Niye korktunkiyaaa takviminde 8 gün diyor korktum bakınca
Zamanla düzelir aranız inş koconla konus ams önceleri der ki sen abartıyorsun sonra susar sınra yıllar sonda sen haklısın der İnan ama eşinle konuşman seni rahatlatır kv değiştiremezsin mecbur katlanacaksın . Tek diyeceğim içine atma örnek olsun diye demiyorum ama ben Doğumdan sonra intihar etmeye bile kalkıştım o kadar kötüydüm sınra oğlumun bana ne kadar ihtiyacı olduğunu fark ettim ve o günden sınra herşey değişti ben oğlum eşim haricinde kimseyi takmamaya çalıştım şimdide Rabbim bana kız evladı verdi daha ne isterim rsbbimden . Kv kıskançlığından çatlar inş bir gün .bende aynen senin gibi oldum dua et canım nolur hakkımda hayırlısı olsun hamileyiz hepimiz duamız kabul olur
Evet Can'ım 65 kiloydum evlendiğimde ah ah nr güzeldim şimdi bak halime ama olsun kızım doğdun kararlıyım bir ayağa kalamayız herşey farklı olacak bu sefer inşEstağfurullah tatlım öyle düşünme bence sende çok güzel cici bi hamiş sindirsenin 2. Gebeliğin di dimi
Tez zamanda iyileşirsin inş. Alınacak bişey yoksa çantayı kolay hazırlarsın . Tecrübelisin senMrb kızlar. Çok gribim çocuklara da bulasti. Bize dua edin. Son iki hafta valiz haxirlsyamadim bile. Kolum oynamıyor. Bi de ilk üç parmağı uyuşturucu resmen hareket ettiremiyotum
Bebeklerimiz daha güzel kokacak inş misler gibi oy oy ne özledim güzel ay yüzlü kızımıSelam kızlarrr... sabah erken hortladım ama dalmışım tekrar.... bebek odası için dolabımız hazırlandı temizlendi ve ütülenlerde yerleşti.. mis gibi koktu dolap.. tem eksik pijamalarım.. yarın doktor sonrası annneme geçip 1 hafta kalıcam ve ufak tefek şeyleride hazırlııcam.. dönüşte ablamıda alıp temizlik işini hakkedicez.. daha çok işimiz varmış
Cnm günlerimiz aynı . Ben 1 aydır kilo almıyorum nedense .. kilo durumun ney? 56 ile başladım ve 64 deyim .. 8 kilo aldım ortalama.. şekerim olduğu halde ekmeğe dikkat etmedim ve meyveyide azaltamadım .. sen nasıl besleniyorsunKızlar sanırım ben çok hamur işi yiyorum ya diyet yapmak degik de hamur işi ve zararlı seyleri azaltsam 3 haftam kaldı kilo almasam iyi .. ama cajım çok istiyor
çok yaklaşmış doğumlarımızNiye korktunki
Cnm yalnı değilin bende 91 dim geçen hafta 81 ile hamile kaldım olsu dert etmiyrm bebeksiz olmakdansa böylesi daha iyi keşke bütün derdimiz kilo olsa verilir inşallah ve ben 60 ile evlendim 2 senede 20 kilo aldım 4 senelik evliyim 2 senedirde kilom sabit kaldı ilk evlendim kv birlik oturdum 2 sene sonra ev alıp çıkdık bilmiyrm o sıkıntıya sitrese bağlıyrm hepimiz zor zamanlar geçirdik evlilik zor zaanaatMasaalah Can'ım size ben aynı ayı Yorgi gibiyim 93 kiloyum ahlatacağım simdi ys
Komili aldım Yen'i doğan 2 paketKızlar hangi bebek bezini aldınız. Ben molfix aldım. İyi mi acaba?
Mrb kızlar. Çok gribim çocuklara da bulasti. Bize dua edin. Son iki hafta valiz haxirlsyamadim bile. Kolum oynamıyor. Bi de ilk üç parmağı uyuşturucu resmen hareket ettiremiyotum
Bende grip oldum gibi bi öksürük bi hapşırık gidiyor anlamadım tam olarak ne oldu.. hep geceleri terliyorum açıyorum üstümü herhalde öyle üşüttüm bi sıcak bir soğukneyse ki okul bitti evde dinlenebiliyorum.
Aynen ilk bende bi paket aldım göbek oyuntulu. Güzel görünüyo iyidir umarım.
Masaalah Can'ım size ben aynı ayı Yorgi gibiyim 93 kiloyum ahlatacağım simdi ys
bende burdan bi arkadaş dedi dün arabayı niye almıyoruz falan dedim sıkışık suan elim bir dosya bekliyorum onu almadan alamam dedi 20000 elimizde var 20000 de kredi cekelim dedim ödemede sıkıntıya girerim dedi annesi ne dün birinden borç alırım gerekirse diyordu
Bakalım ikinciye biz ne olcaz canım öyle düşünme verirsin elbetEvet Can'ım 65 kiloydum evlendiğimde ah ah nr güzeldim şimdi bak halime ama olsun kızım doğdun kararlıyım bir ayağa kalamayız herşey farklı olacak bu sefer inş
amin canım inşallah ama pek ümidim yok hergun duygu sömürüsü yapan bi aile var karşımda yüzsüzlük de tavan ben böyle birşey hiç görmedim sulalemdeHiç de bile çok tatlısındır
Yanlış hatırlamıyorsam fotoğraf atmıştın sen çok güzel görünüyordunöyle düşünmesen bile şu doğumlar bitsin kendimizi toparlar toparlamaz diyet spor koşturmaca derken birbirimize destek olup zayıflayacağız
Tatlım biz de ortak harcama yapıyoruz ben hesabını pek bilen birisi değilim. Baya harcıyorum gidip çocuğa bu lazım şu gerek diyorum sonra kıyafetim yok diyorum. Okulda herkes çok güzel giyiniyor kendimi kötü hissediyorum diyorum. Arabamızı satmıştık hergün eve gelip ağlıyordum otobüste bana yer vermiyorlar düşecektim nerdeyse elim hep dolu çok yoruluyorum bilmem ne diye eni sonu alalım araba dedi. Benim altınlarım ve düğünde takılan paralar vardı onları istedi veremem dedim mecbur kredi çekti birsürü de borcumuz vardı ona rağmen çocuk odası aldırttım diye diye
Sen de ağla söyle yakın davran duygularını anlat kendine çek belki işe yarar. Haksız olsam da konuştuğum zaman kendimi affettirebiliyorum. Ki sen sonuna kadar haklısın eşinin sana yakınlaşması lazım. Yanlış anlama akıl vermek gibi olmasın ama üzülüyorum hamile bir kadını böyle üzmelerine yazık sana da... bol bol konuşun canım inşallah düzelir herşey. Kv değişmez ama sizin ona davranışınız değişebilir. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?