2017 Şubat Anneleri

Kızlar bugün çatı muayenesi yapacaktı doktor çatala bile çıktım ama izn vermedim ben sezeryan olacağım dedim ve yaptıramadım çok korktum doktor da mecburen gün verdi sezeryan için malesef

Hersey normal hiç bir saglık probleminiz yokken neden ameliyat? Bende aşırı korkuyorum öyle böyle değil ama Allah büyük inşaallah hayırlısı ile normal olurum kolayca tabi..

Hersey normal hiç bir saglık probleminiz yokken neden ameliyat? Bende aşırı korkuyorum öyle böyle değil ama Allah büyük inşaallah hayırlısı ile normal olurum kolayca tabi..
Malesef bende öyleyim en çok da normal doğum isterken işlerin yolunda gitmeyip sezeryan olmak zorunda kalmak beni korkutuyor bu yüzden bende sezeryan olucam drumdan gün aldım

Karnı aşağı inen başka kimse var mı benimki hala nerdeyse ağzıma girecek konumda ne zaman iner acaba kızlar
Benim karnim teee 35 de indi asagiya gogsumun alti bosaldi her an dogacak diye aklim cikiyo hic degilse 38 i doldursak diyorum tabi rabbim daha iyi bilor kizlar ben cesaret edip sezeryan ve normal dogumu izledim netten size samimi soyluyorum inanin normal dogum daha iyi evet zor ama en sagliklisi dusunun normal dogumda caniniz yana yana doguruyosunuz bu beni hic etkilemedi hatta cok korkardim ama anestezili olan sezeryani izledigimde inanim dizlerimin bagi cozuldu sanki ustelik olirken hissetmiyosun bile ve beni cok korkuttu simdi rabbime duam hepimize hayirli dogum nasio etmesi olabildigince normal dogum nasip etmesi insaAllah inanin sezeryani omur boyu cekiyosun usutsen ilk agriyacagi yer orasi yazin cereat akiyo ordan pisik oluyo ben buna yakinlarimdan sahit oldum ha rabbim oyle mi uygin gorucek benim icin boynum kildan incedir ama izledigim o goruntuler bayagi etkiledi beni hemen sezeryan kolay deyip secmeyin eger imkaniniz varsa ve hersey yolundaysa normal dogumu secin hem rahim temizleniyo hemde en sagliklisi belki bana kizicak bi kaciniz ama bana kizicak olanlar acio bi izlesinler cesaret edip benim kendime guvenim artti izledigimde korkmadim izlerken normal dogumu bi cesaret geldi laz kiziyim ben insaAlalh hersey yolunda gider kizimda yola donerse normal dogurucam bu bnm rabbimden diledigim duam. Bir duamda hepimize kolay dogum nasip etsin unutmayin doguma gideceginiz zaman yakinlariniza soyleyin size yasin suresi okusunlar meryem suresi okusinlar cok faydasi oluyo ve rabbi yesiri bol bol okuyun doguma giderken allah yar ve yardimcimiz olsun kizlar zaman daraldikca heyecan artiyo sayili gunumuz kaldi korkularimizda var ama rabbime emanetiz yavrularimizda oyle en hayirlisi neyse onu nasip etsin bize Amin... bugun temizlik gunu dogumdan once perdeler falan derken evi bi elden geciricez tek degilim eltilerim geliyo biri bende suan bu persembe dr kontrolum var bakalim ne dicek dogum icin heyecanliyim birazda tedirgin dua edelim birbirimize insanin kendine ettigi duadan cabuk kabul olurmus baskasinim ettigi dua ve hamile olamayanlar icinde edelim bol bol rabbim isteyene versin evladi ama hayirli olani kizlar k bakmayin baya uzun oldu zaman daraliyo ondanmidir nedir bu ara cok hassasim durduk yere aglayasim geliyo neden bilmiyorum icim daraliyo sanki

Günaydın kızlar yine uyku yok bana wc istegi mide bulantısı çok uykum var ama uyuyamıyorum 3 gündür böyle 3 saat sonra dr kontrolüne gidecem bakalım ne diyecek

Kızlar bugün çatı muayenesi yapacaktı doktor çatala bile çıktım ama izn vermedim ben sezeryan olacağım dedim ve yaptıramadım çok korktum doktor da mecburen gün verdi sezeryan için malesef

Canım korkuyorsan olmuyor zaten işler bir şekilde ters gidiyor. Sen hem sancı çekip hem sezeryan olduğunla kalıyorsun. Cesaretin yoksa ben yapamam diyorsan baştan karar vermek de güzel. İnşallah çok rahat bir ameliyat geçirirsin hemencecik iyileşirsin sağlıcakla kavuşun inşallah

Ben de sürekli Doğum izliyorum. Bir program var saniyede 4 bebek diye bir program var bilen vardır beni çok cesaretlendiriyor. Çok kötü şartlarda bile Doğum yapan annelerin mutluluklarını görmek hele de.... her ne şekilde olursa olsun hayırlısı ve en kolayı hepimiz için olsun. Bütün hamilelere dua ediyorum

Ayrıca ben de normal Doğum istiyorum bunun için yapmadığım kalmadı

Hurma perine masajı yürüyüş merdiven inip çıkma pilates topu üstünde zıplama

Son bir hafta kala da halı sileceğim
Bence en önemli şey korkmamak, yapabileceğine inanmak. Arkadaşım normal doğum yapacaktı ama korkuyordu 10 cm açıklığı vardı ama bebek aşağı inmedi saatlerce sancının üstüne doğmadı. Doktor mecbur sezeryana aldı. İkisi de sağlıklı çok şükür ama kızcağız çok bitap düşmüştü.

İnşallah rabbim en güzelini hazırlar hepimiz için. Her zorlukta da bir hayır vardır diyelim. Ayrıca inşirah süresi de çok hikmetli her daim okurum ben tavsiye ederim

Günaydın anneler bnmde yaklaşık bi saattir sancım vr karnımın alt kısmında ve sırtımda duşa gırdım ıyı geldı cıkınca yine aynı başladı napcam yaa

Günaydın anneler bnmde yaklaşık bi saattir sancım vr karnımın alt kısmında ve sırtımda duşa gırdım ıyı geldı cıkınca yine aynı başladı napcam yaa

Canım uzan ve süresini kontrol et dün bir arkadaş yazmıştı aralıklarla gelip 40-50 sn sürüyorsa belden başlayıp karna doğru geliyorsa gerçek sancı diye. Kendini takip et hemen bir hastaneye git

Perine masajına ne zaman başladın canım? Haftafa kaç gün kaç dakika birde nasıl yapıyosun?

Ne güzel yazmışsın Can'ım benim ilki boş yere bana göre tabi sezeryan oldu ikinciyi normal yaptıracak doktor bulamıyorum bulsam da riskli diyorlar kokuyorum ne yapacağımı şaşırdım durdum herşey yolundaysa bence herkes normal Doğum yapın bide doktorlara inanmayın özellikle em küçük aksilikte hemen sezeryana alıyorlar bu çok kötü bir şey ben dedim öle birşey varsa hakkımı helal etmiyorum

Canım uzan ve süresini kontrol et dün bir arkadaş yazmıştı aralıklarla gelip 40-50 sn sürüyorsa belden başlayıp karna doğru geliyorsa gerçek sancı diye. Kendini takip et hemen bir hastaneye git
Bi saatr gecmedi de aralıksız devam ediyor suan hafifledi ama gelıo yine off bide ilçedeyım hastane merkezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…