2017 Şubat Anneleri

Ayy evet ya bazen üzgün olduğum da hissediyo gibi bi vuruyo:)bende tekmelwrini özlicem ya. Şimdi bana özel karnımda çıkınca herkes )))
Dimi ağlarken bazen bi yuvarlaniyo bunun derdi ne acaba diye gülüyorum kendi kendime karnıma bakarak :) çıkınca da bizim olacak öyle düşünmeyin sadece ilk zamanlar belki yardımcıya ihtiyaç olacağı için biz yeterince faydalı olamicaz belki o yüzden o zamanlar birileri olacak sonra yine bizim olacak hep :)

O kadar yalnızım ki anlatamam. Benim aile tarafı karışık annem psikiyatri bölümünde yatıyor neredeyse 2 ay oldu . Eşim kız kardeşimle küs. Babam benimle küs . Tek başına yım gerçekten. Ne yapım ben hadi . Yanımda destek alabileceğim annem bile yok . Çok fikrin kızlar artık dayanamıyorum ben .. hiçbirşey zevk almaz oldum . Cocugumu bile hevesle bekleyemiyorum .

Ben minik kelebeğimi kıskanmam aksine herkes tarafından sevilsin tıpkı benim gibi))))ama ne bilim tuhaf tripler ışte. Bide eşim le bazen küsüyoz. Hemen karnıma sarılıyo kızımla konuşuyo)))

Canim sana yasattiklarini yasamadan bu dunyadan gitmeyecek biliyorsun. Ki ustelik hamilesin bir de sabir dile Rabbimden. Eminim ki ne kadar zordur yasadiklarin bir de hamileligin son zamanlari. Allah sana sabir ve kolaylik versin

Rabbim bir nefes alacak vakit versin bir soluklanayim yoruldum ben cok yoruldum. Benden nasıl anne olacak bu şekilde ..

Yaşatsın bırakmasın yaşatsın anlasın tövbe etsin kendine gelsin yeter artık yeter .. Bezdirdi beni .

Ahhh kuzum ya aynı şey değil biliyorum senin ki daha zordur ama inan bende şuan çok yalnızım 9 ayımi böyle geçirdim ilk 4 ay düşük riskini vardı yatmak zorunda kaldım bulantilar desen berbatti ilaç iyice mahvediyodu hep ağlamaklı geçti annemlere hep iyiyim demek zorunda kaliyodum annem şeker hastası çünkü kendine ancak Hayri var burda eltim napiyon demedi gorumceyle kavga ettik o akşam kanama başladı kasılma oldu sadece tuvalete kalkacaksın dedi Dr um ve kv kızını savundu bi taş çorba getirenim olmadı şimdi bak 2-3 haftaya doğum yapcam inan bende yapayalnizim hastane de bile kim beklicek diye düşünüyorum eşimin iki arkadaşı var sagolsunlar eşleri biz geliriz diyolar tek umudum onlar çünkü KV den bişey beklemiyorum annem desen şuan hastaymış ne zaman gelecekler belli değil gelse bile bu ara şekeri 300-400 lere çıkmış bana çok bi faydası olmicak yanı anlicab tırnağın varsa kafanı kaşi hesabindayim bende napalim Rabbim var herşey var diyorum elbet o çocuk doğacak o ilk zamanlar da bi şekilde geçecek diyorum sende az sakin ol çünkü kendimize zarar bebeğe zarar başka bişey değil

Ben minik kelebeğimi kıskanmam aksine herkes tarafından sevilsin tıpkı benim gibi))))ama ne bilim tuhaf tripler ışte. Bide eşim le bazen küsüyoz. Hemen karnıma sarılıyo kızımla konuşuyo)))
Ben küsünce karnıma da dokundurmuyom oğlun da küs seninle diyom

Allah razı olsun canım senden gerçekten . Valla keşke kimse gelmese KV gelmesin annemde gelmesin tek başıma bakmak bana nefes olur emin ol . Keske öyle birşey olsa keşke. Bebeğimi düşünemiyorum resmen bunlar yüzünden.

Cümlemizden razı olsun canım benim sadece herkesin var bi sıkıntısı az sakin ol ama diyorum ya yalnızım vs naparim ne ederim diye de kendini kasma eğer istemiyosan orda öyleyse kal evinde anne olacaz biz her şekilde bakarız bebegimize Allah in izniyle şimdiden bile karnımızı tutup onu korumaya çalışırken niye bakamicakmisiz yeri gelecek aglaticaz yeri gelecek belki istemeden zarar vercez vs vs ama bebegimize en iyisini biz bilcezki yasicaz öğrencez hepsini de hiç öyle dusunme hepimiz şuan çok datlu hamiş olduğumuz gibi çok iyi birer de anne olcaz

Evet kizlar buda benim kziimin besigi cibinligini utuledim astim artik haziriz doguma cok sukur hepsi bitti dun evi temizledik bugunde besigini hazirladim beklemedeyiz rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi icinde yatirmak nasip olsun besiklerinde kuzularimizi siz neler yaptiniz hazirliklar tamam mi

Eklentiler

• IMG_20170122_174110670.webp
    15 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20170122_174132568.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 110

Anliyorum canim seni. O da anne iste sende annesin. Rabbim kalbine sicaklik versin o kadinin

Oh tertemiz olmak gibisi yok değil mi :)
evt aynen. Doğumdan sonra zaten lazer düşünüyorum bakalım.

