2017 Şubat Anneleri

Topuk ayaga olayini bnde denedim yapamadim. Zaten erken dogum riskim var sizler kadar ilerde olsa haftam keske

@Ecrin ensar bebek_elif durumlar aynen cnm .. Benimde evlendiğimizden (3 yıl) beri ödediğimiz kredi Doğumla bitiyor. O yüzden oda vs yapamadım oğluma.. Son 2 ayda aldım bi çok şeyi. Hatta sadece 0-3 ay aldım kıyafetleri ... bi kaç aya rahatlayınca devam edicem alışverişe ...

Evlat sevgisi her sevgiden ustunmus der susarim amann o gunler gelsin bakalim. Oglusum mutlu olsun o bana yeter de artar.

Teşekkürler tatlım:)
Geldi canım beşik döşeği yorganı yastığı herşeyi hazır çok şükür :)
Sen naaptın, nasıl gidiyo hazırlıklar?
Bende bekleyişe girdim gelebilir artık kızım hatta gelsinde hayırlısıyla alalım kucağımıza yarın bi aksilik çıkmazsa kontrole gidicem

Topuk ayaga olayini bnde denedim yapamadim. Zaten erken dogum riskim var sizler kadar ilerde olsa haftam keske
Sende çok geride sayilmazsin çok şükür bak nerden nereye geldik :) bi iki haftaya iyice rahatlarsin risk durumu biraz daha geçmiş olacak çünkü az daha sabır de bebise :)

Kızlar ben bu ayak topuk deneyini yapdım koyamıyrm baya zorladım ama karnım müsade etmiyo elimle anca koyuyrm ondada nefes alamıyrm resmen ilk biraz sırtım yatık denemişdim yaptım sonradan tam dik oturuşu yapınca yapamıyrm internette varmı bununla ilgili bişey bi bakıcam

Oda vs erken zaten canım bende düğün borcu ödüyorum daha kp nin kuruş faydası olmadı düğüne bizimkiler işte yardımcı oldu biraz fln derken eşim tek başına üstlendi herşeyi üstüne bebiş geldi ve şuan eşim işten çıktı ama diyorum Rabbim rizkiyla verdi inş oda vs hepsi olacak şeyler şuan aldiklarimizi yaptıklarınızı bile yapamayanlar var bende çoğu şeyini yegenlerinkini fln aldım ne gerek var masraf a diyerek

Kızlar ben bu ayak topuk deneyini yapdım koyamıyrm baya zorladım ama karnım müsade etmiyo elimle anca koyuyrm ondada nefes alamıyrm resmen ilk biraz sırtım yatık denemişdim yaptım sonradan tam dik oturuşu yapınca yapamıyrm internette varmı bununla ilgili bişey bi bakıcam

Bayanlar iyi aksamlar bende sessizce 8 ay boyunca takip ettim sizleri kismet buguneymis. Oglum subat basinda dogmasi gerekirken 36. Haftasinda 11 ocakta dogdu. Benim oglumda beslenmeyi kabul etmedigi icin dogdugu aksam crp yuksekliginden kuveze aldilar. Cok agladim cok uzuldum ama 3 gun kaldi orda ustelik bizim degerimiz 5ti. Uzulmemeye calis Rabbim tez zamanda sifasini verecek insallah. Allah korusun evde bole bisey olsaydi biz nereden anlayacaktik. Herseyde bi hayir vardir. Bi iki gune gelecek kicagina merak etme. Uzun oldu kusura bakmayin.

Sende çok geride sayilmazsin çok şükür bak nerden nereye geldik :) bi iki haftaya iyice rahatlarsin risk durumu biraz daha geçmiş olacak çünkü az daha sabır de bebise :)

Oyle canim cok sukur riskkm 31 de ortaya çıktı 34 olacağım carsamba gunu braz daha beklese iyi olacak. Acaba ne kadar sure vardir bu hareketi yapamyinca en fazla 1 2 hafta falan midir

Senin yapamaman normal dogurcan nerdeyse 10 günün kalmış daha ne deneyi yapiyon

benimde bulantim var canım bi süredir geçmiyor üstelik enfeksiyon olabilir diyenler olmuştu ama hastaneye gidemedim sonradan

Yok canım malesef kendi kendine geçmesini bekliyorum bende o durumda ama benim mesela gaz da oluyo reflü gibi onunla birlikte de çok bulantı oluyo gazi çıkarınca afedersin rahatliyorum sende de öyle bişey oluyorsa maden suyu fln iç gaz ini cikarttikca rahatlarsın belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…