2017 Şubat Anneleri

Canım baksana gözü senin de paranda! Ne hadle senin çalışmana karışabiliyor. Mecbur musun? Çalışsan çalışmasan ona ne!!! Bilmiyorum vallahi maşaallah size nasıl susuyosunuz? Ben asla susamazdım. Kimseyi karıştırmam hayatıma.

Kızlar göbek durumu an itibariyle bu şekilde 11-12 arasında geziyor aldığım kilo da. Eki Görüntüle 1942869
Ay canim maasallah sana Allah sag saglim kucagina aldirsin..gunumuz ayni ben i mki daha asagida sanki .odum kopuyo erken gelcek diye.oglumda 38 de gelmisti.hic hazir hissetmiyorum kendimi saglicakla gelsinlerde.duygu halim karisik hormonlardan sanirim.

Kızlar göbek durumu an itibariyle bu şekilde 11-12 arasında geziyor aldığım kilo da. Eki Görüntüle 1942869
Yaaa ne güzel yapmışsın hep aynı kıyafetle çekiyorsun dimi haftaları :) ben niye yapmadım ki acaba böyle bişey kiskandim bak şimdi geri dönmek istiyorum

Maşallah pek göstermiyorsun.. ben 8 kilo aldım ve 64 te kaldım son 1 ay. Benimki daha sivri .. bu arada sen beşik resmî paylaşmıştın dimi ? Çok güzelmiş. Güle güle kullanın sağlıcakla

Benim ilk bebek merakla ne zaman inecek diye bekliyorum hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler de kuzular yeter ki bende aksine çok geç gelmesin istiyorum artık Şubat başı olsun istiyorum artık. Sabirsizim galiba.
Yaaa ne güzel yapmışsın hep aynı kıyafetle çekiyorsun dimi haftaları :) ben niye yapmadım ki acaba böyle bişey kiskandim bak şimdi geri dönmek istiyorum
Hep aynı kıyafet evet ama her hafta yapmadım karışık aklıma geldikçe ara ara belli bir düzen yok. Hatıra olsun istedim. Çok vardı nette bende öyle gördüm de aklıma geldi yapmak. Bir sonraki bebişe yaparsın sende

Maşallah pek göstermiyorsun.. ben 8 kilo aldım ve 64 te kaldım son 1 ay. Benimki daha sivri .. bu arada sen beşik resmî paylaşmıştın dimi ? Çok güzelmiş. Güle güle kullanın sağlıcakla
Evet herkes 9. Ayda olduğuma inanmıyor pek hareket olarak da kısıtlanma yok henüz. Benim de son iki üç haftadır tartilmiyordum geçen aile hekimi yarattı değişim olmamış. Evet beşik de paylaştım bugün çok sağol bebişlerin her şeyi çok güzel oluyor hepimize sağlıcakla huzurla kullanmak nasip olsun

Bu arada kizlar hapsururken idrar kaciriyorum ben biraz.idrar tahlilinde de bisey cikmadi.basinctan mi acaba.var mi ayni durumu yasayan

Gözün aydın cnm maşallah size. Biraz alışın birbirinize sonra yaZarsın detayları . Doğum şekli vs .. öpüyoruz sizi ..

Bi kaç kez daha gondermistin de ordan hatırladım bende :) zaten de çok çirkin olmuş beğenmedim hiihhhhh

Kızlar doğumuna az kaldı ama isim için karar veremedik düşündüğümüz ısimler muhammet ümit umut emirefe sizce hangisi olmalı yada siz olsanız ismini ne koyarsınız?yardımcı olursanız sevinirim.

canım ataninca hemen eşinle kesin ve net bir dille konuş hatta bence kv ile de konuş yoksa bunlar maddi durumunuz böyleyken bu kadar hadsizlerse atandiginda düşünemiyorum ayrıca niçin demiyorsun hayatım sen otur yorgunsun kardeşin versin çayını diye

Ayni olayi bn de yaşıyorum. Kasilma oluodr herahlde ama oglus totosunu dayiyo gibi gelio bana. Bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…