Ben ozlicem sanırımÇok merak ediyorum acaba karnımı özlicekmiyim?
o his bendede var elifcim hatta daha kötüsü kimse sevmesin yaklaşmasın istiyorum doğduğunda odada kalalım onu hep karnımın üstünden indirmiym oradaymış gibi duralım istiyorm sanırım iyice baglandım bu haline dokunup dürtüp hareket etmesini özlüyecegim en cok daBen ozlicem sanırımşimdi den garip duygularda yım bazen çok halsiz fln olup ağrılar olunca Allah ım zamanı gelse de rahat hareket edebilsem diyorum ama bazen de iyi hissettiğimde hareketleri gümbür gümbür olduğunda çok hoşuma gidiyo moralim bozukken bi anda karnimda yuvarlandığıni görmek güldürüyor beni sen nabiyonnn acaba diyorum bi anda :) ve içime bişey dusuyo sanki böyle daha yakınım gibi doğunca sanki benim olmicakmis gibi tuhaf duygulara kapiliyorum
Aynen böyle karnimizda ayrı bisey sanki ya doğunca da tabiki farklı olacak daha güzel olacak belki ama ne bilim mesela böyle insan içinde bi can taşıyor ya daha bi gururlu havalı hissediyom sanki kendimio his bendede var elifcim hatta daha kötüsü kimse sevmesin yaklaşmasın istiyorum doğduğunda odada kalalım onu hep karnımın üstünden indirmiym oradaymış gibi duralım istiyorm sanırım iyice baglandım bu haline dokunup dürtüp hareket etmesini özlüyecegim en cok da
zaten böyle hissetme sebebimiz o insanlar değil miAynen böyle karnimizda ayrı bisey sanki ya doğunca da tabiki farklı olacak daha güzel olacak belki ama ne bilim mesela böyle insan içinde bi can taşıyor ya daha bi gururlu havalı hissediyom sanki kendimibende zorda olsa bu halime baya alışmışım ve çok çabuk geçtiğini hissediyorum sanki dün gibi test yaptığım o heyecanlandigim günler kese görmek kalp atışını duymak fln ayyyy duygusala bagladim galiba :) sanki doğunca kimin olacaksa yine benim olacak niye böyle duygusallastik acaba :) kimse dokunmasin kısmına gelince sevmediğim kişiler dokunmasin sadece bide ben o kadar zor zamanlar gecirirken yanımda olmayıp bebek nasıl bile demeyenler sevmesin
:) Canım ya seni gıcık etmeye calisiyo galiba şuan hassasiz ya faydalanmak istiyo galiba şaka yapiyodur sen ona aldırma he yaparsın aglatinca da oturur susturursun o zaman de sen onu iyice gıcık etYa Allah aşkına akıl verin bana . Ben bu kaynanaya ne yapicam ya . Cildiracam valla cildiracam . Şimdide kadın takdi
O doğsun onu aglaticam yok dovucek yok burnunu sikicam ..
Küçücük çocuğa o yapılır mı anne valla bende küserim size ağlarım hatta dayanamam
Dedim ağlarsan ağla birlikte ağlarsın iz diyor . Üzerinde kahkaha atıyor . Manyak bu kadın bıktım artık . Valla bıktım .
Kızlar bana akıl verin Allah aşkına benim burada kalmam lazım . Kabul etmiştim burada kalırız son zamanlarimizda diye ama valla cildirrim ben burada . Ne diyeyim eşime ben şimdi. Oda yanlış anlıyor hep büyütüyoruz diyor. Yaa zaten duygu karmaşası icerisndeyim bu kadının kafalarına katlanamaz ben .
Oturup iyi bir ağlamak istiyorum ve bu kadına haddini bildirmek . Çok oldu artık başıma çıktı.
Yanı evet mesela benim görümce sakın dokunmasinzaten böyle hissetme sebebimiz o insanlar değil mi
:) Canım ya seni gıcık etmeye calisiyo galiba şuan hassasiz ya faydalanmak istiyo galiba şaka yapiyodur sen ona aldırma he yaparsın aglatinca da oturur susturursun o zaman de sen onu iyice gıcık etevinde neden kalmiyosun çok mu mecbursun bilmediğim için soruyorum eğer çok mecbur değilsen evine geç evinde kal canım zaten şu durumda insan kocasını bile cekemiyo şahsen bende öyleyim en ufak bi lafa kırılır ağlar oldum eşim bile diyo gözünde yaş bekliyomu senin diye :) boyle son zamanlarda iyice gerilme
benim görümce kv kp asla dokunmasın o içinden nefret ediyorum kızım da edicek emin olsunlarYanı evet mesela benim görümce sakın dokunmasin
Evet okudum tatlım tek başına niye dogurcan bende tekim kuzum kendi ailem İzmit te KV ler de yürüme mesafesi 15 dk fln yanı var biraz aramız çok uzak ta değiliz ama dip dibe de değiliz bişey olmaz Allah in izniyle bu kadar kendini strese sokacagina su son günlerin acısını tatlısını evinde çıkar benceCanım eve geçecek bugün ama son zamanlarda buraya gel evde tek kalma dogrursun falan diye meleklik yaptı bana eşimin yanında bende kabul etmek zorunda kaldım .
