2017 Şubat Anneleri

Dogum kanalina giren bebek kac gune gelir acaba ;-) kafamda deli sorularr

İnsan önünü göremiyor gerçekten.. kafamda oda yapmak vardı hemen Ama olmadı.. içimde kaldı alsun sağlık olsun diyorum. Eşimle huzurlu olayım gerisi hikaye ..bende bi kaç bişey aldım temiz yıpranmamış bi kaç şey. Hiç gocunmadım valla...

Coook sukur heldum evime. Yolda bır anda ağlama çoktu . Esıme

Benı anneme götürür musun dedom tekletmedi sağolsun . Annemıde gordum ağladım sarıldım . Iyı ol hemen cık dedim.

Rabbim herkesin kalbine gore versın . Bılıyor ya tek ıstegım huzurlu bır yuva ..

Bugünde cok bunalttım sızı . Bırazda hamıslıkten konusalım barıı demı dert yuvasına dondu burası :) bendede bulantı oluyor . Ama ne garıptır ben yemek yedikten hemen sonra oluyor ve yığılıyorum koltuğa resmen . Sebebini bende merak ediyorum. .

Ben ayak olayını çok rahat yapıyorum hemde öyle rahat ki bir sağ bi sol spor hareketi gibi değiştirebiliyorum peşpeşe bizim kızın daha baya yolu var kanala belli.

Cnm bende bişey yazmamıştım sana ama anneni görüp kendini iyi hissetmene sevindim . Çok şükür ki nefes aldığını bildiğin bir annen var .. tedavisi biter be sağlığına kavuşur inş...

İlerde daha iyisini güzelini yaparsın inş canım içine sine sine aynen gocuncak ne var ki valla şuan o aldiklarimi almaya kalksam bi dünya para gitcekti çokta iyi oldu bugün kalanlar vardı yıkadım utuledim onları da :) zaten kış bebesi dışarı cikamicaz edemicez yaz a cici cici giydiririz bebislerimizi :)

İnş Can'ım. Haklısın yaza ne güzel ciciler Alıcaz bebişlerimize.. bende bugün dolap olayını hallettim çok şükür ..

Sımdi seni etiketlicektim nerdesin diye :) biraz iyi olmana sevindim canım anneni de görmek seni biraz daha iyi hissettirmiştir her ne kadar annen hastane de olsa da görmek iyi gelmiştir inş gönül Hayrı şerri bilmez Rabbim herkes için hayırlısını versin toparlanmaya calis evinde kal bence

Can'ım Rabbim acil şifalar versin, kısa Zaman'da atlatacaktır. İçini ferah tut

Loveali
kalimero87

Allah razı olsun kızlar . Iyı dıleklerınız ve destegınoz ıcın . Resmen kardesım gıbı yanımda durup tesellı vardınız. Bu cok cok önemli . Allah hep ıyı insanlarla karşılaştırsın inşallahhhh . Daha etıketleyemedıgım arkadaşlar var . Onlara da cok cok tesekkyr ediyorum . Iyi kı

İyi haberlerle gel inş :)
İnşallah cnm yazarım mutlaka
Senin yapamaman normal dogurcan nerdeyse 10 günün kalmış daha ne deneyi yapiyon
Nedense bnm normal doğuma yapabilceğime inanmıyrm belkide acele ediyrm ama sanırm benm nişanım suyum sancım falan gelmiycek günüm geçicek sezeryana gircem gibi geliyo bu arada bunu takdım kafama çok aceleciyim sanırım ondan

Canım ne demek bende burda sıkıntı mı atıyorum çoğu zaman ve dedim ya ilk aylarim çok ama çok zor geçti tabi yine buna şükür ve dediğim gibi yapayalnızdim bende koca evde değil kocaman şehirde bi başıma kalakalmis gibiydim çok ağladım çok dedim burda ne isim var niye geldim buralara diye eşim i de bu yönde çok üzdüm yanı benim böyle olmama çok üzülürdü ama burayı buldum çoğu arkadaşımız bana da destek oldu dinledi fikir verdi akıl verdi destek oldu iyi oldu ne zaman istersen yaz bence içine atma rahatsız olacak olan olmaz sanmıyorum olan olursa seni engeller biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…