2017 Şubat Anneleri

Günaydın hanımlar...yorumları şaşkınlıkla okuyorum..Neden birbirinize fikrinizi kabullendirmeye çalışıyorsunuz? Neden farklılıklara bu kadar kapalı ve tahammulsuzlestiniz acaba? Genel olarak toplumdaki tüm sorunların temeli de bu değil mi zaten...Her doğum özeldir..Her beden farklıdır...bu tamamen anne adayinin fikri ve tercihi olmalidir..ben normal dogum istiyorum ikisinin de artilarini eksilerini biliyorum...son anda doktor sezeryan derse karsi cikacak da degilim ...ben bu şekil dogururum o bayan o şekil doğurur..gerginliğe hiç gerek yok..kimsenin doğumuna kimse karisamaz

Günaydın Herkese
Ben de şaşkınlıkla okuyorum
Toplum olarak da böyleyiz hep ve her yerde Allah ıslah etsin
Benim fikrim doğrudur ben okudum mantığı ne saçma
29 dikişle normal Doğumdan çıkan arkadaşımdan dolayı vajinal doğumdan soğudum benim vajinam benim kararım millete ne!

Günaydın kizlar grip oldum inşallah çabuk geçer işlerim hep kaldı.
Bu arada ben 3. Kez sezeryan olucam. Lütfen olumsuz birsey yazmayın. Haklısınız en güzeli doğal ben de tavsiye ediyorum ama bedenen ve ruhen kaldiramayacaklar var bırakalım da drlar karar versin.mesela bana da sen doğum yapmadın ki ameliyat oldun diyorlar bu beni en çok acıtan şey. Ölümden döndüm eğer sezeryan olmasaydı olurdum ilk doğumumda....
Doğal doğum ilk tercih olmalı ama herkesin yapısı sağlık durumu elvermeyebilir. Kırıcı olmaya gerek yok. Mesajları okurken ağladım çünkü ben dé çok büyük ukte dir bu mevzu.ölene kadar bunun eksikliğini yaşayacağım. Ama bana doğum yapmadın ki diyenleri de Allah à havale ediyorum..

Valla aynı şaşkınlık içerisinde burda çoğu insan .. malesef insanların düşüncelerine isteklerine saygı duyamayacak kadar kendimiz çok biliyoruz herşeyi. Bizim doğru bildiğimizin dışında herşey tü kaka:) asıl cehalet bu işte malesef. Başımıza ne geliyosa bu bilmişlikten geliyor.

Yok olur mu vajinan dünya sağlık örgütü kararıyla çok bilmişlerin emrine amade.. kendin karar veremezsin:))

İvo geçmiş olsun canm Doğuma da çok az kalmış gün olarak dediğin gibi bi ödev de yarım olsun
Diğerleri için de eline sağlık inşallah iyi notlar alırsın
Dediğin ürünler ne kadara mal oldu peki? Mesela keseler?

ise gitmemenin keyfi baska artik hergun tombalak halimle giyinme derdinden kurtuldguma baska seviniyorm ev hanimligi gibisi var mi yaaaaa mis missss yavrularimizi da alip guzel haberlerle gecirecgmz aylarimz olsun ins.

Aynen canm en güzeli giyinmek zorunda olmamak
Ama maaşlı ev hanımlığı güzel ötekinden sıkılırım
Allah kimseyi işinden edip mecburi ev hanımı yapmasın böyle güzel sebeplerle olsun

Gün boyu bastıran uyku gece nereme kaçıyor acababi de benim iştahım tekrar açıldı 12 kiloda kalmıştım ne güzel kendimi durduramıyorum çok acikiyorum
Gece yeme cıss
Süt iç acıkınca

Ben de sabah yataktan çıkasım gelmiyor şimdi de yatamıyorum

Üstelik acıktım da en iyisi gidip bir dolap karıştırayım

Sen de yeme gece :)
Gündüz çok uyuyunca bana da öyle oluyor canm

Bak işte ne güzel bir yorum korkuyorsan yapma korkmuyorsan yap
Tebrik ederim

Canım maşallah kilosu da çok güzel bebeğinin haftası da me güzel ilerledi
Sen bilirsin belki vücutta kızarıklık normal mi
Cildim komple kızarık özellikle bacaklar ve göbek
Parmakla bastırınca beyaz iz kalıyor ödem mi ki?

