Sağolasın canım aminAy büyük.gecmis olsun allah beterinden saklasin
Bizde bayadır durağan durumlar Can'ım kilo mevzusu çok karışık zaten dombili oldum ama o her halimle beğeniyor şükür ama bu Doğumdan sınra hemen başlayacağım sporaHanımlar hanımlar bir sorum var..malum artık çoğumuzun son haftaları , eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz ?? cinsellik konusunda istekliyim hala ama bebeğime bir zararı olur belki diye kendimi geri çekiyorum hep ,son 2 aydır 2 ya da 3 kez birşeyler olmuştur, doğuma da şu an 1 ay kaldı riske atmak istemiyorum, erken doğumu tetikler diye.. zaten karnım da büyüdüğü için kendimi seksi falan da bulmuyorum, utanıyorum da .. biz daha yeni evliyiz 15 aylık..eşim çok anlayışlı bu konularda, hiç ısrarcı değildir ama ben kendimi kötü hissediyorum..sezaryandan sonra göbek sarkıyor mu nasıl oluyor bileniniz var mı ?? Doğumdan sonra da kendimi beğenmiycem kesin kilolar falan..eşim bu halimi de çok beğeniyor gerçi hamilelik sana çok yakıştı diyor..doğumdan sonra squat yapmayı düşünüyorum hani popo dikleştirme hareketi var ya.. karnımızı da sıkılaştırmalıyız..korselerin bir işe yaramadığını duydum karın kaslarını tembelleştiriyormuş..kendimizi salmayalım bence...
Canım kotuydun okuduğum kadarıyla şimdi nasılsınAl benim kide aynı bide hiç susmayan çenesi her boka karışır
Benim bir anlık ya krize giriyorum su an çok iyiyiz şükür sanırım hormonlar sgrılsr beni geriyor o yüzden adama sarıyorumCanım kotuydun okuduğum kadarıyla şimdi nasılsın
Evet son dönemlerde yaklaştıkça farkında olmadan iyice stres oluyo galiba sevindim iyi olduğunaBenim bir anlık ya krize giriyorum su an çok iyiyiz şükür sanırım hormonlar sgrılsr beni geriyor o yüzden adama sarıyorum
İlginç gerçekten madem öyle doktorlar ndn olmaz diyo..hatta geçen hafta gebelik takviminde ilişkiyi kesin diyodu Ondn aklimda kaldi
Bebeğin yatışından diycem ama çok uzak mesafe oraya ulaşma ihtimali yok dikkat et ozmn yapma kişiden kişiye değişiyo herşey demekkiYok canım inanki en ufak bir ters hareket yapmadık. Neden oldu bende anlamadım. Zorlanma acı da olması herşey gayet normaldi. Uyuduğumda da normaldi.
Sağol tatlımLoveali çok geçmiş olsun canım
kullanma canım kimyasal zararlı eşinden yardım al ağda makina yapamaz dersen de jiletleArkadaşlar bişey sorsam özel bölgesinde tüy dökücü krem hiç kullanan var mı. Alt bölgeyi malum göbekten eğilip göremiyorum. Kuaförde de yaptıramam utanıyorum.Krem kullan dedi bi kaç kişi sizce kullanmak etkili olur mu.
Hayir canim yasadigim yerdeki bi cikolatacidan.Bencede yeterli canim.cikolatayi int.den mi aldin?
Tabi canım yaparmıyım hiç. Bende sizlerde böylede olabiliyo bilin dikkat edin diye yazdım.Bebeğin yatışından diycem ama çok uzak mesafe oraya ulaşma ihtimali yok dikkat et ozmn yapma kişiden kişiye değişiyo herşey demekki
Canım ya sen bebisin perdelerini nerden ne kadara yaptırdın birde ölçüsü nedir acaba yazabilirsen çok mutlu olurumAy aynen kavuşmaya yakın iyice heyecan sardı. Sürekli hayaller kurmaya başladım, odasına gidip saf saf duvarlara bakıyorum bazen:))
aramızda bir gün var ben de geçen hafta iki defa girdim nst ye kahverengi yoğun akıntım gelmişti.2cm açıklık var dedi acildeki doktor.Yarın kontrolüm var. .artık her hafta ntye çağırdı..ocağın sonuna gelir demişti geçen hafta ama ben acele ediyorum artık.hayırla sağlıkla tez zamanda gelsin inşallah ..
aramızda bir gün var ben de geçen hafta iki defa girdim nst ye kahverengi yoğun akıntım gelmişti.2cm açıklık var dedi acildeki doktor.
düzensiz sancım da çıktı. yarın hem nst hem de çatı kontrolü var.
gün için bir şey demedi daha, belki yarın bana da söylerler.
Aynen anlattığın şekilde kullanılıyor arkadaşım.
Ben den uyarması. Gogus kalkanını ben emzırorken kullandım 1 ay emzırdıkten sonra kullanmadım purelan gogus kremı surup pedle kapatıyordum.gogus kalkanıyla emzrdgm ıcın hıc yara olmadı sonra alışıo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?