ay hayırlı olsun çok sevindim. analı babalı büyüsün bebiş sağlıkla vee sütün bol olsunKizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
Evet canim ben karıştırdım hemen hatırladım. Sağol yine deCanım
canım çikolatayı ben almadım..bi arkadaş almıştı ama ismini hatırlamıyorum..yanılmıyorsam 100₺ civarı çikolatalar
Gözünüz aydin Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin.Merhaba kızlar Allaha çok şükür ben oğlumu kucağıma aldım sağlıcakla darısı sizlerin başına inşallah.henüz birşey anlamadık alışmaya çalışıyoruz yeni halimize.emziremedim hala vücudumu hissetmiyorum
Üzülme inşallah bişey yoktur.Son durumun nasıl merak ettim bilgilendir bizi.Kızlar cok kötü durumdayım lütfen biriniz doktorunuz u arayıp sorabilirmisimz.. Karnımda bebegim kasıldı bnde acil e gittim doktor açılma varmı diye alttn muane etti ve kanamam oldu. Kanamam olunca doktor da endişe etti. Açıklık varmı dedim yok dedi. Ama kanama neden oldu yoksa nişan mu geldihiç bir açıklama yapmadı napcam kızlarben bu doktor doğumu mu başlattı naptı
Zaten kadın dogum a gitmiştim o böyle yaptı cok üzgünüm
Çok geçmiş olsun.Kızlar devlet hastanesiydi hatta iyi bir hastane zekai Tahir Burak Ankara da sadece doğum üzerine bebeğim kasıldı üstte duruyor dedim alttan bakmam gerek açılma varmı dedi bende istemiyorum dedim oradaki hemşire falan yapsın hadi doğum basladyaa nolcak dedi tamam dedim önce ultrason sonra muane etti muane yi yapınca bir avuç kadar kan geldi oda sasrfı tekrar muane etti açıklık göremedim dedi ben panik oldum bağırdım ordaki doktorlar normal dedi ama beni muane eden edende tedirgin oldu hissettim nyse sonra nst ye girdim normal dedi.. Nst normal cıktı.. Şuan kanamam kesildi kızlar me yapayım akıl verin
Canım ben okuyana kadar doğmuştur bebek herhalde. İnşallah sağlıkla gelmiştir.Kizlar bugun kan kontrollerim yapildi anestezi dr konsultasyonu yapildi. Insallah yarin sabah 8.30 da spinal sezeryanla kizimi dunyaya getiricem. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
Kendin yapabiliyorsan ne güzel. Ben dün yaptırdım bugün çatı kontrolüm var diye dün gittim çok uzamamıştı o yüzden baya canım yandı ama diğer türlü de gidemezdim çok şükür temiz temiz gittim. Kendim yapabilmeyi çok isterdim.Bende de çok oluyor ben ellerini salladığını düşünüyorum
Ben bugün gittim 36+3 2500 dedi normal ama zayıf bir bebek dedi sorun olmaz dedi
Ağda yapan biriyim ben de. Kendim yapıyorum uzamadan 15 günde bir alınca çok kolay oluyor. Sancıdan ağdayı düşünemeyiz bence de azken halledip her an temiz olmayı düşünüyorum ben
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer. Hastaneye yatırırsanız iyileşir ama dikkat edin enfeksiyona falan allah korusun
O ağrılar bende de zaman zaman oluyor. Dün gece ağrıdan tuvalete zor kalktım resmen işkenceydi. Galiba magnezyuma ihtiyaç var ama ben az kaldı diye başlamak istemedim.Kızlar canım.mmm çok yanıyor 34 hafta 5 günlüğm3 bacak aram ve bikini bolgem çok ağrıyor yürürken kalkıp otururken çok zorlanıyorum nedeni nedir mahvoldum iyice benim gibi olan var mı nst de sancı cikmadi
Biraz geç oldu cevap yazmak ama bugğn benzer bir şeyi ben de yaşadım . Çatı muayenesi biraz canımı yaktı ama tabi sesimi çıkarmadım. Mauyene bitince kanı gösterdi korkmana gerek yok rahime dokunduğum için kanama oldu ama endişelenecek bişey yok dedi. 1-2 güne kahverengi leke gelir dedi. Normalmi yani.Günaydın arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah yarın 14:00 de doguma giriyorum gerçi cumartesi çok yoğun oluyomuş ameliyathane daha geç alabiliriz dediler ama yinede aksilik olmasın diye dua ediyorum.sabah 7 den o saate kadar aç kalacak olmak beni korkutuyor.Deli dana gibi dolanıyorum evde nasil tedirginim anlatamam Rabbim dayanma gücü versin hepimize sağ salim alalım kucağımıza emanetlerimizi
ben sinem i beğendim.selin sinem begüm isminden hangisi daha güzel kızlar
Benim de haa yukarda gibi hala. Gelmeye niyeti yok galiba :)Karnı aşağı inen başka kimse var mı benimki hala nerdeyse ağzıma girecek konumda ne zaman iner acaba kızlar
Aynen sıkıldım artık ben de. Bu aralar vücudumda ağrılar artmaya başladı.Günaydınlar.
38 +3 .... son 4 gün
Gece ağrılardan uyuyamayınca "doğsa da rahatlasam" diye dua ediyorum.
