Amin cnm sağol bakalım ne zmn gelcek nasıl gelcekEvet ,gününü bilmek beklemeyi kolaylaştırıyor
Tabi sabırsız çıkıp öncesinde gelmezse
Sizlerinki de süpriz ve heyecanlı bir bekleyiş.
Allah yardımcın olsun
Çok güzeller canım beşiğin geldi mi bitti mi hazırlıklarınAynen canım sağlık olsun.
Çok sağol güzel dileklerin için :*
Kese tanesi 3 tl.
Şişe tanesi 2.5 tl canım.
Eki Görüntüle 1942657
Renkleri ve etiketlerini kendim seçtim.
Aynen canım çok haklısın bu yazinla beyni elverişli olup o anda korkan da var mesela dün arkadaşla konuştum komşusu doğum yapmış normal doğuma girmiş ama o an bebeğin kafası nerdeyse gelmişken bayılıp kalmış ve sezeryan a girmiş eee şimdi burda da açıkça korkuyorum ve sezeryan istiyorum diyen birini bu şekilde bi doğuma kim zorlayabilir ki başka neden aramaya ne gerek var korkuyorum demesi bile yeterli bi sebep bence çünkü doğum başlı başına gerçekten kolay bi olay değil çok haklısın yazılarındaKızlar başından beri yazıyorum bu sayfaya..
Hiç bir zaman iki doğum yönteminden birini savunmadım.Bütün mesajlarımı okuyup bakabilirsiniz.
Hep başından belli hayırlısını dilemek gerektiğini ,2 yönteminde bir doğum şekli olduğunu ama bu yöntemlerden hangisinin bizler için en iyisi olacağını bilemiyeceğimizi söyledim...
Tek kızdığım bilip bilmeden sezeryan tercihi olan annelerin yargılanması ,kötü anne muamelesi görmesi ,sürekli olarak korkutulması...
Ya insanız neticede ,bu kadar psikolojik baskı niye ???
İnsanın tüm vucudu normal doğum için elverişli olsa bile beyni normal doğuma programlanmazsa olmuyor bu iş.
Bazen de herşey yolundayken yaradan kısmet etmiyor.
Hepimiz yetişkin insanlarız. Bir başkasının düşüncesini yargılayıp tüü kaka demek yerine herdaim için hayırlısını dileyelim..
Unutmayın bizim yerimizde olmak isteyen bir sürü insan var...
Rabbim sağlıkla sıhhatle gönlünüzdeki yöntemle yavrularınıza kavuşmayı nasip eylesin.
Kizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
Gözünüz aydin. Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin. Süt zamanla artar korkmayin.Kizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
Geri dönük bir okudum da sen lohusalıkta iyice fena olcan başımızaCAnım sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim:) Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütsün inşallah..
Sizinkilerde çok ciciymiş güle güle giysin beyefendilerOyyy oyyyy sağlıkla giysin paşan bu cicileri. Bunlarda benim paşamın :)
Herseyimiz hazır ama ağrıları takip ettim düzenli değil az az sızlıyor..ablam birden gelirse kork dedi bakalım şimdilik gelen giden yokNe sıklıkta cnm ağrılar ? Çantanı vs kapının önüne koy ve eşini ara istersen
Geri dönük bir okudum da sen lohusalıkta iyice fena olcan başımızaanladin sen onu inş
Bende buna güldüm bak şimdiHahaha çok güldüm:))) anladım da, benim normal insanlara bişey dediğim görülmemiştir, hormonlarım hep hakedene çalışıyo:))
Şurda herkes rahatlamak için var, birbirimizden destek alıyoruz, ailemize soramadığımızı anlatamadığımızı birbirimize anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz. Samimiyetle burda yazdığımız sürece kimsenin kimseyle bi derdi olmuyo. Kimse bilmişlik, saygısızlık yapmasın. Burda kimse kimseyi tanımıyo, bilmişlik yaptığımız kişinin bizden kaç gömlek büyük olduğunu bilemeyiz yani. Bi laf var ya senin bildiğin kadar benim unuttuğum var der eskiler:) kitabın ortasından konuşunca kültürlü görünürüm diye düşünüp saçmalayanlara tahammülüm yok benim. Biraz doğal olalım normal olalım ya başka bişeye gerek yok:)
Herkes herkesin ne derece samimi olduğunu anlayabilecek kadar yetişkin çok şükür..
Seviyorum sizi samimiyetini kaybetmeyen arkadaşlarım:) iyiki varsınız( tüm forum için söyledim )
Hahaha çok güldüm:))) anladım da, benim normal insanlara bişey dediğim görülmemiştir, hormonlarım hep hakedene çalışıyo:))
Şurda herkes rahatlamak için var, birbirimizden destek alıyoruz, ailemize soramadığımızı anlatamadığımızı birbirimize anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz. Samimiyetle burda yazdığımız sürece kimsenin kimseyle bi derdi olmuyo. Kimse bilmişlik, saygısızlık yapmasın. Burda kimse kimseyi tanımıyo, bilmişlik yaptığımız kişinin bizden kaç gömlek büyük olduğunu bilemeyiz yani. Bi laf var ya senin bildiğin kadar benim unuttuğum var der eskiler:) kitabın ortasından konuşunca kültürlü görünürüm diye düşünüp saçmalayanlara tahammülüm yok benim. Biraz doğal olalım normal olalım ya başka bişeye gerek yok:)
Herkes herkesin ne derece samimi olduğunu anlayabilecek kadar yetişkin çok şükür..
Seviyorum sizi samimiyetini kaybetmeyen arkadaşlarım:) iyiki varsınız
canım çikolatayı ben almadım..bi arkadaş almıştı ama ismini hatırlamıyorum..yanılmıyorsam 100₺ civarı çikolatalarYa bu n11 d3ki çikolatayıgga59 kaç günde geldi sana. Şimdi sipariş verdim ayın 30 ü gibi elimde olur sanırım. Bir de bebek ismini sormadi sipariş verirken. Sonradan mi soracaklar. Hay Allah hata mı yaptım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?