2017 Şubat Anneleri

Normalde doktorum 4 şubat dedi ama ben istemedim bi problem olur mu 3 gun ddn dedim olmaz o zmn alalim dedi.. 38+6 oluyor..
37 yi doldurunca prematüre sayılmıyormuş
34 de riskli dönem bitti kabul ediliyormuş
Sağlıklı olsunlar da

Allah analı babalı ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
Bol bol sıvı tüket sana da çok geçmiş olsun
Darısı bize

Allah anali babali buyutsun canim. Insallah saglicakla evinize cikarsiniz

Kızlar ne oluyor size yahu . Hormonar mı deprestı anlamadım ki . Farkında mısınız ortaya saçma sapan konusup sızı bu tartışmaya surukleyen arkadaş ortamında yok sıvısmıs resmen . Bir deli kuyuya bir tas atmıs kırk akıllı çıkaramamış mısalı bugun burası . Strese ne gerek var . Bebişleri konuşmak varken. Benimde ulk dogumum olacak ve ne olacağı daha bellı degil. Korkutmayalım bırbırımızı . Gobuslerımız sevelım . Helekı su son zamanlarda HUZURSUZLUGA HAYIR

Aynen aslında sezeryan Doğum yapanlara eksik annelik sıfatı yapan insanlar var etrafta çok sinir oluyorum annelik doğurmakla olmuyor Canlar emek sabır gerekir anne olmak için illa acı çekmeye gerek de YÖK keşke herşey yolunda gitseydi bende normal doğursaydım diyorum ama sonra diyorum her işte vardır bir hayır ... nasıl doğurduğumuzun önemi YÖK nasıl mutlu olduğumuz önemli ..

Çok geçmiş olsun iyi olmanıza da çok mutlu oldum bugün doğum haberi aldığıma da gördükçe daha çok sabırsızlanıyrm kavuşcağım anın hayaliyle yaşıyrm dediğin gibi bu ara sırt bel aprılarım azaldığı için yatıp bol bol dinleniyrm uyumaya çalışıyrm inşallah sütünde çoğalır ne güzel kuzun kollarında artık

Bir mağazaya gidip yüzdelerde kıyafetten hangisini giyeceğime nasıl ben karar veriyorsam bedenim Canım dan olanı nasıl kucağıma alacağıma da ben karar veririm daha doğrusu bu iş kısmet işidir nasıl dünya ya geleceğine Rabbim karar verir ..onun için başkalarını yargılayana kadar iyi bir anne olmaya bakın ya da biraz aynaya bakın daha o masaya oturmadan doğurdunuz bebeklerinizi masaalah ..

Bir mağazaya gidip yüzdelerde kıyafetten hangisini giyeceğime nasıl ben karar veriyorsam bedenim Canım dan olanı nasıl kucağıma alacağıma da ben karar veririm daha doğrusu bu iş kısmet işidir nasıl dünya ya geleceğine Rabbim karar verir ..onun için başkalarını yargılayana kadar iyi bir anne olmaya bakın ya da biraz aynaya bakın daha o masaya oturmadan doğurdunuz bebeklerinizi masaalah ..

Sabahdan beri baya tartışılmış konu bende bir iki bişeyler eklemek istiyrm kızlar gerçekden herkesin vucut yapısı farklı hiç kimseyle kıyaslamayın kendinizi ne sezeryandan ne normal doğumdan birilerinin hikayesinden etkilenipde korkmayın he şunuda savunuyrm herkesin kendi düşünceleri ve tercihleri vardır bu kimseyi alakadar etmez bende çok hikaye okudum bol bol yürüyüş yapdığı halde açılması olmayan özenle tüm normal doğum egzersizleri plateslerini yaptığı halde normal doğuramayan yani bizim isteğimizle planımızla olmuyor su akar yolunu bulur demişler dert etmeye gerek yok kimseyi kırıp incitmeyede sağlıklıkla sıhhatle kucağımıza alalımda gerisi boş bu arada bende normal doğum isteyen bir anneyim fikirlerimi hiçbişey değiştirmiyo ama sezeryan ihtimaline karşıda hazırlıyrm kendimi çantamı bile sezeryan ihtimaline karşı hazırladım olurda 2 gece kalmam gerekirse diye valla bebeğimi kollarıma alayımda hiç bişey önemli değil o sıcaklığı o kokuyu hissediyrm şimdiden anneler bunu düşünün sizde zamanımız azaldı iyice

Bşhayırlı uğurlu oldun Can'ım üzülme sağlıklı olun yeter ikinizde zamanla olur inş sütün olmazsa da üzülme sen evladının yanında sağlıkla kal yeter bence

Kızlar başından beri yazıyorum bu sayfaya..
Hiç bir zaman iki doğum yönteminden birini savunmadım.Bütün mesajlarımı okuyup bakabilirsiniz.
Hep başından belli hayırlısını dilemek gerektiğini ,2 yönteminde bir doğum şekli olduğunu ama bu yöntemlerden hangisinin bizler için en iyisi olacağını bilemiyeceğimizi söyledim...
Tek kızdığım bilip bilmeden sezeryan tercihi olan annelerin yargılanması ,kötü anne muamelesi görmesi ,sürekli olarak korkutulması...
Ya insanız neticede ,bu kadar psikolojik baskı niye ???
İnsanın tüm vucudu normal doğum için elverişli olsa bile beyni normal doğuma programlanmazsa olmuyor bu iş.
Bazen de herşey yolundayken yaradan kısmet etmiyor.
Hepimiz yetişkin insanlarız. Bir başkasının düşüncesini yargılayıp tüü kaka demek yerine herdaim için hayırlısını dileyelim..
Unutmayın bizim yerimizde olmak isteyen bir sürü insan var...

Rabbim sağlıkla sıhhatle gönlünüzdeki yöntemle yavrularınıza kavuşmayı nasip eylesin.

Gözün aydın canım.
Güle güle büyüt prensesini.
Süt için bol bol emzir. Genelde 3 gün gibi geliyor süt.
Stres yapma ve her fırsatta dinlenmeye çalış

Dün akşamdan beri inceden belim ağrıyor ..sabah da kansiz akinti gelmis ama kan oladigi icin uzerine kondurmadim .Acaba başlıyor muyuz?

Canım günlerimiz aynı. Benim de belime ağrılar giriyor.
Akıntı kansız olsa bile takip edelim kendimizi. Malum son haftalardayız artık...

Kızlar sancı ile uyandım sabah sekizden beri sancım war.. Doğum mu acaba of

Ah canım ya..
Dün başına geleni okudum. Hakkında hayırlısını diliyorum.
Panik yapma ve kendini takip et.
İstersen yakın bir yerde nst'ye gir bakalım.

Sen şanslısın ne güzel haftaya bebişine kavuşcan biz hala belirsizlikle bekleyelim

Aynen canım sağlık olsun.
Çok sağol güzel dileklerin için :*
Kese tanesi 3 tl.
Şişe tanesi 2.5 tl canım.

Renkleri ve etiketlerini kendim seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…