2017 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar.
burada biri sormuştu 60x120 beşiğe uygun uyku setini. ben de cotton box ın ürünlerinin bu beşiklere uygun olduğunu ve bir hafta içinde elimde olacağını söyledim ama biz vazgeçtik almaktan.
geçen hafta aniden akıntı ve sancım gelince annem geldi o yapmış yünden iyi de olmuş eşim de aldırmadı.
2 cm açıkla bir haftadır bekliyorum kızlar. annem gelince yiyip içip yatıyorum, izne de ayrıldım. hamileliğim de bir hafta da rahat etmedim demeyeceğim sanırım
bu arada akşamdan beri nefes alamıyorum azıcık bel ağrısı ve kasılmalarım var. miniğim geçen hafta daha 2700 dü, biraz toparlasın istiyorum bir yandan ama artık kavuşmak için daha da sabırsızlanıyorum.
bu arada bugün itibariyle 16 kilo almışım. bir deri bir kemik ve ince kemikli biri olduğum için bir kısmının kalmasını istiyorum açıkçası doğumdan sonra.

Bizde bayadır durağan durumlar Can'ım kilo mevzusu çok karışık zaten dombili oldum ama o her halimle beğeniyor şükür ama bu Doğumdan sınra hemen başlayacağım spora

Benim bir anlık ya krize giriyorum su an çok iyiyiz şükür sanırım hormonlar sgrılsr beni geriyor o yüzden adama sarıyorum
Evet son dönemlerde yaklaştıkça farkında olmadan iyice stres oluyo galiba sevindim iyi olduğuna

Arkadaşlar bişey sorsam özel bölgesinde tüy dökücü krem hiç kullanan var mı. Alt bölgeyi malum göbekten eğilip göremiyorum. Kuaförde de yaptıramam utanıyorum.Krem kullan dedi bi kaç kişi sizce kullanmak etkili olur mu.

İlginç gerçekten madem öyle doktorlar ndn olmaz diyo..hatta geçen hafta gebelik takviminde ilişkiyi kesin diyodu Ondn aklimda kaldi

Burdaki bi çok arkadaştan duydum onlar da doktordan duymuş.. Nette okuduk doğruluk payına inandm bende.. Bilemiyorum artık deneyip görcz :)

Yok canım inanki en ufak bir ters hareket yapmadık. Neden oldu bende anlamadım. Zorlanma acı da olması herşey gayet normaldi. Uyuduğumda da normaldi.
Bebeğin yatışından diycem ama çok uzak mesafe oraya ulaşma ihtimali yok dikkat et ozmn yapma kişiden kişiye değişiyo herşey demekki

kullanma canım kimyasal zararlı eşinden yardım al ağda makina yapamaz dersen de jiletle

merve3337 en olmadi ayna karşısında kendin deniyceksin uzun sürse de canım kesinlikle kimyasal kullanma o bölgede doktor nemlendirici krem için bile uyariyorken kimyasal bi krem asla kullanma

Ay aynen kavuşmaya yakın iyice heyecan sardı. Sürekli hayaller kurmaya başladım, odasına gidip saf saf duvarlara bakıyorum bazen:))
Canım ya sen bebisin perdelerini nerden ne kadara yaptırdın birde ölçüsü nedir acaba yazabilirsen çok mutlu olurum

Yarın kontrolüm var. .artık her hafta ntye çağırdı..ocağın sonuna gelir demişti geçen hafta ama ben acele ediyorum artık.hayırla sağlıkla tez zamanda gelsin inşallah ..

Yarın kontrolüm var. .artık her hafta ntye çağırdı..ocağın sonuna gelir demişti geçen hafta ama ben acele ediyorum artık.hayırla sağlıkla tez zamanda gelsin inşallah ..
aramızda bir gün var ben de geçen hafta iki defa girdim nst ye kahverengi yoğun akıntım gelmişti.2cm açıklık var dedi acildeki doktor.
düzensiz sancım da çıktı. yarın hem nst hem de çatı kontrolü var.
gün için bir şey demedi daha, belki yarın bana da söylerler.

Açıklık kontrolu ile çatı kontrolu aynı degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…