2017 Şubat Anneleri

İlla bir gün de bitirecek diyr birşey YÖK kı Can'ım 2 gün gelirdi kendinizi niye yordunuz bu kadar yazık olmus annene olsun o yüreğmese bile tecrübeleriyle yanında olur kardeşinde küçük degik oda ek altında çalışır sana tavsiyem Doğumdan öncede al bir gün Doğumdan sonra da al tam düzelene kadar .

Cok gecmis olsun.nazara mi geldiniz.dua okuyun uzerinize.Allah beterinden saklasin canim

Kızlar bişey dicem bi saat once fln bi akıntı gibi bişey geldi sonra peçete koydum şimdi baktım peçete biraz ıslanmış yine su gelmesi böyle bişey olabilirmi
Canim benim suyum da sizinti seklinde gelmisti.birden bire bosalmamisti.ama ilik hatta sicaga yakindi.idrar gibi siviydi akinti gibi degildi.bi bak kontrol et kendini.

Kızlar bişey dicem bi saat once fln bi akıntı gibi bişey geldi sonra peçete koydum şimdi baktım peçete biraz ıslanmış yine su gelmesi böyle bişey olabilirmi

Benim de öyle peçeteye geliyor az az sürekli. Korkma ama yine de doktorlarımıza söyleyelim canım

Ben bugün gördüm 70 i

Vuhuuuu bu yemeyle ben ben de olacam iki üç güne

Bende yatamadım herzamanki gibi bide yatamadım deyince oo sen çocuk doğunca gör diyenler yokmu artik iyice sinirlerim bozulmaya başladı.

Hiç söyleme ya ağızlarının üstüne kürekle vurasım geliyor

Ay evet anlarız herhalde öyle kendini belli eden isaretlerdir sanırım yoksa yollarda gezmelerde doguracam evde durmuyorum resmen :) Neyse sömestr de artık evde durur dinlernirim :)

Aynen inşallah anlarız yoksa ben de alışverişte doğurcam

Canım ya çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz dikkat et kendine

Günaydınlar

İdrarımda enfeksiyon çıktı kızlar günde en az iki litre su içiyordum oysa,çok bozuldum bu duruma nedeeeen diye bağırasım var

Buna şükür, neyse..ürosin yazdı doktor kullananınız oldu mu tek doz suda eriyor filan ?

Bende bilemedim değildir diye düşündüm ama emin olamadım yarın kontrol um var zaten bakalım
Bende daha önce yaşamıştım doktora sorduğumda paçalarından su akar hissedersin idrar kacırması olmuştur farkında olmadan demişti...hadi bakalım haberlerini beklioz

Geçmiş olsun maalesef vücut üretiyor bendede çıkmıştı içtim çok şükür bişey olmadı

Çok geçmiş olsun benim annemde düşüp kolunu çatlatmıştı tam Doğum Arife'si büyük şanssızlık hakikaten ..iyi haberler le dönersin inş..

Benim abilerim de tır şoförü canım evet kör noktaları var ama bu salak kendi kör du altına alcakti göz göre göre neyse ki geçti evet yemekteydik eve geldik bu ara hiç biseyden zevk almıyorum malesef
Benim esim tir şoförlüğü yaptı bi ara .cok gittim onla tırla gezmeye.cok yüksekler. Onla geçmiş olsun canim
Hamilelikten dir o istediğimz gibi hareket edemiyorz ya ondandir ama geçici bu günler.dogum gerçekleşince minikleri kucağa alınca hatirlamicaz bile.iste o yüzden kizim karnimda kimislarken video ya aldım bakar bakar ağlarım neydi o günler diye duygulanirim

Çok geçmiş olsun temizlikçi gelince eve bende çok yoruluyorum yok yemeğini hazırla yok ne yapacağını anlat sürekli aldığım kişi olmasına rağmen yönlendirmek zorunda kalıyorum ama yaptığı iş Allah'tan güzel

Bende bugün kızımın ve kendimin hastane çantalarını hazırladım hafta içi buzluğa sarma börek ve kurabiye yapıp koydum gelen giden eksik olmaz biliyorum cumartesi nst ye gireceğim artık her hafta doktordayım 37. Haftadan sonra bekle Dedi doktorum ayağım şişti sanırım ödem oldu buz koydum yukarı kaldırdım biraz daha iyiyim oğlumda hiç böyle olmamıştım
Bebek çikolatası tavsiyeniz var mı 1,5 ay önce doğan yeğenim için hacı Şerif'ten sipariş vermiştim tazeydi ismini de yazdırmıştım güzeldi beğendik ama ben daha farklı bir şey olsun istiyorum belki hastane için olabilir fakat eve gelenler için daha hoş daha güzel bir alternatif arıyorum bu arada lavanta kesesi yaptırdım kızımın isim etiketi var üzerinde eve gelenlere onlardan da vereceğim aynı zamanda arkası mıknatıslı çikolatayla birlikte lohusa şerbeti de ikram etmeyi düşünüyorum oğlumda yapamadıklarımı kızımda yapmak istiyorum hevesliyim yani
Sizler nasıl hazırlık yaptınız merak ediyorum

Bende utanıyordum.kiza dedim hatta .utancak bisey yok dedi. Kuaförler oraya kötü gözle bakmıyoruz dedi .bizim icin normal geliyo dedi.hamileyken nasıl alcanki ttlm hamileyim özel bölge ağdasina geldim de tamamdır.cok utangaçsan soyle beya bir uzağa git kuaföre. Ben 30 km uzaklıkta bir kuaferde yaptırıyorum isim bitince bidaha kim gorcek onları.hadi gördüm tanımazlar bile

TuRuNCu geçmiş olsun canim kötü bisey yoktur inşallah. Tam anneye ihtiyaç varken ayağını alcilatti. Bunda da vardır bir hayır. Allah yardımcın olsun amin

cok gecmis olsun aksilikler ust üste gelir geldi mi. keşke herkes biraksaydi temizligi ev kose bucak temiz olmasa ne olur ki ama bazen insanin basireti baglanior işte dur diyemior dur dese de olmuor. insallah annen de kisa zamanda iyilesir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…