Bi saatr gecmedi de aralıksız devam ediyor suan hafifledi ama gelıo yine off bide ilçedeyım hastane merkezde

Geçmiş olsun kübra
Allah yardımcın olsun

Ben de okumadım aynen
Herkes kendi bedeninde dilediği kararı verir
Ben göz ameliyatı oldum mesela gözümü çıkardılarsa ilk önce olmada mıydım öyle oluyor diye? Kalp ameliyatında da kaburgaları kesip açıyorlar mesela.
Allah herkese hayırlısını versin
Her bedene tolere edebilecek kadar acı versin
Ne zaman canm sezeryan? Benim 14 şubat dedi doktor

Canm ben dr şimdi seni soracaktım nasılsın iyi misin? Ne zamandır karşılaşmadık

Doğum yapmadım ki ne ya!!!! Mal bu insanlar mal! Bir anneye bunu diyenin dili kopsun bağlansın inşallah!

Herkese merhaba,, doğum yapmis olanlarin gözü aydin umarim iyilerdir..yapacak olanlarinda allah yardimcilari olsun..ben gibi gun sayanlara kolaylik versin bambaşka bir heyecan..kimin ne şekilde doğum yapacağı kimseyi ilgilendirmez buradaki çoğu anne adayi bilinçli..internet denen birşey var bide ebeler doktorlar bu konuda en doğru kaniya varirlar..bende normal doğum istiyordum fakat gebelik tansiyonu olduğu için maalesef cocugumu ve kendimi tehlikeye atamam..ki doktor da bu görüşte.. Eskiden analarimiz nasil normal doğuma giriyordu mevzusuna girmeyin eskiyle yeni arasında dağlar kadar fark var bunu unutmayin..Herkes bu kadar yaklasmisken doğuma birakin fikrinizde size kalsin...her anne kendine uygun olan tercih edecek kapasitede bence..kusura bakmayn yazacak daha çok şey var ama susuyorum. Okurken vaktinizi aldım hakkinizi helal edin...hayirli saglikli doğumlar ins

Ne güzel sevgililer gününde kavuşacaksınız inşallah:) bizimki de 7 Şubat:) ama doktor tarihi verirken "tabi beklerse" diyip durdu inşallah bekler . Sağlıkla kavuşalım inşallah

Ben de şuan çok saskinim.sabah uyanır uyanmaz sezeryan kotu cerahat akiyo falan.zaten hepimizin karnı burnunda. Ve çoğumuz da bu konuda gergin.bu işler sadece okumayla araştırmayla olmuyor .kimsee kimsenin vücudunu fikrini psikolojisini bilemez. Burda kafaniza gore konusupta insaların hakkina da girmeyin bence. Mesela benim her şeyim normal olacak gibi görünüyor ama panik atagim var.napim ben şimd?.burada bu kadar felaket senaryoları yazmaya ne hakkınız var.burasi birbirimize destek olma yeri değil miydi. Sabah sabah içim daraldi.

Ne güzel sevgililer gününde kavuşacaksınız inşallah:) bizimki de 7 Şubat:) ama doktor tarihi verirken "tabi beklerse" diyip durdu inşallah bekler . Sağlıkla kavuşalım inşallah
Aaa ayni gun 07.02.17 inş allah hayirlisini nasip etsin..ayni seyi doktor bana da söyledi beklerse Diye:)

Aaa ayni gun 07.02.17 inş allah hayirlisini nasip etsin..ayni seyi doktor bana da söyledi beklerse Diye:)

Doktorlarımız 39+0 ı beklemiş hep ikinizin tarihe göre o çıkıyor bundan
Ama doktora o kadar bekler mi çok kıpırdak bu diyen bendim :)
İnşallah beklerler de içerde büyürler dedi doktor
Amin, herkese hayırlısı

Canm ben dr şimdi seni soracaktım nasılsın iyi misin? Ne zamandır karşılaşmadık

Doğum yapmadım ki ne ya!!!! Mal bu insanlar mal! Bir anneye bunu diyenin dili kopsun bağlansın inşallah!
Sağol canım. Ben de seni soracaksın mesajını gördüm. Doğum tarihiniz cokk romantik... Çok hoşuma gitti sağlıcakla doğsun bebis...
Ben de gribim iki gündür işlerim kaldı daha gün almadım pzt kesinlesecek. 39 hafta bitsin istiyorum. Bebek için daha iyi olur ama dünden beri sanki adet ağrısına benzer şeyler yaşıyorum. Yalancı sancılar sanırım inşallah artma yoksa bu hafta alırım dedi dr. Bu arada drdan tarih için kaçıyorum o da hemen alayım derdinde. Ama sezeryanda iyi bi dr vazgeciyorum ben d3. Bakalım ...
Ben şekerleri çikolataları halletmedim daha.. Bi de iki takım lohusa pijama si aldım yeterli mi....daha önce doğurdu ama iki valiz gittim. Şimdi tek valiz yapayım istiyorum. Herkes abarttı dedi de:)ondan içime dinmiyor. Kızlar hazırda olan varsa anne bebek hastane ihtiyaç listesi paylaşabilir mi
Doğum konusunda sıkmayın kendinizi bebise odaklanın. Zaten hersey olacağına varıyor. Allah uzak etsin bir komşumuz un gelini kafayı yedi normal doğum yaparken.o yüzden herkes kendini daha iyi bilir. Doğada hersey yarar zarar ilişkisine göre halledilir. İnşallah sıkıntısız bu son süreci de atlatiriz. Okul da bitti bu arada hayırlı olsun. Bi daha ki okul zamanında bebislerin emekleme zamanların konuşuyor olucaz insalllahhhh

