Dimi ağlarken bazen bi yuvarlaniyo bunun derdi ne acaba diye gülüyorum kendi kendime karnıma bakarak :) çıkınca da bizim olacak öyle düşünmeyin sadece ilk zamanlar belki yardımcıya ihtiyaç olacağı için biz yeterince faydalı olamicaz belki o yüzden o zamanlar birileri olacak sonra yine bizim olacak hep :)Ayy evet ya bazen üzgün olduğum da hissediyo gibi bi vuruyo:)bende tekmelwrini özlicem ya. Şimdi bana özel karnımda çıkınca herkes )))
allah yardımcin olsun ama bence kalma hiç evde basit şey yap yada dışardan ye daha iyi onlardan gelecek yardım da inşallah rabbim sana verir güç kuvvet şimdi böyle sonra da bebek doğar gitme der kalırsınız bu defa daha sıkıntı çocuğa müdahale eder sürekli ben asla kalmak istemiyorum ben çocuğuma bakarım diyorum yerini yapıyor kv çocuk doğunca kalırım gibisinden annem yakın gerek yok bakarım diycem bu hafta net konuşup istemiyorum onu da diğerlerini de
Evet okudum tatlım tek başına niye dogurcan bende tekim kuzum kendi ailem İzmit te KV ler de yürüme mesafesi 15 dk fln yanı var biraz aramız çok uzak ta değiliz ama dip dibe de değiliz bişey olmaz Allah in izniyle bu kadar kendini strese sokacagina su son günlerin acısını tatlısını evinde çıkar bence
Yok kız benim ki kıskançlık değil sevsin herkes sadece görümce dokunmasin
Ben minik kelebeğimi kıskanmam aksine herkes tarafından sevilsin tıpkı benim gibi))))ama ne bilim tuhaf tripler ışte. Bide eşim le bazen küsüyoz. Hemen karnıma sarılıyo kızımla konuşuyo)))Dimi ağlarken bazen bi yuvarlaniyo bunun derdi ne acaba diye gülüyorum kendi kendime karnıma bakarak :) çıkınca da bizim olacak öyle düşünmeyin sadece ilk zamanlar belki yardımcıya ihtiyaç olacağı için biz yeterince faydalı olamicaz belki o yüzden o zamanlar birileri olacak sonra yine bizim olacak hep :)
Canim sana yasattiklarini yasamadan bu dunyadan gitmeyecek biliyorsun. Ki ustelik hamilesin bir de sabir dile Rabbimden. Eminim ki ne kadar zordur yasadiklarin bir de hamileligin son zamanlari. Allah sana sabir ve kolaylik versin
Ahhh kuzum ya aynı şey değil biliyorum senin ki daha zordur ama inan bende şuan çok yalnızım 9 ayımi böyle geçirdim ilk 4 ay düşük riskini vardı yatmak zorunda kaldım bulantilar desen berbatti ilaç iyice mahvediyodu hep ağlamaklı geçti annemlere hep iyiyim demek zorunda kaliyodum annem şeker hastası çünkü kendine ancak Hayri var burda eltim napiyon demedi gorumceyle kavga ettik o akşam kanama başladı kasılma oldu sadece tuvalete kalkacaksın dedi Dr um ve kv kızını savundu bi taş çorba getirenim olmadı şimdi bak 2-3 haftaya doğum yapcam inan bende yapayalnizim hastane de bile kim beklicek diye düşünüyorum eşimin iki arkadaşı var sagolsunlar eşleri biz geliriz diyolar tek umudum onlar çünkü KV den bişey beklemiyorum annem desen şuan hastaymış ne zaman gelecekler belli değil gelse bile bu ara şekeri 300-400 lere çıkmış bana çok bi faydası olmicak yanı anlicab tırnağın varsa kafanı kaşi hesabindayim bende napalim Rabbim var herşey var diyorum elbet o çocuk doğacak o ilk zamanlar da bi şekilde geçecek diyorum sende az sakin ol çünkü kendimize zarar bebeğe zarar başka bişey değilO kadar yalnızım ki anlatamam. Benim aile tarafı karışık annem psikiyatri bölümünde yatıyor neredeyse 2 ay oldu . Eşim kız kardeşimle küs. Babam benimle küs . Tek başına yım gerçekten. Ne yapım ben hadi . Yanımda destek alabileceğim annem bile yok . Çok fikrin kızlar artık dayanamıyorum ben .. hiçbirşey zevk almaz oldum . Cocugumu bile hevesle bekleyemiyorum .
