2017 Şubat Anneleri

Canım ya sen bebisin perdelerini nerden ne kadara yaptırdın birde ölçüsü nedir acaba yazabilirsen çok mutlu olurum

Canım perde için taç bayine gitmiştim ama bu beğendiğimin markası taç değildi de ne olduğunu İnan hatırlamıyorum rengini ve dokusunu çok beğenmiştim markayı umursamadım o arada:) ölçü olarak da bitmişi 65 cm olsun istedim ona göre yaptı. Sanırım 4 metre kumaştan çıkardılar o ölçüyü. İki kanatı 140 a yaptırdım.

Loveali Geçmiş olsun canım.

Burdaki bi çok arkadaştan duydum onlar da doktordan duymuş.. Nette okuduk doğruluk payına inandm bende.. Bilemiyorum artık deneyip görcz :)
Banada yasakladı kesın bır dılle 32. Haftadan beri doguma yol vermış olursun zaten çok aşağıda bebegın dedı kesınlıkle yok dedı bılgınıze oncesınde haberım yoktu dr dıyene kadar yapıorduk ogun dr dedı bıdaha yok yapmadık

Ne güzel nisanın iz gelmiş. .hayırlı haberler alırsınız insallah

Sağolasın canım

Mantıklı aslında şimdiye kadar ayda bir yapjyodum da. Kararsız kalıyorum yapsam mi diye

Canım ben 20 gün önce falan yapmıştım korktum kasılırım diye birşey olmadı bugün yine yaptım birşey olmadı eğer alışıksan tüyler kısayken al daha kolay oluyor Doğuma kadar idare ederdi bizi bu ağda

Açıklık kontrolu ile çatı kontrolu aynı degil mi
sanırım aynı da açıklığa acildeki doktor bakmıştı, çatının durumuyla ilgili bir şey söylemedi.
kendi doktorum da çok az konuşuyor zaten, acile gittikten iki gün sonra gittiğimde haftaya çatıya bakarız demişti.

Son düzenleme:

Aynıymışız senle canım :) ben de 57yle başladım şimdi 69 oldum 12 kilo 70 i görmekten çok korkuyorum

Can'ım anlamaman imkansız o damla damla gelmeyle bardaktan boşanma arasında zaten 5/10 dk oynamıyor asla

Ayyy inşallah anlarız dediğin gibi canım. Benden de damla damla şeyler geliyor ama su mu bilemiyorum yarın doktora gideceğim inşallah

Ancak korkumu attım çok korktum ama şimdi iyiyim biraz daha sağol canım

Canım benim ya çok geçmiş olsun dikkat etsin eşin de

canım aynı isi yapiyoruz ya serbest avukatız

Doğru canım o zaman işler yaş...

hemşire canım maaşı da gayet iyi ama harcamaları abisine yıkıp birikim yapıyor

Oh ne ala memleketmiş hanımefendiye bak sen

Kesinlikle kullanma canım doktorlar önermiyor içinde çok kimyasal varmış

Yarın kontrolüm var. .artık her hafta ntye çağırdı..ocağın sonuna gelir demişti geçen hafta ama ben acele ediyorum artık.hayırla sağlıkla tez zamanda gelsin inşallah ..

tarihler yakın bana da gün için hiçbir şey demedi. çatım dar olduğu için sezaryen tercih edersem 27sinde olacağımı söyledi sadece. ama ben bekleyeceğim bebişi normal doğum deneyeceğim inşallah
benim de kontrol yarın hayırlı sonuçlar alalım

Kızlar bişey dicem bi saat once fln bi akıntı gibi bişey geldi sonra peçete koydum şimdi baktım peçete biraz ıslanmış yine su gelmesi böyle bişey olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…