Sakin ol canim bisey olmamis şükür.esin biraz daha dikkat eder umarım.oluyo öyle şeyler ya kafana takma sen iyi kullansan bile karşındaki nasıl kullanıyo bisey olmamis kafana takma artikYa disardaydik arabayla tam servislerin fln yoğun olduğu saat benim koca da biraz deli kullaniyo3 kez ramak kaldı çok korktum
Sağol tatlım geçti sakin lestim şimdi çok korkmuştum ama çok şükür iyiyim şimdiLoveali gecmıs olsun canım . Sakın olmaya caliş sımdı bırde annelık ıcgudusu oluyor o yuzden daha da pımpırıklı oluyoruz.
Aynen karsidakiler zaten yaptı biri bide tır di resmen altına girmeye az kalmıştı bi an gözümün önüne bi sürü şey geldi şimdi iyiyim ama bebekte hareketli çok şükürSakin ol canim bisey olmamis şükür.esin biraz daha dikkat eder umarım.oluyo öyle şeyler ya kafana takma sen iyi kullansan bile karşındaki nasıl kullanıyo bisey olmamis kafana takma artik
Tırla karsilastigin an dikkat edecen tatlim onların kör noktaları var görmüyorlar koca arabayı kendi ni gösterecen ki seni görsün. Allah korumuş sizi .verilmis sadakaniz varmış. Şimdi rahatla arkadaşınız da yemektesiniz herhalde .keyfini çıkar. Gece boyu da konudan konuşmayın Benc e daha da gerilirsin sürekli hatirladikcaAynen karsidakiler zaten yaptı biri bide tır di resmen altına girmeye az kalmıştı bi an gözümün önüne bi sürü şey geldi şimdi iyiyim ama bebekte hareketli çok şükür
Bende merak ediyorum çatı muanesi nasıl oluyor haftaya cagrdi beni kesin yaptirmalimiyimKızlar çatı muanesi olan var mı olmak zorundamıyız?
canım aynı isi yapiyoruz ya serbest avukatızCanım bugün sağlık ocağına gittim ebeye sordum su akıntıdan biraz daha fazla gelir idrar gibi tutamadan gider ve renksiz olur dedi. Hareketlerine bak takip et azalırsa ya da bir farklılık hissedersen, akıntının rengi değişirse sancı baskı falan hissedersen direk hastaneye git hiç bekleme dedi
Ayy nasıl sinir oldum ya tam dayaklık hepsi
Sanki siz onlar için çalışıyorsunuz. Yazık değil mi sana çocuğuna ailene.... ama bunu çözmesi gereken kişi eşin yani. Başta o işine karıştırtmayacak maddi meseleleri ayıracak. Siz artık onlardan ayrı bir ailesiniz. Benim kv falan da durumları iyi değil sıkışıklar ve borçları var ama ben yardım teklifi etmiyorum aksine kocamı borca sokuyorum ki bizde de yok desin diye. Ailedeki diğer erkeklerden biliyorum eşleri vicdanlı davrandıkça adamlar aile olma bilincine varamıyorsen kendini üzdüğünle kalıyorsun. Zor ama boşver canım ve eşinle bunun çaresine bakmaya çalış. Allah sabırlar ve kolaylık versin
Ben de iki gündür öyleyim yaaa özellikle yataktan kalkınca birden kaçıyoryarın doktor randevum var ayrıntılı sorcam bu meseleyi
Canım ne desen haklısın durumunu tahmin edebiliyorumpeki maaşını falan saklasan eşinden olmuyor mu?
Aldım canm 14 şubata verdi doktor daha erken olmayacağını söylediCnm gunlerimiz ayni oldgu icin merak ettim sezeryan icin gun aldn mi bana henuz bir tarih demedi dr um da
hemşire canım maaşı da gayet iyi ama harcamaları abisine yıkıp birikim yapıyorGörümcen oluyor herhalde bahsettiğin o ne iş yapıyor peki yan gelsin yatsın da siz mi bakacaksınız ona?
