- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Sağol canım. Eksikler de var amanın karıştı. Çocuklar uyudu ateşi düştü sonunda.ben de vitamin aldım iyiyim daha.ama parmaklar fena serçe parmak ile yazıyorumTez zamanda iyileşirsin inş. Alınacak bişey yoksa çantayı kolay hazırlarsın . Tecrübelisin senTuRuNCu Sanada geçmiş olsun ... bende gece üstümü çok açıyorum ve giydiğim kısa badilerden göbek üşüyor bol C vitamini al
Ozlersin. Son gebelik diyorum ve de çok ozluyecegim o yüzden elim hep göbeğim de.Çok merak ediyorum acaba karnımı özlicekmiyim?
Ben de 38 beden evlendim 46 bedenim şu an. Ama AND olsun vericem hepsiniCnm yalnı değilin bende 91 dim geçen hafta 81 ile hamile kaldım olsu dert etmiyrm bebeksiz olmakdansa böylesi daha iyi keşke bütün derdimiz kilo olsa verilir inşallah ve ben 60 ile evlendim 2 senede 20 kilo aldım 4 senelik evliyim 2 senedirde kilom sabit kaldı ilk evlendim kv birlik oturdum 2 sene sonra ev alıp çıkdık bilmiyrm o sıkıntıya sitrese bağlıyrm hepimiz zor zamanlar geçirdik evlilik zor zaanaat
Sağol canım. İnşallah. Yeni Başladı birkaç gün sürer. Bi de hasta iken hep kucağımdan oluyor o çok zorluyor.nefes alamıyorum resmenGeçmiş olsun kızlar acil şifalar inş çabucak atlatırsınız...
A Armaganhayat canım senin işin daha zor çocukların hastalanması kötü olmuş umarım biran önce atlatır çocuklarda Bebek gelmeden
Güle güle kullan... Sağlıkla kucağına al inşallahEvet kizlar buda benim kziimin besigi cibinligini utuledim astim artik haziriz doguma cok sukur hepsi bitti dun evi temizledik bugunde besigini hazirladim beklemedeyiz rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi icinde yatirmak nasip olsun besiklerinde kuzularimizi siz neler yaptiniz hazirliklar tamam mi
Cnm eger birlikte cok vakit gecirmek zorunda kaliosaniz birbirinize sarmaniz cok dogal..Bu arada ankaralisin ya bi yerden taniyo gbiyim nickini falan ama cikaramiom..Kızlar yine cok kötüyüm eşimle tartıştım sürekli kendini haklı çıkarıyor haksız oldugu halde.. Sinirimden saatlerdr agladım üstelik bana ağlaya ağlaya doğum yapacan o çocugu rahat ettirmedin diyor. Şimdi defoldu işe gitti yarın bizim içim özel bir gün acaba kutlamıcakmı bu tartışma üzerine bilmiyorum öyle bişey yaparsa onu asla affetmem cok ama cok mutsuzum bütün gün uyudum ve çok acıktım sabah kadar ayaktayım
İlginçmiş yapı cam hemen)))))Doğumun yaklaştığını anlamak için doğruysa az önce komşum birşey dedi kendi 4 doğum yapmış.. Sırtımızı dayayıp yere oturuyoruz ayakları uzatıp bir ayağın baş parmağına diğer ayağın topuğunu üste koyabiliyorsak daha varmış koyamıyorsak Bebek iyice hazneye yerleşmeye çalıştığı için doğum epey yaklaştığının belirtisiymiş hiç duymamıştım enteresan geldi
A Armaganhayat diğerleri de ana kuzusu kıyamam hemen geçsin bi daha hastalanmayın bu sezon...
Gule gule kullanin canim bizde besigimizi kurduk temizligimizde yarina biter hazir sayilirizEvet kizlar buda benim kziimin besigi cibinligini utuledim astim artik haziriz doguma cok sukur hepsi bitti dun evi temizledik bugunde besigini hazirladim beklemedeyiz rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi icinde yatirmak nasip olsun besiklerinde kuzularimizi siz neler yaptiniz hazirliklar tamam mi
sağol cnm.maşallah kv ne. Allah razı olsun. İyileri de var tabi hepsi bir değil. Allah ıyiler le karsilstitsinB Bahar76Salliala gecmis olsun kizlar S saa_saa_saa cnm Allah anali babali buyutsun..(Başka dogum yapan var mi her seyi okuyamadm ama)
Kv ile sorunu olan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun..Ben o konuda şanslı olanlardanım çok şükür hamileliğin 2.ayindan beri kvdeyim zor bi hamilelik geçirdiğim için hiç mutfağa falan sokmadı bile doğru düzgün Allah razı olsun..
