2017 Şubat Anneleri

Evet ,gününü bilmek beklemeyi kolaylaştırıyor
Tabi sabırsız çıkıp öncesinde gelmezse

Sizlerinki de süpriz ve heyecanlı bir bekleyiş.
Allah yardımcın olsun
Amin cnm sağol bakalım ne zmn gelcek nasıl gelcek
Aynen canım sağlık olsun.
Çok sağol güzel dileklerin için :*
Kese tanesi 3 tl.
Şişe tanesi 2.5 tl canım.
Eki Görüntüle 1942657
Renkleri ve etiketlerini kendim seçtim.
Çok güzeller canım beşiğin geldi mi bitti mi hazırlıkların

Konu hala bitmemiş sanırım bi kez daha konuşulmuştu sanırım bu gerçi bi iki sabit fikir ortaya bişey atiyo herşeyi ben bilirim diye sadece doğum değil bi çok şey üzerine de olmuştu hepimiz anne olcaz birazimiz ikinci birazimiz ilk tecrübe 2. Ye hazırlanan anneler zaten 1.evlatları için güzelini yapmışlar ki 2. Ye hazırlık yapmışlar biz ilk doğum olacaklar da yaşayarak iyisiyle kotusuyle öğrencez hepsini belki bebeğimiz için yanlış bişey yapicaz ama bilcezki bebeğimize yanlismis doğrusunu bulcaz doğum konusu da böyle ben normal doğum istiyorum nasip olursa ama kesinlikle sezeryan a da on yargılı değilim sezeryan olacaklara da nasıl bunu yaparsın nasıl düşünürsün demeye hakkım olduğunu düşünmüyorum kendisi ve bebeğinin gelişi için demekki kendine onu uygun görmüş bende oldu ki sezeryan olmak zorunda kaldım napcam bu doğuma aykırı vs ben normal dogurcam deyip içimde zarar mı vercem bebeege kimi korkusundan olmak istiyo kimi mecburiyetinden kime ne burda birbirimizi yargılamak korkutmak baskı için değil tecrübelerimizi sıkıntılarimizi heyecanimizi paylaşmak için varız normal doğum yapıp 40 ina kadar kalkamayan da var sezeryan olup 2 günde ayaklanan da var heee bunun tam tersi de var doğumlar bu kadar yaklaşmışken insanları korkutmak ta neyin nesi anlamadım doğrusu herkes istediği gibi doğurur

Son düzenleme:
Aynen canım çok haklısın bu yazinla beyni elverişli olup o anda korkan da var mesela dün arkadaşla konuştum komşusu doğum yapmış normal doğuma girmiş ama o an bebeğin kafası nerdeyse gelmişken bayılıp kalmış ve sezeryan a girmiş eee şimdi burda da açıkça korkuyorum ve sezeryan istiyorum diyen birini bu şekilde bi doğuma kim zorlayabilir ki başka neden aramaya ne gerek var korkuyorum demesi bile yeterli bi sebep bence çünkü doğum başlı başına gerçekten kolay bi olay değil çok haklısın yazılarında

CAnım sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim:) Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütsün inşallah..

Gözünüz aydin. Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin. Süt zamanla artar korkmayin.

CAnım sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim:) Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütsün inşallah..
Geri dönük bir okudum da sen lohusalıkta iyice fena olcan başımıza anladin sen onu inş

Ya bu n11 d3ki çikolatayı gga59 kaç günde geldi sana. Şimdi sipariş verdim ayın 30 ü gibi elimde olur sanırım. Bir de bebek ismini sormadi sipariş verirken. Sonradan mi soracaklar. Hay Allah hata mı yaptım acaba

Geri dönük bir okudum da sen lohusalıkta iyice fena olcan başımıza anladin sen onu inş

Hahaha çok güldüm:))) anladım da, benim normal insanlara bişey dediğim görülmemiştir, hormonlarım hep hakedene çalışıyo:))

Şurda herkes rahatlamak için var, birbirimizden destek alıyoruz, ailemize soramadığımızı anlatamadığımızı birbirimize anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz. Samimiyetle burda yazdığımız sürece kimsenin kimseyle bi derdi olmuyo. Kimse bilmişlik, saygısızlık yapmasın. Burda kimse kimseyi tanımıyo, bilmişlik yaptığımız kişinin bizden kaç gömlek büyük olduğunu bilemeyiz yani. Bi laf var ya senin bildiğin kadar benim unuttuğum var der eskiler:) kitabın ortasından konuşunca kültürlü görünürüm diye düşünüp saçmalayanlara tahammülüm yok benim. Biraz doğal olalım normal olalım ya başka bişeye gerek yok:)

Herkes herkesin ne derece samimi olduğunu anlayabilecek kadar yetişkin çok şükür..

Seviyorum sizi samimiyetini kaybetmeyen arkadaşlarım:) iyiki varsınız ( tüm forum için söyledim )

ege52 kuşum sen istemiştim ben yine karıştırdım. Bu ara çok unutkanlık kızlar telimi bu hafta iki kez unuttum işte. .. yemeği yandı fırın kule döndü. Kendimi unutmasa m iuidir

Bu Bende buna güldüm bak şimdi bende aynen seni. Gibi düşünüyorum haklısın sağol canım bende seni seviyorum

Gel seni bi öpiiiim

ege52 özür dilerim oysaki kaç kez mesajına yanıt verdin. Çok yorgün ya da grip olunca kafam çok karışıyor. Normalde zaten çok unutkanim. Şimdi beş beter oldum. Senin ki kaç günde gelmişti bir de bebişin ismini de vermedim nereye yazacaktım ...

Canım
canım çikolatayı ben almadım..bi arkadaş almıştı ama ismini hatırlamıyorum..yanılmıyorsam 100₺ civarı çikolatalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…