- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Aynen dışarı çıkcağım zaman çok su içmemeye çalışıyrmAynen dışarıya çıkmak artık işkence
merhaba arkadaslar bu sayfayi seviyorum ve hemen hemen hic bir sayfayi kacirmadan okuyorum ama keske gece yazdiklarinizi okumasaymisim..bi kac arkadasin yazdigi olumsuzluklari ne yazik ki okumus oldum ve su an cok kizginim. bn de normal dogum taraftariyim ama sezeryan isteyen bir insana asla neden sezeryan istiyosun ki diye yargilamam onun kararidir sebepleri vardir mutlaka. burda birilerinin sozum ona ''akil vermesiyle'' kimsenin karari değişmeyecek sadece insanlarin psikolojileri bozulacaktir. sahsen bn normal istiyorum ama rabbim nasil izin verir bilemem ayni sekilde sizin de nasil dogum yapacaginizi kimse bilemez..sonucta bu sadece istek meselesi de degil sezeryandan korkuyorum zaten ama mecbur kalirsam elbette kabul edeceğim. sayenizde sezeryan hakkindaki olumsuz cagrisimlarim daha da artti kimsenin bunu yapmaya hakki yok..boyle yorum yapip herkesin moralini bozacaksaniz hic yazmayın lutfen zaten hepimiz hassasiz biraz anlayis...
Cok tatlilar masallah güzel gunlerde kullansin inşallahKızlar şu gergin havayı atıp miniklerimizi düşünelim. Bakın bizim cicilerimize :)
Çok sayılmaz bi kaç damla kadar. seninkini çok zorlamış olabilir bi sorun yoksa dert edip kendini strese sokma. Kendini takip et sadece.Ne kadar kan geldi bendende dün bir avuç kadar geldi cok korktum ben bugun sancıyla gezdim hep.. Şuan tekrr hastane ye geldim çok şükür iyi herşey
Masallah sizeKizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
alıntıyı sağlayan karakterlerden birini simişsindir. çikolata ile ilgili yazdığımı okudun mu?Ne oldu yawwege52 sana cevap yazdım böyle oldu. Telden mi acaba
Su icsemse icmesem de öyle cikmicam bi daha dışarıAynen dışarı çıkcağım zaman çok su içmemeye çalışıyrm
Nasıl yaptın o kadar işi bende bu enerjiden istiyomAynen öyle oldu cnm hallettim bin şükür dinledm şimdi iyiyim ağrım sızım okdr yokki gibi şimdilik
Ayy sorma temizledim ya hafifledim sanki rahat edemiyodum kaçgündür bugün enerjim yerindeydi hallettim inmırmsn dinledndim şimdi okdr ağrım sızımı hissetmiyrm aynen kızıma sesleniyrm gel annesinin kuzusu artık
Cnm bende yapacağıma inanmıyodum ama bi başlayınca enerjim dahada arttı hareket etmek iyi geldi sanki biraz sağol bebiş gelince bu kdr yapamam artık bol bol kirletiriz hep aklıma o geldi şimdi olsaydı ağlardı yaptırmazdı bana iş diye
Nereye gidiyosun normal de hastane olarakTakip oldugum hastane ye geldim çok şükür herşey gayet iyiyms açılma falan yokmuş..
Biraz daha ilerle zaten hiç çıkmak istemiycen yat dinlen boşverSu icsemse icmesem de öyle cikmicam bi daha dışarı
Cnm zaman yaklaşdıkça duramıyosun in rahat etmiyo inan gelir o enerji ben kaçgündür erteliyodum bugünde hava iyiyken değerlendirmiş oldum sende halledersin son haftalara girince insana bi enerji geliyo bide otururken rahatsız oluyosun zaten hareket iyi geliyoNasıl yaptın o kadar işi bende bu enerjiden istiyom
Can'ım doktorun tabiri çok ilginç miş ve çok yanlış tabi ki kilo almak güzel birşey değil ama İnan'ın yeme işi anneni elinde olmuyor ben oğlumda 28 kilo aldım kızım da 20 kilo nasıl alıyorum bilmiyorum öle çok yedigimş düşünemiyorum ama kendimi tutamıyorum hayırlısı ne yapayım Doğumdan sonra vermeye çalışacağım inşMerhabalar herkese arada ceee yapıyorum şimdi olduğu gibi..
37+4 günlüğüz 2 gün önce doktor kontrolünde iyice moralimi bozdu doktor 17 kilo aldığım için kadın resmen yağ kütlesi muamelesi yaptı banahâlbuki herkes hiç belli değil sadece karnın var diyor boyum 170 60 kilo ile başladım şuan 77 yım oğluşum 3000 kilo olmuş inanır mısınız benim.kilom ile uğraşmaktan kadın bebeğimin boyunu bile söylemedi kalça kısmım çok darmis yağ baglarsa çocuk kanalda kalır doguramazsin vakumla çekmek zorunda kalırım.cocugu dedi haftaya çatı muayenesi yapıp karar vericekmis
Bu saatten sonra da ben nerden doktor bulcam mecburen bekleyip göreceğiz.
Ayrıca şu normal veya sezeryan doğumu kotulemeyin artık benim dibimde var kaç kişi görümcem ilk doğumunu normal yapmış çok çekmiş ikinciyi sezeryanla yaptı buda çok zor diyordemekki bünye meselesi hangisine inanak demi ama yaşayıp gorucez
Ama hep evdeyim zaten evde de sıkılıyorum bide duygular şelale iyice evde darlaniyom o yüzden çıkalım diyom çıkınca da yoruluyom hemenBiraz daha ilerle zaten hiç çıkmak istemiycen yat dinlen boşver
Cnm zaman yaklaşdıkça duramıyosun in rahat etmiyo inan gelir o enerji ben kaçgündür erteliyodum bugünde hava iyiyken değerlendirmiş oldum sende halledersin son haftalara girince insana bi enerji geliyo bide otururken rahatsız oluyosun zaten hareket iyi geliyo
Kizlar doktor bir sonraki muayenede cati kontrolü yapalim dedi 37+2 olucam o tarihte. kanama falan oluo demissiniz.Erken mi sizce bir sonraki haftaya mi istesem cati muayenesini? ??
Ben bugun ev temziligi yaptim malum doguma az kaldi eltilerim geldi aslinda ben bisi yapmadim ama inanin onlardan cok yorgunum bi tatafimi kaldorip wc y bile gidemiyom belim kasikalrim agriyo halbuki bisi yapmadim belden asagisi tutmuyo ya vallahi zor insanin bisi yaomasina gerek yokki bizim yukumiz daha agor oluyo onlara gore ama can kurban bu yukeCanım lütfen kendini kötü hissetme...
Burası bugün senin cevabından ziyade başka bir konu için gerildi.
Yazış şeklinde bi kötülük olduğunu düşünmüyorum zaten ben. Sadece gözden kaçanlar için bir cvp yazmak istedim ama farklı yönlere çekmek isteyenler olunca konu uzadı gitti.
Hepimizin son günleri zaten.
Rabbim hepimiz için de en hayırlı olanını nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?