Amin sgl cnm. İnşallah gecer bir an onceDoğumun yaklaştığını anlamak için doğruysa az önce komşum birşey dedi kendi 4 doğum yapmış.. Sırtımızı dayayıp yere oturuyoruz ayakları uzatıp bir ayağın baş parmağına diğer ayağın topuğunu üste koyabiliyorsak daha varmış koyamıyorsak Bebek iyice hazneye yerleşmeye çalıştığı için doğum epey yaklaştığının belirtisiymiş hiç duymamıştım enteresan geldi
A Armaganhayat diğerleri de ana kuzusu kıyamam hemen geçsin bi daha hastalanmayın bu sezon...
Anliyorum canim seni. O da anne iste sende annesin. Rabbim kalbine sicaklik versin o kadinin
evt aynen. Doğumdan sonra zaten lazer düşünüyorum bakalım.
Her şeyi de çok biliyor bazı erkekler. Çok kolay sanki 9 ay içinde bi can taşımak. Aman salla gitsin. Ben kimseyi takmıyorum valla.
Aynı ben de öyle. gündüz yürüyorum geziyorum zorlanmıyorum ama gece yatıp bi de lavaboya çıkmak işkence resmen. Ağrıdan zor kalkıyorum yataktan.
Benim de baya büyüdü sanki Kilosu da çok değil ama niye o kadar büyüdü anlamadım.
Canım sen niye ağlıyorsun ki. Eşinle konuş güzel güzel ben burda bunalıyorum yapamıyorum çok stres oluyorum eve geçelim de. Benim eşim de son günlerimde yanımda biri olsun diyor ablamı çağırayım diyor. Ablasıyla bi sorunum yok iyi biri ama ortak noktamız pek yok. Bütün gün beraber vakit geçiremem sıkılırım o varken dedim. İstemeye istemeye kabul etti. Az çok huyumu biliyor ısrar etmedi. konuşmazsan bilemez eşin. Senin gibi bakmaz o ailesine.
Benim karnım da böyleee.
Dün minik göbüşleri görünce kendiminki kocaman göründü gözüme.
Bu arada olanları okudum.
Ne denir bilemiyorum.
Allah yardımcın olsun.
Heee de geç...
Benden çok fena kaynana olurmuş.
Eşim öyle diyor
Güçlü olacaksın !!
Anne oluyorsun..
Anneler her zorluğun üstesinden gelir.
Sakın bırakma kendini kimsem yok diye
İkinize de çok geçmiş olsun kızlar acil şifalar
Her insanın sınavı başka başkadır. Annen belli ki zor günler geçirmiş. O da seni bir zamanlar ne heyecan ve korkuyla bekledi, şimdi hasta hissedemiyorsun ama çok seviyor seni eminim ve onun kıymetlisisin. Tedavi olsun her şey yoluna girer yalnız hissetme kendini. Güçlü ol, hayatta zor şeyler yaşamış insanlar güçlüdür hep. Kimseye ihtiyacın Yok sen kendine yetersin
Yapınca yorum yaz en yakın senin günün sanırım aramızdaİlginçmiş yapı cam hemen)))))
Doğumun yaklaştığını anlamak için doğruysa az önce komşum birşey dedi kendi 4 doğum yapmış.. Sırtımızı dayayıp yere oturuyoruz ayakları uzatıp bir ayağın baş parmağına diğer ayağın topuğunu üste koyabiliyorsak daha varmış koyamıyorsak Bebek iyice hazneye yerleşmeye çalıştığı için doğum epey yaklaştığının belirtisiymiş hiç duymamıştım enteresan geldi
Canim senin yazini okuyunca oturdum yapmaya calistim yapamadim ;-)Doğumun yaklaştığını anlamak için doğruysa az önce komşum birşey dedi kendi 4 doğum yapmış.. Sırtımızı dayayıp yere oturuyoruz ayakları uzatıp bir ayağın baş parmağına diğer ayağın topuğunu üste koyabiliyorsak daha varmış koyamıyorsak Bebek iyice hazneye yerleşmeye çalıştığı için doğum epey yaklaştığının belirtisiymiş hiç duymamıştım enteresan geldi
