Evet içim alevalev resmen boğazıma kadar çıkıyoYanma mi
Neden gaviscon kullanmıyorsun arkadaşım direk geçiriyor işkence cekmeEvet içim alevalev resmen boğazıma kadar çıkıyo
Sizin bebis baya saçlı olacak heralde ..burada öyle derler mide yanınca saçlı doğarmışEvet içim alevalev resmen boğazıma kadar çıkıyo
Evt öyle derler ama aslı yokmuş onun :)Sizin bebis baya saçlı olacak heralde ..burada öyle derler mide yanınca saçlı doğarmış
Çok kötü o ya bende acayip yaşıyorum onu artık şurup şişesi basucumda yatıyorum gecmiyo gecmiyo yanıEvet içim alevalev resmen boğazıma kadar çıkıyo
Yazık bize ama az kaldı dayanın kızlar dayanınŞrup bir bana mı fayda etmiyor gaviscon renne tablet baş ucumun resmini koysamsola yatmaya çalışın solda en azından sıvı çıkmıyor boğaZa
Yazık bize ama az kaldı dayanın kızlar dayanın
2 gün uğramadım 40 sayfa birikmiş. Ancak bitirdim 2 saatte. Neyse cevaplarımı yazayım şimdi de.
Canım ben okuyana kadar doğmuştur bebek herhalde. İnşallah sağlıkla gelmiştir.
Kendin yapabiliyorsan ne güzel. Ben dün yaptırdım bugün çatı kontrolüm var diye dün gittim çok uzamamıştı o yüzden baya canım yandı ama diğer türlü de gidemezdim çok şükür temiz temiz gittim. Kendim yapabilmeyi çok isterdim.
O ağrılar bende de zaman zaman oluyor. Dün gece ağrıdan tuvalete zor kalktım resmen işkenceydi. Galiba magnezyuma ihtiyaç var ama ben az kaldı diye başlamak istemedim.
Biraz geç oldu cevap yazmak ama bugğn benzer bir şeyi ben de yaşadım . Çatı muayenesi biraz canımı yaktı ama tabi sesimi çıkarmadım. Mauyene bitince kanı gösterdi korkmana gerek yok rahime dokunduğum için kanama oldu ama endişelenecek bişey yok dedi. 1-2 güne kahverengi leke gelir dedi. Normalmi yani.
ben sinem i beğendim.
Benim de haa yukarda gibi hala. Gelmeye niyeti yok galiba :)
Aynen sıkıldım artık ben de. Bu aralar vücudumda ağrılar artmaya başladı.
Canım bugün verdiysen siparişi yarın sana Whatsap'tan ulaşırlar isim ve tasarım için. Ordaki tarihe bakma. İstersen direk telefon numarasını vereyim kendin iletişim kur acil olduğunu söyle.
Önemli değil karıştırman insanlar bazen unutkan olabiliyor.
Şurup bugüne kdr kullanmadım cnm ben ilaç kullanmada biraz sorunluyum daha doğal yollarla geçirmiye çalışıyrm ekmek attım nedense o biraz hafifletiyoNeden gaviscon kullanmıyorsun arkadaşım direk geçiriyor işkence cekme
Aynenn o rivayetten ötürü toka götürcem hastaneyeSizin bebis baya saçlı olacak heralde ..burada öyle derler mide yanınca saçlı doğarmış
Ya bide yorgunum ya uyku akıyo gözümden ama uzanınca daha da artıyo oturur vaziyette bekliyrmÇok kötü o ya bende acayip yaşıyorum onu artık şurup şişesi basucumda yatıyorum gecmiyo gecmiyo yanı
Aynen solda biraz daha hafif sağda daha fena oldumŞrup bir bana mı fayda etmiyor gaviscon renne tablet baş ucumun resmini koysamsola yatmaya çalışın solda en azından sıvı çıkmıyor boğaZa
Biliyorum canım çok zor oluyo uykudan bile uyandiriyo beni ama şurup icsen aslında anlık biraz da olsa rahatlatiyoŞurup bugüne kdr kullanmadım cnm ben ilaç kullanmada biraz sorunluyum daha doğal yollarla geçirmiye çalışıyrm ekmek attım nedense o biraz hafifletiyo
Aynenn o rivayetten ötürü toka götürcem hastaneye
Ya bide yorgunum ya uyku akıyo gözümden ama uzanınca daha da artıyo oturur vaziyette bekliyrm
Aynen solda biraz daha hafif sağda daha fena oldum
Herkes kullanbiliyo mu şurubu yarın aldırıyım olmadı dayanılcak gibi değil reçetesiz eczane verir dimiBiliyorum canım çok zor oluyo uykudan bile uyandiriyo beni ama şurup icsen aslında anlık biraz da olsa rahatlatiyo
Kizlar doktor bir sonraki muayenede cati kontrolü yapalim dedi 37+2 olucam o tarihte. kanama falan oluo demissiniz.Erken mi sizce bir sonraki haftaya mi istesem cati muayenesini? ??
