- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
benim babam da aynı sırf canım yaktı diye kac kişiyi dövdüydü benim için hatta arabanın altında kalmışlığımda var birşey olmasada şoföre geçmiş olsun demiştim acıyıp bende topuk kan almaya sn götür diyorum kocama oda kıyamam ki döverim hemşireyi doktoru diyor ohooo diyorum nolcak bu çocukOnu bende düşünüyorm. Zaten annelik duygusuyla canı acicik kaygısı olcak gobek kordonu beni de dusunduruyo birde aşıları da var ben ağlarım herhalde .hemsireyi döverim.baba ma çekmişim o da bakamaz
canım hareketleri nasıl bebeğin bu çok önemli ama kan gelmesi de normal değil sanki varsa bir kadın doğum hastanesine gitsen bu gece olmasa da yarın en azından için rahatlar ama bence kan gelmesi garip cynku alttan muayene nin bazi durumlarda doğumu tetiklediğini duymuştum
Yandık valla. Benim eşimde kıyama z çocuğa ne edecez bilmem.belki o anda allah bir kuvvet verir üstesinden gelirizbenim babam da aynı sırf canım yaktı diye kac kişiyi dövdüydü benim için hatta arabanın altında kalmışlığımda var birşey olmasada şoföre geçmiş olsun demiştim acıyıp bende topuk kan almaya sn götür diyorum kocama oda kıyamam ki döverim hemşireyi doktoru diyor ohooo diyorum nolcak bu çocuk
inşallah canım sn ne kadar sürelik evlisin kac yaşındasinYandık valla. Benim eşimde kıyama z çocuğa ne edecez bilmem.belki o anda allah bir kuvvet verir üstesinden geliriz
6bucuk yıllık evliyim canim 26 yaşındayım.peki seninşallah canım sn ne kadar sürelik evlisin kac yaşındasin
masallah canim ben 8.5 aylik evliyim kızım kadar da evliliğim ilk gün hamile kaldım çünkü 25 olucam martta6bucuk yıllık evliyim canim 26 yaşındayım.peki sen
Yaa nasil boyle bise olabilir bende oraya gidiorum her kontrolum de kanama leke bebekte hareketsizlik falan sikayetn olursa hemn gel diyolar senin kanaman var hem de kendileri sebep olms bide yollamislargit bence baska bi dr a daha görün nişanı getirdiyse o dr 48 saat içinde sanci baslayabilir..
Korkutma kendini birşey olmaz inşaallahCanım takip oldugum hastaneyi aradım olabilir böyle seyler dedi bakalım Allaha emanet oldum napayım artık
Herkese selam
Başta kendim olmak üzere tatile çıkan ve 8 ay boyunca çalışmayacak bütün öğretmen arkadaşlarım tatilimiz hayırlı olsun
Yaşasın ev hanımlığı
Pijama, terlik, tv üçlüsü
Bi sürü film izlicem, yabancı dizi ve tabiki bitirilecek kitaplar
Korkutma kendini birşey olmaz inşaallah
Korkmaz cnm o nişan bile olsa bebeğin gelişimini tamamlamıştır. 37 nin içindesiniz . belki 1-2 hafta sürebilir nişan sonrası doğumlar . Sen hazırlıklarını yaptıysan ağrı sızılarını takip et. Bişey olmaz Allah'ın izniyle ..İnşallah canım benim tek korktğm nişan ın gelmesi o kan ın nişan olması
Canim nişan olsa bile 37. Haftandasin çok şükür sıkıntılı zamanları atlattık sayılırız artıkİnşallah canım benim tek korktğm nişan ın gelmesi o kan ın nişan olması
ayy allahtan etrafimda tandikladimdan kimse yok öyle ama tanimadigim teyzeler soru sorup yorum yapinca sinirleniorum bn de . cinsiyeti ne adi ne .sanane teyze.bi daha hayatnda beni gorcen mi sanki? bi de insanlarin dik dik karnima bakmalarina da deli oluyorum
Kızlar hepinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Gerçekten burda birlikte iyi kötü koca 9 ayı geçirdik nerdeyse ve insanın şu ekranın arkasında hiç tanımadığı kişilerden böyle destek görmesi çok mutlu ediyor.
Tekrar çok tşk ederim
Doktor kontrolümüzde her şey yolunda gitti çok şükür.
38+1 de kilosu 3500 boyu 50 cm.
Çarşamba günü saat 12.30 da spinal sezeryan ile doğum gerçekleşecek inşallah.
Rabbim hepimize de hayırlı ve kolay bir doğum nasip eylesin inşallah...
selin sinem begüm isminden hangisi daha güzel kızlar
Herkese selam
Başta kendim olmak üzere tatile çıkan ve 8 ay boyunca çalışmayacak bütün öğretmen arkadaşlarım tatilimiz hayırlı olsun
Yaşasın ev hanımlığı
Pijama, terlik, tv üçlüsü
Bi sürü film izlicem, yabancı dizi ve tabiki bitirilecek kitaplar
Bugün merdiren inip çıktım doğumu kolaylaştırsın diye..ama şuan başımı kaldıramıyorum çok uykum var çok halsizim...bi an çok enerjik hissediyorum bi an çok halsiz oluyorum..anlam veremedim bu hale..
Kızlar cok kötü durumdayım lütfen biriniz doktorunuz u arayıp sorabilirmisimz.. Karnımda bebegim kasıldı bnde acil e gittim doktor açılma varmı diye alttn muane etti ve kanamam oldu. Kanamam olunca doktor da endişe etti. Açıklık varmı dedim yok dedi. Ama kanama neden oldu yoksa nişan mu geldi hiç bir açıklama yapmadı napcam kızlar ben bu doktor doğumu mu başlattı naptı
Kızlar ya bu akıntı meselesi kafamı karıştırıyo sarı olunca sorun oluyo mu .idrar testi yaptılar sorun yok dedi doktor enfeksiyon olsa çıkardı demi.hic akinti olmaması mi lazım diycem saçma olcak şeffaf ve sarı oluyo bazen .bisy olsa teste çıkardı demi.
Birde arkadslar bebek tırnak makası ni nasıl sterilize edeceğiz alkol le diyo ama başka bisey le daha olabilir mi
Gün boyu bastıran uyku gece nereme kaçıyor acababi de benim iştahım tekrar açıldı 12 kiloda kalmıştım ne güzel kendimi durduramıyorum çok acikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?