eee sende de hiçbirşey yok sadece göbüş maşallah cnmBuda 70 kiloluk ben ve ogluş um
Benim de oluyor canım çünkü bebege zarar gelmesin diye kasiliyorum bi anda ıslanıyor camasirimBu arada kizlar hapsururken idrar kaciriyorum ben biraz.idrar tahlilinde de bisey cikmadi.basinctan mi acaba.var mi ayni durumu yasayan
52 ile hamile kaldım 63 oldum aslında boyda 160 uzun da değilim ben kendimi almis görüyorum baya.çok tatlı canımkilo almamış gözüküyorsun zayıf hamile kalanlardan mısın 9 kilo aldım ama kendimi koskocaman hissediyorum
Ya tam erkek bebek göbeği karnın çok şirinBuda 70 kiloluk ben ve ogluş um
bende gözden çıkardım eşimi çok sevsem de olmuyor bir insanla değil ailesi ile evlenirsin derdi babaannem şimdi iyi anlıyorumAllah bınbır belalarını versin bunların ya . benum kıde 45 yasında. Delırttı benı ya . Ben bu kadının cocuguma dokunmasını bıle istemiyorum ne yapıcam bılmıyorum ama son raddedeyım. Sonu kotu olacak hıcbırseyı gozum gormeyecek. Bebeğimi dogurdum gunyiu bıle bu kadınla kavga edıcem olarak hayal eder oldum kafayı yıyecem ben . Az kaldı .
yok maşallahın var zaten doğumda bir yada iki kilo kalır hepsi gider cnm52 ile hamile kaldım 63 oldum aslında boyda 160 uzun da değilim ben kendimi almis görüyorum baya.
Valla 70 im hatta 71 çıktım da botlari fln çıktım içindeneee sende de hiçbirşey yok sadece göbüş maşallah cnmerkek bebiş göbüşü çok belli ya
Sağol canım hamişler olarak hepimiz coookkkkk şirin ve datluyuz benceYa tam erkek bebek göbeği karnın çok şirin
Biz hapsururken onlar ne yapiyo ki birden gozumde canlandi da cok tatli geldi.hepsi melek kuzularin.Allah bagislasin hep i mizinkini.Benim de oluyor canım çünkü bebege zarar gelmesin diye kasiliyorum bi anda ıslanıyor camasirim
Sen de atma içine kuzum uygun dille anlat artik bi de duygunu belli etmekten cekinme. Sen idare ettikce iyce yuzsuzlesiyorlareşim duygu sömürüsü yaptıkları için aciyor inaniyor ağlayarak tarla istemek nedir yahu bendemi sorun derdim ama yok değil bunun sınırı yok
hanimin incileri dökülür canım evde hiç is yapmaz bu güne özgü değil yani ütüyü indirir kv yapar daha elinde tek is görmedim suyunu bile ister o derececanım ataninca hemen eşinle kesin ve net bir dille konuş hatta bence kv ile de konuş yoksa bunlar maddi durumunuz böyleyken bu kadar hadsizlerse atandiginda düşünemiyorum ayrıca niçin demiyorsun hayatım sen otur yorgunsun kardeşin versin çayını diye
ben iş dışında konuşkan değilim malesef içime atarım bu yüzden de sıkıntıdan sık sık bunyem zayıflar annem babam bu yüzden üstüme çok düşüyor gariplerim onlara da haksızlık ettim diye düşünüp kendimi yıpratıyorum bunca iğrenç insan varken annem babam kardeşimden çekiyor manevi destek olabilsem diyorum gücüm kalmiyorSen de atma içine kuzum uygun dille anlat artik bi de duygunu belli etmekten cekinme. Sen idare ettikce iyce yuzsuzlesiyorlar
Karnımda da olur mu ödem? En çok karın ve bacaklar öyle korktum ondanFullialein canım sana cvp yazmayı unutmuşum.
Tarif ettiğin kızarıklık ve basınca beyazlık olması ödemin olduğunu gösteriyor gibi.
Bol bol su içip dinlenmeye çalış. Gebelik ödeminin bir çaresi yok sanırım.
Fullialein canım o bende d3 oluyor. Dokununca kizariklik bir de beyazlikvoluyor. Normaldir. Son haftalar artık ödemi problem etmiyorum. Çünkü kaçınılmaz. ...
Kız sende hiç bişey yok ya çok zayıfmışsın hakikaten aldığın kilolar da bence bebişn gerçekden çok şirinmişBuda 70 kiloluk ben ve ogluş um
Hep öyle diyolar bacaklar da fln bisey yok nereye aldın diyolar 19 kilo aldım ama benKız sende hiç bişey yok ya çok zayıfmışsın hakikaten aldığın kilolar da bence bebişn gerçekden çok şirinmiş
Sen ses etmiyorsun diye umarım daha fazla üzerine gelmezler bir arkadaş demiş sen atanınca daha da azıtmazlar kızları çalışıyor diğer oğulları atansa da sizi unutsalar belki rahatlarsınız..ben iş dışında konuşkan değilim malesef içime atarım bu yüzden de sıkıntıdan sık sık bunyem zayıflar annem babam bu yüzden üstüme çok düşüyor gariplerim onlara da haksızlık ettim diye düşünüp kendimi yıpratıyorum bunca iğrenç insan varken annem babam kardeşimden çekiyor manevi destek olabilsem diyorum gücüm kalmiyor
Bana da öyle geliyo. Neyse bi sakıncası yoktur heralde? Günde 1-2 kez oluyoAyni olayi bn de yaşıyorum. Kasilma oluodr herahlde ama oglus totosunu dayiyo gibi gelio bana. Bilemedim..
Yanma miKızlar ağlıycam nerdeyse ya çok kötü midem napcam bilmyrm bulaşık makinemi boşalttım akşamdan kalan bulaşıklarımı yıkadım şimdi işe sardım resmenbiraz hafiflesin hareket ediymde feçsin die ama bana mısın demiyo yatırmıyo ya çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?