Bende merak ediyorum çatı muanesi nasıl oluyor haftaya cagrdi beni kesin yaptirmalimiyim
Benim abilerim de tır şoförü canım evet kör noktaları var ama bu salak kendi kör du altına alcakti göz göre göre neyse ki geçti evet yemekteydik eve geldik bu ara hiç biseyden zevk almıyorum malesefTırla karsilastigin an dikkat edecen tatlim onların kör noktaları var görmüyorlar koca arabayı kendi ni gösterecen ki seni görsün. Allah korumuş sizi .verilmis sadakaniz varmış. Şimdi rahatla arkadaşınız da yemektesiniz herhalde .keyfini çıkar. Gece boyu da konudan konuşmayın Benc e daha da gerilirsin sürekli hatirladikcagüzel şeyler dusun
Sağol canımTakip oldugum hastane yapıyor 38.haftada am geçen hafta başka hastaneye gittim onlara sordum biz yapmıyoruz doğum başladığında hastaneye geldiğinde zaten yapılır o zaman kaçış yok dedi. Çok çok zorunlu olsun he hastane yapar bence.. Yinede normal özel doktor olsa yaptrdm ama devlet hastanesi bi odada iki doktor iki hasta çatı ve alttan muane olan diğer perdeli bölüme geçiyor yani o ortamda yaptırmak istemiyorm oldun mu derlerse evet oldum dicem ....
Loveali çok geçmiş olsun canım dikkatli ol
Ben baya aldım evet ama öncesinde baya zayiftim 50 yı hamile kaldığım ay ancak gormustum o yüzden herkes sadece göbek var diyo :) o yüzden bende çok takmıyorum bide bebeğe de gidiyo aldığımHadi ya ben kendime çok diyodum:) benimki iyimis 10 kg
Sen istediğin kadar al valla kilon hic yokmuş ki :) saglikli olunda gerisi bosBen baya aldım evet ama öncesinde baya zayiftim 50 yı hamile kaldığım ay ancak gormustum o yüzden herkes sadece göbek var diyo :) o yüzden bende çok takmıyorum bide bebeğe de gidiyo aldığım
Valla benimCanım ben evde kendi makinamla yapıyorum ağda mı . Ama son haftalarda olmaz dediğin kafamı karıştırdı . Ee hemen çıkıyor bu zıkkımlar ne yapıcaz yaa oyle mı kalıcak
Benim çok olmadigi için rahatim olsa da ne yapalim artikin sen baskasina da sor bana öyle söylediler bide agirlasir da gidemem diye yaptiydim ama sen evde yapacaksan bilememCanım ben evde kendi makinamla yapıyorum ağda mı . Ama son haftalarda olmaz dediğin kafamı karıştırdı . Ee hemen çıkıyor bu zıkkımlar ne yapıcaz yaa oyle mı kalıcak
İlginç gerçekten madem öyle doktorlar ndn olmaz diyo..hatta geçen hafta gebelik takviminde ilişkiyi kesin diyodu Ondn aklimda kaldiSon zamanlar kolaylaştırırmış tabi tehlike enfeksiyon falan yoksa.. Bilen arkadaslar vardır ne sıklıkla başlamak lazım ve ne zaman :)
Yok canım inanki en ufak bir ters hareket yapmadık. Neden oldu bende anlamadım. Zorlanma acı da olması herşey gayet normaldi. Uyuduğumda da normaldi.Yorgunluk dışında bişey olmadı cnm çok mu zorlanıdınz acaba tabi hamile olmadan önceki gibi olmuyo daha yavaş hareketlerde bende en ufak bi acı zorlanma hissetsem bırakırdım ama olmadı şükür
Ay büyük.gecmis olsun allah beterinden saklasinYa disardaydik arabayla tam servislerin fln yoğun olduğu saat benim koca da biraz deli kullaniyo3 kez ramak kaldı çok korktum
:) Evet verme diyo herkes :)Sen istediğin kadar al valla kilon hic yokmuş ki :) saglikli olunda gerisi bos
Al benim kide aynı bide hiç susmayan çenesi her boka karışırCnm
masallah size cnm ama sanirim senin kv cooook iyiymis oglumun evi tabi bana bakack diyenlerden degl de sizde kalirken az cok kendini mahcup hissedenlerden ki is guc epeyce sahiplenms nadir bulunur boylesi kv baska sehirde yasio ve 50yasinda gayet saglikli 1 2 haftaligina bize gelir ben sabah ise giderim aksam geldgmde ne bi temizlk ne de ymk yapms olur tum gun dizi izler ymk ne yapsam diye dusundm ama seni bekledm beraber yapariz diye soyle bi laf atar ben o yorgunlkla isten gelir ymk temizlk yaparm o da az ucundan tutar guya dusun... sahiplenmeye gelince evde benden daha rahattir ama ise gelince umrunda dgl dunya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?