2017 Şubat Anneleri

Ya disardaydik arabayla tam servislerin fln yoğun olduğu saat benim koca da biraz deli kullaniyo 3 kez ramak kaldı çok korktum
Sakin ol canim bisey olmamis şükür.esin biraz daha dikkat eder umarım.oluyo öyle şeyler ya kafana takma sen iyi kullansan bile karşındaki nasıl kullanıyo bisey olmamis kafana takma artik

Sakin ol canim bisey olmamis şükür.esin biraz daha dikkat eder umarım.oluyo öyle şeyler ya kafana takma sen iyi kullansan bile karşındaki nasıl kullanıyo bisey olmamis kafana takma artik
Aynen karsidakiler zaten yaptı biri bide tır di resmen altına girmeye az kalmıştı bi an gözümün önüne bi sürü şey geldi şimdi iyiyim ama bebekte hareketli çok şükür

Aynen karsidakiler zaten yaptı biri bide tır di resmen altına girmeye az kalmıştı bi an gözümün önüne bi sürü şey geldi şimdi iyiyim ama bebekte hareketli çok şükür
Tırla karsilastigin an dikkat edecen tatlim onların kör noktaları var görmüyorlar koca arabayı kendi ni gösterecen ki seni görsün. Allah korumuş sizi .verilmis sadakaniz varmış. Şimdi rahatla arkadaşınız da yemektesiniz herhalde .keyfini çıkar. Gece boyu da konudan konuşmayın Benc e daha da gerilirsin sürekli hatirladikca güzel şeyler dusun

canım aynı isi yapiyoruz ya serbest avukatız

Cnm gunlerimiz ayni oldgu icin merak ettim sezeryan icin gun aldn mi bana henuz bir tarih demedi dr um da
Aldım canm 14 şubata verdi doktor daha erken olmayacağını söyledi
Ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi
Ama ben çok zorlanmaya başladım

Bende merak ediyorum çatı muanesi nasıl oluyor haftaya cagrdi beni kesin yaptirmalimiyim

Takip oldugum hastane yapıyor 38.haftada am geçen hafta başka hastaneye gittim onlara sordum biz yapmıyoruz doğum başladığında hastaneye geldiğinde zaten yapılır o zaman kaçış yok dedi. Çok çok zorunlu olsun he hastane yapar bence.. Yinede normal özel doktor olsa yaptrdm ama devlet hastanesi bi odada iki doktor iki hasta çatı ve alttan muane olan diğer perdeli bölüme geçiyor yani o ortamda yaptırmak istemiyorm oldun mu derlerse evet oldum dicem ....

Loveali çok geçmiş olsun canım dikkatli ol

Benim abilerim de tır şoförü canım evet kör noktaları var ama bu salak kendi kör du altına alcakti göz göre göre neyse ki geçti evet yemekteydik eve geldik bu ara hiç biseyden zevk almıyorum malesef

Sağol canım

Hadi ya ben kendime çok diyodum:) benimki iyimis 10 kg
Ben baya aldım evet ama öncesinde baya zayiftim 50 yı hamile kaldığım ay ancak gormustum o yüzden herkes sadece göbek var diyo :) o yüzden bende çok takmıyorum bide bebeğe de gidiyo aldığım

Ben baya aldım evet ama öncesinde baya zayiftim 50 yı hamile kaldığım ay ancak gormustum o yüzden herkes sadece göbek var diyo :) o yüzden bende çok takmıyorum bide bebeğe de gidiyo aldığım
Sen istediğin kadar al valla kilon hic yokmuş ki :) saglikli olunda gerisi bos

Canım ben evde kendi makinamla yapıyorum ağda mı . Ama son haftalarda olmaz dediğin kafamı karıştırdı . Ee hemen çıkıyor bu zıkkımlar ne yapıcaz yaa oyle mı kalıcak
Valla benim
Canım ben evde kendi makinamla yapıyorum ağda mı . Ama son haftalarda olmaz dediğin kafamı karıştırdı . Ee hemen çıkıyor bu zıkkımlar ne yapıcaz yaa oyle mı kalıcak
Benim çok olmadigi için rahatim olsa da ne yapalim artikin sen baskasina da sor bana öyle söylediler bide agirlasir da gidemem diye yaptiydim ama sen evde yapacaksan bilemem

Son zamanlar kolaylaştırırmış tabi tehlike enfeksiyon falan yoksa.. Bilen arkadaslar vardır ne sıklıkla başlamak lazım ve ne zaman :)
İlginç gerçekten madem öyle doktorlar ndn olmaz diyo..hatta geçen hafta gebelik takviminde ilişkiyi kesin diyodu Ondn aklimda kaldi

Yorgunluk dışında bişey olmadı cnm çok mu zorlanıdınz acaba tabi hamile olmadan önceki gibi olmuyo daha yavaş hareketlerde bende en ufak bi acı zorlanma hissetsem bırakırdım ama olmadı şükür
Yok canım inanki en ufak bir ters hareket yapmadık. Neden oldu bende anlamadım. Zorlanma acı da olması herşey gayet normaldi. Uyuduğumda da normaldi.

Al benim kide aynı bide hiç susmayan çenesi her boka karışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…