Ben küsünce karnıma da dokundurmuyom oğlun da küs seninle diyomBen minik kelebeğimi kıskanmam aksine herkes tarafından sevilsin tıpkı benim gibi))))ama ne bilim tuhaf tripler ışte. Bide eşim le bazen küsüyoz. Hemen karnıma sarılıyo kızımla konuşuyo)))
Ahhh kuzum ya aynı şey değil biliyorum senin ki daha zordur ama inan bende şuan çok yalnızım 9 ayımi böyle geçirdim ilk 4 ay düşük riskini vardı yatmak zorunda kaldım bulantilar desen berbatti ilaç iyice mahvediyodu hep ağlamaklı geçti annemlere hep iyiyim demek zorunda kaliyodum annem şeker hastası çünkü kendine ancak Hayri var burda eltim napiyon demedi gorumceyle kavga ettik o akşam kanama başladı kasılma oldu sadece tuvalete kalkacaksın dedi Dr um ve kv kızını savundu bi taş çorba getirenim olmadı şimdi bak 2-3 haftaya doğum yapcam inan bende yapayalnizim hastane de bile kim beklicek diye düşünüyorum eşimin iki arkadaşı var sagolsunlar eşleri biz geliriz diyolar tek umudum onlar çünkü KV den bişey beklemiyorum annem desen şuan hastaymış ne zaman gelecekler belli değil gelse bile bu ara şekeri 300-400 lere çıkmış bana çok bi faydası olmicak yanı anlicab tırnağın varsa kafanı kaşi hesabindayim bende napalim Rabbim var herşey var diyorum elbet o çocuk doğacak o ilk zamanlar da bi şekilde geçecek diyorum sende az sakin ol çünkü kendimize zarar bebeğe zarar başka bişey değil
Geleceğini sanmıyorum gelmesinde zaten :) KV ye gidince bile yanımıza gelmiyo hasbam çokta merakliydim ya ben ona ölüyodum onun hasretindenGorumcen gekince cocugunu al uyutuyormus gibi yap odasina gotur yada emzir cocugu
Cümlemizden razı olsun canım benim sadece herkesin var bi sıkıntısı az sakin ol ama diyorum ya yalnızım vs naparim ne ederim diye de kendini kasma eğer istemiyosan orda öyleyse kal evinde anne olacaz biz her şekilde bakarız bebegimize Allah in izniyle şimdiden bile karnımızı tutup onu korumaya çalışırken niye bakamicakmisizAllah razı olsun canım senden gerçekten . Valla keşke kimse gelmese KV gelmesin annemde gelmesin tek başıma bakmak bana nefes olur emin ol . Keske öyle birşey olsa keşke. Bebeğimi düşünemiyorum resmen bunlar yüzünden.
Rabbim bir nefes alacak vakit versin bir soluklanayim yoruldum ben cok yoruldum. Benden nasıl anne olacak bu şekilde ..
Yaşatsın bırakmasın yaşatsın anlasın tövbe etsin kendine gelsin yeter artık yeter .. Bezdirdi beni .
evt aynen. Doğumdan sonra zaten lazer düşünüyorum bakalım.Oh tertemiz olmak gibisi yok değil mi :)
Her şeyi de çok biliyor bazı erkekler. Çok kolay sanki 9 ay içinde bi can taşımak. Aman salla gitsin. Ben kimseyi takmıyorum valla.Kizlar ya bu gece oyle bi sancim oldu ki doguruyom sandimmm belim kotlendi dun evi temizledik daha dogrusu ben bisi yapmadim ama sanki tum isi ben yapmis gibiyim agladim resmen sancidan sabaha kadar uyumadim iyice agirlasmisim ya vallahi hic kolay degil ve bunu ne yazikki kocalarimiz basit bisi gibi bakiyolar analarimiz eskiler doguruo tarlaya gidermis biz kicimizi kaldiramiyomusiz erkekler niye boyle kaynim oyle dedi aksam sinirkm bozuldu yaa
Aynı ben de öyle. gündüz yürüyorum geziyorum zorlanmıyorum ama gece yatıp bi de lavaboya çıkmak işkence resmen. Ağrıdan zor kalkıyorum yataktan.Ay evet 39 hafta olucam. Gün boyu iyi geçiyor. Akşam olunca offff.eşim diyo gündüz dünyayı turluyon gece de
Benim de baya büyüdü sanki Kilosu da çok değil ama niye o kadar büyüdü anlamadım.bu arada benim karnım aşırı büyüdü kızlar herkes dogurucan şimdi diyo köyde çektiğim bi resmi atiym kocaman olduk biz teyzeleri
Canım sen niye ağlıyorsun ki. Eşinle konuş güzel güzel ben burda bunalıyorum yapamıyorum çok stres oluyorum eve geçelim de. Benim eşim de son günlerimde yanımda biri olsun diyor ablamı çağırayım diyor. Ablasıyla bi sorunum yok iyi biri ama ortak noktamız pek yok. Bütün gün beraber vakit geçiremem sıkılırım o varken dedim. İstemeye istemeye kabul etti. Az çok huyumu biliyor ısrar etmedi. konuşmazsan bilemez eşin. Senin gibi bakmaz o ailesine.Ya Allah aşkına akıl verin bana . Ben bu kaynanaya ne yapicam ya . Cildiracam valla cildiracam . Şimdide kadın takdi
O doğsun onu aglaticam yok dovucek yok burnunu sikicam ..
