Ayyyy zamanlaman harika olmuş dogurabilirsin :) kendin mı yaptın
Bende denicem kendim inş beceririm öncesinde hep kendim yapıyodum zaten ama bakalım şimdi napcam ama benim bu kez daha yapmam gerekir gibi senin inş temizken dogurursun :)Evet kendim.
Baya uğraştım ama değdi :)
İnşallah uzamadan hayırlısıyla doğurrum :)
Benim de bugün öyleydi ya toplaniyordu yada ordan oraya kayıyordu ve noluyoruz dedim :)Karnim bugün çok toplanıyor sanki bebek mı kasılma mı anlamiyom dabide vajina ya bi baskı olmaya başladı bugün böyle ama diğer günlerden rutin ağrıdan hariç farklı bişey sanki yurutmuyo gibi 3-4 saattir doğum olayını nasıl anlicaz biz ya yani tabi ki o çok sancı geldiğinde anlasilir elbette bu ara sancılar fln mesela şuan benim yaşadığım ne acaba amaaannnnnn sancı gelince oturtmaz bile nasılsa dimi
Rabbim şafi ismiyle tez vakitte şifa versin inşaallah canımKızlar oglum dogdugundan bu yana yani 24 saattir ememiyordu doktor kan tahlili yaptırdi ve malesef crp si 1 olmalıyken 3.1 çıktı hemen yeni doğan yogum bakım servisine alındı antibiyotik tedavisine başlandı.doktorun endişe etme demesine ragmen kolumu kanadımı kaybetmiş gibiyim çok üzgünüm.lütfen icinizden gelen küçücük bir dua gönderir misiniz oğluma
canim allah yardımcın olsun bn şimdiden göbeğini görmeyi dayanamam diyorum yoğun bakıma asla girmesine dayanılmaz ki tez vakitte düzelsin yavrun kavuşun inşallahKızlar oglum dogdugundan bu yana yani 24 saattir ememiyordu doktor kan tahlili yaptırdi ve malesef crp si 1 olmalıyken 3.1 çıktı hemen yeni doğan yogum bakım servisine alındı antibiyotik tedavisine başlandı.doktorun endişe etme demesine ragmen kolumu kanadımı kaybetmiş gibiyim çok üzgünüm.lütfen icinizden gelen küçücük bir dua gönderir misiniz oğluma
Canım sana geçmiş olsun hayırlı olsun yazamamistim öncelikle bu dileklerimi diliyim ogluş a geçmiş olsun hemen öyle düşünme canım hayırlısıyla bak dünyaya getirdin sağ salim atlattiniz doğum sonrası sıkıntılar da çoğunda yasaniyo inş en kısa zamanda atlatirsiniz buna da sen iyi ol ki bebeğin hissetsin annesi güç alsın senden Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin melegimizeKızlar oglum dogdugundan bu yana yani 24 saattir ememiyordu doktor kan tahlili yaptırdi ve malesef crp si 1 olmalıyken 3.1 çıktı hemen yeni doğan yogum bakım servisine alındı antibiyotik tedavisine başlandı.doktorun endişe etme demesine ragmen kolumu kanadımı kaybetmiş gibiyim çok üzgünüm.lütfen icinizden gelen küçücük bir dua gönderir misiniz oğluma
Rabbim şafi ismiyle tez vakitte şifa versin inşaallah canım
Amin Allah razi olsun kimseye yasatmasın bu durumucanim allah yardımcın olsun bn şimdiden göbeğini görmeyi dayanamam diyorum yoğun bakıma asla girmesine dayanılmaz ki tez vakitte düzelsin yavrun kavuşun inşallah
Oluyo hep öyle de bugün sanki biraz fazla yaşıyorum sertlesmeleri anlamadım bendeBenim de bugün öyleydi ya toplaniyordu yada ordan oraya kayıyordu ve noluyoruz dedim :)
Allah razi olsun gecer inşallah.lohusaliktan herhalde bütün gücüm bitti sanki Allah yardım etsinCanım sana geçmiş olsun hayırlı olsun yazamamistim öncelikle bu dileklerimi diliyim ogluş a geçmiş olsun hemen öyle düşünme canım hayırlısıyla bak dünyaya getirdin sağ salim atlattiniz doğum sonrası sıkıntılar da çoğunda yasaniyo inş en kısa zamanda atlatirsiniz buna da sen iyi ol ki bebeğin hissetsin annesi güç alsın senden Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin melegimize
