2017 Şubat Anneleri

Bu sık tuvalet olayı çok sinir olmaya başladı simdi evden çıkmadan girdim 5 dk olmadan yine varlığını hissediyom bi yere gitmek te artık zevk vermiyor böyle olunca

ay hayırlı olsun çok sevindim. analı babalı büyüsün bebiş sağlıkla vee sütün bol olsun

kızlar tam 6 saatte her yer ciflendi pırıl pırıl parladı camlar halılar vs oh be diyorum
dün akşam da son kez saçımı boyadım, valla özgüvenim yerine geldi be. azcık ta makyaj yapayım artık gelebilir kızım. bu arada zeynep ela düşünüyorduk, eşim de ben de tam içimize sinmemişti çünkü tek isim seviyoruz. Zeynep'e karar verdik
bir de, kızlar hastane süsletecek var mı? 700 tl fiyat aldım kiralık olarak ta en ucuz 200 tl buldum. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ay bir de ben doğurmak istiyorum artık bence yeterince bekledik

kızlar iki doğumun arti eksileri vardır ama bende normal istiyorum ilk doğum ve burda yazılanlar iyice korkuttu beni de lütfen olumsuz şeyler yazmayın doğumdan korku ile sabahtan beri yazicam geriliyorum

Gözünüz aydin Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin.

Üzülme inşallah bişey yoktur.Son durumun nasıl merak ettim bilgilendir bizi.

Doğum olayında herkes kendi hikayesini yazıyor bizim planımız olduğu gibi Yaratıcının da planı var... Buraya yazmışımdır inş Zaman'ında yanlış anlaşılmamışımdır doğum hikayem pozitifti sadece cesaret amaçlı yazmıştım... Bu hamileliğimde tam tersi her ne kadar bilemesem de sürekli makata dönen miniğim var...

Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin. En önemlisi vajinal, sezeryandan ziyade sağlıcakla yavrumuz kucağımızda çıkalım inş gerisi boş...

Çok geçmiş olsun.

2 gün uğramadım 40 sayfa birikmiş. Ancak bitirdim 2 saatte. Neyse cevaplarımı yazayım şimdi de.
Kizlar bugun kan kontrollerim yapildi anestezi dr konsultasyonu yapildi. Insallah yarin sabah 8.30 da spinal sezeryanla kizimi dunyaya getiricem. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
Canım ben okuyana kadar doğmuştur bebek herhalde. İnşallah sağlıkla gelmiştir.

Kendin yapabiliyorsan ne güzel. Ben dün yaptırdım bugün çatı kontrolüm var diye dün gittim çok uzamamıştı o yüzden baya canım yandı ama diğer türlü de gidemezdim çok şükür temiz temiz gittim. Kendim yapabilmeyi çok isterdim.

O ağrılar bende de zaman zaman oluyor. Dün gece ağrıdan tuvalete zor kalktım resmen işkenceydi. Galiba magnezyuma ihtiyaç var ama ben az kaldı diye başlamak istemedim.

Biraz geç oldu cevap yazmak ama bugğn benzer bir şeyi ben de yaşadım . Çatı muayenesi biraz canımı yaktı ama tabi sesimi çıkarmadım. Mauyene bitince kanı gösterdi korkmana gerek yok rahime dokunduğum için kanama oldu ama endişelenecek bişey yok dedi. 1-2 güne kahverengi leke gelir dedi. Normalmi yani.

selin sinem begüm isminden hangisi daha güzel kızlar
ben sinem i beğendim.

Karnı aşağı inen başka kimse var mı benimki hala nerdeyse ağzıma girecek konumda ne zaman iner acaba kızlar
Benim de haa yukarda gibi hala. Gelmeye niyeti yok galiba :)

Aynen sıkıldım artık ben de. Bu aralar vücudumda ağrılar artmaya başladı.
Canım bugün verdiysen siparişi yarın sana Whatsap'tan ulaşırlar isim ve tasarım için. Ordaki tarihe bakma. İstersen direk telefon numarasını vereyim kendin iletişim kur acil olduğunu söyle.
Önemli değil karıştırman insanlar bazen unutkan olabiliyor.

Hic sorma ya rabbim hayirli dogum nasip etsin biz ne kadar normal olsun desekte ugrassakta rabbim neyi nasip ederse o olsum

Haklison bunu daha cok ozeller yapiyo ama gercekten rabbim hayirli dogum nasip etsin yaa korkmamak lazim

Haklisin kuzum birdr bu yonu var rabbim hayirli dogum nasio etisn kotu amacli yazmamistim bunlari yanlis anlasildiysam ozur dilerim cunki niyetim bu degildi rabbim saglicakla dogum nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…