Allah ım ya düşünceye bak :) valla son zamanlar da iyice siyirdik galiba :) bende bazen sacmaliyom :) Rabbim hayırlısını nasip etsin sen ve bebeğin hakkında hangisi sağlıklı olacaksa o olsun inşİnşallah cnm yazarım mutlaka
Nedense bnm normal doğuma yapabilceğime inanmıyrm belkide acele ediyrm ama sanırm benm nişanım suyum sancım falan gelmiycek günüm geçicek sezeryana gircem gibi geliyobu arada bunu takdım kafama çok aceleciyim sanırım ondan
Canım ne demek bende burda sıkıntı mı atıyorum çoğu zaman ve dedim ya ilk aylarim çok ama çok zor geçti tabi yine buna şükür ve dediğim gibi yapayalnızdim bende koca evde değil kocaman şehirde bi başıma kalakalmis gibiydim çok ağladım çok dedim burda ne isim var niye geldim buralara diye eşim i de bu yönde çok üzdüm yanı benim böyle olmama çok üzülürdü ama burayı buldum çoğu arkadaşımız bana da destek oldu dinledi fikir verdi akıl verdi destek oldu iyi oldu ne zaman istersen yaz bence içine atma rahatsız olacak olan olmaz sanmıyorum olan olursa seni engeller biter
Hayırlı olsun. Ne mutlu Bebeğine kavuşanlaraKizlar dun sabah 8.30 da spinal sezeryanle eylulume kavustum cok sukur. Ikimizd3 iyiyiz. Iyi dilekleri icin herkese tesekkurler. Rabbim hepinizide sag salim hayirrla bebislerinize kavustursun.bebegim emiyor cok sukur. Henuz eve cikmadik yarin cikicaz. Sutum biraz az. Gebelik sekerim oldugu icin bebegime biraz sık seker takibi yapiliyor.dun ilk gecemizi uykusuz gecirdik. Uykunun kiymetini bilin kizlarrr. Hepinizin allah yardimcisi olsun.
Aynen canım halimize binlerce kez şükürler olsun neler var daha Rabbim bu sıkıntılar dan da kurtarsın inş aynen dediğin gibi imtihan dünyası herkes biseylerle birileriyle imtihan da önemli olan bunlara sabretmek ve kazanmak inş sabredenlerden oluruzNe dertler bar işte değil mi . doğru soyluyorsun bunada şukur. İmtihan dünyası yapacak bırsey yok . Bu olmasa baska bırsey çıkaracak karsımıza. Gerçekten burası yalnızlığı gıderıyor . Cogu zaman buradayım . Mesaj yazmasam bıle okuyorum hep . okumak bıle yalnızlığını gıderıyor insanın. Tıpatıp olmasada aynı evreden gecıyor ınsan . Iyı kı varsınız ıyı kıı
Bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar bağdaş kurarak oturmak, normal tuvalet kullanmak ve sırt düz şekilde çömelme alıştırmaları yapmak faydalı imiş kulağınizda bulunsun bende bu ara okuyup okuyup birşeyler yapıyorum. Hele ki iki gündür grip olup dışarı çıkamayınca evde dolanıp dolanıp hareket yapıyorum malum okullar da bitti evde hareketsiz kalmak istemiyorum.
Benim evde klozet yok mecbur hep normal kullanıyorum :) yürüyüş yapamıyorum ama evim 5. Kat ve asansör yok şu son bi haftadır burdan iniyom 4. Kat KV ye gidiyom tekrar ordan inip buraya cikiyom merdiven de kolaylastiriyomus ama ben inş merdiven de dogurmamBu arada normal doğum düşünen arkadaşlar bağdaş kurarak oturmak, normal tuvalet kullanmak ve sırt düz şekilde çömelme alıştırmaları yapmak faydalı imiş kulağınizda bulunsun bende bu ara okuyup okuyup birşeyler yapıyorum. Hele ki iki gündür grip olup dışarı çıkamayınca evde dolanıp dolanıp hareket yapıyorum malum okullar da bitti evde hareketsiz kalmak istemiyorum.
