2017 Şubat Anneleri

[QUOTE = "ege52, posta: 49808284, üye: 155810"] 2 gün uğramadım 40 sayfa birikmiş. Ancak bitirdim 2 saatte. Neyse cevaplarımı yazayım de de.

Canım ben okuyana kadar doğmuştur bebek herhalde. İnşallah sağlıkla gelmiştir.

Kendin yapabiliyorsan güzel. Ben dün yaptırdım bugün çatı kontrolüm var diye dün gittim çok uzamamıştı o yüzden baya canım yandı ve diğerlerine gidemezdim çok şükür temiz temiz gittim. Kendim yapabilmeyi çok isterdim.

O ağrılar bende de zaman zaman oluyor. Dün gece ağrıdan tuvalete zor kalktım resmen işkenceydi. Galiba magnezyuma ihtiyaç var ama ben az kaldı diye başlamak istemedim.

Biraz geç cevaplaş ama bugğn benzer birşey ben de yaşadım. Çatı muayenesi biraz canımı yaktı ama tabi sesimi çıkarmadım. Rahime dokunduğum için kanama oldu ama endişelenecek bişey yok dedi. 1-2 güne kahverengi leke gelir dedi. Normalmi yani.

Ben sinem ben beğendim.

Benim de haa yukarda gibi hala. Gelmeye niyeti yok galiba :)

Aynen sıkıldım artık ben de. Bu aralar vücudumda ağrılar artmaya başladı.

Canım bugün verdiysen siparişi yarın sana Whatsap'tan ulaşırlar isim ve tasarım için. Ordaki bakiye. Istersen direk telefon numarasını vereyim kendin iletişim kur acil eder söyle.
Önemli değil karıştırman insanlar bazen unutkan olabiliyor. [/ QUOTE]
Anlayışın için teşekkür ederim. Valla o kadar iyi olur ki. Çünkü karnım aşağı indi hafif hafif ağrılar oluyor arada. Korkarım doğuma yetismeyebilir.çok teşekkürler
[QUOTE = "ege52, posta: 49808530, üye: 155810"] Bunlar da bizim lavanta keselerimiz. Bi arkadaşla daha doğrusu arkadaşım yaptı desem daha doğru olur. Ben ufak tefek yardımda kaldı.
Dün evi temizlettim bugün de perdeler yıkandı. Çok az işim kaldı onlar da olmasa da önemli değil. Hafta içi yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum. Haftaya annemlerle ablam gelececek.
Bugün çatı çok beğenmedim biraz da kan geldi ama doktor endişe edilecek bişey söyleince önemsemedim. Şimdilik normal doğum inşallah görünüyor. Şimdilik deyin çünkü zamanlı ne göstereceği belli olmaz. Burda doğum şekilleriyle ilgili tatsız yazışmalar olmuş. Son zamanlarımızı birbirimizi üzmeye gerek yok. Herkes kendisini iyi düşünün kendisi tanır.Sezeryan olan arkadaşlar yargılamak ya da eleştirmek bize düşmez. Eskilerle de çok kıyaslamamak lazım. [/ QUOTE]
Çok guzeller ellerinize saglik. Çok beğendim. El emeği gibisi yok.güle güle dağıt canim

Fullialein canım o bende d3 oluyor. Dokununca kizariklik bir de beyazlikvoluyor. Normaldir. Son haftalar artık ödemi problem etmiyorum. Çünkü kaçınılmaz. ...

merhaba arkadaslar bu sayfayi seviyorum ve hemen hemen hic bir sayfayi kacirmadan okuyorum ama keske gece yazdiklarinizi okumasaymisim.. bi kac arkadasin yazdigi olumsuzluklari ne yazik ki okumus oldum ve su an cok kizginim. bn de normal dogum taraftariyim ama sezeryan isteyen bir insana asla neden sezeryan istiyosun ki diye yargilamam onun kararidir sebepleri vardir mutlaka. burda birilerinin sozum ona ''akil vermesiyle'' kimsenin karari değişmeyecek sadece insanlarin psikolojileri bozulacaktir. sahsen bn normal istiyorum ama rabbim nasil izin verir bilemem ayni sekilde sizin de nasil dogum yapacaginizi kimse bilemez..sonucta bu sadece istek meselesi de degil sezeryandan korkuyorum zaten ama mecbur kalirsam elbette kabul edeceğim. sayenizde sezeryan hakkindaki olumsuz cagrisimlarim daha da artti kimsenin bunu yapmaya hakki yok..boyle yorum yapip herkesin moralini bozacaksaniz hic yazmayın lutfen zaten hepimiz hassasiz biraz anlayis...