Şimdi eşime evdeki işleri halledelim geçelim buraya diyor . Ama ben eğer buraya gelirsem yüzde yüz kavga edicez eminim artık budama geldi . Saç baş gideriz birbirimize biliyorum. Dün yazdım okudun mı bilmiyorum kadın kıskancın teki .
Senin için gidecekse gitmesin markete ben söyledim gitmedi oğlum
Diyor ... Yeter valla yeter boğazına indi baş ağrısından duramıyorum gerçekten psikolojik sağlığın bozuldu eminim bak .
allah yardımcin olsun ama bence kalma hiç evde basit şey yap yada dışardan ye daha iyi onlardan gelecek yardım da inşallah rabbim sana verir güç kuvvet şimdi böyle sonra da bebek doğar gitme der kalırsınız bu defa daha sıkıntı çocuğa müdahale eder sürekli ben asla kalmak istemiyorum ben çocuğuma bakarım diyorum yerini yapıyor kv çocuk doğunca kalırım gibisinden annem yakın gerek yok bakarım diycem bu hafta net konuşup istemiyorum onu da diğerlerini deCanım eve geçecek bugün ama son zamanlarda buraya gel evde tek kalma dogrursun falan diye meleklik yaptı bana eşimin yanında bende kabul etmek zorunda kaldım .
Şimdi eşime evdeki işleri halledelim geçelim buraya diyor . Ama ben eğer buraya gelirsem yüzde yüz kavga edicez eminim artık budama geldi . Saç baş gideriz birbirimize biliyorum. Dün yazdım okudun mı bilmiyorum kadın kıskancın teki .
Diyor ... Yeter valla yeter boğazına indi baş ağrısından duramıyorum gerçekten psikolojik sağlığın bozuldu eminim bak .
Evet ya bazen bi sancı geliyo gibi. Doğuruyomuyum diye panik yapıyorumçok yaklaşmış doğumlarımız
Canım eve geçecek bugün ama son zamanlarda buraya gel evde tek kalma dogrursun falan diye meleklik yaptı bana eşimin yanında bende kabul etmek zorunda kaldım .
Bende kv ile görümce yüzünden biraz uzaklasmistim ama sizinkiler kadar sıkıntılı değilim onlarla çok şükür can ciğer de değilim mesafe mı koydum olaylardan sonra kocamla gidip kocamla geliyorum ama o görümce asla ve asla yaklasmicak bebeğimebenim görümce kv kp asla dokunmasın o içinden nefret ediyorum kızım da edicek emin olsunlar
canim benimki kocasına yanaşsın yaşıyor da faydasız odun herif tam layigi her defasında git ananın koynuna gir diyesim geliyorLoveali ve volkicansu kizlar az onceki yazdiklarinizi okuyordum da bende ayni seyleri dusunuyorum hep. Ama sonra dedim ki biz daha dogmadan kiskaniyoruz ki ben erkek annesi olup kaynana olacagim simdiden kiskaniyirum da bu kaynanalar napsin
Yok kız benim ki kıskançlık değil sevsin herkes sadece görümce dokunmasinLoveali ve volkicansu kizlar az onceki yazdiklarinizi okuyordum da bende ayni seyleri dusunuyorum hep. Ama sonra dedim ki biz daha dogmadan kiskaniyoruz ki ben erkek annesi olup kaynana olacagim simdiden kiskaniyirum da bu kaynanalar napsin
Ayy evet ya bazen üzgün olduğum da hissediyo gibi bi vuruyo:)bende tekmelwrini özlicem ya. Şimdi bana özel karnımda çıkınca herkes )))Ben ozlicem sanırımşimdi den garip duygularda yım bazen çok halsiz fln olup ağrılar olunca Allah ım zamanı gelse de rahat hareket edebilsem diyorum ama bazen de iyi hissettiğimde hareketleri gümbür gümbür olduğunda çok hoşuma gidiyo moralim bozukken bi anda karnimda yuvarlandığıni görmek güldürüyor beni sen nabiyonnn acaba diyorum bi anda :) ve içime bişey dusuyo sanki böyle daha yakınım gibi doğunca sanki benim olmicakmis gibi tuhaf duygulara kapiliyorum
canim benimki kocasına yanaşsın yaşıyor da faydasız odun herif tam layigi her defasında git ananın koynuna gir diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?