Belki çatınız çok müsait hiç egzersize gerek kalmayacak 32 de izne ayrıldıktan sonra ben hiç aktif olmamıştım ama doğurdum güzel düşünün inş güzel olsunİnşallah hayırlısı ile olması için normal doğumu çok isteyenlerdenm fakat bacaklarım cok ağrıyor ne yürüyüş yapıyorm be başka bişey 35 e kadar okuldayım okulda iyi oluyorum in çık hatta 37 tam okulların kapangı güne geliyordu ama kaşıntı belası yüzünden ayrılmak zorunda kaldım.. Şimdi kara kara düşünür oldum nasıl normal yapcm diye
Oh hayırlı olsun. Her şey yolunda devam etsin inşallah.Merhaba kızlar Allaha çok şükür ben oğlumu kucağıma aldım sağlıcakla darısı sizlerin başına inşallah.henüz birşey anlamadık alışmaya çalışıyoruz yeni halimize.emziremedim hala vücudumu hissetmiyorum
Tabikide hayırlısı ve sağlıklı olsun nasıl olursa olsunda işde takdım bu araAllah ım ya düşünceye bak :) valla son zamanlar da iyice siyirdik galiba :) bende bazen sacmaliyom :) Rabbim hayırlısını nasip etsin sen ve bebeğin hakkında hangisi sağlıklı olacaksa o olsun inşbu arada suyu nisan i gelmeyip normal doğum yapan çok var
Cnm bende işlerimi o yüzden tek başıma yaptım sürekli aşağı eğilip doğruluyrmömelme hareketini de yapıyrm işden kaçmıyrm ilişkiyi bile bırakmdm hala devam ediyrm sırf doğuma kolaylık olsun die bağdaş kurmayıda yapıyrm bi yürüyüş yok suyuda bol içiyrm bakalım hayırlısı ya çok kafaya takıyrmBu arada normal doğum düşünen arkadaşlar bağdaş kurarak oturmak, normal tuvalet kullanmak ve sırt düz şekilde çömelme alıştırmaları yapmak faydalı imiş kulağınizda bulunsun bende bu ara okuyup okuyup birşeyler yapıyorum. Hele ki iki gündür grip olup dışarı çıkamayınca evde dolanıp dolanıp hareket yapıyorum malum okullar da bitti evde hareketsiz kalmak istemiyorum.
canım benim bebek emmeyince süt zaten gelmedi dogru düzgün yarın ılık duş al gelir dedi hemsire bakalım denicem inşallahYanı lohusalık annelik duygusu gördün kokusunu aldın karnında ayrı biseydi şimdi ayrı bisey yaşadın kolay değildir benim yeğenler bile doğum sonrası kuvez de kaldılar fln günlerce ağladım ama sağlam dur bak süt un fln kesilir Allah korusun bebeğinin buna ihtiyacı var sonra bide ona üzülürsün
panikprenses cnm tez zamanda iyileşir oğlum inşallah. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin size..Amin canım Allah razı olsun
sanada geçmiş olsun canim Allah bir daha yaşatmasın.haklısın tabi ama 24 saat icinde hem ona sahip olup hem uzak kalmak cok canımı yaktı Allah başka keder vermesin inşallah kuzumda çıksın hemen o küvezdenBayanlar iyi aksamlar bende sessizce 8 ay boyunca takip ettim sizleri kismet buguneymis. Oglum subat basinda dogmasi gerekirken 36. Haftasinda 11 ocakta dogdu. Benim oglumda beslenmeyi kabul etmedigi icin dogdugu aksam crp yuksekliginden kuveze aldilar. Cok agladim cok uzuldum ama 3 gun kaldi orda ustelik bizim degerimiz 5ti. Uzulmemeye calis Rabbim tez zamanda sifasini verecek insallah. Allah korusun evde bole bisey olsaydi biz nereden anlayacaktik. Herseyde bi hayir vardir. Bi iki gune gelecek kicagina merak etme. Uzun oldu kusura bakmayin.
İlişki mıTabikide hayırlısı ve sağlıklı olsun nasıl olursa olsunda işde takdım bu ara
Cnm bende işlerimi o yüzden tek başıma yaptım sürekli aşağı eğilip doğruluyrmömelme hareketini de yapıyrm işden kaçmıyrm ilişkiyi bile bırakmdm hala devam ediyrm sırf doğuma kolaylık olsun die bağdaş kurmayıda yapıyrm bi yürüyüş yok suyuda bol içiyrm bakalım hayırlısı ya çok kafaya takıyrm
Gelir gelir merak etme gününden önce de doğdu ya biraz ondan da geç gelir sen sağ ılık duş al evet sıcak suyla islattigin bezi goguslerine koy suyunu iç en önemlisi de stres yapmacanım benim bebek emmeyince süt zaten gelmedi dogru düzgün yarın ılık duş al gelir dedi hemsire bakalım denicem inşallah
Biliyrm bile bile takıyrm bi süre düşünmemeye çalışcamİlişki mıne kadar takarsan o kadar kendine edersin biliyosun ki hayırlısı ne ise o olacak olacağına varacak :)
amin canım inşallahGelir gelir merak etme gününden önce de doğdu ya biraz ondan da geç gelir sen sağ ılık duş al evet sıcak suyla islattigin bezi goguslerine koy suyunu iç en önemlisi de stres yapmabol bol süt un olur inş
Duş sonrası süt iner inş cnm benim sıcak duş ile arttı arkadaşım sezeryan oldu 20 gün önce hastane de duş al demişler hemen sütü indi inş bu günleri de atlatırsınızcanım benim bebek emmeyince süt zaten gelmedi dogru düzgün yarın ılık duş al gelir dedi hemsire bakalım denicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?