Canım ya sen bebisin perdelerini nerden ne kadara yaptırdın birde ölçüsü nedir acaba yazabilirsen çok mutlu olurum
Banada yasakladı kesın bır dılle 32. Haftadan beri doguma yol vermış olursun zaten çok aşağıda bebegın dedı kesınlıkle yok dedı bılgınıze oncesınde haberım yoktu dr dıyene kadar yapıorduk ogun dr dedı bıdaha yok yapmadıkBurdaki bi çok arkadaştan duydum onlar da doktordan duymuş.. Nette okuduk doğruluk payına inandm bende.. Bilemiyorum artık deneyip görcz :)
Ne güzel nisanın iz gelmiş. .hayırlı haberler alırsınız insallaharamızda bir gün var ben de geçen hafta iki defa girdim nst ye kahverengi yoğun akıntım gelmişti.2cm açıklık var dedi acildeki doktor.
düzensiz sancım da çıktı. yarın hem nst hem de çatı kontrolü var.
gün için bir şey demedi daha, belki yarın bana da söylerler.
Catı kontrulunde ıkı parmagıyla kontrol ederr.uzun kontrol cıhazıyla her gttgmde bakıo bana alttan cunku acıklık varmı dıye bakıo bebek çok asagıda oldgu ıcnAçıklık kontrolu ile çatı kontrolu aynı degil mi
Sağolasın canımCanım perde için taç bayine gitmiştim ama bu beğendiğimin markası taç değildi de ne olduğunu İnan hatırlamıyorum rengini ve dokusunu çok beğenmiştim markayı umursamadım o arada:) ölçü olarak da bitmişi 65 cm olsun istedim ona göre yaptı. Sanırım 4 metre kumaştan çıkardılar o ölçüyü. İki kanatı 140 a yaptırdım.
Loveali Geçmiş olsun canım.
Ca
Catı kontrulunde ıkı parmagıyla kontrol ederr.uzun kontrol cıhazıyla her gttgmde bakıo bana alttan cunku acıklık varmı dıye bakıo bebek çok asagıda oldgu ıcn
Mantıklı aslında şimdiye kadar ayda bir yapjyodum da. Kararsız kalıyorum yapsam mi diye
sanırım aynı da açıklığa acildeki doktor bakmıştı, çatının durumuyla ilgili bir şey söylemedi.Açıklık kontrolu ile çatı kontrolu aynı degil mi
işte geldiğinden beri de her an doğum olabilir diye teyakkuzdayım bakalım ne zaman gelecek. sağlıkla alalım inşallah kucağımıza.Ne güzel nisanın iz gelmiş. .hayırlı haberler alırsınız insallah
Hamilelik uygulamasında kilo hesaplayıcı var boyunu ve önceki kilonu giriyosun alman gerekn en az ve en fazla kiloyu gösteriyo.ben 160 boyum 57 kilom vardı almam gerekn kiloyu 11.3 ile 16 arası gösteriyo.13 kilo almışım 3 kilo daha hakkım var. Bunu aşmamak gerek kilolar kalıcı olur mazallha
Doğru haklisin herkesin yapisi farklı hamilelik surecide..doktor gorusude...bana gore sıkıntıli herşeyden once bebek ..Burdaki bi çok arkadaştan duydum onlar da doktordan duymuş.. Nette okuduk doğruluk payına inandm bende.. Bilemiyorum artık deneyip görcz :)
Hıc korkma rahat bırak kendını ıkı sanıye bıle surmuo anlıo hemen dr zatenBende yarın doktora gidecegim ama çatı kontrolünden çok korkuyorm İnş yapmaz
Can'ım anlamaman imkansız o damla damla gelmeyle bardaktan boşanma arasında zaten 5/10 dk oynamıyor asla
Ancak korkumu attım çok korktum ama şimdi iyiyim biraz daha sağol canım
canım aynı isi yapiyoruz ya serbest avukatız
hemşire canım maaşı da gayet iyi ama harcamaları abisine yıkıp birikim yapıyor
Arkadaşlar bişey sorsam özel bölgesinde tüy dökücü krem hiç kullanan var mı. Alt bölgeyi malum göbekten eğilip göremiyorum. Kuaförde de yaptıramam utanıyorum.Krem kullan dedi bi kaç kişi sizce kullanmak etkili olur mu.
Yarın kontrolüm var. .artık her hafta ntye çağırdı..ocağın sonuna gelir demişti geçen hafta ama ben acele ediyorum artık.hayırla sağlıkla tez zamanda gelsin inşallah ..
tarihler yakın bana da gün için hiçbir şey demedi. çatım dar olduğu için sezaryen tercih edersem 27sinde olacağımı söyledi sadece. ama ben bekleyeceğim bebişi normal doğum deneyeceğim inşallaharamızda bir gün var ben de geçen hafta iki defa girdim nst ye kahverengi yoğun akıntım gelmişti.2cm açıklık var dedi acildeki doktor.
düzensiz sancım da çıktı. yarın hem nst hem de çatı kontrolü var.
gün için bir şey demedi daha, belki yarın bana da söylerler.
Sağolasın canım benimAyyy inşallah anlarız dediğin gibi canım. Benden de damla damla şeyler geliyor ama su mu bilemiyorum yarın doktora gideceğim inşallah
Canım benim ya çok geçmiş olsun dikkat etsin eşin de
Sağol canımLoveali çok çok geçmiş olsun canım ...
Ben bugün gördüm 70 iAynıymışız senle canım :) ben de 57yle başladım şimdi 69 oldum 12 kilo70 i görmekten çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?