğim için odada iki kişi muane oluyor soramıyorum. Keske özel e gitme sansım olsaydı.. Malesef bi çok soruyu unutuyorum herşey apar topar oluyo
yaa geçmiş olsun araba kazası mı? bir şey yoktur inşallah eve geldiysen hemen ayaklarını yukarı kaldırıp dinlen.3 kez kaza atlattık ramak kaldı çok kastım korktum aşağıya baskı hissediyorum
Linkini paylaşırmsnz squatın
Hadi ya ben kendime çok diyodum:) benimki iyimis 10 kg13 kilo alan arkadaşlar 18 kilo aldım beeeennnnnn
Benim bildigim ve doktorlardan duyduğum son iki ay yasak bebeğe zarar verebiliyormus....ztn ilk 3 ay yasak son 2 ay yasak diye diye hamilelik bitti.. Şahsen korkumdan hic cesarette edemedim..Kızlar sık ilişki doğumu kolaylaştırırmış ya hani. Hangi haftada ne kadar sıklıkla yapmak lazım. Devlet hastanesine gittiğim için odada iki kişi muane oluyor soramıyorum. Keske özel e gitme sansım olsaydı.. Malesef bi çok soruyu unutuyorum herşey apar topar oluyor
Ben 34 ncu haftada bir gitmeye basladim..Kızlar hafta da bir mi gidiyorsnz doktora artık..
Bence yaptir ne olur ne olmaz ben 36 da yaptirdim..ağda yapan kişide sonlara birakma kasilmalarin olur o.haftalarda demistiKızlar yardım edin. 38+1 deyiz. Ne zaman ağda yapayım
Takilma ztn onlar afacanlarin peşinde koşarken gidiverir..emzirirken bile gidiyo arkadasim 21 kilo aldi ve 1 sene snra 25 kilo verdiBende takilmiyom hatta zayifken çok cirkinmisim diyorum şuan
Aynen benimde bugün iki kez biraz fazla akintim geldi AVM de gezerken bende anlayamadım neyin nesi ve nasıl anlarım ki öyle olsa diye düşündüm
eşimin ailesiyle gorusmedigim gün huzurum çok ama onlarla görüşünce geriliyorum eşim vicdanlı kullanıyorlar her durumda çocuğuma bana bir çöp almadılar daha annemin aldığına laf ettiler üstüne evde ufo niye duruyor dediler banyom çok soğuk oluyor orda bebek için banyo öncesi ısıtmaya kullanırım dedim yok kullanma onu biz alıp kardeşinin odasında koycaz onun odası güzel ısınmıyor peteği kapatır kullanırız dediler yok dememe ragmen odadan aldi cikardilar odanın şekline karıştılar bu burda kalsın dedim yok olmaz öyle dedi onu da çıkardılar yahu şifonyer yemek odasında olur mu gitti oraya sonra babası sigorta yaptır arabama dedi geçen sene de 2 milyara yaptırdım dedi kaynanam üst eve geçicem doğalgaz çektiremem nerdeee ben soğuk yerde dururum kaderim kötü dedi eşim taksitle yaptırırım isim yoluna girsin dedi bu defa hanım akıllı tlf istedi bu kadar da olmaz dedim odadan çıktım ütüm vardı dedim ciktim odadan dün görmedim çok rahattık ama
Benimde akıntım bır anda gelıyor ne oluyor boyle dıyorum heyecan basıyor acaba suyum mu gelıyor dıye
ilknurcum artık doldum taştım olmuyor benim bebeğimin suçu ne kasım bitene kadar çalıştım çocuğum gece gündüz yoruldu sırf biraz rahat ederiz diye ortak birikim bunların isteklerine gidiyor bide bitmiyor bu istekler her geçen gün artıyor bide benim evimle ilgili karar almaya kalkmaları cildirtiyor beni
Mantıklı aslında şimdiye kadar ayda bir yapjyodum da. Kararsız kalıyorum yapsam mi diyeBence yaptir ne olur ne olmaz ben 36 da yaptirdim..ağda yapan kişide sonlara birakma kasilmalarin olur o.haftalarda demisti
canim yok biliyorum ama bunları hergun sırtımda taşımak zorunda oluyorum düzelmez eşim de asla laf dedirtmez hatalarını kabullenmez bile sorsan iyi niyetlerinden yapmışlardır ona göre ve farzet ki ben atandım 6000tl maaşım olucak şimdi aldığım 2000 ken bu kadar harcamalarını karşıladık o zaman da ortak hesaptan bunlara akış emin ol artıyor daha geçen gün kv yılan gibi resmen esime kızımın bizde emegi var cocuk calisti 4 sene kiz kardeşin ev alsın siz kirasında oturun ödemesinin yarısını karşılayın atanırsanız da ödersiniz kız ev sahibi olsun dedi eşim de sıcak baktı ciddi ciddi kredileri arastirdi bn ev alsam kendime çocuğuma alırım niye başkasını ev sahibi yapiym benim evim arabam yok daha bu gidişle olmaz da yani anlıyacağın sucu sırtımıza onları yüklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?