Evet videoları bakmıştım iki tane baş parmağıyla yapıyorlar sen de öyle mi yapıyorsun acaba yoksa normal işaret ve orta parmakla mı?

Şaşkınlıkla okuyorum diyorsun. Ama sende sonunda etmişsin lafını.
sezaryen veya normal doğum hakkında lütfen kimse olumsuz konuşmasın. Bilmek duymak zorunda değiliz!!! İlk doğumum olacak zaten yeterince stresliyim. Bu sayfayada stresimi azaltmak benim gibi bir sürü insan olduğunu görmek bişiler sormak paylaşmak için giriyorum.
Allah herkese bebeğini en sağlıklı hangi yolla alacaksa o şekilde nasip etsin.

Çok doğru biz planlar yapıyoruz ama kısmetimizde ne varsa o oluyor. İnşallah başımıza en iyisi ve en güzeli gelir :)

Doktora güvenmeyip illa normal diye diretmek de bile bile kendini de çocuğu da ateşe atmak yani. Benim kızımın kordonu bir tur boynuna dolanmış. O yüzden iki şekle de hazırlamaya çalışıyorum kendimi

Teşekkür ederim. Eşim sabah işe gidiyor o gidince yayıla yayıla öğlene kadar yatıyorum sonra gece uykum kaçıyor acıkıyorum bu düzen beni mahvedecek ev hanımlığı bana daha da kilo aldıracak

Evet videoları bakmıştım iki tane baş parmağıyla yapıyorlar sen de öyle mi yapıyorsun acaba yoksa normal işaret ve orta parmakla mı?

Ben işaret parmağımla yapıyorum iki baş parmağıyla daha rahat olurdu ama ellerim yetişmiyor göbeğimden

Çok sağolun ya!!! Sayenizde normal doğumda 29dikiş diye bişey duydum!!!! ilk doğumum ve normal istiyorum. Yeterince korkum ve stresim var 2ye katladınız çooook teşekkür ederim.
Hangisini istiyosanız onu yapın! Kimse sezaryenin kötü öreneklerinden veya normal doğumun kötü örneklerinden bahsetmesin.
Herkesin doğumu farklıdır.
Neyseki Rabbime sığınmak var. Yoksa psikoloji bozar mesajlarınız...

İlk oğlumda o kadar çok istedim ki normal doğumu 2 ay 3cm açıklık ve kasılmalarla gezdiğim halde olmadı..oğlum 4 kilo doğdu ben 1 güne yakın suni sancı aldım ama olmadı..o zmn çok üzüldüm..senin söylediğin gbi doğurmadım doğurtuldun dediler..bu tercih ve nasip işi..o zmn çok üzülmüştüm..bence kendini şartlandırmak bana artık saçma geliyor..herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim

Selam kızlar döktürmüşsünüz son ana kadar kimsenin Doğum şekli belli olmaz akışına bırakın kimseyide olumsuz etkilemeyin. Ben kimsenin lafından etkilenmem babada deniyor normal şöyle zor sezeryan şöyle Zor umrumda olmadı İnanın zaman neyi gösterecek bilemeyiz kimsenin lafından da etkilenmeyin anı yaşayın çok özel zamanlardan geçiyoruz ağrısı da olsa uykusuzda olsak bu zamanlar güzel zamanlar ben son zamanlarımı gezerek geçirmeye karar verdim bebiş olunca uzun müddet evden çıkamayacaz çünkü gezecem tatilin hakkını vereceğim bol bol yürüyeceğim aynı bedende iki kalp atıyor iki can var bu bizim nimetimiz degerini bilelim sağ Salim kucağımıza alalım önemli olan bu benm doktorum benim için önemli olan hastaneden ikinizinde sağlıklı çıkması dedi benim kafadan sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…