Kızlar göbek durumu an itibariyle bu şekilde11-12 arasında geziyor aldığım kilo da. Eki Görüntüle 1942869
Canım baksana gözü senin de paranda! Ne hadle senin çalışmana karışabiliyor. Mecbur musun? Çalışsan çalışmasan ona ne!!! Bilmiyorum vallahi maşaallah size nasıl susuyosunuz? Ben asla susamazdım. Kimseyi karıştırmam hayatıma.daha geçen gün eşim dedi sn nazeretini uzun gir bak nisana kadar çalışma kendi de odadaydı hanım yok ya ne nisanı en fazla bi haftada ayağa kalkar sen çocukla ilgilenirsin onun işi oldukça diye konuştu ben bağıracaktım artık o an eşim dedi yok ya kızımla ilgilensin dinlensin sıcak rahat yerde dursunlar dedi suratı düştü tam bi yılan ama eşim görmüyor bn birşey deyince sen benim tanıdığım sevdiğim eşim değilmiş gibi konuşuyorsun falan diyor
Kız evet benimki yukarıda henüz ayakları hep göğsümün altındaAşağı inmemis daha ne tatlı duruyor. Yusyuvarlak . Kız mı bebişin
Ay canim maasallah sana Allah sag saglim kucagina aldirsin..gunumuz ayni ben i mki daha asagida sanki .odum kopuyo erken gelcek diye.oglumda 38 de gelmisti.hic hazir hissetmiyorum kendimi saglicakla gelsinlerde.duygu halim karisik hormonlardan sanirim.Kızlar göbek durumu an itibariyle bu şekilde11-12 arasında geziyor aldığım kilo da. Eki Görüntüle 1942869
Yaaa ne güzel yapmışsın hep aynı kıyafetle çekiyorsun dimi haftaları :) ben niye yapmadım ki acaba böyle bişeyKızlar göbek durumu an itibariyle bu şekilde11-12 arasında geziyor aldığım kilo da. Eki Görüntüle 1942869
Maşallah pek göstermiyorsun.. ben 8 kilo aldım ve 64 te kaldım son 1 ay. Benimki daha sivri .. bu arada sen beşik resmî paylaşmıştın dimi ? Çok güzelmiş. Güle güle kullanın sağlıcaklaKızlar göbek durumu an itibariyle bu şekilde11-12 arasında geziyor aldığım kilo da. Eki Görüntüle 1942869
Benim ilk bebek merakla ne zaman inecek diye bekliyorum hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler de kuzular yeter kiAy canim maasallah sana Allah sag saglim kucagina aldirsin..gunumuz ayni ben i mki daha asagida sanki .odum kopuyo erken gelcek diye.oglumda 38 de gelmisti.hic hazir hissetmiyorum kendimi saglicakla gelsinlerde.duygu halim karisik hormonlardan sanirim.
Hep aynı kıyafet evet ama her hafta yapmadım karışık aklıma geldikçe ara ara belli bir düzen yok. Hatıra olsun istedim. Çok vardı nette bende öyle gördüm de aklıma geldi yapmak. Bir sonraki bebişe yaparsın sendeYaaa ne güzel yapmışsın hep aynı kıyafetle çekiyorsun dimi haftaları :) ben niye yapmadım ki acaba böyle bişeykiskandim bak şimdi geri dönmek istiyorum
Maşallah pek göstermiyorsun.. ben 8 kilo aldım ve 64 te kaldım son 1 ay. Benimki daha sivri .. bu arada sen beşik resmî paylaşmıştın dimi ? Çok güzelmiş. Güle güle kullanın sağlıcaklaKızlar göbek durumu an itibariyle bu şekilde11-12 arasında geziyor aldığım kilo da. Eki Görüntüle 1942869
Evet herkes 9. Ayda olduğuma inanmıyor pek hareket olarak da kısıtlanma yok henüz. Benim de son iki üç haftadır tartilmiyordum geçen aile hekimi yarattı değişim olmamış. Evet beşik de paylaştım bugün çok sağol bebişlerin her şeyi çok güzel oluyor hepimize sağlıcakla huzurla kullanmak nasip olsunMaşallah pek göstermiyorsun.. ben 8 kilo aldım ve 64 te kaldım son 1 ay. Benimki daha sivri .. bu arada sen beşik resmî paylaşmıştın dimi ? Çok güzelmiş. Güle güle kullanın sağlıcakla
Gözün aydın cnm maşallah size. Biraz alışın birbirinize sonra yaZarsın detayları . Doğum şekli vs .. öpüyoruz sizi ..Merhaba kızlar Allaha çok şükür ben oğlumu kucağıma aldım sağlıcakla darısı sizlerin başına inşallah.henüz birşey anlamadık alışmaya çalışıyoruz yeni halimize.emziremedim hala vücudumu hissetmiyorum
Artik son zamanlarda idrar kaçırmalar normal sanırım hamilelik takviminde yazıyordu bi kaç gün önceBu arada kizlar hapsururken idrar kaciriyorum ben biraz.idrar tahlilinde de bisey cikmadi.basinctan mi acaba.var mi ayni durumu yasayan
Bi kaç kez daha gondermistin de ordan hatırladım bende :) zaten de çok çirkin olmuş beğenmedim hiihhhhhBenim ilk bebek merakla ne zaman inecek diye bekliyorum hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler de kuzular yeter kibende aksine çok geç gelmesin istiyorum artık Şubat başı olsun istiyorum artık. Sabirsizim galiba.
Hep aynı kıyafet evet ama her hafta yapmadım karışık aklıma geldikçe ara ara belli bir düzen yok. Hatıra olsun istedim. Çok vardı nette bende öyle gördüm de aklıma geldi yapmak. Bir sonraki bebişe yaparsın sende
canım ataninca hemen eşinle kesin ve net bir dille konuş hatta bence kv ile de konuş yoksa bunlar maddi durumunuz böyleyken bu kadar hadsizlerse atandiginda düşünemiyorum ayrıca niçin demiyorsun hayatım sen otur yorgunsun kardeşin versin çayını diyedaha geçen gün eşim dedi sn nazeretini uzun gir bak nisana kadar çalışma kendi de odadaydı hanım yok ya ne nisanı en fazla bi haftada ayağa kalkar sen çocukla ilgilenirsin onun işi oldukça diye konuştu ben bağıracaktım artık o an eşim dedi yok ya kızımla ilgilensin dinlensin sıcak rahat yerde dursunlar dedi suratı düştü tam bi yılan ama eşim görmüyor bn birşey deyince sen benim tanıdığım sevdiğim eşim değilmiş gibi konuşuyorsun falan diyor
çok tatlı canımKızlar göbek durumu an itibariyle bu şekilde11-12 arasında geziyor aldığım kilo da. Eki Görüntüle 1942869
Ayni olayi bn de yaşıyorum. Kasilma oluodr herahlde ama oglus totosunu dayiyo gibi gelio bana. Bilemedim..Ben kasılmayı anlayamıyorum ya :) doktor karnında sertlesşme oluyomu diye soruyo sanki bi tarafa toplanıyo gibi diyo.ama ben yok diyorum.bazen bi tarafta sertleşme oluo ama bana sorarsan bebek hareket ediyo bi tarafını dayıyor derim. Nasıl ayırt etcem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?