Masaalah Can'ım size ben aynı ayı Yorgi gibiyim 93 kiloyum ahlatacağım simdi ysBuda 70 kiloluk ben ve ogluş um
Estağfurullah tatlım öyle düşünme bence sende çok güzel cici bi hamiş sindirMasaalah Can'ım size ben aynı ayı Yorgi gibiyim 93 kiloyum ahlatacağım simdi ys
Bende molfix aldım canım bakalım bi paket yenidoğan aldım 2-5 kg baktık memnun değilim değişirim diye düşündümKızlar hangi bebek bezini aldınız. Ben molfix aldım. İyi mi acaba?
Can'ım ben ilk oğlumda çok ağladım çok sıkıntı cektim kv yüzünden anlatsam roman olur yanı evi bile terk ettim oğlum doğdu bir akıllı anlatamam ben sıkıntıdan kurtulmak için çok kuran okudum hala da çok akıllı masalah . Ama Doğumdan sonra ben çrktim depresyon mu desem hastalık hastalık üstüne öldüm resmen . Niye biliyor Muş'un hep içime attım diyr sonra Söke söke çıktı şimdi yüzüne bike bakmak istemiyorum onun mecbur olmadıkça gitmiyorum yanına illa Çan'ımı sıkacak birşey diyor atma içine atma cajımgerginlik bebeğe yansır mi kızlar hareketi yok denebilecek derecede oda gaz mi bebek mi ayıramıyorum sanırım oda etkileniyor benim sıkıntımda hareket edeyim dedim bu defada ağrı oldu gobegimin yan tarafında bıçak batar gibi bi terslik yoktur değil mi
senle ben bu kaynanalardan kurtulamayız bizde eşim illa gidelim dedi bak ben kalakalim dersem yatıya kalmıycaz dedim tamam dedi arayayım bi evde misiniz diye dedi aradı kv bildiğin market listesi verdi canım hali örtüsü bile var içinde neyse dedim alalım kadın napsın kimseye bazı geçmiyor yazık vs dedi gitmek istemeye istemeye geldim kapıda anahtar verdi depoyu fullesinmiş köye gideceklermiş kv iyi hissetmiyormus burda ağlamaya başladı köye gidelim yarın anladım bi gariplik var neymiş annesinden kalan tarla ve icindeki barinak için 30000 bulup buruşturup vermeliymiş kocam zaten yaşlıymış bi ayağı çukurdaymış bilmem ne bizim araba parasında gözü olmazsa kredi çek diyor bu arada tek çocuk değil eşim (daha 47 yaşında kv) sonra kp başladı bitisik tarlayi da 20000e verirlermis kuzular martta olurmuş tarlayı al içine bir ev yapalım bahçesinde bana kuzu al 6-7 tane bakayım diyor (kendi calismiyor esimden istiyor) alisveris yap depo fulle tarla al diğer tarlayı al ev yaptır kuzu al gelse çıldırma surat yaptım tek yorum yapmadım çay koymuş yardım etmedim mutfağa ilk defa şimdi de diyor çayları doldur hareket et diye diyorum doğumun yakın ya kızım gibi hiii hiiii diyesim geldi benim halim yok bugün cok dolaştım dedim eşim gitti doldurdu görümce 22 yaşında ojesini sürüyor oturuyordu koltukta doktorluk ataması bekleyen kaynım gitmiş bilgisayar oyunu oynuyor küçük olan bi bardak su vermez kimseye yahu benim koca kime çekti hepsi birbirinden iğrenç insanlar
Aynen ilk bende bi paket aldım göbek oyuntulu. Güzel görünüyo iyidir umarım.Bende molfix aldım canım bakalım bi paket yenidoğan aldım 2-5 kg baktık memnun değilim değişirim diye düşündüm
Bence uykusuz bi geceden sonra kızımla pazar keyfi yapı caz. Ama gece kaburgalarım çok ağrıyo.sağ sol vc ölüyom resmen eşimde artk doğur diyo.
moda olduğunu bilmiyorduk ama biz de emir aras koyucaz inşallah:) emir in güzel anlamları var
Aynen canım bende ondan aldım zaten gideceği ilk zaman bi hafta 10 gün sonrasina bakarız artık :)Aynen ilk bende bi paket aldım göbek oyuntulu. Güzel görünüyo iyidir umarım.
Cevap verdiğin için tesekkurler canımMuhammet ismi ağır geliyor bana.. söylediklerimizden emir moda... özellikle emir Alp konuluyor bu ara ... erkekte Ömer , Yusuf , ali kerem , Ali Çınar , yiğit daha çok hoşuma gidiyor ..... Mehmet emir de hoş...