Doğumun yaklaştığını anlamak için doğruysa az önce komşum birşey dedi kendi 4 doğum yapmış.. Sırtımızı dayayıp yere oturuyoruz ayakları uzatıp bir ayağın baş parmağına diğer ayağın topuğunu üste koyabiliyorsak daha varmış koyamıyorsak Bebek iyice hazneye yerleşmeye çalıştığı için doğum epey yaklaştığının belirtisiymiş hiç duymamıştım enteresan geldi
Canim senin yazini okuyunca oturdum yapmaya calistim yapamadim ;-)Doğumun yaklaştığını anlamak için doğruysa az önce komşum birşey dedi kendi 4 doğum yapmış.. Sırtımızı dayayıp yere oturuyoruz ayakları uzatıp bir ayağın baş parmağına diğer ayağın topuğunu üste koyabiliyorsak daha varmış koyamıyorsak Bebek iyice hazneye yerleşmeye çalıştığı için doğum epey yaklaştığının belirtisiymiş hiç duymamıştım enteresan geldi
canım yalnız da değilsin kimsesiz de değilsin bak şimdi canından bir can olacak inşallah o senin yavrun da olacak kardeşin de anan da baban da kocan da arkadaşın da hiç üzülme bunu düşün unutma Allah var gam yok elhamdülillahO kadar yalnızım ki anlatamam. Benim aile tarafı karışık annem psikiyatri bölümünde yatıyor neredeyse 2 ay oldu . Eşim kız kardeşimle küs. Babam benimle küs . Tek başına yım gerçekten. Ne yapım ben hadi . Yanımda destek alabileceğim annem bile yok . Çok fikrin kızlar artık dayanamıyorum ben .. hiçbirşey zevk almaz oldum . Cocugumu bile hevesle bekleyemiyorum .
Cnm eger birlikte cok vakit gecirmek zorunda kaliosaniz birbirinize sarmaniz cok dogal..Bu arada ankaralisin ya bi yerden taniyo gbiyim nickini falan ama cikaramiom..
Tesekkur ederim balimm rabbim saglicakla kucaklamayida nasipe der insaAllahGule gule kullanin canim bizde besigimizi kurduk temizligimizde yarina biter hazir sayiliriz
Bende yuruyus yapacam artik hep adana gunesli sogukda olsa hayirlisiyla kucagimiza saglicakla alalim yeterTesekkur ederim balimm rabbim saglicakla kucaklamayida nasipe der insaAllahen azindan yuruyus yapicam artik sabah aksam soguk ama
canım güçlü olmalısın şuan içinde bulunduğumuz durumdan ötürü duygular karmakarışık hormonlar tavan yaptı. ama şunu söyleyim çocuk olup biraz büyüdükçe sonra esin sana daha düşkün olacak siz tam bir aile olacaksınız o zman sen daha güçlü olacaksın ve ne olursa olsun ailene laf söyletmeHaklısınız kızlar ama beni de anlayın şu an sanki dünyanın sonu gelmiş kadar umutsuzum . Benim gercekten dengemi bozdu bu kadın . Kesinlikle psikiyatri tedavisine ihtiyacım var bundan eminim . İşte birde annemin yokluğu beni bitiriyor. Ne olursa olsun annesini istiyor insan . Şimdi yanımda olmayacak . Babam zaten tamamen benimle irtibatı kesti . Eşim kız kardeşimle küs benim de konuşmamı istemiyor ama konu da haklı bana cok kötü mesajlar yazdı bunu da eşim gördü . Şimdi birseyde diyemiyorum. Ailemin sorunları gerçekten hat safhada bunları eşim maalesef biliyor . Kendi ailesine toz kondurmiyor bu yüzden . Her pazar buradayız . Benim ailemin lafı açılınca yüzü düşüyor hatta . Çıkmazda gibi hissediyorum .
Bu kadın haddini bilmeden
Oguzkaanla (benim küçük kardeşim daha 6 yaşında ) bebeği yalnız bırakma cok arsız o çocuk ben daha önce soylecektim de söyleyin dedim.