amin canım inşallah ama pek ümidim yok hergun duygu sömürüsü yapan bi aile var karşımda yüzsüzlük de tavan ben böyle birşey hiç görmedim sulalemde
Rabbim şafi ismiyle tez vakitte şifa versin inşaallah canım
Yanı lohusalık annelik duygusu gördün kokusunu aldın karnında ayrı biseydi şimdi ayrı bisey yaşadın kolay değildir benim yeğenler bile doğum sonrası kuvez de kaldılar fln günlerce ağladım ama sağlam dur bak süt un fln kesilir Allah korusun bebeğinin buna ihtiyacı var sonra bide ona üzülürsünAllah razi olsun gecer inşallah.lohusaliktan herhalde bütün gücüm bitti sanki Allah yardım etsin
O kadar yalnızım ki anlatamam. Benim aile tarafı karışık annem psikiyatri bölümünde yatıyor neredeyse 2 ay oldu . Eşim kız kardeşimle küs. Babam benimle küs . Tek başına yım gerçekten. Ne yapım ben hadi . Yanımda destek alabileceğim annem bile yok . Çok fikrin kızlar artık dayanamıyorum ben .. hiçbirşey zevk almaz oldum . Cocugumu bile hevesle bekleyemiyorum .
Evet kizlar buda benim kziimin besigi cibinligini utuledim astim artik haziriz doguma cok sukur hepsi bitti dun evi temizledik bugunde besigini hazirladim beklemedeyiz rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi icinde yatirmak nasip olsun besiklerinde kuzularimizi siz neler yaptiniz hazirliklar tamam mi
tez zamanda iyileşsin inşallah bebeğin. Sen güçlü olmaya çalış. Senin güçlü olman çok önemli. Bırakma kendini sakın.Kızlar oglum dogdugundan bu yana yani 24 saattir ememiyordu doktor kan tahlili yaptırdi ve malesef crp si 1 olmalıyken 3.1 çıktı hemen yeni doğan yogum bakım servisine alındı antibiyotik tedavisine başlandı.doktorun endişe etme demesine ragmen kolumu kanadımı kaybetmiş gibiyim çok üzgünüm.lütfen icinizden gelen küçücük bir dua gönderir misiniz oğluma
Tesekkur ederim balimm cok sagol :)Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş :)
Sagol canimcim ben istedim mobilya besik oda takimimda beyazdi zaten tam takim oldu aslinda park yatak alicaktik ama gorunce cok begendim hem kiz hem erkek icin teee 3 cu ayda aldim iyiki oyle yapmisim esim havalandirma klimada calsiyo kis olunca maas durumu aksiyo haliyle en agirlarini yazin hallettik oyuzden doguma bisi kalmadi eksikleri tamamladik suan maas durumu aksasa da nefes alabiliyoruz o eksik bu eksik derdi yok kafamiz rahat sadece dogumu bekliyoruz malum bnm dr dan yana hic sansim olmadi acikcasi dogumdada olmayacak diye odum kopuyo esime belli etmiyorum ama anliyo endiselendimin farkinda nasip ya bakalik ne var nasibimde allahim hepimize hayirlisini versin hayirli dr larla karsilastirsin gercekten saglicakla alalim yavrularimizi bi hafta once arkadasim dogum yapti cok tatli bebegi var ee gorunce kizimi daha cok merak ettim heecanla bekliyorum cok heycanliyim allahim nasio etsin hepimize olmayanlarada cifter cifter versinpanikprenses cnm tez zamanda iyileşir oğlum inşallah. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin size..
@Ecrin ensar bebek_elif cnm beşiğin çok tatlı olmuş.. bende ahşap seviyordum ama son anda park yatakta karar kıldık ..
Yok canım grip oldum onun için geçmiş olsun diyor arkadaşlarSalliala sen doğum mu yaptın bi yerde öyle gördüm sanki.. Erken doğum mu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?