Ben bimden aliyorum drum onerdi ilacli oldugu icin pisik yapmiyo eltilerimde ondan kullanmis hep suan buyuk eltimin 6 bucuk aylik bebegi var ve hala kullaniyo 6 yasinda kizi var ondada kullanmis hem uygun fiyati hemde saglikli yani pisik derdi olmuyo drum da onerdi bana simdi depoluyorum bimde 17 .50 kurus ve gercekten cok iyi cevremde kullanan memnun olan cok kisi varKızlar hangi bebek bezini aldınız. Ben molfix aldım. İyi mi acaba?
Bakalım ilk molfix aldık artk iyi gelirse devam ederimBen bimden aliyorum drum onerdi ilacli oldugu icin pisik yapmiyo eltilerimde ondan kullanmis hep suan buyuk eltimin 6 bucuk aylik bebegi var ve hala kullaniyo 6 yasinda kizi var ondada kullanmis hem uygun fiyati hemde saglikli yani pisik derdi olmuyo drum da onerdi bana simdi depoluyorum bimde 17 .50 kurus ve gercekten cok iyi cevremde kullanan memnun olan cok kisi varkismetse bende kullanicam kizima
bende 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara molfiks göbek bağı oyuntulu aldimAynen ilk bende bi paket aldım göbek oyuntulu. Güzel görünüyo iyidir umarım.
Ay evet 39 hafta olucam. Gün boyu iyi geçiyor. Akşam olunca offff.eşim diyo gündüz dünyayı turluyon gece deOy senin gelmiş cnm Zaman'ı ondan zorlanıyorsundur Allah sağlıcakla kolay bir doğum nasip etsin ilkinden biliyorum son günler çok zorluyordu gerçekten ben şimdiden çok zorlanıyorum Allah kolaylık versin sana
Benim oğlumun adı da Mustafa Emir seçkin, seçilmiş yöneten, şef ikisinin anlamı... İsim çocuğa yansıyor gerçekten çok sakin zeki bir oğlum var ama egosu çok yüksekben en iyi yaparım ben birinci olmalıyım yani Emir emreden, lider anlamı yansıyor :):):)
bende molfıx-1 numara yenıdogan ve 3 no aldım 3 no bıle mınıcıkKızlar hangi bebek bezini aldınız. Ben molfix aldım. İyi mi acaba?
bende burdan bi arkadaş dedi dün arabayı niye almıyoruz falan dedim sıkışık suan elim bir dosya bekliyorum onu almadan alamam dedi 20000 elimizde var 20000 de kredi cekelim dedim ödemede sıkıntıya girerim dedi annesi ne dün birinden borç alırım gerekirse diyorduvolkicansu gercekten okuyup da dayanamadim bende. Seni doldurusa getirmek gibi de olmasin tabi. Ama neden esini borca sokmuyorsun? Ev alin araba alin madem surekli onlarin harcamalarina verebileceginiz bi butceniz var bunu kendinize harcayin. Aldiginiz seyi de kendi ustune yaptir dogum hediyesi gibi. Baktiniz odeyemiyorsunuz satarsiniz o zaman zaten. Boylesi daha iyi bosa gidecegine.
Hadi bakalım bebeğimizin popoşuna iyi gelir ınş. Ben yerim onubende 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara molfiks göbek bağı oyuntulu aldim
bende aynen senin gibi oldum dua et canım nolur hakkımda hayırlısı olsun hamileyiz hepimiz duamız kabul olurCan'ım ben ilk oğlumda çok ağladım çok sıkıntı cektim kv yüzünden anlatsam roman olur yanı evi bile terk ettim oğlum doğdu bir akıllı anlatamam ben sıkıntıdan kurtulmak için çok kuran okudum hala da çok akıllı masalah . Ama Doğumdan sonra ben çrktim depresyon mu desem hastalık hastalık üstüne öldüm resmen . Niye biliyor Muş'un hep içime attım diyr sonra Söke söke çıktı şimdi yüzüne bike bakmak istemiyorum onun mecbur olmadıkça gitmiyorum yanına illa Çan'ımı sıkacak birşey diyor atma içine atma cajım
yaaa takviminde 8 gün diyor korktum bakıncaHadi bakalım bebeğimizin popoşuna iyi gelir ınş. Ben yerim onu
Ay evet 39 hafta olucam. Gün boyu iyi geçiyor. Akşam olunca offff.eşim diyo gündüz dünyayı turluyon gece de
Aynen uykum da geliyo SürekliAramızda 2 gün varmış canım.
Allah yardımcımız olsun.
Ben de bir bakıyorum çok enerjiğim ,bir bakıyorum kolumu dahi kaldıramıyorum.
Ağırlaştık iyice...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?