Yok canım grip oldum onun için geçmiş olsun diyor arkadaşlarbebişin tepikler hala göğsümde benim kız aşağı inecekte doğacakta var daha vakti sanırım
Çok komiksin kız ya senin normal ama henüz doğmadı bile bebek. Bende kaynana olcam ama herşeyin yeri zamanı ve yaşı var yani evlenme çağına gelmiş ne yaptığını bilen hı insanı mi kiskanicaz Bilmiyorum bana saçma geliyor kıskanmam herhalde öyle düşünüyorum
Bende bekleyişe girdim gelebilir artık kızım hatta gelsindeTeşekkürler tatlım:)
Geldi canım beşik döşeği yorganı yastığı herşeyi hazır çok şükür :)
Sen naaptın, nasıl gidiyo hazırlıklar?
Sende çok geride sayilmazsin çok şükür bak nerden nereye geldik :) bi iki haftaya iyice rahatlarsin risk durumu biraz daha geçmiş olacak çünkü az daha sabır de bebise :)Topuk ayaga olayini bnde denedim yapamadim. Zaten erken dogum riskim var sizler kadar ilerde olsa haftam keske
Arada bende de oluyo tiksiniyom bile bazı şeylerden normal galibaKızlar mide bulantım var benim normal mi
Oda vs erken zaten canım bende düğün borcu ödüyorum daha kp nin kuruş faydası olmadı düğüne bizimkiler işte yardımcı oldu biraz fln derken eşim tek başına üstlendi herşeyi üstüne bebiş geldi ve şuan eşim işten çıktı ama diyorum Rabbim rizkiyla verdi inş oda vs hepsi olacak şeyler şuan aldiklarimizi yaptıklarınızı bile yapamayanlar var bende çoğu şeyini yegenlerinkini fln aldım ne gerek var masraf a diyerek@Ecrin ensar bebek_elif durumlar aynen cnm .. Benimde evlendiğimizden (3 yıl) beri ödediğimiz kredi Doğumla bitiyor. O yüzden oda vs yapamadım oğluma.. Son 2 ayda aldım bi çok şeyi. Hatta sadece 0-3 ay aldım kıyafetleri ... bi kaç aya rahatlayınca devam edicem alışverişe ...
Doğurdu büyüttü kaynana bile oldu başımıza da oğluna mutluluk diliyoEvlat sevgisi her sevgiden ustunmus der susarimamann o gunler gelsin bakalim. Oglusum mutlu olsun o bana yeter de artar.
Arada bende de oluyo tiksiniyom bile bazı şeylerden normal galiba[/QUsagol canım özellikle yaptığın birşey var mı geçmesi için
İyi haberlerle gel inş :)Bende bekleyişe girdim gelebilir artık kızım hatta gelsindehayırlısıyla alalım kucağımıza yarın bi aksilik çıkmazsa kontrole gidicem
Bayanlar iyi aksamlar bende sessizce 8 ay boyunca takip ettim sizleri kismet buguneymis. Oglum subat basinda dogmasi gerekirken 36. Haftasinda 11 ocakta dogdu. Benim oglumda beslenmeyi kabul etmedigi icin dogdugu aksam crp yuksekliginden kuveze aldilar. Cok agladim cok uzuldum ama 3 gun kaldi orda ustelik bizim degerimiz 5ti. Uzulmemeye calis Rabbim tez zamanda sifasini verecek insallah. Allah korusun evde bole bisey olsaydi biz nereden anlayacaktik. Herseyde bi hayir vardir. Bi iki gune gelecek kicagina merak etme. Uzun oldu kusura bakmayin.Kızlar oglum dogdugundan bu yana yani 24 saattir ememiyordu doktor kan tahlili yaptırdi ve malesef crp si 1 olmalıyken 3.1 çıktı hemen yeni doğan yogum bakım servisine alındı antibiyotik tedavisine başlandı.doktorun endişe etme demesine ragmen kolumu kanadımı kaybetmiş gibiyim çok üzgünüm.lütfen icinizden gelen küçücük bir dua gönderir misiniz oğluma
Sende çok geride sayilmazsin çok şükür bak nerden nereye geldik :) bi iki haftaya iyice rahatlarsin risk durumu biraz daha geçmiş olacak çünkü az daha sabır de bebise :)
Senin yapamaman normal dogurcan nerdeyse 10 günün kalmış daha ne deneyi yapiyonKızlar ben bu ayak topuk deneyini yapdım koyamıyrm baya zorladım ama karnım müsade etmiyoelimle anca koyuyrm ondada nefes alamıyrm resmen ilk biraz sırtım yatık denemişdim yaptım sonradan tam dik oturuşu yapınca yapamıyrm internette varmı bununla ilgili bişey bi bakıcam
:))Oyle canim cok sukur riskkm 31 de ortaya çıktı 34 olacağım carsamba gunu braz daha beklese iyi olacak. Acaba ne kadar sure vardir bu hareketi yapamyinca en fazla 1 2 hafta falan midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?