2017 Şubat Anneleri

Bunlar da bizim lavanta keselerimiz. Bi arkadaşla yaptık daha doğrusu arkadaşım yaptı desem daha doğru olur. Ben ufak tefek yardımda bulundum.
Dün evi temizlettim bugün de perdeler yıkandı. Çok az işim kaldı onlar da olmasa da önemli değil. Hafta içi yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum. Haftaya annemlerle ablam gelececek.
Bugün çatı muayenemiz vardı biraz canım yandı biraz da kan geldi ama doktor endişe edilecek bişey olmadığını söyleyince önemsemedim. Şimdilik normal doğum görünüyor inşallah. Şimdilik diyorum çünkü zamanın ne göstereceği belli olmaz. Burda doğum şekilleriyle ilgili tatsız yazışmalar olmuş. Son zamanlarımızda birbirimizi üzmeye gerek yok. Herkes kendisini en iyi kendisi tanır.Sezeryan olan arkadaşları yargılamak ya da eleştirmek bize düşmez. Eskilerle de çok kıyaslamamak lazım.

Eklentiler

• IMG-20170119-WA0006.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 71
Merhabalar herkese arada ceee yapıyorum şimdi olduğu gibi..
37+4 günlüğüz 2 gün önce doktor kontrolünde iyice moralimi bozdu doktor 17 kilo aldığım için kadın resmen yağ kütlesi muamelesi yaptı bana hâlbuki herkes hiç belli değil sadece karnın var diyor boyum 170 60 kilo ile başladım şuan 77 yım oğluşum 3000 kilo olmuş inanır mısınız benim.kilom ile uğraşmaktan kadın bebeğimin boyunu bile söylemedi kalça kısmım çok darmis yağ baglarsa çocuk kanalda kalır doguramazsin vakumla çekmek zorunda kalırım.cocugu dedi haftaya çatı muayenesi yapıp karar vericekmis
Bu saatten sonra da ben nerden doktor bulcam mecburen bekleyip göreceğiz.
Ayrıca şu normal veya sezeryan doğumu kotulemeyin artık benim dibimde var kaç kişi görümcem ilk doğumunu normal yapmış çok çekmiş ikinciyi sezeryanla yaptı buda çok zor diyor demekki bünye meselesi hangisine inanak demi ama yaşayıp gorucez

Kuzum ben yanlis anlsildim niyetim kotu degildo kirici olmayin lutfen hak veriyorum da kotu niyetle yazmadim bende dogurucam sonucta rabbim hayirli dogum nasip etsin cumlemize ayrica biz karar veremiyoruz ki son anda yine sezeryan oluyo bu allahin elindr amacim insanlari germek degildi ozur dilerim yinede yanlis hitap ettim ve de eksok olumlu yonlerinide yazmam gerekiyodu sezeryan kotu bisi degil zaten ben kotu bisi aman dogurmayin oyle demedim dememde rabbkm cumlemize hayirli dogum nasip etsin diyede dua ediyorum her daim zorzamanlardan geciyoruz hepimiz saglicakla alalim cocuklarimizi kucagimiza insaAlalh

Sagol destekledigin icin ama ben eksik yazmisim yanlis anlasildim haliyle niyetim kimseyi kirmak uzmek dgildi kotu niyetlede yapmadim ama olsun zaten hepimizin son zamanakri bu konu kapansin uzamasin zor zamanalrdan geciyoruz hepimiz allahim hayirlisini nasip etsin

Hava iyi diye evimi temizldim mutfak dolabıydı banyolardı camlardı sil süpürdü derken baya yoruldum zor zahmet çorba yapabildim yorgunlukdan ölmüşüm farkına yeni vardım yaparken bu kdr yorulduğumu hissetmemişdim bu akşam doğum olsa hiç halim kalmamış içim rahatadı ama gönül rahatlığıyla gidebilirim doğuma kafam rahat beklerim artık

Haklisin kuzum birdr bu yonu var rabbim hayirli dogum nasio etisn kotu amacli yazmamistim bunlari yanlis anlasildiysam ozur dilerim cunki niyetim bu degildi rabbim saglicakla dogum nasip etsin hepimize

Canım lütfen kendini kötü hissetme...
Burası bugün senin cevabından ziyade başka bir konu için gerildi.
Yazış şeklinde bi kötülük olduğunu düşünmüyorum zaten ben. Sadece gözden kaçanlar için bir cvp yazmak istedim ama farklı yönlere çekmek isteyenler olunca konu uzadı gitti.
Hepimizin son günleri zaten.
Rabbim hepimiz için de en hayırlı olanını nasip eylesin

kuzum sen ne yaptın öyle ya pestilini çıkarmışsın.

Şu son hafta kendimi çok enerjik hissediyorum. Gördüğüm kadarı ile sen de öylesin :)
Temizlik işi bitince benimde üzerimden bir yük kalktı.
Artık gönül rahatlığı ile doğumu bekleyebiliriz :))

Hay Maşallah hepsini Nasıl yaptın güle güle kirlet Bebiş gelince evi :) :)

Bu da öpülmek istemiş

Canım gözünüz aydın.. Allah sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Canım sorun değil, sorun burda senin yazın üzerinden yapılan artistlik hareketlerdi. Herkes de gereken cevabı verdi zaten rahat ol. Senin olmadığın zamanlar olabilir bir kez daha konuşulmuştu Doğum şekillerinden bahsetmeyelim diye ondan biraz tepki oldu. Az zamanımız kaldı haliyle.. hepimiz sağlıkla en hayırlı şekilde kavuşalım inşallah..

Fullialein canım sana cvp yazmayı unutmuşum.
Tarif ettiğin kızarıklık ve basınca beyazlık olması ödemin olduğunu gösteriyor gibi.
Bol bol su içip dinlenmeye çalış. Gebelik ödeminin bir çaresi yok sanırım.

kuzum sen ne yaptın öyle ya pestilini çıkarmışsın.
Aynen öyle oldu cnm hallettim bin şükür dinledm şimdi iyiyim ağrım sızım okdr yokki gibi şimdilik
Şu son hafta kendimi çok enerjik hissediyorum. Gördüğüm kadarı ile sen de öylesin :)
Temizlik işi bitince benimde üzerimden bir yük kalktı.
Artık gönül rahatlığı ile doğumu bekleyebiliriz :))
Ayy sorma temizledim ya hafifledim sanki rahat edemiyodum kaçgündür bugün enerjim yerindeydi hallettim inmırmsn dinledndim şimdi okdr ağrım sızımı hissetmiyrm aynen kızıma sesleniyrm gel annesinin kuzusu artık
Hay Maşallah hepsini Nasıl yaptın güle güle kirlet Bebiş gelince evi :) :)
Cnm bende yapacağıma inanmıyodum ama bi başlayınca enerjim dahada arttı hareket etmek iyi geldi sanki biraz sağol bebiş gelince bu kdr yapamam artık bol bol kirletiriz hep aklıma o geldi şimdi olsaydı ağlardı yaptırmazdı bana iş diye

Ne kadar kan geldi bendende dün bir avuç kadar geldi cok korktum ben bugun sancıyla gezdim hep.. Şuan tekrr hastane ye geldim çok şükür iyi herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…