2017 Şubat Anneleri

Onu bende düşünüyorm. Zaten annelik duygusuyla canı acicik kaygısı olcak gobek kordonu beni de dusunduruyo birde aşıları da var ben ağlarım herhalde .hemsireyi döverim. baba ma çekmişim o da bakamaz
benim babam da aynı sırf canım yaktı diye kac kişiyi dövdüydü benim için hatta arabanın altında kalmışlığımda var birşey olmasada şoföre geçmiş olsun demiştim acıyıp bende topuk kan almaya sn götür diyorum kocama oda kıyamam ki döverim hemşireyi doktoru diyor ohooo diyorum nolcak bu çocuk

Yarın giderim canım suan iyi gbi hareketler.. Bilmiyorum ban da normal gelmedi kanama.. Nişanı mı falan getirmiş olmasın şikayet etmeyi düşünüyorum doktoru off.. Moral olarak çok düştüm

Yandık valla. Benim eşimde kıyama z çocuğa ne edecez bilmem.belki o anda allah bir kuvvet verir üstesinden geliriz

En son salı yazmışım.
O günden şuana kadar yazılanların hepsini okudum ama alıntı yapamıyorum, 70-80 sayfa olmuş malum :)
Genel itibariyle özet geçiyim ozaman madem :)
Bebeğim için, gelişim geriliği zannedip sezeryanla erken almamız gerekebilir demişti iki hafta önce dr.
Ayrıntılı usg istedi.
Şükür ki sorun yokmuş.
Sadece biraz minyonmuş prensesim.
3kg civarı doğar dedi.
Sağlıklı olsun da gerisi teferruat, doğsun da biz besleriz onu Allahın izniyle :)
Bugün kontrolüm vardı, her an hazırla kendini dedi, heycanla bekliyoz bakalım :)
Normal doğum görünüyo şimdilik, Allahım en hayırlısını nasip etsin hepimize.
İş ve okul yoğunluğumdan bahsetmiştim, ödev vs. diyerek baya kafanızı ağrıtmıştım hatta.
Hepsi bitti çok şükür, sabrın sonu selamet...
Sadece bi ödevi eksik teslim ettim mecbur, ve hoca hala kalanı için ısrarla bekliyo, keşke eksik haliyle geçirse diyorum, her an doğurabilirim çünkü, ama işte insanlar bazen çok vicdansız olabiliyo, ne deyim, Allaha havale ettim artık...
Şuan bebeğime odaklanmak istiyorum oyüzden hocayı mocayı da salladım gitti:)
Temizlik için yardımcı aldım çok şükür halıdan perdeye, koltuktan dolaba heryer mis oldu, üstümden büyük bi yük kalktı.
Bebeğimin lavanta keseleri ve gülsuyuları da geldi bu arada bakıp bakıp mutlu oluyom:)
Instagramda 'atolyemanolya'ya yaptırdım,kendi seçtiğim renkler ve etiketlerdeki 60 keseyi ve 60 şişeyi 5 gün içinde teslim ettiler.
Hâlâ hediyelik yaptırmak isteyen ama geç kaldığını düşünenler için iyi bi seçenek olabilir.

Bu arada doğum yapan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum , bebeklerini sağlıkla büyütsünler inşallah...

Bu zorlu süreçte giremediğimde merak eden tüm dostlar, etiketleyemedim ama çok sağolun düşündüğünüz için :*

Canım takip oldugum hastaneyi aradım olabilir böyle seyler dedi bakalım Allaha emanet oldum napayım artık

ise gitmemenin keyfi baska artik hergun tombalak halimle giyinme derdinden kurtuldguma baska seviniyorm ev hanimligi gibisi var mi yaaaaa mis missss yavrularimizi da alip guzel haberlerle gecirecgmz aylarimz olsun ins.

İnşallah canım benim tek korktğm nişan ın gelmesi o kan ın nişan olması
Korkmaz cnm o nişan bile olsa bebeğin gelişimini tamamlamıştır. 37 nin içindesiniz . belki 1-2 hafta sürebilir nişan sonrası doğumlar . Sen hazırlıklarını yaptıysan ağrı sızılarını takip et. Bişey olmaz Allah'ın izniyle ..

İnşallah canım benim tek korktğm nişan ın gelmesi o kan ın nişan olması
Canim nişan olsa bile 37. Haftandasin çok şükür sıkıntılı zamanları atlattık sayılırız artık sen endişelenmek yerine kendini hazırlamaya çalış sakin sakin takip et kendini.

Aynen yaaa sanki öyle dik dik bakınca dışardan bebek görünecek
Bir de öyle yakınlığım olmayan insanların gelip de ayyy canımmm diyerek karnımı ellemesi yok mu... beni delirtiyor

Aynen şahsen tanışmıyoruz ama çok yakın hissediyor insan :)

selin sinem begüm isminden hangisi daha güzel kızlar

Bence Begüm çok güzel

Ben de varımmmm bugün hemen başladık işlere çamaşırlar yıkandı ütülendi hafta sonu dolabına dizeceğiz çok mutluyum bu zamanları evimde geçireceğim için çünkü son zamanlar işkence gibiydi

Benim doktor da merdiven in çık kolaylaştırır doğumu dedi. Bir de pilates topunun üstünde zıpla dedi

Benim doktor bu kontrolümde alttan muayene edecekti. Önce ultrasonla rahme baktı açık değil dedi o yüzden alttan muayene etmek istemedi çünkü muayene edince kanama oluyor seni korkutmak istemiyorum dedi muayeneden dolayı gelmiştir belki ama yine de tetikte ol canım

Normal canım akıntı. Kokusu iğrenç ve yoğurt kesiği gibiyse korkmak lazım. Onun dışında sarı şeffaf ve krem gibi olanlarda sorun yok. Rahim doğuma hazırlanıyor ve bebeğin geçeceği yolu kayganlaştırıyormuş :)

Gün boyu bastıran uyku gece nereme kaçıyor acababi de benim iştahım tekrar açıldı 12 kiloda kalmıştım ne güzel kendimi durduramıyorum çok acikiyorum

Ben de sabah yataktan çıkasım gelmiyor şimdi de yatamıyorum

Üstelik acıktım da en iyisi gidip bir dolap karıştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…