2017 Şubat Anneleri

ImsaAlalh kuzum bn bilmiyodumki k bakmayin tekrar ama sabah yazdiktan sonra daha giremedim malum ev temizligi ile ugrastim haliyle suan inanilmaz yorgunum ama bisi yapmadim tabi ayakta fazla kaldim heralde bilmiyorum

Evet ,gününü bilmek beklemeyi kolaylaştırıyor
Tabi sabırsız çıkıp öncesinde gelmezse

Sizlerinki de süpriz ve heyecanlı bir bekleyiş.
Allah yardımcın olsun
TuRuNCu ne zaman geliyordu bebis? Ben de sezeryan oluyorum haftaya sali.
Ilk dogumum bazi skntilardan dolayi sezeryan olucam. Agrilarim oluyor nerdeyse her gun diyebilirim. Adet agrisi gibi. Ama geciyor devamli bir agri yok. Sende durumlar nasil ?

Çarşamba günü sezeryana gireceğim inşallah..
Benim de ara ara gelen adet ağrılarım oluyor ama kalıcı değil.
Bu hafta çok enerjiğim. Gece uykusunda yoğun ağrılarım olsa da gündüzleri rahat geçiyor. Penguen gibi dolanıyorum orta da :)

İnşallah canım,bende diyorum.dogumdan sonra veririm.insallah dye

TuRuNCu allah kolaylik versin hepimize saglikla aliriz ins kucagimiza :)

Ama hep evdeyim zaten evde de sıkılıyorum bide duygular şelale iyice evde darlaniyom o yüzden çıkalım diyom çıkınca da yoruluyom hemen ben halledebilecegimi hiç sanmiyom ama bakalım
Yaparsun gör bak demedi deme şimdi uzanırken otururken rahat ediyosun ama zaman ilerledikçe otururken bebiş batıyo rahat edemiyosun kalkıp iş yapmak istiyceksin

Evet Ankara da özeller çok pahalı malesef.. Üniversite hastanelerini tam teşekküllü yeni doğan ünitesi falan diye burayı tercih ettim inşaallah herşey güzel olur
Aynen canım ben İzmit'ten gelin geldim buraya çok pahalı burda bu Dr a da hamilelik öncesi gitmiştim başka şeyler için çok iyi bi Dr du burayı da çok bilmediğim için hamile kalınca da devam ettim bi kaç kez hamilelik başında pahalı diye değişmek istedim ama gittiğim yerlerde de ağlayarak çıktım hep moralimi çok bozdular yine buna gidiyim bi derken sona geldik ama bakalım doğum ne olacak düşünüyorum

Yaparsun gör bak demedi deme şimdi uzanırken otururken rahat ediyosun ama zaman ilerledikçe otururken bebiş batıyo rahat edemiyosun kalkıp iş yapmak istiyceksin
Şimdi de rahat edemiyom ki bi iki bisey yaptım mı baskı oluyo aşağıya artık kafasıyla da oralara vuruyo :) bide bu ara can sıkıntısı moral bozukluğu var o yüzden hiç bişey yapasim da yok

Ya ben hiç sancı hissetmiyrm bi kere hissettim geçen hafta onun haricinde bişey yok bol bol kasılma ve ağrım oluyo çok mu acele ediyrm bilmyrm ben bian önce gelsn istedikçe bu kız gecikcek galiba hep nazlıydı zaten kızım kalp atışına iki kere gittik cinsiyete iki kere gittik yüzünü daha yeni gösterdi nazlı mı nazlı

hahahaha ben de penguen gibi dolaşıyorum valla. Gece dönmek lavaboya kalkmak eziyet. Eşimi de uyandırmayayım diye ay uf sesleri de çıkaramıyorum. Gündüz dediğin gibi çok daha rahat ediyorum. sanırım hareketsizlik daha çok ağrı yapıyor.

Şimdi de rahat edemiyom ki bi iki bisey yaptım mı baskı oluyo aşağıya artık kafasıyla da oralara vuruyo :) bide bu ara can sıkıntısı moral bozukluğu var o yüzden hiç bişey yapasim da yok
Moral bozmak yok kendi kendimize bile yalan söyleyelim gerekirse benimde sıkıntlarım var ama kendime bile söylemiyrm sessiz kalıyrm herşeye en iyisi bu çünkü mutlu olmak için sebep yaratmak gerekiyo mutluluk kaynağımız zaten var

Ah canım öyle olmuyo işte bazen içime atıyorum bu ara sonra iyice kötü oluyorum ama bazen iyice boğulacak gibi oluyorum

Ah canım ya benimde vajinismus geçmişim var.bende korkuyorum çatı kontrolünden,açıklık kontrolünden,doğumdan... Allah yardımcımız olsun

yanlış anlaşılacak,kırılıp,üzülecek bişey yoktu yazdıklarında :) doğru anlamak isteyenler anladı hiç gocunma canım.
benim yazdıklarımında eksiği vardır fazlası yoktur

bugün yine stresten iyice gerildim kızlar nolucak sonum bilmiyorum çocuğa da eziyet ettiğimin farkındayım ama dayanamıyorum doğumu atanmayı beklemeden çekip gidesim var evden

Ben kasılmayı anlayamıyorum ya :) doktor karnında sertlesşme oluyomu diye soruyo sanki bi tarafa toplanıyo gibi diyo.ama ben yok diyorum.bazen bi tarafta sertleşme oluo ama bana sorarsan bebek hareket ediyo bi tarafını dayıyor derim. Nasıl ayırt etcem :)))

onu bende ayıramıyorum kızım kımıl kımıl sağolsun onun yüzünden kasılma olsa anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…