2017 Şubat Anneleri

Allah ım ya düşünceye bak :) valla son zamanlar da iyice siyirdik galiba :) bende bazen sacmaliyom :) Rabbim hayırlısını nasip etsin sen ve bebeğin hakkında hangisi sağlıklı olacaksa o olsun inş bu arada suyu nisan i gelmeyip normal doğum yapan çok var

Ne dertler bar işte değil mi . doğru soyluyorsun bunada şukur. İmtihan dünyası yapacak bırsey yok . Bu olmasa baska bırsey çıkaracak karsımıza. Gerçekten burası yalnızlığı gıderıyor . Cogu zaman buradayım . Mesaj yazmasam bıle okuyorum hep . okumak bıle yalnızlığını gıderıyor insanın. Tıpatıp olmasada aynı evreden gecıyor ınsan . Iyı kı varsınız ıyı kıı

Bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar bağdaş kurarak oturmak, normal tuvalet kullanmak ve sırt düz şekilde çömelme alıştırmaları yapmak faydalı imiş kulağınizda bulunsun bende bu ara okuyup okuyup birşeyler yapıyorum. Hele ki iki gündür grip olup dışarı çıkamayınca evde dolanıp dolanıp hareket yapıyorum malum okullar da bitti evde hareketsiz kalmak istemiyorum.

Hayırlı olsun. Ne mutlu Bebeğine kavuşanlara

Aynen canım halimize binlerce kez şükürler olsun neler var daha Rabbim bu sıkıntılar dan da kurtarsın inş aynen dediğin gibi imtihan dünyası herkes biseylerle birileriyle imtihan da önemli olan bunlara sabretmek ve kazanmak inş sabredenlerden oluruz

Nur0192 ay yazamadım valla bir haftaya kalmadı doğuma gittim dedi ama benim yattığımı duyunca geldi bana yaptırdı oooo sana daha epey var dedi kadına da kızdım biraz :):)
Eşimde madem daha çok artık yemek kahvaltı hazırlayabilirsin diyor gıcık

İnşallah hayırlısı ile olması için normal doğumu çok isteyenlerdenm fakat bacaklarım cok ağrıyor ne yürüyüş yapıyorm be başka bişey 35 e kadar okuldayım okulda iyi oluyorum in çık hatta 37 tam okulların kapangı güne geliyordu ama kaşıntı belası yüzünden ayrılmak zorunda kaldım.. Şimdi kara kara düşünür oldum nasıl normal yapcm diye

Benim evde klozet yok mecbur hep normal kullanıyorum :) yürüyüş yapamıyorum ama evim 5. Kat ve asansör yok şu son bi haftadır burdan iniyom 4. Kat KV ye gidiyom tekrar ordan inip buraya cikiyom merdiven de kolaylastiriyomus ama ben inş merdiven de dogurmam

Belki çatınız çok müsait hiç egzersize gerek kalmayacak 32 de izne ayrıldıktan sonra ben hiç aktif olmamıştım ama doğurdum güzel düşünün inş güzel olsun

Oh hayırlı olsun. Her şey yolunda devam etsin inşallah.

Tabikide hayırlısı ve sağlıklı olsun nasıl olursa olsunda işde takdım bu ara

Cnm bende işlerimi o yüzden tek başıma yaptım sürekli aşağı eğilip doğruluyrmömelme hareketini de yapıyrm işden kaçmıyrm ilişkiyi bile bırakmdm hala devam ediyrm sırf doğuma kolaylık olsun die bağdaş kurmayıda yapıyrm bi yürüyüş yok suyuda bol içiyrm bakalım hayırlısı ya çok kafaya takıyrm

canım benim bebek emmeyince süt zaten gelmedi dogru düzgün yarın ılık duş al gelir dedi hemsire bakalım denicem inşallah

İlişki mı ne kadar takarsan o kadar kendine edersin biliyosun ki hayırlısı ne ise o olacak olacağına varacak :)

canım benim bebek emmeyince süt zaten gelmedi dogru düzgün yarın ılık duş al gelir dedi hemsire bakalım denicem inşallah
Gelir gelir merak etme gününden önce de doğdu ya biraz ondan da geç gelir sen sağ ılık duş al evet sıcak suyla islattigin bezi goguslerine koy suyunu iç en önemlisi de stres yapma bol bol süt un olur inş

Alıntılama korkunç olmuş nasıl bu kadar karıştırdım anlamadım hepinizden Allah razı olsun.Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin

İlişki mı ne kadar takarsan o kadar kendine edersin biliyosun ki hayırlısı ne ise o olacak olacağına varacak :)
Biliyrm bile bile takıyrm bi süre düşünmemeye çalışcam
Evet ilişkiye devam ediyrm haftada bir de olsa yapmaya çalışıyrm kapanmasın açılma daha iyi olsun die

Duş sonrası süt iner inş cnm benim sıcak duş ile arttı arkadaşım sezeryan oldu 20 gün önce hastane de duş al demişler hemen sütü indi inş bu günleri de atlatırsınız

Bugün annemler geldiler..karnıma bakıp daha 10 günün var dedi..Daha 10 gün ne çabuk geçti vakit 10 güncük kalmış işte...ama daha erken de gelebilirsin bebeğim çünkü çok ağrılarım var..bacak aram çok ağrıyor yürümekte zorlanır oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…