Kızlar dün hastaneye gittim nst de sancım çıktı sonra doktorum çıktığı için acile gönderdiler açılma var mı diye muayene ettiler Allah'ım o nasıl bir acı çığlık attım çok kötü oldum normalde de zaten vajinismus problemim var ondan mı bilmiyorum ama korkunç acı hissettim sonucumu değerlendirir misiniz?
bugün yine stresten iyice gerildim kızlar nolucak sonum bilmiyorum çocuğa da eziyet ettiğimin farkındayım ama dayanamıyorum doğumu atanmayı beklemeden çekip gidesim var evden
Buda 70 kiloluk ben ve ogluş um
Eki Görüntüle 1942892 ben de hep aynı kıyafetle çektim ama toparlayamadım henüz. .bu da son hal..belki de son foto olur kim bilir
gerginlik bebeğe yansır mi kızlar hareketi yok denebilecek derecede oda gaz mi bebek mi ayıramıyorum sanırım oda etkileniyor benim sıkıntımda hareket edeyim dedim bu defada ağrı oldu gobegimin yan tarafında bıçak batar gibi bi terslik yoktur değil mi
Gözünüz aydin Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin.
panikprenses gözün aydın cnm Allah anneli babalı büyütsün inş tez Zaman'da toparlanırsın inş
Allah hepinizden razı olsun alıntılamayı unuttugum varsa kusura bakmayın.ben epidural spinal kombin anestezi ile dogum yaptım cok şükür kolay ve rahattı.sonrasıda kolay yani iyiyim şimdilik.burda genel anestezi,normal,epidural hepsi var.herkes çok mutlu çünkü mükemmel bir duygu yaşanıyor.endişelenip bebegi strese soktuguma üzüldüm.hayırlı dogumlar diliyorum hepinizeGözün aydın cnm maşallah size. Biraz alışın birbirinize sonra yaZarsın detayları . Doğum şekli vs .. öpüyoruz sizi ..
kım ağrıyor usudugunde dıor anlam veremiyorum bazen on yıl önce sezaryen oldum bırkere bıle agrm sızım olmadı oldugunuz hafta uayaktan kalkmayacaksınız hanımlar dıkışler kaynıcak ters bı hareket yapmıcaksınız ıyıleşıorsunuz.anlatıldıgı gıbı hıc kotu degıl.dıkış ten korkuosanız normal dogumda da bacaga doğru kesık atıolar sonra lavabo sancısı oluo bırkac gün yanı herıkısınde zorlugu var ama bır hafta sonra ıyıyız ınsallah.Benim karnim teee 35 de indi asagiya gogsumun alti bosaldi her an dogacak diye aklim cikiyo hic degilse 38 i doldursak diyorum tabi rabbim daha iyi bilor kizlar ben cesaret edip sezeryan ve normal dogumu izledim netten size samimi soyluyorum inanin normal dogum daha iyi evet zor ama en sagliklisi dusunun normal dogumda caniniz yana yana doguruyosunuz bu beni hic etkilemedi hatta cok korkardim ama anestezili olan sezeryani izledigimde inanim dizlerimin bagi cozuldu sanki ustelik olirken hissetmiyosun bile ve beni cok korkuttu simdi rabbime duam hepimize hayirli dogum nasio etmesi olabildigince normal dogum nasip etmesi insaAllah inanin sezeryani omur boyu cekiyosun usutsen ilk agriyacagi yer orasi yazin cereat akiyo ordan pisik oluyo ben buna yakinlarimdan sahit oldum ha rabbim oyle mi uygin gorucek benim icin boynum kildan incedir ama izledigim o goruntuler bayagi etkiledi beni hemen sezeryan kolay deyip secmeyin eger imkaniniz varsa ve hersey yolundaysa normal dogumu secin hem rahim temizleniyo hemde en sagliklisi belki bana kizicak bi kaciniz ama bana kizicak olanlar acio bi izlesinler cesaret edip benim kendime guvenim artti izledigimde korkmadim izlerken normal dogumu bi cesaret geldi laz kiziyim ben insaAlalh hersey yolunda gider kizimda yola donerse normal dogurucam bu bnm rabbimden diledigim duam. Bir duamda hepimize kolay dogum nasip etsin unutmayin doguma gideceginiz zaman yakinlariniza soyleyin size yasin suresi okusunlar meryem suresi okusinlar cok faydasi oluyo ve rabbi yesiri bol bol okuyun doguma giderken allah yar ve yardimcimiz olsun kizlar zaman daraldikca heyecan artiyo sayili gunumuz kaldi korkularimizda var ama rabbime emanetiz yavrularimizda oyle en hayirlisi neyse onu nasip etsin bize Amin...bugun temizlik gunu dogumdan once perdeler falan derken evi bi elden geciricez tek degilim eltilerim geliyo biri bende suan bu persembe dr kontrolum var bakalim ne dicek dogum icin heyecanliyim birazda tedirgin dua edelim birbirimize insanin kendine ettigi duadan cabuk kabul olurmus baskasinim ettigi dua ve hamile olamayanlar icinde edelim bol bol rabbim isteyene versin evladi ama hayirli olani kizlar k bakmayin baya uzun oldu zaman daraliyo ondanmidir nedir bu ara cok hassasim durduk yere aglayasim geliyo neden bilmiyorum icim daraliyo sanki
Maşallah hayırlı olsun inşallah ne guzelMerhaba kızlar Allaha çok şükür ben oğlumu kucağıma aldım sağlıcakla darısı sizlerin başına inşallah.henüz birşey anlamadık alışmaya çalışıyoruz yeni halimize.emziremedim hala vücudumu hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?