2017 Şubat Anneleri

Evet kendim.
Baya uğraştım ama değdi :)
İnşallah uzamadan hayırlısıyla doğurrum :)
Bende denicem kendim inş beceririm öncesinde hep kendim yapıyodum zaten ama bakalım şimdi napcam ama benim bu kez daha yapmam gerekir gibi senin inş temizken dogurursun :)

Kızlar oglum dogdugundan bu yana yani 24 saattir ememiyordu doktor kan tahlili yaptırdi ve malesef crp si 1 olmalıyken 3.1 çıktı hemen yeni doğan yogum bakım servisine alındı antibiyotik tedavisine başlandı.doktorun endişe etme demesine ragmen kolumu kanadımı kaybetmiş gibiyim çok üzgünüm.lütfen icinizden gelen küçücük bir dua gönderir misiniz oğluma

Benim de bugün öyleydi ya toplaniyordu yada ordan oraya kayıyordu ve noluyoruz dedim :)

Rabbim şafi ismiyle tez vakitte şifa versin inşaallah canım

canim allah yardımcın olsun bn şimdiden göbeğini görmeyi dayanamam diyorum yoğun bakıma asla girmesine dayanılmaz ki tez vakitte düzelsin yavrun kavuşun inşallah

Canım sana geçmiş olsun hayırlı olsun yazamamistim öncelikle bu dileklerimi diliyim ogluş a geçmiş olsun hemen öyle düşünme canım hayırlısıyla bak dünyaya getirdin sağ salim atlattiniz doğum sonrası sıkıntılar da çoğunda yasaniyo inş en kısa zamanda atlatirsiniz buna da sen iyi ol ki bebeğin hissetsin annesi güç alsın senden Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin melegimize

Allah razi olsun gecer inşallah.lohusaliktan herhalde bütün gücüm bitti sanki Allah yardım etsin

Allah razi olsun gecer inşallah.lohusaliktan herhalde bütün gücüm bitti sanki Allah yardım etsin
Yanı lohusalık annelik duygusu gördün kokusunu aldın karnında ayrı biseydi şimdi ayrı bisey yaşadın kolay değildir benim yeğenler bile doğum sonrası kuvez de kaldılar fln günlerce ağladım ama sağlam dur bak süt un fln kesilir Allah korusun bebeğinin buna ihtiyacı var sonra bide ona üzülürsün

Üzülme canım benim kimse yoksa rabbim var :) sana güç kuvvet versin bak bebeğin sana nasıl destek olacak güç verecek

Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş :)

tez zamanda iyileşsin inşallah bebeğin. Sen güçlü olmaya çalış. Senin güçlü olman çok önemli. Bırakma kendini sakın.

Sagol canimcim ben istedim mobilya besik oda takimimda beyazdi zaten tam takim oldu aslinda park yatak alicaktik ama gorunce cok begendim hem kiz hem erkek icin teee 3 cu ayda aldim iyiki oyle yapmisim esim havalandirma klimada calsiyo kis olunca maas durumu aksiyo haliyle en agirlarini yazin hallettik oyuzden doguma bisi kalmadi eksikleri tamamladik suan maas durumu aksasa da nefes alabiliyoruz o eksik bu eksik derdi yok kafamiz rahat sadece dogumu bekliyoruz malum bnm dr dan yana hic sansim olmadi acikcasi dogumdada olmayacak diye odum kopuyo esime belli etmiyorum ama anliyo endiselendimin farkinda nasip ya bakalik ne var nasibimde allahim hepimize hayirlisini versin hayirli dr larla karsilastirsin gercekten saglicakla alalim yavrularimizi bi hafta once arkadasim dogum yapti cok tatli bebegi var ee gorunce kizimi daha cok merak ettim heecanla bekliyorum cok heycanliyim allahim nasio etsin hepimize olmayanlarada cifter cifter versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…