- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Ve tabiki ben:)5 te uyanip ama hic uykusu yokmus gibi oturup kk okuyan ben
Muhammet ismi ağır geliyor bana.. söylediklerimizden emir moda... özellikle emir Alp konuluyor bu ara ... erkekte Ömer , Yusuf , ali kerem , Ali Çınar , yiğit daha çok hoşuma gidiyor ..... Mehmet emir de hoş...Kızlar doğumuna az kaldı ama isim için karar veremedik düşündüğümüz ısimler muhammet ümit umut emirefe sizce hangisi olmalı yada siz olsanız ismini ne koyarsınız?yardımcı olursanız sevinirim.
Muhammet ismi ağır geliyor bana.. söylediklerimizden emir moda... özellikle emir Alp konuluyor bu ara ... erkekte Ömer , Yusuf , ali kerem , Ali Çınar , yiğit daha çok hoşuma gidiyor ..... Mehmet emir de hoş...Kızlar doğumuna az kaldı ama isim için karar veremedik düşündüğümüz ısimler muhammet ümit umut emirefe sizce hangisi olmalı yada siz olsanız ismini ne koyarsınız?yardımcı olursanız sevinirim.
Kız sen eminmisin 19 kilo aldığınaBuda 70 kiloluk ben ve ogluş um
Sırtın biraz gerilmiş.. o halde bile küçülçük göbeğin maşallahEki Görüntüle 1942892 ben de hep aynı kıyafetle çektim ama toparlayamadım henüz. .bu da son hal..belki de son foto olur kim bilir
Evet :) hatta diyom ya 20 de olabilir :) sağol canım :)Kız sen eminmisin 19 kilo aldığınamaşallah yaaaa ...
Sağol canım benim eminim sende oylesindirBana da haftaya dedi. Her gittiğimde sonraya kalsın diyor kaç haftadır yapmadı ne kadar geç o kadar iyi kan falan gelir diye korkuyor Benim dr. Ultrasonda bakıp daha zaman var çatı muayenesi kalsın demişti
Canım benim korkup çekinirsen kasılıp kalıyorsun aynı vajinismus gibi birşey olmayacak diye düşün ve rahatla
Canım ya çok üzülüyoruz bizler de burdasabrına hayran kaldım ben şimdiye yaygarayı basardım
Bacım sen ne güzel hamilesin öyle yaaaa
Çok tatlı bir göbüşün var ve küçücük :)
Kendini rahatlat canım duşa gir iyi şeyler düşün kızın anneciğim üzülme diyor sana
Kullanırsın kuzum bana rennie duo verdi 4 şişe yaziyo bitince yanma olunca içersin az da olsa rahatlatır inş şifa olur şimdi bazı ilaçlar illa reçete istiyo inş o istemiyodurHerkes kullanbiliyo mu şurubu yarın aldırıyım olmadı dayanılcak gibi değil reçetesiz eczane verir dimi
Bugün söyliycem cnm dayanamıyrm artıkseydask canım neden kendine işkence ediyorsun . Şurubun zararı olmazki... bende senin gibi gündüz sakız çiğneyerek atlatırdım ama geceleri yanmalar olunca sakız çiğnemek saçma geldi ... şurup aldım bende sadece 2 günde bir tatlı kaşığı içerdim ve anında keserdi . Son bir aydır hiç gerek bile kalmadı. Bence eşine gaviskon aldır ve hamileliğin tadını çıkar...
Reçetesiz olması iyi beklemeden alırımGünaydın uykusuz bir geceden sonra Kızımla tek başıma pazar keyfi yapmaya çalışıyoruz. Baba ve abi çiftliğe gitti at binmeye. Yalnız olmak hiç iyi değilmiş...
seydask canım ben hep reçetesiz alıyorum...
moda olduğunu bilmiyorduk ama biz de emir aras koyucaz inşallah:) emir in güzel anlamları varMuhammet ismi ağır geliyor bana.. söylediklerimizden emir moda... özellikle emir Alp konuluyor bu ara ... erkekte Ömer , Yusuf , ali kerem , Ali Çınar , yiğit daha çok hoşuma gidiyor ..... Mehmet emir de hoş...
Bence uykusuz bi geceden sonra kızımla pazar keyfi yapı caz. Ama gece kaburgalarım çok ağrıyo.sağ sol vc ölüyom resmen eşimde artk doğur diyo.Günaydın uykusuz bir geceden sonra Kızımla tek başıma pazar keyfi yapmaya çalışıyoruz. Baba ve abi çiftliğe gitti at binmeye. Yalnız olmak hiç iyi değilmiş...
seydask canım ben hep reçetesiz alıyorum...
Günaydın hanımlar ... bende 2 kez wc den sonra daha uyuyamıcam sanıırm... halbuki 2 gün önce öğlen 12:40 gibi uyanmıştım ohhh misss... şimdi ise hafif baş ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?