2017 Şubat Anneleri

Canim senin yazini okuyunca oturdum yapmaya calistim yapamadim ;-) ya cok kilo aldigim icin yapamadim yada dogum yakin ;-)

Tutup tutmadığını sende denemiş oluruz:):):) hayırlısı cnmm

Bana da ilginc geldi .erken dogumdan korktuguma hemen yaptim yapabiliyom cok sevindim
demek ki var daha
Bende çok rahat yapıyorum erken doğum tehlikem bile vardı demekki benim kız hala yol bulamadı

Karnim bugün çok toplanıyor sanki bebek mı kasılma mı anlamiyom da bide vajina ya bi baskı olmaya başladı bugün böyle ama diğer günlerden rutin ağrıdan hariç farklı bişey sanki yurutmuyo gibi 3-4 saattir doğum olayını nasıl anlicaz biz ya yani tabi ki o çok sancı geldiğinde anlasilir elbette bu ara sancılar fln mesela şuan benim yaşadığım ne acaba amaaannnnnn sancı gelince oturtmaz bile nasılsa dimi

selam.kislar.. ben bu kaynana ve gorumce sikintilarinizi okudukca cok kotu oluyorum ki zira benimkiler inan daha beter.. beterin beteri var.. allah askina uzmeyin kendinizi... daha oncede bikac yazi yazmistim bilenler vardir belki... benimde canim sikkin okul tatil oldu diye eltim gelmis gorumcem gelmis kaynana burda.. allahtan baska bi evdeler ama doguma 3 kala bizdeler gibime geliyo... allah yardimcimiz olsun.. hakkaten yasamayan bilemez cok boktan bir durum.. kimsesiz olmak ne guzeldir kimbilir... yani esinin tarafindan .. ben ilk dogumda okadar sikinti yasadimki 4 sene olmis halen unutamadim... oyuzden allah yardimcimiz olsun.. seviyorum sizi... allah buyuktur g3cicek bugunlerde uzulmeyin olurmi...

bu hareketi ben yapamadim e noolcak... yani elle mudahale edebiliyomuyuz ayagimiza.. yoksa kendi kendine kalkip ayak basparmagima koyamiyorum... elle mudahale varsa okey oluyo ama elle mudahale yoksa olmuyo.. yontem sundun cevapla olurmu takildim ben bu ise

Bunu komşu dedi cnm ilkkez duydum aslında ayak ayak üstüne gibi koyuyorsun parmağın üstüne diğer ayağın topuğu geliyorda elle de oluyorsa demekki Bebek çok aşağıda değil ablanın iddiasına göre eğer Bebek kanala dayandıysa asla yapamıyormuşsun buda diğer iddiası

Dogurcan demek ki

Eneeeeee ben yaptım o hareketi demekki daha var eeee bu ağrılar ne o zaman yalancı olanmi çokta rahat yaptım 40 i da geçmem dimi

Canım sana dönen olmadı mı? Gerçi bugün pazar ondan dönmemişlerdir. Yarın dönerler tahminim.
Sana özelden yazayım numarayı muhtemelen burdan numara vermek yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…