- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Oyyy oyyyy sağlıkla giysin paşan bu cicileri. Bunlarda benim paşamın :)Bunlarda bizim ilk ayakkabılarımız
37 yi doldurunca prematüre sayılmıyormuşNormalde doktorum 4 şubat dedi ama ben istemedim bi problem olur mu 3 gun ddn dedim olmaz o zmn alalim dedi.. 38+6 oluyor..
Kizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
Kansız ise normaldir büyük ihtimalle ama sen takip et kendini bakalımDün akşamdan beri inceden belim ağrıyor ..sabah da kansiz akinti gelmis ama kan oladigi icin uzerine kondurmadim .Acaba başlıyor muyuz?
37 yi doldurunca prematüre sayılmıyormuş
34 de riskli dönem bitti kabul ediliyormuş
Sağlıklı olsunlar da
Aynen öyle 34 den sonrası erken doğum olmuyormuş ben hafta sonu olmasin diye istemedim doktorumda kabul etti..hayirlisi olsun hakkimizda
Allah analı babalı ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
Bol bol sıvı tüket sana da çok geçmiş olsun
Darısı bize
Kizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
Çok geçmiş olsun iyi olmanıza da çok mutlu oldum bugün doğum haberi aldığıma da gördükçe daha çok sabırsızlanıyrm kavuşcağım anın hayaliyle yaşıyrm dediğin gibi bu ara sırt bel aprılarım azaldığı için yatıp bol bol dinleniyrm uyumaya çalışıyrm inşallah sütünde çoğalır ne güzel kuzun kollarında artıkKizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
Bşhayırlı uğurlu oldun Can'ım üzülme sağlıklı olun yeter ikinizde zamanla olur inş sütün olmazsa da üzülme sen evladının yanında sağlıkla kal yeter benceKizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
Dün akşamdan beri inceden belim ağrıyor ..sabah da kansiz akinti gelmis ama kan oladigi icin uzerine kondurmadim .Acaba başlıyor muyuz?
Kızlar sancı ile uyandım sabah sekizden beri sancım war.. Doğum mu acaba of
Sen şanslısın ne güzel haftaya bebişine kavuşcan biz hala belirsizlikle bekleyelimKızlar başından beri yazıyorum bu sayfaya..
Hiç bir zaman iki doğum yönteminden birini savunmadım.Bütün mesajlarımı okuyup bakabilirsiniz.
Hep başından belli hayırlısını dilemek gerektiğini ,2 yönteminde bir doğum şekli olduğunu ama bu yöntemlerden hangisinin bizler için en iyisi olacağını bilemiyeceğimizi söyledim...
Tek kızdığım bilip bilmeden sezeryan tercihi olan annelerin yargılanması ,kötü anne muamelesi görmesi ,sürekli olarak korkutulması...
Ya insanız neticede ,bu kadar psikolojik baskı niye ???
İnsanın tüm vucudu normal doğum için elverişli olsa bile beyni normal doğuma programlanmazsa olmuyor bu iş.
Bazen de herşey yolundayken yaradan kısmet etmiyor.
Hepimiz yetişkin insanlarız. Bir başkasının düşüncesini yargılayıp tüü kaka demek yerine herdaim için hayırlısını dileyelim..
Unutmayın bizim yerimizde olmak isteyen bir sürü insan var...
Rabbim sağlıkla sıhhatle gönlünüzdeki yöntemle yavrularınıza kavuşmayı nasip eylesin.
Sen şanslısın ne güzel haftaya bebişine kavuşcan biz hala belirsizlikle bekleyelim
İvo geçmiş olsun canm Doğuma da çok az kalmış gün olarak dediğin gibi bi ödev de yarım olsun
Diğerleri için de eline sağlık inşallah iyi notlar alırsın
Dediğin ürünler ne kadara mal oldu peki? Mesela
Çok beğendim ivo güle güle dağıtın bi bakayım ben de o sayfayaAynen canım sağlık olsun.
Çok sağol güzel dileklerin için :*
Kese tanesi 3 tl.
Şişe tanesi 2.5 tl canım.
Eki Görüntüle 1942657
Renkleri ve etiketlerini kendim seçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?