2017 Şubat Anneleri

onu bende ayıramıyorum kızım kımıl kımıl sağolsun onun yüzünden kasılma olsa anlamam

Kızlar kasılma olsa mutlaka ayırt edersiniz. Şöyle düşünün bebeğin içinde bulunduğu, yani onu çevreleyen bütün duvarın taş gibi sertleşmesi ve bi süre öyle kalıp sizi rahatsız etmesi. Bebek gibi anlık ve bölgesel değil yani.

Ben bu kaynanayı oldururum . Cıldırmak uzereyım su an ya . manyak bu kadın varya . Allah askına gorumcem cıgkofte yapıcaktı evde marol yok dedu esıme al dedu . Benumkıde olse gıtmez adamda haklı yanı ınsaat ıscısı bu soğukta dışarıda çalışıyor o kadar . Sonra bende tatlı tatlı dedım kı

Ama benum canım ıstıyor

sonrada gorumceme goz kırptım . Sonra kaynana demesın mı

Senin ıcın gıdecekse gıtmesın !!!!

Neye ugradıgımı sasırdım . Bırde bunu ciddi ciddi soyluyor ya . Bende dedım sen mı hamılesın anne dıye . Duymamazlıktan geldo . Daha yarım saat gecmemedı kı yıne sınırımı bozacak bırsey buldu . Hızmet ıstıyor hanfendı benden . Ben bu kadını ne yapım aalAllah askına . Bırde benum burada kalmam lazım bır kac gun sonra doğuma kadar. Kesın kafayı yerim ben kesın.

aranızda sleepy bebek bezi-ıslak mendili kullananlar ya da almış olanlar var mı? online sitesinde kampanya var.

Kv lerde hamile lohusa sendromuna giriyor galiba duymazdan geliyorsa lafını söyle sende duymazdan gel cnm dediklerini...

bugün yine stresten iyice gerildim kızlar nolucak sonum bilmiyorum çocuğa da eziyet ettiğimin farkındayım ama dayanamıyorum doğumu atanmayı beklemeden çekip gidesim var evden
Cnm Bebek'ten sonra konuş güzellikle sinirlenmeden takip ediyorum yazdıklarını seninkiler dayanılacak gibi değil ama eşine bir şekilde artık farkettir olmadı bir yatırıma girin hesap açın vadeyi bozamıyoruz falan diyin eğer maddi sorunlarsa erkekler inatlaşıyor evlilik oturup çocuk ile temel sağlamlaşana kadar Allah yardımcın olsun

Kizlar hicbi is yapmadim ama acayip kasiklarimda baski var ve kizim cok hareketli bide baya akinti oldu az once farkettim ama kanli degil yani bayagi islatmis camasirimi sorun olmaz dimi kan felan yok

senle ben bu kaynanalardan kurtulamayız bizde eşim illa gidelim dedi bak ben kalakalim dersem yatıya kalmıycaz dedim tamam dedi arayayım bi evde misiniz diye dedi aradı kv bildiğin market listesi verdi canım hali örtüsü bile var içinde neyse dedim alalım kadın napsın kimseye bazı geçmiyor yazık vs dedi gitmek istemeye istemeye geldim kapıda anahtar verdi depoyu fullesinmiş köye gideceklermiş kv iyi hissetmiyormus burda ağlamaya başladı köye gidelim yarın anladım bi gariplik var neymiş annesinden kalan tarla ve icindeki barinak için 30000 bulup buruşturup vermeliymiş kocam zaten yaşlıymış bi ayağı çukurdaymış bilmem ne bizim araba parasında gözü olmazsa kredi çek diyor bu arada tek çocuk değil eşim (daha 47 yaşında kv) sonra kp başladı bitisik tarlayi da 20000e verirlermis kuzular martta olurmuş tarlayı al içine bir ev yapalım bahçesinde bana kuzu al 6-7 tane bakayım diyor (kendi calismiyor esimden istiyor) alisveris yap depo fulle tarla al diğer tarlayı al ev yaptır kuzu al gelse çıldırma surat yaptım tek yorum yapmadım çay koymuş yardım etmedim mutfağa ilk defa şimdi de diyor çayları doldur hareket et diye diyorum doğumun yakın ya kızım gibi hiii hiiii diyesim geldi benim halim yok bugün cok dolaştım dedim eşim gitti doldurdu görümce 22 yaşında ojesini sürüyor oturuyordu koltukta doktorluk ataması bekleyen kaynım gitmiş bilgisayar oyunu oynuyor küçük olan bi bardak su vermez kimseye yahu benim koca kime çekti hepsi birbirinden iğrenç insanlar

