2017 Şubat Anneleri

Mantıklı aslında şimdiye kadar ayda bir yapjyodum da. Kararsız kalıyorum yapsam mi diye
Yaptır bencede 39. Haftandasın doğuma kadar idare eder seni .bende ayda bir gidiyorm ne yapım alt tarafı goremiyok ki .aynadan bile goremiyok

Loveali geçmiş olsun cnm Allah korusun...şimdi nasılsın sırt üstü uzan ayaklarına yastık koy Bebek hareketleri nasıl?

Doğum suyunu merak eden arkadaşlar suyunuz gelince istesenizde tutamıyorsunuz önce idrar gibi geliyor sonra bardaktan boşalıyormuş gibi ped vs fayda etmez havlu koyup yetişmiştim hastaneye

Mantıklı aslında şimdiye kadar ayda bir yapjyodum da. Kararsız kalıyorum yapsam mi diye
Famm cnm en son kontrole ne zmn gittin bu hafta içi yapdır bence ilişki konusuna gelince bence bi sakınca yok doktor yasak etmediği veya rahimle ilgili bi sorun olmadığı sürece

Benim bildigim ve doktorlardan duyduğum son iki ay yasak bebeğe zarar verebiliyormus....ztn ilk 3 ay yasak son 2 ay yasak diye diye hamilelik bitti.. Şahsen korkumdan hic cesarette edemedim..

Son zamanlar kolaylaştırırmış tabi tehlike enfeksiyon falan yoksa.. Bilen arkadaslar vardır ne sıklıkla başlamak lazım ve ne zaman :)

Ondan bende korkuyor m kiz ya anlamazsam tuvalette giderse diye .bazen çiş yaparken tutabiliyorum mu diye bakıyorum baktım tutuyorum rahatlıyorum. Geceleri de altim ıslak mi diye bakıyorum.suan bisey yok bakam

Ondan bende korkuyor m kiz ya anlamazsam tuvalette giderse diye .bazen çiş yaparken tutabiliyorum mu diye bakıyorum baktım tutuyorum rahatlıyorum. Geceleri de altim ıslak mi diye bakıyorum.suan bisey yok bakam

Can'ım anlamaman imkansız o damla damla gelmeyle bardaktan boşanma arasında zaten 5/10 dk oynamıyor asla

Kızlar benden de sümük gibi bir şey geldi bu nisan denilen şey Bazen kansız da olabiliyormuş öyle okumuştum ve çok korktum Akşam oldu birşey yok çok şükür ama cokntedirgin oluyor insan bu haftalarda sonra Dr â gittim bebeğim 35+4 de 2531 gr 44 cm iyi olduğunu söyledi sizce nasıl

Famm cnm en son kontrole ne zmn gittin bu hafta içi yapdır bence ilişki konusuna gelince bence bi sakınca yok doktor yasak etmediği veya rahimle ilgili bi sorun olmadığı sürece
Bu hafta sonu yapayım bence de. Tşk ler annişler)) en son bir hafta önce gittim

Sağol canım eşim in arkadaşına yemeğe gidelim dedi disardayiz bebek bilmiyom hafif hareketleri var gibi ama dinliyom bakalım

Bence yaptir ne olur ne olmaz ben 36 da yaptirdim..ağda yapan kişide sonlara birakma kasilmalarin olur o.haftalarda demisti

Canım ben evde kendi makinamla yapıyorum ağda mı . Ama son haftalarda olmaz dediğin kafamı karıştırdı . Ee hemen çıkıyor bu zıkkımlar ne yapıcaz yaa oyle mı kalıcak

35. Haftamdayım. Birkaç gün önce ilişkimiz oldu eşimle. Bizde haftada bir de olsa devam edenlerdeniz. Ama bu sonuncudan sonra gece kasık ağrısıyla uyandım. Ödüm koptu. Kalçam ayrı bacağım ayrı ağrıyordu.onları önemsemedim. Ama kasık ağrım beni çok korkuttu biraz yürüdüm evde iyi geldi tekrar uyudum. Ama yine iki saat sonra aynı ağrıyla uyandım. Duşa girdim iyi gelir belki diye dinlendim sonra bütün gün. Geçti çok şükür ama bir daha asla casaret edemem.
Sizlerde olmadı sanırım böyle birşey?

Loveali gecmıs olsun canım . Sakın olmaya caliş sımdı bırde annelık ıcgudusu oluyor o yuzden daha da pımpırıklı oluyoruz.

Yorgunluk dışında bişey olmadı cnm çok mu zorlanıdınz acaba tabi hamile olmadan önceki gibi olmuyo daha yavaş hareketlerde bende en ufak bi acı zorlanma hissetsem bırakırdım ama olmadı şükür

Hangı sıte canım bu ?

o duanda çok haklısın canım kesinlikle iyi evlat var hayırlı iyi ana baba yok bizimkinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…