Küçücük çocuğa o yapılır mı anne valla bende küserim size ağlarım hatta dayanamam
Dedim ağlarsan ağla birlikte ağlarsın iz diyor . Üzerinde kahkaha atıyor . Manyak bu kadın bıktım artık . Valla bıktım .
Kızlar bana akıl verin Allah aşkına benim burada kalmam lazım . Kabul etmiştim burada kalırız son zamanlarimizda diye ama valla cildirrim ben burada . Ne diyeyim eşime ben şimdi. Oda yanlış anlıyor hep büyütüyoruz diyor. Yaa zaten duygu karmaşası icerisndeyim bu kadının kafalarına katlanamaz ben .
Oturup iyi bir ağlamak istiyorum ve bu kadına haddini bildirmek . Çok oldu artık başıma çıktı.
Ben kıyamıyom amaBen küsünce karnıma da dokundurmuyom oğlun da küs seninle diyom
bu arada benim karnım aşırı büyüdü kızlar herkes dogurucan şimdi diyo köyde çektiğim bi resmi atiym kocaman olduk biz teyzeleri
Ya Allah aşkına akıl verin bana . Ben bu kaynanaya ne yapicam ya . Cildiracam valla cildiracam . Şimdide kadın takdi
O doğsun onu aglaticam yok dovucek yok burnunu sikicam ..
Küçücük çocuğa o yapılır mı anne valla bende küserim size ağlarım hatta dayanamam
Dedim ağlarsan ağla birlikte ağlarsın iz diyor . Üzerinde kahkaha atıyor . Manyak bu kadın bıktım artık . Valla bıktım .
Kızlar bana akıl verin Allah aşkına benim burada kalmam lazım . Kabul etmiştim burada kalırız son zamanlarimizda diye ama valla cildirrim ben burada . Ne diyeyim eşime ben şimdi. Oda yanlış anlıyor hep büyütüyoruz diyor. Yaa zaten duygu karmaşası icerisndeyim bu kadının kafalarına katlanamaz ben .
Oturup iyi bir ağlamak istiyorum ve bu kadına haddini bildirmek . Çok oldu artık başıma çıktı.
Loveali ve @Mutsuzperi27 kizlar az onceki yazdiklarinizi okuyordum da bende ayni seyleri dusunuyorum hep. Ama sonra dedim ki biz daha dogmadan kiskaniyoruz ki ben erkek annesi olup kaynana olacagim simdiden kiskaniyirum da bu kaynanalar napsin
O kadar yalnızım ki anlatamam. Benim aile tarafı karışık annem psikiyatri bölümünde yatıyor neredeyse 2 ay oldu . Eşim kız kardeşimle küs. Babam benimle küs . Tek başına yım gerçekten. Ne yapım ben hadi . Yanımda destek alabileceğim annem bile yok . Çok fikrin kızlar artık dayanamıyorum ben .. hiçbirşey zevk almaz oldum . Cocugumu bile hevesle bekleyemiyorum .