Son düzenleme:
dayanamıyorum artık ya bu kadar yüzsüzlük görmedim canım dayanamıyorum eve gidicez aldı yoldayız eşim soru soruyor cevap vermiyorum cok doluyum patlamamak için buraya sardım iyice yoruldum

dayanamıyorum artık ya bu kadar yüzsüzlük görmedim canım dayanamıyorum eve gidicez aldı yoldayız eşim soru soruyor cevap vermiyorum cok doluyum patlamamak için buraya sardım iyice yoruldum
Sabret kuzum ya nr yazikki cahillik bas yariyo oylesinde yazik ya kiskaniyomu ne anlamadim ne bu ya sanki o hamile sana bi garezi mi var ya doguma ne kaldi surda ya allahtan da mi korkmuyo bu kadin yaa sinir senin ve bebegin icin sagliksiz bisi ya kocan bisi demedi mi karim hamile falan diye nasi desin anasi sonucta duymamaya calis zor ama inan bebegin daha kiymetli ondan allahim sabir versin yaa uzuldum senin ve bebegin icin

Kıyamam ama alışmışlarsa yüzsüzlüğe önüne geçmek için sende afedersiniz tepkini koyacaksın doğru strateji ile yüzsüzlüğe vur Allah ıslah etsin inş bende kayınlardan çektiğim için anlıyorum seni

Bence patlamanın tam sırası. Konuş artık açık açık diyeceğini de nereye kadar tutucaksın içinde. Biz şiştik burda senin yerine. Eşin ya düzelsin koysun maddi manevi mesafesini yada böyle gitmez yani.

eşim duygu sömürüsü yaptıkları için aciyor inaniyor ağlayarak tarla istemek nedir yahu bendemi sorun derdim ama yok değil bunun sınırı yok

Kv lerde hamile lohusa sendromuna giriyor galiba duymazdan geliyorsa lafını söyle sende duymazdan gel cnm dediklerini...

Oturup aglıcam artık kıpkırmızı oldum sınırden. herşeye bır lafı var ya . her sohbete damlar kendısı . ses xıkaramıyorum canım . Bır anda kasılıyorum oyle ben . Aldığım ahlak bellı . Ama en sonunda bır patlıcam esım falan kalmayacak ortada. Yeterrer ya yeter hayattan soguttu benııı . Tıksınıyorum kendusınden yaa . .

daha geçen gün eşim dedi sn nazeretini uzun gir bak nisana kadar çalışma kendi de odadaydı hanım yok ya ne nisanı en fazla bi haftada ayağa kalkar sen çocukla ilgilenirsin onun işi oldukça diye konuştu ben bağıracaktım artık o an eşim dedi yok ya kızımla ilgilensin dinlensin sıcak rahat yerde dursunlar dedi suratı düştü tam bi yılan ama eşim görmüyor bn birşey deyince sen benim tanıdığım sevdiğim eşim değilmiş gibi konuşuyorsun falan diyor

allah sabrını arttırsn canım ah o ailemizin verdiği terbiye annemizin öğrettiği sabır idare olmasa sunların ağzının payını verebilsek keşke

eşim duygu sömürüsü yaptıkları için aciyor inaniyor ağlayarak tarla istemek nedir yahu bendemi sorun derdim ama yok değil bunun sınırı yok
Yooooo arsizlik bu heleki hamile kadini uzmek gunahmis kalp kirilmazmis cok gunahmis bunu bilmiyomu hamile kadini hos tutmak sevapmis yazik ya bilselerdi pisman olurlardi ama iste kalpleri kararmos boylesininallah islah etsin uzme yavrum kendini bebegini dusun vallahi degemz 3 cu sahislar icin

Allah bınbır belalarını versin bunların ya . benum kıde 45 yasında. Delırttı benı ya . Ben bu kadının cocuguma dokunmasını bıle istemiyorum ne yapıcam bılmıyorum ama son raddedeyım. Sonu kotu olacak hıcbırseyı gozum gormeyecek. Bebeğimi dogurdum gunyiu bıle bu kadınla kavga edıcem olarak hayal eder oldum kafayı yıyecem ben . Az kaldı .

Bak cnm bazen öle bi hareket ediyo veya yaptığım işi bırakıurm düzelmesini brkliyrm 5-10 sn kasılma geliyo bebeğin hareketlerinden dolayı bir yere toplanıyo gibi oluyo ozmn pozisyonumu değiştiriyorum

allah sabrını arttırsn canım ah o ailemizin verdiği terbiye annemizin öğrettiği sabır idare olmasa sunların ağzının payını verebilsek keşke

Artık yeter ya yeter . Valla terbiye merbıye dınlemıyor bu kadınlar . Cırkef olmak lazım . Valla kocamında degerı kalmıyor boyle yapınca gozumden dusuyor hep . Kocamdan soğuttu resmen benu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…