2017 Şubat Anneleri

Şrup bir bana mı fayda etmiyor gaviscon renne tablet baş ucumun resmini koysam sola yatmaya çalışın solda en azından sıvı çıkmıyor boğaZa

gerginlik bebeğe yansır mi kızlar hareketi yok denebilecek derecede oda gaz mi bebek mi ayıramıyorum sanırım oda etkileniyor benim sıkıntımda hareket edeyim dedim bu defada ağrı oldu gobegimin yan tarafında bıçak batar gibi bi terslik yoktur değil mi

Oh tertemiz olmak gibisi yok değil mi :)

Neden gaviscon kullanmıyorsun arkadaşım direk geçiriyor işkence cekme
Şurup bugüne kdr kullanmadım cnm ben ilaç kullanmada biraz sorunluyum daha doğal yollarla geçirmiye çalışıyrm ekmek attım nedense o biraz hafifletiyo
Sizin bebis baya saçlı olacak heralde ..burada öyle derler mide yanınca saçlı doğarmış
Aynenn o rivayetten ötürü toka götürcem hastaneye
Çok kötü o ya bende acayip yaşıyorum onu artık şurup şişesi basucumda yatıyorum gecmiyo gecmiyo yanı
Ya bide yorgunum ya uyku akıyo gözümden ama uzanınca daha da artıyo oturur vaziyette bekliyrm
Şrup bir bana mı fayda etmiyor gaviscon renne tablet baş ucumun resmini koysam sola yatmaya çalışın solda en azından sıvı çıkmıyor boğaZa
Aynen solda biraz daha hafif sağda daha fena oldum

Biliyorum canım çok zor oluyo uykudan bile uyandiriyo beni ama şurup icsen aslında anlık biraz da olsa rahatlatiyo

Kizlar doktor bir sonraki muayenede cati kontrolü yapalim dedi 37+2 olucam o tarihte. kanama falan oluo demissiniz.Erken mi sizce bir sonraki haftaya mi istesem cati muayenesini? ??

Bana da haftaya dedi. Her gittiğimde sonraya kalsın diyor kaç haftadır yapmadı ne kadar geç o kadar iyi kan falan gelir diye korkuyor Benim dr. Ultrasonda bakıp daha zaman var çatı muayenesi kalsın demişti

Canım benim korkup çekinirsen kasılıp kalıyorsun aynı vajinismus gibi birşey olmayacak diye düşün ve rahatla

bugün yine stresten iyice gerildim kızlar nolucak sonum bilmiyorum çocuğa da eziyet ettiğimin farkındayım ama dayanamıyorum doğumu atanmayı beklemeden çekip gidesim var evden

Canım ya çok üzülüyoruz bizler de burda sabrına hayran kaldım ben şimdiye yaygarayı basardım

Buda 70 kiloluk ben ve ogluş um

Bacım sen ne güzel hamilesin öyle yaaaa

Eki Görüntüle 1942892 ben de hep aynı kıyafetle çektim ama toparlayamadım henüz. .bu da son hal..belki de son foto olur kim bilir

Çok tatlı bir göbüşün var ve küçücük :)

Kendini rahatlat canım duşa gir iyi şeyler düşün kızın anneciğim üzülme diyor sana

Gözünüz aydin Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin.

panikprenses gözün aydın cnm Allah anneli babalı büyütsün inş tez Zaman'da toparlanırsın inş

panikprenses ,gözün aydın canım.
Güle güle büyüt bebeğini

Gözün aydın cnm maşallah size. Biraz alışın birbirinize sonra yaZarsın detayları . Doğum şekli vs .. öpüyoruz sizi ..
Allah hepinizden razı olsun alıntılamayı unuttugum varsa kusura bakmayın.ben epidural spinal kombin anestezi ile dogum yaptım cok şükür kolay ve rahattı.sonrasıda kolay yani iyiyim şimdilik.burda genel anestezi,normal,epidural hepsi var.herkes çok mutlu çünkü mükemmel bir duygu yaşanıyor.endişelenip bebegi strese soktuguma üzüldüm.hayırlı dogumlar diliyorum hepinize

Mrhaba hanımlar bugün dr daydım nst grdın sonra muayene oldum bebişim 2.400 fıstıkım ıkı elının arasına başını almış var ben oleydım modunda duruyordu:)kılo almış çok mutlu oldm

Ca kım ağrıyor usudugunde dıor anlam veremiyorum bazen on yıl önce sezaryen oldum bırkere bıle agrm sızım olmadı oldugunuz hafta uayaktan kalkmayacaksınız hanımlar dıkışler kaynıcak ters bı hareket yapmıcaksınız ıyıleşıorsunuz.anlatıldıgı gıbı hıc kotu degıl.dıkış ten korkuosanız normal dogumda da bacaga doğru kesık atıolar sonra lavabo sancısı oluo bırkac gün yanı herıkısınde zorlugu var ama bır hafta sonra ıyıyız ınsallah.

Maşallah hayırlı olsun inşallah ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…