2017 Şubat Anneleri

@TuRuNCu cnm çok geçmiş olsun sanada annenede son zamanlar artık daha dikkatli olmak gerekiyo boşuna çağırmışsın temizlikçiyi kısmet ama yapcak bişey yok sen dikkat et artık yorma kendini

ayy allahtan etrafimda tandikladimdan kimse yok öyle ama tanimadigim teyzeler soru sorup yorum yapinca sinirleniorum bn de . cinsiyeti ne adi ne .sanane teyze.bi daha hayatnda beni gorcen mi sanki? bi de insanlarin dik dik karnima bakmalarina da deli oluyorum

Ayyy çok tşk.Çok haklısın.Güldüm ama 30 km.ben de bu stratejiyi yapabilirim.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun buda nazar boncuğu olsun Allah daha beterinden korumustur diye düşün
Banada subat bası kadın gelecek temızlıge ama yetıstıremez kadın hepsıı dıye dun annem mutfagı banyoyu temızledı banyonun tavanını bıle boyadı annem baska ya yerım onu.dusecek dıye korktum allahtan atlattık sıze cok gecmıs olsun

çok geçmiş olsun canım ah anneler işte dinlemezler ki görünmez kaza olmuş inşallah biran önce iyileşir .. temizlik işi benimde gözümde büyüyor daha alcağım kişiye karar veremedim ama tek başına o riske girmek istemiyorum hiç .. doğuma kadar bol bol dinlen artık sonra daha çok enerjiye ihtiyacın olucak

Gerçekten Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun
Aynen yazdıklarını duyuyorum ve gerçekten sıkmaya başladılar. derdimiz bize yetmiyormuş gibi,İnsan insanın kurdudur gerçekten

Evet yüksek olmaları karşıdakini daha çok dikkatli olması gerektiğini gösteriyor ama tır yolculuğu zevkli oluyo :) video ya bende aldım balık gibi :)

Bende daha önce yaşamıştım doktora sorduğumda paçalarından su akar hissedersin idrar kacırması olmuştur farkında olmadan demişti...hadi bakalım haberlerini beklioz
Öyle olmadı ya akintiydi demekki ama bakalım işte kontrol var zaten diye de rahattım biraz

Canim benim suyum da sizinti seklinde gelmisti.birden bire bosalmamisti.ama ilik hatta sicaga yakindi.idrar gibi siviydi akinti gibi degildi.bi bak kontrol et kendini.
Gece bi daha bisey gelmemiş tuvalete kalkınca hep baktım demekki normal akıntı mıydı acaba kontrol var zaten inş hayırlı haberler alırım bakalım

2 buçukta kontrol var canım. Bakalım ne dicek
Inşallah bisey yoktur .bir kadi n anlatmıştı bana da özele gidiyomuş anlayamamışlar sıvının aktığını. Inşallah cistir ve tutamamissindir çişini. Hayırli haberlerini bekliyorm

çok sagol canım bende bakıyorum da saten gibi bir kumaşa benziyor senin ki hoşuma gitti duruşu :) marka çok önemli degil zaten altı üstü 2 kanat olacak :)

Ayyy canım ya çok geçmiş olsun ikinize de kardeşin yardımcı olur inş

Söyledim mi bilmiyorm.pazartesi doktora gitmiştim magnezyum yazdı doktor .magnezyum kullandigimdan beri çat kemiğim deki ağrı hafifledi .agri için parol yazmıştı ama ben kullanmıyorum magnezyum iyi geldi

Inşallah bisey yoktur .bir kadi n anlatmıştı bana da özele gidiyomuş anlayamamışlar sıvının aktığını. Inşallah cistir ve tutamamissindir çişini. Hayırli haberlerini bekliyorm
Bakalım artık hayırlısı canım :)

Karından çıt sesi gelmesinden bahsedilmiş bende de var o ama ne olduğunu hala çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…