Aklın yolu bir de işte... akıl herkeste yok. İnşallah bi daha tekrarlanmaz gerilmeyelim artık boşverin..

Ne kadar kan geldi bendende dün bir avuç kadar geldi cok korktum ben bugun sancıyla gezdim hep.. Şuan tekrr hastane ye geldim çok şükür iyi herşey
Çok sayılmaz bi kaç damla kadar. seninkini çok zorlamış olabilir bi sorun yoksa dert edip kendini strese sokma. Kendini takip et sadece.

Masallah sizezor kismi basarmissin zamanla artacaktir sütun güzel düşün güzel olsun

Nasıl yaptın o kadar işi bende bu enerjiden istiyom

Su icsemse icmesem de öyle cikmicam bi daha dışarı
Biraz daha ilerle zaten hiç çıkmak istemiycen yat dinlen boşver
Nasıl yaptın o kadar işi bende bu enerjiden istiyom
Cnm zaman yaklaşdıkça duramıyosun in rahat etmiyo inan gelir o enerji ben kaçgündür erteliyodum bugünde hava iyiyken değerlendirmiş oldum sende halledersin son haftalara girince insana bi enerji geliyo bide otururken rahatsız oluyosun zaten hareket iyi geliyo

Can'ım doktorun tabiri çok ilginç miş ve çok yanlış tabi ki kilo almak güzel birşey değil ama İnan'ın yeme işi anneni elinde olmuyor ben oğlumda 28 kilo aldım kızım da 20 kilo nasıl alıyorum bilmiyorum öle çok yedigimş düşünemiyorum ama kendimi tutamıyorum hayırlısı ne yapayım Doğumdan sonra vermeye çalışacağım inş

Kizlar doktor bir sonraki muayenede cati kontrolü yapalim dedi 37+2 olucam o tarihte. kanama falan oluo demissiniz.Erken mi sizce bir sonraki haftaya mi istesem cati muayenesini? ??

Kızlar dün hastaneye gittim nst de sancım çıktı sonra doktorum çıktığı için acile gönderdiler açılma var mı diye muayene ettiler Allah'ım o nasıl bir acı çığlık attım çok kötü oldum normalde de zaten vajinismus problemim var ondan mı bilmiyorum ama korkunç acı hissettim sonucumu değerlendirir misiniz?

Eklentiler

• IMG_9219.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 78
Ama hep evdeyim zaten evde de sıkılıyorum bide duygular şelale iyice evde darlaniyom o yüzden çıkalım diyom çıkınca da yoruluyom hemen ben halledebilecegimi hiç sanmiyom ama bakalım

Kizlar doktor bir sonraki muayenede cati kontrolü yapalim dedi 37+2 olucam o tarihte. kanama falan oluo demissiniz.Erken mi sizce bir sonraki haftaya mi istesem cati muayenesini? ??

Ben çatı muayenesi için ne kadarlık olunması gerektiğini hiç bilmiyorum.
Bana ilkinde 38 haftalıkken yapılmıştı.

Ben bugun ev temziligi yaptim malum doguma az kaldi eltilerim geldi aslinda ben bisi yapmadim ama inanin onlardan cok yorgunum bi tatafimi kaldorip wc y bile gidemiyom belim kasikalrim agriyo halbuki bisi yapmadim belden asagisi tutmuyo ya vallahi zor insanin bisi yaomasina gerek yokki bizim yukumiz daha agor oluyo onlara gore ama can kurban bu yuke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…