Sen nerde oturuyosun canımEvet İstanbul dan buraya gelin geldim İstanbul u çok özlüyorum. Aslında pekte yanlız kalmıyoruz ama yinede bilmiyorum moralimi bozuyor bu adam
Canim senin yazini okuyunca oturdum yapmaya calistim yapamadim ;-)ya cok kilo aldigim icin yapamadim yada dogum yakin ;-)
Bende çok rahat yapıyorum erken doğum tehlikem bile vardı demekki benim kız hala yol bulamadıBana da ilginc geldi .erken dogumdan korktuguma hemen yaptim yapabiliyom cok sevindim
demek ki var daha
Bunu komşu dedi cnm ilkkez duydum aslında ayak ayak üstüne gibi koyuyorsun parmağın üstüne diğer ayağın topuğu geliyorda elle de oluyorsa demekki Bebek çok aşağıda değil ablanın iddiasına göre eğer Bebek kanala dayandıysa asla yapamıyormuşsun buda diğer iddiasıbu hareketi ben yapamadim e noolcak... yani elle mudahale edebiliyomuyuz ayagimiza.. yoksa kendi kendine kalkip ayak basparmagima koyamiyorum... elle mudahale varsa okey oluyo ama elle mudahale yoksa olmuyo.. yontem sundun cevapla olurmu takildim ben bu ise
Dogurcan demek kibu hareketi ben yapamadim e noolcak... yani elle mudahale edebiliyomuyuz ayagimiza.. yoksa kendi kendine kalkip ayak basparmagima koyamiyorum... elle mudahale varsa okey oluyo ama elle mudahale yoksa olmuyo.. yontem sundun cevapla olurmu takildim ben bu ise
Çok sinir bozucusun
Çok güzeller canım beşiğin geldi mi bitti mi hazırlıkların
İvoooo 12 günTeşekkürler tatlım:)
Geldi canım beşik döşeği yorganı yastığı herşeyi hazır çok şükür :)
Sen naaptın, nasıl gidiyo hazırlıklar?
Hadi hayırlısı :)
Ayyyy zamanlaman harika olmuş dogurabilirsin :) kendin mı yaptınEpilasyon yapmış olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik
Canım sana dönen olmadı mı? Gerçi bugün pazar ondan dönmemişlerdir. Yarın dönerler tahminim.Sağol canım. Eksikler de var amanın karıştı. Çocuklar uyudu ateşi düştü sonunda.ben de vitamin aldım iyiyim daha.ama parmaklar fena serçe parmak ile yazıyorum
Ozlersin. Son gebelik diyorum ve de çok ozluyecegim o yüzden elim hep göbeğim de.
Ben de 38 beden evlendim 46 bedenim şu an. Ama AND olsun vericem hepsini
Sağol canım. İnşallah. Yeni Başladı birkaç gün sürer. Bi de hasta iken hep kucağımdan oluyor o çok zorluyor.nefes alamıyorum resmen
Güle güle kullan... Sağlıkla kucağına al inşallah
@ege52 canım numarayı alsam çok ii olur. Aslında 16 günüm var ama korkuyorum. Konuşsam iyi olucak.
Kızlar ilk günler bir şekilde geçer nerde rahat ederseniz orda kalın kimseyi de takmayın. Erkekler ailelerinin yanında çok d3gisiyorlar. Evde kalın ben bebeğine ilk banyosunda bile yalnız olan biliyorum. Yani korkmayın. Kafa rahatsa gerisi halledilir.
@TuRuNCu geçmiş olsun. @Salliala geçmiş olsun. Tüm msjlari okuymdm kaçırdım varsa af ola
Ztb ye gidiyo o :) sana yakınSen Nerdesin canım hangi hastane ye gidiyorsn.. Doğum tarihlermzde aynı sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?