- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Canım çok güZel güle güle kullansın bücürükKızlar şu gergin havayı atıp miniklerimizi düşünelim. Bakın bizim cicilerimize :)
az önce kontrole gittik ogliş 3 kiloya yaklaşmış 2900 filan normal Doğum poZisyonunda yüzünü göstermedi geçen hafta ilk kez yüzünü görünce belki bu haftada gösterir umuduyla bi umut gittik ama nafile Dr a Doğum yaklaştı mı diye sorduk onu bilemeyiz eve gidince suyun gelip geledebilrisn yada beklersin dedi doğacağı zamana minik beyefendi karar verecekmiş ne zaman isterse gelsin oglişim sağlıcakla gelsinde bir dahaki kontrole şubatın başında çağırdı o zaman belli olur bi nebze dedi suyun gelirse nişan gelirse bir günde 10 hareketten az hareket ederse 5 dk ya 1 sancı girerse bekleme gel dedi bizden haberler bu kadar
Canım çok güZel güle güle kullansın bücürük
Doktor ilk 14 şubat deyince tereddüt ettik acaba ileride sıkıntısını Yaşar mı diye ama kısmetSağol canım. Ben de seni soracaksın mesajını gördüm. Doğum tarihiniz cokk romantik... Çok hoşuma gitti sağlıcakla doğsun bebis...
Ben de gribim iki gündür işlerim kaldı daha gün almadım pzt kesinlesecek. 39 hafta bitsin istiyorum. Bebek için daha iyi olur ama dünden beri sanki adet ağrısına benzer şeyler yaşıyorum. Yalancı sancılar sanırım inşallah artma yoksa bu hafta alırım dedi dr. Bu arada drdan tarih için kaçıyorum o da hemen alayım derdinde. Ama sezeryanda iyi bi dr vazgeciyorum ben d3. Bakalım ...
Ben şekerleri çikolataları halletmedim daha.. Bi de iki takım lohusa pijama si aldım yeterli mi....daha önce doğurdu ama iki valiz gittim. Şimdi tek valiz yapayım istiyorum. Herkes abarttı dedi de:)ondan içime dinmiyor. Kızlar hazırda olan varsa anne bebek hastane ihtiyaç listesi paylaşabilir mi
Doğum konusunda sıkmayın kendinizi bebise odaklanın. Zaten hersey olacağına varıyor. Allah uzak etsin bir komşumuz un gelini kafayı yedi normal doğum yaparken.o yüzden herkes kendini daha iyi bilir. Doğada hersey yarar zarar ilişkisine göre halledilir. İnşallah sıkıntısız bu son süreci de atlatiriz. Okul da bitti bu arada hayırlı olsun. Bi daha ki okul zamanında bebislerin emekleme zamanların konuşuyor olucaz insalllahhhh
Çünkü bu mevzu aynı bu şekilde 5. Ayımızda da geçti burada, eskiden beri okuyorsanız görmüşsünüzdür ve sezeryan yerden yere çalındıŞaşkınlıkla okuyorum diyorsun. Ama sende sonunda etmişsin lafını.
sezaryen veya normal doğum hakkında lütfen kimse olumsuz konuşmasın. Bilmek duymak zorunda değiliz!!! İlk doğumum olacak zaten yeterince stresliyim. Bu sayfayada stresimi azaltmak benim gibi bir sürü insan olduğunu görmek bişiler sormak paylaşmak için giriyorum.
Allah herkese bebeğini en sağlıklı hangi yolla alacaksa o şekilde nasip etsin.
Çok doğru biz planlar yapıyoruz ama kısmetimizde ne varsa o oluyor. İnşallah başımıza en iyisi ve en güzeli gelir :)
Doktora güvenmeyip illa normal diye diretmek de bile bile kendini de çocuğu da ateşe atmak yani. Benim kızımın kordonu bir tur boynuna dolanmış. O yüzden iki şekle de hazırlamaya çalışıyorum kendimi
Teşekkür ederim. Eşim sabah işe gidiyor o gidince yayıla yayıla öğlene kadar yatıyorumsonra gece uykum kaçıyor acıkıyorum bu düzen beni mahvedecek ev hanımlığı bana daha da kilo aldıracak
Ben işaret parmağımla yapıyorum iki baş parmağıyla daha rahat olurdu ama ellerim yetişmiyor göbeğimden
ama ben çok üzülüyorum şuan hay AllahÇok sağolun ya!!! Sayenizde normal doğumda 29dikiş diye bişey duydum!!!! ilk doğumum ve normal istiyorum. Yeterince korkum ve stresim var 2ye katladınız çooook teşekkür ederim.
Hangisini istiyosanız onu yapın! Kimse sezaryenin kötü öreneklerinden veya normal doğumun kötü örneklerinden bahsetmesin.
