2017 Şubat Anneleri

Kızlar bişey dicem bi saat once fln bi akıntı gibi bişey geldi sonra peçete koydum şimdi baktım peçete biraz ıslanmış yine su gelmesi böyle bişey olabilirmi
Su gelmesi bardaktan Su döker gıbı oluyormus benımde ıslanıyor sureklı ınsan heyecan yapıyor acaba suyum mu gelıyor dıye ama öyle gelemezmiş su doktorum dedı

Su gelmesi bardaktan Su döker gıbı oluyormus benımde ıslanıyor sureklı ınsan heyecan yapıyor acaba suyum mu gelıyor dıye ama öyle gelemezmiş su doktorum dedı
Bende bilemedim değildir diye düşündüm ama emin olamadım yarın kontrol um var zaten bakalım

Ayyy inşallah anlarız dediğin gibi canım. Benden de damla damla şeyler geliyor ama su mu bilemiyorum yarın doktora gideceğim inşallah

Canım benim ya çok geçmiş olsun dikkat etsin eşin de
Ay evet anlarız herhalde öyle kendini belli eden isaretlerdir sanırım yoksa yollarda gezmelerde doguracam evde durmuyorum resmen :) Neyse sömestr de artık evde durur dinlernirim :)

Çoook kötü bir gecenin sabahından günaydınlar...
Ağrılar ,sızılar tavan yaptı artık

Kızlar dün başıma neler geldi ya. Berbat bir gün geçirdim.
Temizlikçi ayarlamıştım hatırlarsanız.
Neyse kadın tanıdık olduğu için annemle birlikte sabah geldi. Tanıdık derken ,tüm sülaleme gidiyor işte temizliğe...
Baktım ki kadının konuşacak dermanı yok. Grip olmuş ve o şekilde gelmiş.

İnanılmaz gerildim ve geri göndermek istedim ama kabul etmedi. Neyse bu başladı temizliğe ama annem de kadın hasta diye rahat durmuyor. Guya yardım edip işin erken bitmesini sağlayacak.
Sandalyeye çıkıp mutfak dolaplarını filan temizlemeye başladı ama ben kırk kez uyardım düşersin diye. Annem kilolu ve 145 boyunda. Sandalyeye inip çıkarken çok kez tökezleyip düşmüşlüğü var.
Beni dinlemeyip yarım saat dolap sildi ve sonra baktım mutfakta beton zemin'e çakıldı.
Babamı arayıp hastaneye yolladım artık.
Diz kapağında yırtılma olmuş ve 15 gün için alçıya almışlar
Tabi ortada dolanacak kimse olmayınca çocukla birlikte ben başladım dolanmaya.
Çok yorulunca bi oturayım dedim ve kırık olan mutfak sandalyeme oturunca küt diye yere çakıldım.
Popo üzerine düştüm allahtan ama kasıldım baya..
Sonra eşimi aradım oğlanı yanına alması için çünkü kadının eli hastalıktan dolayı çok yavaştı. Ufak tefek yardım edeyim derken kendimi baya iş yaparken buldum yani.
Bi yandan kadına ıhlamur ,ilaç takviyesi yapıyorum bir yandan evin işine giriştim iyice
9 ay boyunca o kadar iş yapmadım desem yeridir. Neyse ki akşam 4 gibi kız kardeşim geldi kurstan yardıma ama yorgunluğum bana kar kaldı. Kadın 6ya kadar çok kötüyüm diye diye en ağır tempoda yapabildiğini yaptı ve gitti
Arkasını da kardeşim toparladı.

Şimdi haftaya doğumum var ve annemin ayak alçılı. Artık 23 yaşında kız kardeşim gelecek yanıma ama genç kız neticede.
Ne kadar yardımcı olabilecek bilmiyorum.
Akşam üstü ağrılarım tavan yaptı tabi. Ayaklar ve ellerin şişti. Gece boyu mahvoldum. Şimdi de sağ el ve parmaklarım uyuşuk.
Birazdan doktora gideceğim bakalım. Doğum öncesi son kontrolüm sanırım.
Hayırlı haberlerle dönerim inşallah

Bende yatamadım herzamanki gibi bide yatamadım deyince oo sen çocuk doğunca gör diyenler yokmu artik iyice sinirlerim bozulmaya başladı.
Onlardan uzak dur kendi mutsuzluklarini yansıtıyorlar bizim okulda öyle tipler var geziyorum çocuk dogunca görürsün beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum emzirirken görürsün ben tipik anne olmayacağım kendimi esimi de seviyorum diyorsun yokkk herseyden önce sadece çocuğum dersin ya tamam arkadaş bi uzak dur ben senin gibi düşünmüyorum alla alla

İ
annenizede sizede geçmiş olsun. Çok talihsiz bir gün olmuş. Güzel haberler alırsın inşallah.

Annenede sanada cok gecmis olsun canim. Insallah hayirli haberlerini goruruz burada

Cook gecmis olsun,olmayacak seyler basina gelmis,hayirli haberlerle gel insallah

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun buda nazar boncuğu olsun Allah daha beterinden korumustur diye düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…