Her şeyi de çok biliyor bazı erkekler. Çok kolay sanki 9 ay içinde bi can taşımak. Aman salla gitsin. Ben kimseyi takmıyorum valla.

Ay evet 39 hafta olucam. Gün boyu iyi geçiyor. Akşam olunca offff.eşim diyo gündüz dünyayı turluyon gece de
Aynı ben de öyle. gündüz yürüyorum geziyorum zorlanmıyorum ama gece yatıp bi de lavaboya çıkmak işkence resmen. Ağrıdan zor kalkıyorum yataktan.

bu arada benim karnım aşırı büyüdü kızlar herkes dogurucan şimdi diyo köyde çektiğim bi resmi atiym kocaman olduk biz teyzeleri
Benim de baya büyüdü sanki Kilosu da çok değil ama niye o kadar büyüdü anlamadım.

Canım sen niye ağlıyorsun ki. Eşinle konuş güzel güzel ben burda bunalıyorum yapamıyorum çok stres oluyorum eve geçelim de. Benim eşim de son günlerimde yanımda biri olsun diyor ablamı çağırayım diyor. Ablasıyla bi sorunum yok iyi biri ama ortak noktamız pek yok. Bütün gün beraber vakit geçiremem sıkılırım o varken dedim. İstemeye istemeye kabul etti. Az çok huyumu biliyor ısrar etmedi. konuşmazsan bilemez eşin. Senin gibi bakmaz o ailesine.

bu arada benim karnım aşırı büyüdü kızlar herkes dogurucan şimdi diyo köyde çektiğim bi resmi atiym kocaman olduk biz teyzeleri

Benim karnım da böyleee.
Dün minik göbüşleri görünce kendiminki kocaman göründü gözüme.

Bu arada olanları okudum.
Ne denir bilemiyorum.
Allah yardımcın olsun.

Heee de geç...

Benden çok fena kaynana olurmuş.
Eşim öyle diyor

Güçlü olacaksın !!
Anne oluyorsun..
Anneler her zorluğun üstesinden gelir.
Sakın bırakma kendini kimsem yok diye

Mrb kızlar. Çok gribim çocuklara da bulasti. Bize dua edin. Son iki hafta valiz haxirlsyamadim bile. Kolum oynamıyor. Bi de ilk üç parmağı uyuşturucu resmen hareket ettiremiyotum

İkinize de çok geçmiş olsun kızlar acil şifalar

Her insanın sınavı başka başkadır. Annen belli ki zor günler geçirmiş. O da seni bir zamanlar ne heyecan ve korkuyla bekledi, şimdi hasta hissedemiyorsun ama çok seviyor seni eminim ve onun kıymetlisisin. Tedavi olsun her şey yoluna girer yalnız hissetme kendini. Güçlü ol, hayatta zor şeyler yaşamış insanlar güçlüdür hep. Kimseye ihtiyacın Yok sen kendine yetersin

Vallaha hicte takicak durumda degilim zaten kolaysa onlar tasisin onlara gore cok basit ne var onda eskiler neler neler yaparmis napim simdi bizim gibi mi besleniyolardi hersey organikti hersey kendi yaptiklariydi biz nerden bulalim simdi gunluk sut yogurt tereyagi vs eski toprak diye bosuna demiyolar onlar bizden daha saglikliydi evet sartlari cok ama cok zordu bizim elimizde armut toplamiyo sonucta ben karadenizliyim yani bizde findik cok olur trabzonluyum neler cektiklerini biliyorum bende o islerin aynini yaptim sirtimda gubre bile tasidim hicte gocunmuyorum ama belimde fitik var ve findik cuvali tasimaktan oldu dogumda napicam allah bilir bunlari goren yok neymis miymiymisiz nazliymisiz canimiz kiymetliymis az disimizi sikamiyomusuz cok kolay sanki dun hic bi is yapmadim sadece yaptigim sey yanlarinda durmak az ucundan ttmak isin baska bisi degil ama onlardancok ben yoruldum aksam belimin agrisindan yatamadim aglaidm resmen kitlenip kaldim bide ustune bu laflari duyunca acayip sinirlendim allahtan benim kocam desteklemedi onu bnden taraf cikti eltimde kocamda ki az moralum duzeldi ah gidi ahh iste saniyolarki kadin olmak kolay ama degil ise gidip geliyolar bi isle ilgileniyolar biz oylemiyiz ama anlayan kim

Çok komiksin kız ya senin normal ama henüz doğmadı bile bebek. Bende kaynana olcam ama herşeyin yeri zamanı ve yaşı var yani evlenme çağına gelmiş ne yaptığını bilen hı insanı mi kiskanicaz Bilmiyorum bana saçma geliyor kıskanmam herhalde öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…