2017 Şubat Anneleri

Muhammet ismi ağır geliyor bana.. söylediklerimizden emir moda... özellikle emir Alp konuluyor bu ara ... erkekte Ömer , Yusuf , ali kerem , Ali Çınar , yiğit daha çok hoşuma gidiyor ..... Mehmet emir de hoş...

Muhammet ismi ağır geliyor bana.. söylediklerimizden emir moda... özellikle emir Alp konuluyor bu ara ... erkekte Ömer , Yusuf , ali kerem , Ali Çınar , yiğit daha çok hoşuma gidiyor ..... Mehmet emir de hoş...

seydask canım neden kendine işkence ediyorsun . Şurubun zararı olmazki... bende senin gibi gündüz sakız çiğneyerek atlatırdım ama geceleri yanmalar olunca sakız çiğnemek saçma geldi ... şurup aldım bende sadece 2 günde bir tatlı kaşığı içerdim ve anında keserdi . Son bir aydır hiç gerek bile kalmadı. Bence eşine gaviskon aldır ve hamileliğin tadını çıkar...

Sağol canım benim eminim sende oylesindir

Herkes kullanbiliyo mu şurubu yarın aldırıyım olmadı dayanılcak gibi değil reçetesiz eczane verir dimi
Kullanırsın kuzum bana rennie duo verdi 4 şişe yaziyo bitince yanma olunca içersin az da olsa rahatlatır inş şifa olur şimdi bazı ilaçlar illa reçete istiyo inş o istemiyodur

Günaydın uykusuz bir geceden sonra Kızımla tek başıma pazar keyfi yapmaya çalışıyoruz. Baba ve abi çiftliğe gitti at binmeye. Yalnız olmak hiç iyi değilmiş...

seydask canım ben hep reçetesiz alıyorum...

Kizlar ya bu gece oyle bi sancim oldu ki doguruyom sandimmm belim kotlendi dun evi temizledik daha dogrusu ben bisi yapmadim ama sanki tum isi ben yapmis gibiyim agladim resmen sancidan sabaha kadar uyumadim iyice agirlasmisim ya vallahi hic kolay degil ve bunu ne yazikki kocalarimiz basit bisi gibi bakiyolar analarimiz eskiler doguruo tarlaya gidermis biz kicimizi kaldiramiyomusiz erkekler niye boyle kaynim oyle dedi aksam sinirkm bozuldu yaa

Bugün söyliycem cnm dayanamıyrm artık
Reçetesiz olması iyi beklemeden alırım
Sağolun kızlar

moda olduğunu bilmiyorduk ama biz de emir aras koyucaz inşallah:) emir in güzel anlamları var

Bence uykusuz bi geceden sonra kızımla pazar keyfi yapı caz. Ama gece kaburgalarım çok ağrıyo.sağ sol vc ölüyom resmen eşimde artk doğur diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…