Herkesin doğumu farklıdır.
Neyseki Rabbime sığınmak var. Yoksa psikoloji bozar mesajlarınız...
Normalde doktorum 4 şubat dedi ama ben istemedim bi problem olur mu 3 gun ddn dedim olmaz o zmn alalim dedi.. 38+6 oluyor..Doktorlarımız 39+0 ı beklemiş hep ikinizin tarihe göre o çıkıyor bundan
Ama doktora o kadar bekler mi çok kıpırdak bu diyen bendim :)
İnşallah beklerler de içerde büyürler dedi doktor
Amin, herkese hayırlısı
Amin ya ben de başından beri savaştı 2 ssvd için olmayınca kafamdan silip attım. Rabbim daha iyi bilir. Benim icin hayırlı olan buymuş demekki. Ben yine de buna odaklanmiyorum.son gebeliğim tadını anını çıkaralım yasiyayim istiyorum.İlk oğlumda o kadar çok istedim ki normal doğumu 2 ay 3cm açıklık ve kasılmalarla gezdiğim halde olmadı..oğlum 4 kilo doğdu ben 1 güne yakın suni sancı aldım ama olmadı..o zmn çok üzüldüm..senin söylediğin gbi doğurmadım doğurtuldun dediler..bu tercih ve nasip işi..o zmn çok üzülmüştüm..bence kendini şartlandırmak bana artık saçma geliyor..herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
Gerçekten bir bedende can gibiyiz.herni çok guzelllSelam kızlar döktürmüşsünüz son ana kadar kimsenin Doğum şekli belli olmaz akışına bırakın kimseyide olumsuz etkilemeyin. Ben kimsenin lafından etkilenmem babada deniyor normal şöyle zor sezeryan şöyle Zor umrumda olmadı İnanın zaman neyi gösterecek bilemeyiz kimsenin lafından da etkilenmeyin anı yaşayın çok özel zamanlardan geçiyoruz ağrısı da olsa uykusuzda olsak bu zamanlar güzel zamanlar ben son zamanlarımı gezerek geçirmeye karar verdim bebiş olunca uzun müddet evden çıkamayacaz çünkü gezecem tatilin hakkını vereceğim bol bol yürüyeceğim aynı bedende iki kalp atıyor iki can var bu bizim nimetimiz degerini bilelim sağ Salim kucağımıza alalım önemli olan bu benm doktorum benim için önemli olan hastaneden ikinizinde sağlıklı çıkması dedi benim kafadan sağ olsun
Cokk guzeller.güle güle giysin elif kizimizKızlar şu gergin havayı atıp miniklerimizi düşünelim. Bakın bizim cicilerimize :)
Bunlarda bizim ilk ayakkabılarımız
Doktor ilk 14 şubat deyince tereddüt ettik acaba ileride sıkıntısını Yaşar mı diye ama kısmet
İnşallah gribin iyileşsin de öyle gelsin bebek
Bence pijaman yeter bolca atlet koy terleniyormuş ama sen biliyosundur zaten
Çikolataları da hacışeriften söyleyeceğim ben pzt günü
Çünkü bu mevzu aynı bu şekilde 5. Ayımızda da geçti burada, eskiden beri okuyorsanız görmüşsünüzdür ve sezeryan yerden yere çalındı
Ben o zaman korkudan istemiyordum vajinal şimdi de safra kesem sebebiyle mecbur kaldım
O zaman da uyarıldı kötülenmesin diye ve daha neler neler yazıldı buna rağmen yine bu muhabbet dönünce ben de yazdım vajinal da çok matah değil sezeryan da ama bünyenin kaldırma meselesi
Bu çocuklar bir şekilde çıkacak ve biri kakayken diğeri de Gül demeti değil
İlknur bende de geçen hafta 1 turdu ve hareketlerine bakıyorum sürekli
Dünden beri biraz hareketsiz umarım ikiyi de dolamamıştır
Ev hanımlığı bana da kilo aldıracak gibi
Hareket için hiçbir şey kalmadı artık hayatımda mutfak salon mesafesi hariç :))
Kizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
maaşallah size emdikçe çoğalır inşaallah sütün deKizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
Tebrik ederim cnm kavuşmuşsun eylülüne... maşallah diyorum kendinize iyi bakın ..Kizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
Kızlar şu gergin havayı atıp miniklerimizi düşünelim. Bakın bizim cicilerimize :)
Ne sıklıkta cnm ağrılar ? Çantanı vs kapının önüne koy ve eşini ara istersenDün akşamdan beri inceden belim ağrıyor ..sabah da kansiz akinti gelmis ama kan oladigi icin uzerine kondurmadim .Acaba başlıyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?