Gündüz ise 3.cü çocuk düşünmediğim için son hamileliğim diye göbişi sevip duruyorum.
Karmakarışık duygular içerisindeyim...
Canım bugün verdiysen siparişi yarın sana Whatsap'tan ulaşırlar isim ve tasarım için. Ordaki tarihe bakma. İstersen direk telefon numarasını vereyim kendin iletişim kur acil olduğunu söyle.Ya bu n11 d3ki çikolatayı @gga59 kaç günde geldi sana. Şimdi sipariş verdim ayın 30 ü gibi elimde olur sanırım. Bir de bebek ismini sormadi sipariş verirken. Sonradan mi soracaklar. Hay Allah hata mı yaptım acaba
Hic sorma ya rabbim hayirli dogum nasip etsin biz ne kadar normal olsun desekte ugrassakta rabbim neyi nasip ederse o olsumCanım korkuyorsan olmuyor zaten işler bir şekilde ters gidiyor. Sen hem sancı çekip hem sezeryan olduğunla kalıyorsun. Cesaretin yoksa ben yapamam diyorsan baştan karar vermek de güzel. İnşallah çok rahat bir ameliyat geçirirsin hemencecik iyileşirsinsağlıcakla kavuşun inşallah
Ben de sürekli Doğum izliyorum. Bir program var saniyede 4 bebek diye bir program var bilen vardır beni çok cesaretlendiriyor. Çok kötü şartlarda bile Doğum yapan annelerin mutluluklarını görmek hele de.... her ne şekilde olursa olsun hayırlısı ve en kolayı hepimiz için olsun. Bütün hamilelere dua ediyorum
Ayrıca ben de normal Doğum istiyorum bunun için yapmadığım kalmadı
Hurma perine masajı yürüyüş merdiven inip çıkma pilates topu üstünde zıplama
Son bir hafta kala da halı sileceğim
Bence en önemli şey korkmamak, yapabileceğine inanmak. Arkadaşım normal doğum yapacaktı ama korkuyordu 10 cm açıklığı vardı ama bebek aşağı inmedi saatlerce sancının üstüne doğmadı. Doktor mecbur sezeryana aldı. İkisi de sağlıklı çok şükür ama kızcağız çok bitap düşmüştü.
İnşallah rabbim en güzelini hazırlar hepimiz için. Her zorlukta da bir hayır vardır diyelim. Ayrıca inşirah süresi de çok hikmetli her daim okurum ben tavsiye ederim
Haklison bunu daha cok ozeller yapiyo ama gercekten rabbim hayirli dogum nasip etsinNe güzel yazmışsın Can'ım benim ilki boş yere bana göre tabi sezeryan oldu ikinciyi normal yaptıracak doktor bulamıyorum bulsam da riskli diyorlar kokuyorum ne yapacağımı şaşırdım durdum herşey yolundaysa bence herkes normal Doğum yapın bide doktorlara inanmayın özellikle em küçük aksilikte hemen sezeryana alıyorlar bu çok kötü bir şey ben dedim öle birşey varsa hakkımı helal etmiyorum
Haklisin kuzum birdr bu yonu var rabbim hayirli dogum nasio etisn kotu amacli yazmamistim bunlari yanlis anlasildiysam ozur dilerim cunki niyetim bu degildi rabbim saglicakla dogum nasip etsin hepimizeArkadaşım yazını okudum ama bir kaç noktaya katılamıyacağım...
Sezeryana resmen öcü muamelesi yapmışsın. Halbuki her insan aynı değildir ve kişisel tercihler farklıdır...
Normal doğum da için temizleniyo ,sezeryanda pis pis kalıyor herşey gibi bir izlenim oluşuyor yazını okuyunca.
Ayrıca 5 sene önce sezeryan oldum ve etrafımda bir sürü kadın var olan. Hiç birinin de üşüttüğünde dikiş yerinin ağrıdığını veya yazın cereat aktığını veya pişik olduğunu duymadım. Pişik zaten fazla kilo ile göbeğin sarkmasından dolayı olan bir şey dir...
Etrafımda normal doğum yapıp ölümden dönen ,bir daha asslaaa çocuk düşünmüyorum diyen ,15-20 dikişle aylarca ağrı çekip cinsel hayata veda eden , doğuramadığı için doğum masasında azarlanan ,bebeği oksijensiz kalan ve sezeryanda olabileceği gibi dikişleri enfeksiyon kapan yüzlerce kadın var.
Ben şimdi sizin sırf adı normal doğum diye övdüğünüz şey için bir sürü komplikasyon çıkarıp "sezeryan olun " diye teşvik edebilirim herkesi ama bunlara hiç gerek yok.
Doğum kolay olmayan bir hadisedir ve bunun üstesinden sadece anne gelebilir.
Dolayısı ile anne ne istiyorsa o yöntem uygulanmalıdır.
Lütfen kimse şu saatten sonra sezeryan için kötü şeyler yazmasın burda.
Sonra normal doğumu başaramayıp sezeryan olan kadınların psikolojileri bozuluyor.
Allahtan hayırlısını dilemek lazım.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla sıhhatle doğum yapabilmeyi nasip eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?