2017 Şubat Anneleri

bende gözden çıkardım eşimi çok sevsem de olmuyor bir insanla değil ailesi ile evlenirsin derdi babaannem şimdi iyi anlıyorum

eee sende de hiçbirşey yok sadece göbüş maşallah cnm erkek bebiş göbüşü çok belli ya
Valla 70 im hatta 71 çıktım da botlari fln çıktım içinden bu ara evet iyice öne toplandı tam erkek oldu

hanimin incileri dökülür canım evde hiç is yapmaz bu güne özgü değil yani ütüyü indirir kv yapar daha elinde tek is görmedim suyunu bile ister o derece

Sen de atma içine kuzum uygun dille anlat artik bi de duygunu belli etmekten cekinme. Sen idare ettikce iyce yuzsuzlesiyorlar
ben iş dışında konuşkan değilim malesef içime atarım bu yüzden de sıkıntıdan sık sık bunyem zayıflar annem babam bu yüzden üstüme çok düşüyor gariplerim onlara da haksızlık ettim diye düşünüp kendimi yıpratıyorum bunca iğrenç insan varken annem babam kardeşimden çekiyor manevi destek olabilsem diyorum gücüm kalmiyor

Karnımda da olur mu ödem? En çok karın ve bacaklar öyle korktum ondan

Fullialein canım o bende d3 oluyor. Dokununca kizariklik bir de beyazlikvoluyor. Normaldir. Son haftalar artık ödemi problem etmiyorum. Çünkü kaçınılmaz. ...

İnşallah ödemdir baharcım
Öyle artık son haftalar
Kötü bir şey olmasın da

Kız sende hiç bişey yok ya çok zayıfmışsın hakikaten aldığın kilolar da bence bebişn gerçekden çok şirinmiş
Hep öyle diyolar bacaklar da fln bisey yok nereye aldın diyolar 19 kilo aldım ama ben teşekkür ederim canım güzel görüşün için gidiyim biraz daha yiyim bari o değil de demekki dikkat etsem daha fit olcakmisim

Sen ses etmiyorsun diye umarım daha fazla üzerine gelmezler bir arkadaş demiş sen atanınca daha da azıtmazlar kızları çalışıyor diğer oğulları atansa da sizi unutsalar belki rahatlarsınız..

Kızlar ağlıycam nerdeyse ya çok kötü midem napcam bilmyrm bulaşık makinemi boşalttım akşamdan kalan bulaşıklarımı yıkadım şimdi işe sardım resmen biraz hafiflesin hareket ediymde feçsin die ama bana mısın demiyo yatırmıyo ya çok kötüyüm

Kızlar ağlıycam nerdeyse ya çok kötü midem napcam bilmyrm bulaşık makinemi boşalttım akşamdan kalan bulaşıklarımı yıkadım şimdi işe sardım resmen biraz hafiflesin hareket ediymde feçsin die ama bana mısın demiyo yatırmıyo ya çok kötüyüm

Yanma mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…