Mrb kızlar. Çok gribim çocuklara da bulasti. Bize dua edin. Son iki hafta valiz haxirlsyamadim bile. Kolum oynamıyor. Bi de ilk üç parmağı uyuşturucu resmen hareket ettiremiyotum
Bende grip oldum gibi bi öksürük bi hapşırık gidiyor anlamadım tam olarak ne oldu.. hep geceleri terliyorum açıyorum üstümü herhalde öyle üşüttüm bi sıcak bir soğukneyse ki okul bitti evde dinlenebiliyorum.
O kadar yalnızım ki anlatamam. Benim aile tarafı karışık annem psikiyatri bölümünde yatıyor neredeyse 2 ay oldu . Eşim kız kardeşimle küs. Babam benimle küs . Tek başına yım gerçekten. Ne yapım ben hadi . Yanımda destek alabileceğim annem bile yok . Çok fikrin kızlar artık dayanamıyorum ben .. hiçbirşey zevk almaz oldum . Cocugumu bile hevesle bekleyemiyorum .
Bende kiyamiyom da bazen kıymak lazımmışBen kıyamıyom ama
Vallaha hicte takicak durumda degilim zaten kolaysa onlar tasisin onlara gore cok basit ne var onda eskiler neler neler yaparmis napim simdi bizim gibi mi besleniyolardi hersey organikti hersey kendi yaptiklariydi biz nerden bulalim simdi gunluk sut yogurt tereyagi vs eski toprak diye bosuna demiyolar onlar bizden daha saglikliydi evet sartlari cok ama cok zordu bizim elimizde armut toplamiyo sonucta ben karadenizliyim yani bizde findik cok olur trabzonluyum neler cektiklerini biliyorum bende o islerin aynini yaptim sirtimda gubre bile tasidim hicte gocunmuyorum ama belimde fitik var ve findik cuvali tasimaktan oldu dogumda napicam allah bilir bunlari goren yok neymis miymiymisiz nazliymisiz canimiz kiymetliymis az disimizi sikamiyomusuz cok kolay sanki dun hic bi is yapmadim sadece yaptigim sey yanlarinda durmak az ucundan ttmak isin baska bisi degil ama onlardancok ben yoruldum aksam belimin agrisindan yatamadim aglaidm resmen kitlenip kaldim bide ustune bu laflari duyunca acayip sinirlendim allahtan benim kocam desteklemedi onu bnden taraf cikti eltimde kocamda ki az moralum duzeldi ah gidi ahh iste saniyolarki kadin olmak kolay ama degil ise gidip geliyolar bi isle ilgileniyolar biz oylemiyiz ama anlayan kimevt aynen. Doğumdan sonra zaten lazer düşünüyorum bakalım.
Her şeyi de çok biliyor bazı erkekler. Çok kolay sanki 9 ay içinde bi can taşımak. Aman salla gitsin. Ben kimseyi takmıyorum valla.
Aynı ben de öyle. gündüz yürüyorum geziyorum zorlanmıyorum ama gece yatıp bi de lavaboya çıkmak işkence resmen. Ağrıdan zor kalkıyorum yataktan.
Benim de baya büyüdü sanki Kilosu da çok değil ama niye o kadar büyüdü anlamadım.
Canım sen niye ağlıyorsun ki. Eşinle konuş güzel güzel ben burda bunalıyorum yapamıyorum çok stres oluyorum eve geçelim de. Benim eşim de son günlerimde yanımda biri olsun diyor ablamı çağırayım diyor. Ablasıyla bi sorunum yok iyi biri ama ortak noktamız pek yok. Bütün gün beraber vakit geçiremem sıkılırım o varken dedim. İstemeye istemeye kabul etti. Az çok huyumu biliyor ısrar etmedi. konuşmazsan bilemez eşin. Senin gibi bakmaz o ailesine.
Bende komili aldım yenidogan umarım memnun kalirizKomili aldım Yen'i doğan 2 paket
Çok komiksin kız ya senin normal ama henüz doğmadı bile bebek. Bende kaynana olcam ama herşeyin yeri zamanı ve yaşı var yani evlenme çağına gelmiş ne yaptığını bilen hı insanı mi kiskanicaz Bilmiyorum bana saçma geliyor kıskanmam herhalde öyle düşünüyorumLoveali ve @Mutsuzperi27 kizlar az onceki yazdiklarinizi okuyordum da bende ayni seyleri dusunuyorum hep. Ama sonra dedim ki biz daha dogmadan kiskaniyoruz ki ben erkek annesi olup kaynana olacagim simdiden kiskaniyirum da bu kaynanalar napsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?