Geçmiş olsun cnm ya allah korusun dikkat et iyisin dimi şimdi bebişin hareketleri nasıl3 kez kaza atlattık ramak kaldı çok kastım korktum aşağıya baskı hissediyorum
Yaptır bencede 39. Haftandasın doğuma kadar idare eder seni .bende ayda bir gidiyorm ne yapım alt tarafı goremiyok ki .aynadan bile goremiyokMantıklı aslında şimdiye kadar ayda bir yapjyodum da. Kararsız kalıyorum yapsam mi diye
Mantıklı aslında şimdiye kadar ayda bir yapjyodum da. Kararsız kalıyorum yapsam mi diye
Benim bildigim ve doktorlardan duyduğum son iki ay yasak bebeğe zarar verebiliyormus....ztn ilk 3 ay yasak son 2 ay yasak diye diye hamilelik bitti.. Şahsen korkumdan hic cesarette edemedim..
Ondan bende korkuyor m kiz ya anlamazsam tuvalette giderse diye .bazen çiş yaparken tutabiliyorum mu diye bakıyorum baktım tutuyorum rahatlıyorum. Geceleri de altim ıslak mi diye bakıyorum.suan bisey yok bakamLoveali geçmiş olsun cnm Allah korusun...şimdi nasılsın sırt üstü uzan ayaklarına yastık koy Bebek hareketleri nasıl?
Doğum suyunu merak eden arkadaşlar suyunuz gelince istesenizde tutamıyorsunuz önce idrar gibi geliyor sonra bardaktan boşalıyormuş gibi ped vs fayda etmez havlu koyup yetişmiştim hastaneye
Acı hissetmiyosan haftada bi yap cnm bence zaten yorgunluk veriyo insana haftada bi yeterliSon zamanlar kolaylaştırırmış tabi tehlike enfeksiyon falan yoksa.. Bilen arkadaslar vardır ne sıklıkla başlamak lazım ve ne zaman :)
Ondan bende korkuyor m kiz ya anlamazsam tuvalette giderse diye .bazen çiş yaparken tutabiliyorum mu diye bakıyorum baktım tutuyorum rahatlıyorum. Geceleri de altim ıslak mi diye bakıyorum.suan bisey yok bakam
Ya disardaydik arabayla tam servislerin fln yoğun olduğu saat benim koca da biraz deli kullaniyoLoveali ne oldu kiz onla geçmiş olsun.daha kötü bisey yoktur inşallah.sakin ol dinlen
Bu hafta sonu yapayım bence de. Tşk ler annişler)) en son bir hafta önce gittimFamm cnm en son kontrole ne zmn gittin bu hafta içi yapdır bence ilişki konusuna gelince bence bi sakınca yok doktor yasak etmediği veya rahimle ilgili bi sorun olmadığı sürece
Sağol canım eşim in arkadaşına yemeğe gidelim dedi disardayiz bebek bilmiyom hafif hareketleri var gibi ama dinliyom bakalımLoveali geçmiş olsun cnm Allah korusun...şimdi nasılsın sırt üstü uzan ayaklarına yastık koy Bebek hareketleri nasıl?
Doğum suyunu merak eden arkadaşlar suyunuz gelince istesenizde tutamıyorsunuz önce idrar gibi geliyor sonra bardaktan boşalıyormuş gibi ped vs fayda etmez havlu koyup yetişmiştim hastaneye
Ancak korkumu attım çok korktum ama şimdi iyiyim biraz daha sağol canımGeçmiş olsun cnm ya allah korusun dikkat et iyisin dimi şimdi bebişin hareketleri nasıl
Bence yaptir ne olur ne olmaz ben 36 da yaptirdim..ağda yapan kişide sonlara birakma kasilmalarin olur o.haftalarda demisti
Yorgunluk dışında bişey olmadı cnm çok mu zorlanıdınz acaba tabi hamile olmadan önceki gibi olmuyo daha yavaş hareketlerde bende en ufak bi acı zorlanma hissetsem bırakırdım ama olmadı şükür35. Haftamdayım. Birkaç gün önce ilişkimiz oldu eşimle. Bizde haftada bir de olsa devam edenlerdeniz. Ama bu sonuncudan sonra gece kasık ağrısıyla uyandım. Ödüm koptu. Kalçam ayrı bacağım ayrı ağrıyordu.onları önemsemedim. Ama kasık ağrım beni çok korkuttu biraz yürüdüm evde iyi geldi tekrar uyudum. Ama yine iki saat sonra aynı ağrıyla uyandım. Duşa girdim iyi gelir belki diye dinlendim sonra bütün gün. Geçti çok şükür ama bir daha asla casaret edemem.
Sizlerde olmadı sanırım böyle birşey?
Canım benim çok verim aldığım çok şey öğrendiğim blog sayfaları falan var. Sana da tavsiye ederim bunları. Gebelikten bu vakte kadar( 8 aylık oğlum) hep takip ettim. Tabi belki binden fazla siteden ayrıştırdıklarım bunlar. Katkısı olur.
o duanda çok haklısın canım kesinlikle iyi evlat var hayırlı iyi ana baba yok bizimkinizdeBiz baya ara verdik hiç canım istemiyor. Eşim sağolsun hiç zorlamıyor. Zaten kendisi de tedirgin oluyor. Ben çok afedersiniz k.çımı zor kaldırıyorum bi de ilişki hiç bana göre değil.
volkicansu yazdıklarınınn hepsini okudum valla bana afakanlar bastı. Çok sabırlıymışsın ben şimdiye kadar ya eşimle bağları koparmıştım ya da ailesiyle. Seni tebrik ediyorum bu sabrından dolayı. Sonuçta ikiniz de eve para getiriyorsunuz onların keyfi harcamalarını karşılamak zorunda değilsiniz. Siz ayrı bir ailesiniz. Bizi de okuttular ama bizim ailelerimiz bize bakmak zorundasınız demedi hiç. İhtiyaç halince tabi ki yardımcı olunur ama onlar resmen sizi kullanıyor kendi zevkleri için. Biz hep deriz ya Allah herkese hayırlı evlat versin diye bi de Allah herkese hayırlı anne baba kardeş vs. nasip etsin demek de lazım. Neyse ben seni çok gaza getirmek istemiyorum ama evdeki huzursuzluk ilerde çocuğuna da sirayet edecek o yüzden al eşini karşına konuş. Dinlemiyorsa biraz acitasyonlu bi mektup yaz. Belki bi ihtimal acaba der. Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlısı olur senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?