Bile diyebiliyor . Ve ben çıtımı çıkaramadım . Kendimden de nefret eder oldum . Ben nasıl bir insanım . Benim ailem neden böyle. Ben neden hep kötü şeylerle karşılaşıyorum . Neden hiç uzun süreli mutlu olamıyorum .
Aslında olmak mümkün. Ama bu kadının bizim hayatınızdan çıkması lazım . Tabii bu mümkün değil ... Sizin de kafanızı agrittim ama tek buraya açılabiliyorum . Arkadaşımda yok siz benim arkadaşım oldunuz her ne kadar gormesemde size sığındım . Sağolun kızlar .
Canım bende tartisiyorum daha doğrusu hepimiz yapıyoruz bunu ama sonra şahsen düşünüyorum sonra anlamıyolar şuan bizim yukumuz ağır iyice zorlaştı ama işte onlar farkında değil hareketleri bile canimizi acitiyo şikayet değil tabiki şükürler olsun bu duyguyu yaşıyoruz ama onlar anlayamiyo işte olan aglaya ağlaya bize oluyo yine üzme tatlı canını iyice hassaslastik galibaKızlar yine cok kötüyüm eşimle tartıştım sürekli kendini haklı çıkarıyor haksız oldugu halde.. Sinirimden saatlerdr agladım üstelik bana ağlaya ağlaya doğum yapacan o çocugu rahat ettirmedin diyor. Şimdi defoldu işe gitti yarın bizim içim özel bir gün acaba kutlamıcakmı bu tartışma üzerine bilmiyorum öyle bişey yaparsa onu asla affetmem cok ama cok mutsuzum bütün gün uyudum ve çok acıktım sabah kadar ayaktayım
Bana da ilginc geldi .erken dogumdan korktuguma hemen yaptim yapabiliyom cok sevindimDoğumun yaklaştığını anlamak için doğruysa az önce komşum birşey dedi kendi 4 doğum yapmış.. Sırtımızı dayayıp yere oturuyoruz ayakları uzatıp bir ayağın baş parmağına diğer ayağın topuğunu üste koyabiliyorsak daha varmış koyamıyorsak Bebek iyice hazneye yerleşmeye çalıştığı için doğum epey yaklaştığının belirtisiymiş hiç duymamıştım enteresan geldi
Canım hiç öyle dusunme dedim ya bak bende yalnızım ve bu ara başka sıkıntı da var ama Rabbim bi şekilde yardım edecek inş aileni de öyle düşünme herkesin ailesinde iyi kötü oluyo kendini ben çok kötüyüm şöyle böyle diye sartlama tam tersi herşey iyi olacak ve güçlü olcam deHaklısınız kızlar ama beni de anlayın şu an sanki dünyanın sonu gelmiş kadar umutsuzum . Benim gercekten dengemi bozdu bu kadın . Kesinlikle psikiyatri tedavisine ihtiyacım var bundan eminim . İşte birde annemin yokluğu beni bitiriyor. Ne olursa olsun annesini istiyor insan . Şimdi yanımda olmayacak . Babam zaten tamamen benimle irtibatı kesti . Eşim kız kardeşimle küs benim de konuşmamı istemiyor ama konu da haklı bana cok kötü mesajlar yazdı bunu da eşim gördü . Şimdi birseyde diyemiyorum. Ailemin sorunları gerçekten hat safhada bunları eşim maalesef biliyor . Kendi ailesine toz kondurmiyor bu yüzden . Her pazar buradayız . Benim ailemin lafı açılınca yüzü düşüyor hatta . Çıkmazda gibi hissediyorum .
Bu kadın haddini bilmeden
Oguzkaanla (benim küçük kardeşim daha 6 yaşında ) bebeği yalnız bırakma cok arsız o çocuk ben daha önce soylecektim de söyleyin dedim.
Bile diyebiliyor . Ve ben çıtımı çıkaramadım . Kendimden de nefret eder oldum . Ben nasıl bir insanım . Benim ailem neden böyle. Ben neden hep kötü şeylerle karşılaşıyorum . Neden hiç uzun süreli mutlu olamıyorum .
Aslında olmak mümkün. Ama bu kadının bizim hayatınızdan çıkması lazım . Tabii bu mümkün değil ... Sizin de kafanızı agrittim ama tek buraya açılabiliyorum . Arkadaşımda yok siz benim arkadaşım oldunuz her ne kadar gormesemde size sığındım . Sağolun kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?